28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: S pomocí Boží

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vili 5.9.2006 19:37

Re: křesťanství

Neplet si křestanství a církve.

vili 5.9.2006 19:36

ODS a křestanství

Poprvé mohu souhlasit s panem Bártou. Pokud se strana lidová spojí s ODS, měl by to být její naprostý konec. Pro věřícího křestana je naprosto nepřijatelné, aby se strana, které dal svojí důvěru spojila s ODS, jejíž čestný předseda se netají svým hysterickým až bolševickým ateismem. Mimo to aktivně podporuje a šíří ateistickou filosofii ruské židovky A. Rosenbaumové, která programově nenávidí křestanství!

moebius 5.9.2006 14:19

křesťanství

bohužel křesťanství má tak málo společného s Bohem, že to ani nestojí za řeč

Peterka 5.9.2006 4:06

Re: Re: Re: Rodinka byla

Podle komunistických pramenů  přišlo o život v husitských válkách   85-115 tisíc lidí. Představte si , že by tehdy existoval "Haagský tribunál", jak by tyto "náboženské" boje posuzoval ? Byly to náboženské boje nebo "chudý" lid se prostě  -poštvaný Husem- chtěl zmocnit a rozkrást pánská sídla? ( a oni ti pánové byli drzí a začali se bránit ! ! ) Chválil by Husa nebo odsoudil, jako  bývalé různé  jugoslávské představitele?? Hus byl vzdělaný člověk a měl tušit, co vyprovokuje.

Vážný 5.9.2006 0:20

Re: Re: Re: Rodinka byla

Pokřtít jsem se nechal v roce 1990, a to víte že mne podrželi pod vodou...

fafni 4.9.2006 21:07

Re: voliči

zkouseli jste to v Coloseu,zkouseli jste to na nam Greve,v Gulazich,koncentracich a znovu v gulazich ,a nikdy to nevyslo,proc asi.Rikate ,ze buh neni.A jak to vite?

Franta 4.9.2006 20:48

voliči

Doufám,že rozhodnou moudře a lidovci nezískají pět procent.

Kajan 4.9.2006 20:23

Vy si nechte svého Boha a já taky svého ! Dzp.

penzista 4.9.2006 18:43

Nevím jaké povolání či zaměstnání má autor,

ale vím, že napsal hodně dlouhý, nic neříkající blábol. Pro lidovecké politiky, které už za první republiky nazývali černoprdelníky, je typické, že vás během dne několikrát podrazí a večer se pomodlí několkrát otčenáš + zdrávas a myslí si, že je jim vše odpuštěno. Další povídání o nich je zbytečným mlácením prázdné slámy.

A.S. Pergill 4.9.2006 16:24

Re: Re: Re: Re: Rodinka byla

Ale fuj ...

Jinak je krásné, jak jsou pražáci alergičtí na moravismy. Některé iritují tak, že ani nedokážou pochopit smysl textu;-P

jirka.s. 4.9.2006 16:18

Re: Re: Re: Rodinka byla

Při tom křtu ho měli podržet pod vodou.

Otakar 4.9.2006 16:06

Kalousek chtěl jít ve šlépějích Luxe.

Lux v roce 1997 vrazil nůž do zad ODS, když se tak dohodl s V. Havlem. Havlova nenávist vůči Klausovi byla a je až tak patologická, že Havel bude, pokud se nezblázní, nebo ho nepohltí Alzheimer, vždy intrikovat proti Klausovi. Kalouskův pokus je tedy ze stejné kuchyně, neboť Havel nesnese vládu ODS ani v koalici se SZ a KDÚ-ČSL. Není tedy pro SZ a KDÚ-ČSL konec nadějí jak se veřejně nebo skrytě podílet na vládě ČSSD, když vláda ODS nedostane 4.10.2006 důvěru. Při 2 nebo 3 pokusu o sestavení vlády budou mít tedy političtí charakteři  z pidi stran možnost přispět k možnému nastolení vlády KSČSSD. V tom případě se splní přání V. Havla, že ODS nebude ve vládě a 2 zvolení V. Kause prezidentem bude opět o kousek nereálnější. Tak říkajíc když koza chcípla mně, tak ať sousedovi chcípne taky.

www racek 4.9.2006 16:02

Re: Re: hmm, poslední dvojité či trojité odpíchnuté rittbergery

to víš, pravopis, já moc pospíchám a nečtiu to po sobě ... a krotitel zvěře už opravdu nejsem, moje zvěř spíš krotí mě,... zejména touhy utrácet a nešetřit na své potomky ...

www racek 4.9.2006 16:00

Re: Re: KDU

nevím, mě se zdá, že to právě soukromým zemědělcům vyhovuje ...

bubu 4.9.2006 15:28

Re: Za propagandu a ještě blbou se vždy dobře platilo. To ví každý komunista i antikomunista. Re: Re: Re: Re: Rodinka byla

Aj, aj, potrefená husička se ozvala? Kdepak jste našel Vámi citovaný výkřik o komunistech a plynu? V mých příspěvcích určitě ne. A o myšlenkových směrech raději mlčte, protože nevíte, co to je.

VLK 4.9.2006 15:25

Re: Re: Pane VLKu,Re: Re: Re: Proč věřit ve zvráceného boha, kterého nikdo neviděl

Jen tak pro uplnost: Byl jsem vychovan jako materialista. Po zralem zkoumani jsem dospel k nazoru, ze tento system neni dokonaly ani uplny. A ze z nej naopak vyplyva, ze zadny system nemuze byt uplny. Dospel jsem k agnosticismu. A svobodne a vedomne jsem se rozhodl, ze zustanu materialistou. Ale vim, ze jini mohou udelat jine rozhodnuti, vice ci mene svobodne a vice ci mene vedome. A ze je za to nemuzu odsuzovat. Ze muzu odsuzovat nejake jednani, ktere z toho plyne, pokud se nejake teze prosazuji prilis dogmaticky. Ale ze k nemoci dogmatismu neni predurceno zadne nabozenstvi ci vira, jen nektere k tomu muze mit vetsi sklony. Mezi ty pocitam v soucasne dobe hlavne islam a komunismus.

VLK 4.9.2006 15:14

Re: Pane VLKu,Re: Re: Re: Proč věřit ve zvráceného boha, kterého nikdo neviděl

Pokud verite, ze je to pouze zalezitost nejakych funkci mozku, verte si tomu. Ale nechte je verit tomu, ze za tim stoji buh. A pokud pocitate mrtve zabite vericimi, spoctete si mrtve zabite nevericimi v jejich svatych valkach - treba tech komunistickych. Vira je vira, at uz je v toho ci onoho boha ci v materii v te ci one forme. A pokud vsechny krestany hazite do jednoho pytle, nechte se hodit do jednoho pytle se vsemi materialisty. Naleznete tam peknou spolecnost - fasouny, komouse, obcas i nejaky demokrat. Politicke strany jsou totez co drive byly jednotlive proudy v cirkvich, jen doba je jina.

celim 4.9.2006 14:51

Re: Re: církev je pro blbečky.....

Svatá pravda, také jsem svěsil čelist v údivu a to až do okamžiku, kdy jsem si všiml zbytku těch zvratků na kravqtě:-D

tony 4.9.2006 14:47

lidovci

Konecne aspon chvili tady nebude vlada komunistu a zlodeju!

ctete: http://cypaty.blog.cz

žabák 4.9.2006 14:43

Re: Re: Rodinka byla

V roce 1989 jste byl pokřtěn? Nebo jste náhle prozřel?

Soukromý zemědělec 4.9.2006 14:37

Re: KDU

Ano tak to je..Na jednu stranu lidovci se omluvili za komunistickou minulost, na druhé straně obnovili zemědělskou politiku, zakonzervovávající agrární socialismus na venkově, se všemi negativy z toho plynoucí..!

JW 4.9.2006 14:30

Re: Zpěvačku Madonnu exkomunikovat, možná i s pomocí Bóží.

Exkomunikovat lze pouze někoho, kdo někde je, o čemž u Madony pochybuji. Takhle dát ji do klatby, to je jiná. Už se těším, jak v místě jejího pobytu se nebudou sloužit mše, a podobně. Taková škoda!

JW 4.9.2006 14:24

Re: hmm, poslední dvojité či trojité odpíchnuté rittbergery

Drahý Racku, jako učitele Tě omlouvá pouze případné považování komoušů za sviňky červenoštětinky, pak ten ypsilon na konci "nebyly" nepřijatelní je na místě a přijatelný. Jinak srovnání s trojitým odpíchnutým skokem je brilantní.

Pozdravuji ke dni nástupu do zvěřince, pokud ještě nemáš aktivní dráhu krotilele za sebou.

AeroKarel 4.9.2006 13:56

Re: Re: mnó, já bych to tak neviděla. Církve - zejména katolická - vždy věděli - co dělají a v předstihu.

Třeba celé pokřesťanštělé Tichomoří i někteří černoušci.

Ale to působení je vždy dvojí, užitečné a škodlivé, a je otázka které převažuje.

AeroKarel 4.9.2006 13:55

Re: mnó, já bych to tak neviděla. Církve - zejména katolická - vždy věděli - co dělají a v předstihu.

Konzultováno až na lampárně?

On kdejakou neplechu posvěcuje kdekdo, nejen církve.

A to nejsem věřící ani náhodou.

A lidovci? Socani s pánbíčkem navrch.

AeroKarel 4.9.2006 13:52

Re: KDU

Co je to "vše co jde proti lidem"? Trochu široká formulace, ne?

tonda 4.9.2006 13:43

Re: Re: Proč věřit ve zvráceného boha, kterého nikdo neviděl

Vážený pane, pokud zaměňujete otázky víry s drogami, halucinacemi, čarodějnictvím, pověrami atd. nemá asi smysl Vám něco vysvětlovat. Zkuste si třeba občas něco přečíst, ale ne Šifru M.L. či různá fantazy díla.   

gerontusinza 4.9.2006 13:36

Za propagandu a ještě blbou se vždy dobře platilo. To ví každý komunista i antikomunista. Re: Re: Re: Re: Rodinka byla

Pravopis samozřejmě přispívající znají a dobře. Kdyby psali a neklábosnicovali, chyby by nedělali. A vy prosím nemluvte o myšlenkových směrech, vy snad žádné myšlenky mimo "komunysti do plinu" nemáte. Jenže házet perly sviním a ještě k tomu s kontrolou paravopisu?. Tak to ani náhodou.

tonda 4.9.2006 13:25

Re: mnó, já bych to tak neviděla. Církve - zejména katolická - vždy věděli - co dělají a v předstihu.

Bylo by možné jeden z těch vykořeněných národů jmenovat?

bubu 4.9.2006 13:24

Re: Re: Re: Rodinka byla

Nejsem za totality vystudovaný inženýr, ale příjem mám slušný. Že někdo nezná pravopis, ale cítí se být kompetentní vyjadřovat se k různým myšlenkovým směrům mně nějak moc nejde dohromady. Nicméně poblíž bydlí bývalý předseda CZV KSČ, který známé napsal do posudku, že " ...ženatá nejni ...". Před nedávnem jsem slyšel, jak na lavičce v parku vykládá kam to ti dnešní blbci vedou. Podobnost čistě náhodná.  PS: Ona známá vlastně ženatá nebyla.