14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

POLITIKA: S pomocí Boží

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
No... 4.9.2006 8:26

VB árta si nepřeje důvěru Topolánkově vládě...

To je jediný důvod, proč vzbuzovat averzi proti KDU-ČSL. Pokud totiž zelení a tahle dvojice dá důvěru vládě ODS a pár poslanců z ČSSD si uvědomí, že přijít o takový kšeft, jako mají je škoda a podpoří to také, tak pak se může jít Paroubek klouzat...a toho bohdá nebude, že Bárto???

Vlali 4.9.2006 7:42

už je nějak přeBártováno

franta 4.9.2006 7:42

Proč věřit ve zvráceného boha, kterého nikdo neviděl

"Vašu p..u jsem taky neviděl a věřím, že ji máte" - z filmu Kurva hoši gutentag 

člen KSČ(M) 4.9.2006 7:28

Re: církev je pro blbečky.....

Soudruhu, bravo, jsi náš.

regan 4.9.2006 7:18

Blbosti

Pane Bárto,

příště prosím stručněji.

To, že píšete blbosti, se pozná už ve druhém odstavci. Ty další jsou zbytečné.

A.S. Pergill 4.9.2006 7:04

Rodinka byla

jeden týden o prázdninách v zařízení, které si pronajal křesťanský "sbor". Jsem tomu v podstatě rád, protože ten týden (necelý) dal dětem víc, než celá léta intenzívní ateistické výchovy. Na vše negativní spojené s křesťanstvím přitom mladí přišli zcela spontánně, aniž by je člověk musel nějak indoktrinovat.

Asi vrcholnou scénou bylo, když pořadatel předložil (v rámci polopenze) jídlo ze smradlavého masa. Ž*ly to i křesťanky ve vysokém stupni těhotenství, cpaly to i svým malým dětem, a pak se druhý den vyprazdňovaly horem dolem. Názor ovšem byl, "že to byla vůle boží", tak proč by si měly stěžovat, že? Několik videokazet o utrpení Krista jim pak znova zvedlo náladu.

Kdyby to děcka neviděly na vlastní oči, tak by mi něco podobného nebyly schopny uvěřit. Takto alespoň spontánně přišly na to, že křesťané jsou "zombie", nebo "roboti" a mají "vymyté mozky".;-D

Janeček 4.9.2006 5:25

Re: církev je pro blbečky.....

Děláte si chytrým, ale máte veliké mezery v dějepisu, počtech a chování. Když  do konce života  neostraníte tyto mezery, tak se dozvíte za, že za určitých okolností vám kat. kněz mohl  "přestupkyů odpustit a jste to propásl na "věčné časy". Každého člověka je škoda, Va ale mermocí chce do "ďáblovy" říše.... 

68 4.9.2006 4:06

Re: církev je pro blbečky.....

Jste génius. Je Vás škoda pro Psa.

R 4.9.2006 3:11

církev je pro blbečky.....

mluví se o víře - myšleno je katolictví - a katolictví je vedle nacismu a komunismu, maoismu ad. jeden z největších vrahů v historii - navíc, proč věřit ve zvráceného boha, kterého nikdo neviděl a který, kdyby snad existoval by měl dávno vymlácená okna za to, jak špatně zemi spravuje...... církve jsou stejně jako jiné  extremistické směry pro bojácné lidi, kteří povětšinou nic nedokáží, jsou lidsky malí a bojí se všeho nového, cizího, všeho, co může být lepší a silnější než oni

čtenář 4.9.2006 0:26

Definice pravdy

Pan Bárta přímo geniálně odhaluje ódu na pravdu. Jakékoliv další příspěvky jsou jen příznakovými doplňky. Definice příčiny je zde dokonalé popsaná. Pane Bárta, jste nejdokonalejší komentátorský analytik. Patříte na Vyšehradský Slavín. Pro nás intelektuálskou elitu jste představujete "zářící sluníčko. Lidé od odborného vzdělání níže vás nejsou schopni pochipit. Nic si z toho nedělejte. Váš čtenář.

Honza V. 4.9.2006 0:18

Nic.

Pan Bárta má utkvělou potřebu nám vysvětlit jak tomu rozumí. Ale obávám se, že odhaluje úplný opak...Rv

Jiří 4.9.2006 0:10

Pavle Bárto

Již vám někdo řekl že jste pouhým grafomanem? Méně je někdy více. Ve vašem konkrétním případě by bylo nic naprostou výhrou!