4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Se šibaly na krku

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete Brich 2.5.2007 17:49

To je jeho výraz, který použil pro své lidi, kteří byli zatčeni, nebo obžalováni.

Omyl! To nejsou jeho lidi! Po tom, co se to provalilo, okamžitě jim sebral stranický průkaz. Stejně jako Svobodovi, který má zaplatit Altnerovi.

No podívejte se, já si myslím, pane redaktore, že pokud jsou v nějaké straně, tak by mohli být jedině v ODS.;-D;-D;-D;-D;-D

PB

kerim 3.5.2007 15:46

Re: To je jeho výraz, který použil pro své lidi, kteří byli zatčeni, nebo obžalováni.

Apropos , co že se nám pan Altner náhle odmlčel?

hoblik 3.5.2007 18:31

Re: Re: To je jeho výraz, který použil pro své lidi, kteří byli zatčeni, nebo obžalováni.

No tak vzhledem k počasí se zřejmě koupe (v zataveném sudu)

F.VÍZEK 2.5.2007 18:11

Re: Geront - Tentokrát mi to nedá a musím se ozvat!

Vzpomínám, si, že řada politiků ČSSD musela odejít (nebo byla odejita),  jakmile vzniklo pouhé podezření, např. u Grosse, u Zgarby, u Krause ... po nikom z nich policie nešla, žádné obvinění nebylo proti nim vzneseno.  Vládní sociální dmeokracie nebránila ani v šetření případu jejího místopředsedy a ministra Ivo Svobody. Dodnes sedí na Pankráci.  ODS verbálně proti korupci vystupuje, ale zabránila vydání svého ministra pana Kočárníka, byť policie požadovala šetření. Nadosmrti se nedozvíme, zda je padouch či hrdina. A střídá lukrativní funkce jednu za druhou. A prrravým prrravičákům vůbec nevadí ani to, že až do listopadu 1989 byl v KSČ jako husákovec, jakešovec...  

Pete Brich 2.5.2007 18:14

Levice-levárny-levoty

;-D;-D;-D;-D;-D

PB

Von 2.5.2007 18:25

Re: Re: Geront - Tentokrát mi to nedá a musím se ozvat!

Vím, že to nemá cenu, ale musím rrrrrrreagovat na ten závěr - ALE VADÍ, jistě že VADÍ!!

jirka.s. 2.5.2007 18:40

Re: Re: Po těchto také nikdo nešel, natož socanská policie!

 

Vilém Buriánek, Zdeněk Doležel, Jan Fencl,  Andrej Grega, Stanislav Gross, Jan Hanáček,  Josef Hojdar, Miroslav Jansta, Věra Jourová, Tomáš Kadlec, Jan Kavan, Eva Klimovičová, Luděk Krystýn, Jan Mareš, Michal Kraus, Marian Kuś, Otakar Kypta, Petr Lachnit, Egon Lánský, Josef Láznička, Jan Mládek, Jaroslav Palas, Ladislav Péťa, Karel Ponocný, Petr Pospíchal, Pavel Přibyl, Milan Pulec, David Rath, Zdeněk Richtr, Miloslav Řehulka, Jaromír Schling, Ludmila Schwarzová, Barbora Snopková, Marie Součková, Karel Srba, Jindřich Sznapka, IvoSvoboda, Vladimír Šiša, Jana Volfová, František Vybíral, Jiří Vyvadil, Lubomír Zaorálek, Ladislav Zelinka, Eduard Zeman, Petr Zgarba, Lubomír Žemlička, Martin Vlasta,Karel Černý

... pěkný seznámek socanskcýh šibalů ještě zdaleka není u konce - čeká na Jiřího Paroubka

hoblik 3.5.2007 18:30

Re: Re: Geront - Tentokrát mi to nedá a musím se ozvat!

máte zastaralé informace, teď je, myslím, v Odolově, což je fešácký krim. Převezli ho tam ze Všehrd, kde se staral o knihovn u a kvůli zpronevěře několik a knih dostal ještě před odjezdem díru, jestli (při vašem, s prominutím, vzdělání) ráčíte vědět, co to v krimi žargonu značí.

Rolen 2.5.2007 15:58

Co říká Petruška?

Petruška v podstatě říká, že to, že státní zástupci nic nepotvrdili, neznamená, že něco neexistuje. Což může být pravda, ale z hlediska právního k ničemu. Kdybych např. o P. Šustrové tvrdil, že krade a nikde se to neprokázalo, mohlo by to znamenat, že přesto krade. Ale takto přece nelze někoho obviňovat. Je to zcela absurdní a je to hloupost.(Y)

Ludva 2.5.2007 16:11

Re: Co říká Petruška?

Nevím, jestli krade, ale mám dojem, že přejela důchodkyni na přechodu pro chodce a nijak nebyla potrestána. Kdo káže o morálce ?

S.K. 2.5.2007 17:17

Re: Co říká Petruška?

Policejní složky v minulých měsících například zatkly čtyři členy ČSSD v kauze biolíh, vyšetřují "kakaovou aféru" bývalého poslance stejné strany Michala Krause. Františka Mrázka spojovaného s potravinářskou skupinou Setuza zabil jediný výstřel z pušky zřejmě profesionálního střelce minulou středu. Policie se kloní k tomu, že šlo o nájemnou vraždu.Šéfa vládního úřadu Zdeňka Doležela okamžitě po propuknutí aféry propustil. A poté, co se sešel s šéfy tajných služeb, oznámil, že za rozpoutáním české větve případu Unipetrol stojí lidé spojení s potravinářskou firmou Setuza. Pitr podle premiéra dával instrukce svému příteli Jackovi Spyrovi a zinscenoval úplatkářskou schůzku se Zdeňkem Doleželem.Ministra zemědělství Petra Zgarbu přepracovat materiál o dotacích na biopalivaitr a František Mrázek, pomocí utajované smlouvy uzavřené před lety, ještě s bývalým ministrem zemědělství Jaroslavem Palasem,  nyní definitivně ovládli potravinářský gigant Setuza, i když jim to chtěla vláda původně překazit. František Mrázek se z řadového překupníka valut po listopadu 1989 vypracoval na jednoho z nejbohatších podnikatelů v zemi s přístupem k politické elitě.S bývalým ministrem financí Ivem Svobodou z ČSSD vyjednával v Rusku o deblokaci státního dluhu, veřejně se hlásil ke svému přátelství s poslancem stejné strany Josefem Hojdarem. Spolupracoval s Tomášem Pitrem, šéfem příbramského fotbalu Jaroslavem Starkou a byl v kontaktu i s uprchlým miliardářem Radovanem Krejčířem

 

.

. .

Několik"vytržených" zpráv. Toto mení důkaz o prorůstání organizovaného zločinu do státní správy? Pokud ne, tak jak se tato činnost nazývá?

Kikina 2.5.2007 17:46

Re: Re: Co říká Petruška?

S P O L U P R Á C E    !!!!!!

neumann 2.5.2007 18:09

Re: Re: Co říká Petruška?

Nějak Vám chlapci vypadlo s kým byl jistý Langer na Kilimandžáru ? Mrázek se nám vypacoval za vlád ODS, neníliž pravda:, Krejčíř obdobně. Tím samozřejmě potvrzuji, že vše ,co jste napsal se musí vyšetřit, ale mám názor, že modří i oranžoví jsou stejné.....hvězdy....

S.K. 2.5.2007 18:22

Re: Re: Re: Co říká Petruška?

Pokud něco společně  ukradli, tak to oznámíme na policii. Tak jak se tomu říká? To bude asi d o b r o č i n   šibalský.

Brmboš 2.5.2007 15:01

Paní Šustrová vy taková demokratka a lžete?

Nejde o nic jiného, než, že se takové věci před volbama nedělají a už ne vůbec pokud to nejde prokázat. Je to po roku 1948 opět nehorázný zásah do volebního klání a nemá s demokracií nic společného. Neudělali ho však komunisiti, které i vy by jste nejraději zrušila, ach to svědomí, ale občanští demokraté. Měřit by se však mělo stejným metrem, ale to po chartistech ani není možné chtít.

čtenář zdrojů 2.5.2007 15:27

Brmboši

Šustrová například horlivě podporovala televizní bolševické svině při jejich televizní revoluci. Pokud tahle kráva dnes obhajuje Kubiceho zprávu, tak je to důkaz toho, že Kubiceho akce je sviňárna stejná, jako byla Televizní revolta v roce 2000.

Babeta 2.5.2007 15:32

Re: Paní Šustrová vy taková demokratka a lžete?

Není pochyb o tom, že se korupce děje nejenom na celosátní úrovni,alei i na krajské a místní.

Novinka, je, že elitní důstojník přinese snůšku podezření a drbů do Parlamentu doslova několik hodin před tím, než Parlament končí a někdo mu ty drby ukrade,aby je zveřejnil.

Co je horší, že cca rok po uveřejnění zprávy ještě nedošlo k obvinění ve věcech tam uveřejněných.

Takže člověk opravdu má pocit, že to byla objednávka.

Starý J. 2.5.2007 17:13

Re: Paní Šustrová vy taková demokratka a lžete?

Před volbami obvinil Paroubek při diskuzi v TV Gandaloviče, že defraudoval v době, kdy byl v Americe na velvyslanectví 5 milinů korun. Obvinil ho bez důkazů přímo do očí. Předtím to již policie šetřila na základě anonymního udání avěc odložila, protože celá záležitost nebyla pravda (ne, že by scházely důkazy). Přesto Paroubek z očí do očí Gandaloviče obvinil (Gandalovič byl jak jistě víte jeho soupeř ve volebním obvodě). V každé diskuzi s Topolánkem před volbami jej obvinil, že peníze na byt získal podvodem.

Rovněž několikrát šetřeno policií a odloženo. Tak mně ještě chvíli povídejte, co všechno se před volbami nedělá! Rath obvinil téměř každého z ODS a teď prohrává jeden soud za druhým a platí! To se před volbami dělá?

neumann 2.5.2007 18:11

Re: Re: Paní Šustrová vy taková demokratka a lžete?

Ale z pedofilie 4 dny před volbami to dokáží jen zlatí hoši z ODS.....prostě jsou to vztyčení ukazováčci .....

nepolitik 2.5.2007 15:00

Jsem velmi rád, že tento komentář

napsala právě Petruška Šustrová, o které dá říci ldacos, ale rozhodně ne to že by byla příznivkyní ODS. Nedivil bych se však tomu, kdyby ji někteří zdejší "diskutéři" z řad levice z toho nařkli.

čtenář zdrojů 2.5.2007 15:31

nepolitiku

Šustrová nebyla nikdy fanynkou ODS. Nebyla ale ani fanynkou ČSSD. Šustrová byla vždy fanynkou nestandardních postupů, které s demokracií nemají nic společného. Proto obdivovala Velkou televizní bolševickou revoluci v roce 2000 a loni Kubiceho zprávu. Tahle dáma bojovala sice proti bolševikům, ale ne proto, že by to byla demokratka.

kamil 2.5.2007 14:02

paní šustrová-škoda-není vás to hodné-nechte již čssd na pokoji

Richard III. 2.5.2007 14:10

Re: paní šustrová-škoda-není vás to hodné-nechte již čssd na pokoji

Jdete na to ze špatného konce: změnit se musí ČSSD, ta má z ostudy kabát a dokonce si v něm lebedí.

Malý Aston 2.5.2007 12:22

Potlach socanů a komoušů!

Tak jsem se včera podíval na ty stařečky v čele s Jakešem a stařenkami v čelé se soudružkou která recitovala,viděl jsem jasné pohledy a zaťaté pěsti při zpěvu,pak pár placených příznivců socanů u kterých si Paroubek dělal docházku a musím Vám říci nějak se jim to nepovedlo.Těch zavřených a týraných bylo na Letné více jak u těch potlachů u socek a komoušů.Zejména komančové nezklamali. I v tom Rusku již budují normální tržní systém ale naši pořád Lenin,Lenin a učit se a učit se.Komouši a socky nás vedli společně od roku 1948 do roku 1989 do bídy a krachu.Dnes se nám omluvili jako by ta léta prodrbaná pod jejich vládou bylo možné vrátit.Otřepali se,přečkali a zase vědí kudy cesta nevede.Kradeš? Nevadí uděláš sebekritiku a my tě soudruhu podržíme.A tak Kakaový král je zase v politice a ještě se dočkáme že se vrátí ten,co na nás vyplazoval jazyk.Soudruzi u komančů a socek,již jste tady na nás všech vyzkoušeli Vaši ideologii,Vaše světlé zítřky. O pokračování nemáme zájem.:-D

ŽA 2.5.2007 13:10

Re: Potlach socanů a komoušů!

O volbách v Přerově jste ještě neslyšel, že jo - tam  malí astoni  skončili asi na 5. místě....strécu srovnéte si to v kotrbě a tyhlety blbosti si pište s Topolánkem.....

Pete Brich 2.5.2007 13:57

Re: Potlach socanů a komoušů!

Máme 101!! Tak si mnozí řekli, že je to jedno, kdy si udělají prezenci a přišli už dopoledne.

Odpoledne místo poslechu fontány se šli podívat do Zoo, je-li prase bradavičnaté ještě v ohradě.

PB

ŽA 2.5.2007 15:05

Re: Re: Potlach socanů a komoušů!

Ano, pěkné, milé, inteligentní, vtipné, škoda, že jste šel k fontáně, v Přerově byste zvrátil volby. Zase jste takhle viděl bradavičnaté prase...Stejně jako je trapný komunistický humor, tak i tyhle upocené namodralosti Topolánkova typu (i na druhé straně Paroubkoviny) mě prostě neberou...zkuste to jinak..  

Brmboš 2.5.2007 15:06

Re: Potlach socanů a komoušů!

Hlavně, že jste našel čas a mezi komunisty zašel. Průkazku co máte schovanou ve skříni jsi si vzal jistě sebou. Člověče vy jste zvláštní člověk, bylo včera z čeho vybírat a vy ausgerecht jdete na komunistický první máj jen proto, aby jste měl o čem psát. Na které oddělení BIS jste to hlásil?

čtenář zdrojů 2.5.2007 15:35

Brmboši

On byl Malý Aston tak nadšen ze svých bývalých soudruhů, že si počkal ještě na odpoledne a poslechl si i Paroubka. A zatímco většina socanů se vrtala na svých chalupách a chátach v záhonech, Malý Aston uvědoměle slavil celý den ve Fučíkarně svátek práce.

2.5.2007 16:11

Re: Brmboši

On totiž je Malý Aston v jádru jasný levičák, ale protože platí alimenty na poslankyni Konečnou - což je jeho nemanželská dcera, kterou měl jako hřích mládí se soudružkou Tallmannovou Krupskou, tak bohužel pro peníze píše tak modře, jak modré bankovsky dostane. Prostě potvrzuje starou teorii, že si komunisty v jádru platí Topolánek...