17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
:-: 28.1.2009 7:08

Re: Poskytnutí daru a přijetí daru

a v tom mají dalík a jeho soukmenovci velikou praxi

zk 28.1.2009 7:06

Re: Řekl bych, že na každou.........

Ano? takže každý, komu se nelíbí názory a konání soudruha hejtmana, je "typický volič ODS"? Jak jednoduché, Jiříku, že?:-/

zk 28.1.2009 7:05

Re: Poskytnutí daru a přijetí daru

prostě úplatek!!

RiFl 28.1.2009 6:59

Poskytnutí daru a přijetí daru

Zcela souhlasím s názorem, že poskytování náhrad poplatků v krajských zdravotnických zařízeních z prostředků kraje, získaných z prostředků všech daňových subjektů, je politická korupce. Ovšem sluší se dodat, že dar, aby se darování uskutečnilo, musí být obdarovaným také přijat. Tedy záleží na mravní kvalitě každého z nás, zda tyto nemravné dary bude akceptovat. Neboť je-li poskytnutí takovéhoto daru politickou korupcí, pak  jeho přijetí je politickou prostitucí.

Standa 28.1.2009 6:59

Modré

hlouposti prokázaly v koalici, že neumějí hospodařit. Předtím Klaus, nyní Topolánek. "Vždyť „dary“ v síti krajských nemocnic jsou placeny z našich daní! A jejich využití tímto „rathovským“ způsobem je očividná politická korupce. " Když ze solidarity vám někdo něco daruje je to politická korupce, takže v logice takovýchto vyjádření jsou daně nasilnou krádeží-loupeží, protože je pod pohrůžkou násilí musíte zaplatit nebo půjdete do vězení nebo bude exekuce.

Jiřík 28.1.2009 6:56

Re: Řekl bych, že na každou.........

Jste typický volič ODS-fanatický a vulgární blb.

Kiri 28.1.2009 6:33

Řekl bych, že na každou.........

Řekl bych, že na každou svini už se někde vaří voda. Rath není politik, ale obyčejný hajzl. Doufám, že tenhle STBácký fakan na to jednou dojede.

Hubený 28.1.2009 5:47

Re: jste pesimista bez predstavivosti

Á sakra,pravicově naladěný vrátnej,či nehlídající člen hlídací ochranky pouští do světa své vskutku pravicové nápady ....... nekouká na Vás někde za rohem náš snědý spoluobčan zda hlídáte či rozumujete ...?????:-/

makarov 28.1.2009 0:45

Re: jste pesimista bez predstavivosti

ooops, zapomel jsem, v ramci boje proti zbohatlikum a prerozdelovani nadhodnoty uz u nas mobilovne jako socialni davka existuje. Mozna by meli zavest bordelne, jak k tomu nezamestnany pracujici prijde, kdyz si nemuze jit odpocinout za nase dane do privatu k erosenkam??

makarov 28.1.2009 0:44

jste pesimista bez predstavivosti

vy jste nejaky pesimista, ne? Vazne myslite ze by to Rath nedokazal zarazit nejakym hrabecim dekretem? kdyz by pak zavedl u sebe v kraji jeste nejakou bonusovou socialni davku, rekneme 150 korun mesicne cigaretovne nebo mobilne, jeste by ho za to davy nosily ulicema.