30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
twz 22.1.2008 1:39

bravo, pane urbane!

velmi přesné - právě proto vám to v rudém právu neotiskli. svým způsobem to můžete považovat za vyznamenání. gratuluji!

Borek@exil 22.1.2008 2:50

Re: Tento text byl nabídnut redakci Práva a jeho otištění odmítnuto.

Pane Urban, článek je prima. Proč jste ho nabízel (Rudému) Právu je mi záhadou. Že ho (Rudé) Právo neotisklo, záhadou není.

jj 22.1.2008 1:34

"jejich rebelie nemířila proti demokracii"

To si pište že jejich rebelie mířila proti demokracii - co tam na těch demonstracích asi tak dělaly portréty Mao-Cetunga,Lenina,Castra,Che,Trockého ,Hočimina i revolučního Marxisty-Trockisty Uhla ??  nepřepisujte dějiny Rv

jarda 22.1.2008 0:24

Mně hlavně vadí, že prezident je taky bývalý StBák.

xx 22.1.2008 0:55

Re: Mně hlavně vadí, že prezident je taky bývalý StBák.

No, tak tohle by Vám vadit nemuselo. VK je na seznamu "rozpracovaných osob", když StB lustrovala Prognostický ústav, nikoliv jména spolupracovníků. Takto byste mohl najít  "v seznamech StB" všechny  disidenty a vůbec každého, kdo aspoň něco znamenal.Třeba i Miloše Zemana.:-)

stera 22.1.2008 22:14

Re: Mně hlavně vadí, že prezident je taky bývalý StBák.

milý ubohý,když máš potřebu o něčem diskutovat,tak pokud umíš číst,tak si něco o tom přečti.Ty tvoje důkazy,ze kterých máš takovou radost,nejsou nic jiného,než kus vytrženého papíru z jednacího protokolu.kde je uvedeno že byl založen SIGNÁLNÍ SPIS,to asi nevíš co to je,to se  v hospodě neučí a tvoje mozkové závity nejsou schopny pochopit.Spis se zakládál na osoby,které byly v zájmu bezpečnosti z hlediska trest.činnosti.Osoby z hlediska spolupráce se značily D,KTS  majitel propůjčeného bytu,toto vše by jsi mohl znát,kdyby jsi si přečetl směrnice o operativní práci ve složkách MV a které byly v novinách zveřeněny v roce 92.Dej si pivo a nekecej.