21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jirka 28.1.2009 12:40

Doktor Krysa

RATH JE KRETÉN

glos 28.1.2009 12:40

Re: JE NEBETYČNOU HLOUPOSTÍ ZBAVOVAT SE LETIŠTĚ!

JAký zisk, kolik vysolili za pozemky pro novou ranvej, které z velé části byly státní, než se výhodně prodaly abyse mohly zase draze koupit.

Frank 28.1.2009 12:30

Re: Já navrhuji letiště zrušit!

Konečně dobrý nápad. Nechápu, proč s tím tolik nadělají. To je furt Kaplický a knihovna, letiště, OH. Já bych navrhoval prodat celou Prahu i s hradem a bude pokoj. Stejně je to tam samý zloděj.

westík 28.1.2009 12:29

Především je zvolení Rátha do funkce hejtmana o tom,

co si přeje tzv."lid" : ten chce svobodu a současně pevnou ruku, což pochopitelně vede k tyranii.:-/ Nu , samotný Ráth IMHO je špatným politikem , neboť dobrý politik spojuje svou osobu se státem,špatný s představou,jakou má  o sobě :-(

Starý J. 28.1.2009 12:26

Re: Ne.

Tak už se vyjádřete jasně" Rath podle Vás varoval, kam Hitlerova politika vedla? Vždyť on to uváděl jako příklad správné hospodářské politiky! Odkazem na  Hitlera uváděl, že  jeho hospodářská politika vedla k oživení ekonomiky a navíc s ní vyhrál volby!

Takže projevil, nebo neprojevil obdiv k jeho politice? Rath se tím vyjádřil proti, nebo pro hospodářskou politiku, kterou prosazuje  jeho strana (která je v tomto s politikou Hitlera v souladu - samozřejmě ne ve zbrojení, ale v oživení jakékoli výroby) ? Budete se muset rozhodnout a ne si protiřečit.

Naprosto nic není v tom rozhovoru a v jeho citaci v novinách vytrženo z kontextu. Mluvili o tom, co je nutné dělat, jak reagovat na hospodářskou krizi. To je podstata rozhovoru v tomto bodě. A Rath uvedl jako příklad správné reakce na krizi hospodářskou politiku Hitlera! To ničím neokecáte, pokud se nechcete zesměšnit jako Paroubek mnohomluvným obhajováním Ratha a útočením na ostatní, kteří podle Paroubka Rathovi ubližují. A to je v očích Paroubka, zdá se, málem celý svět!

gerontusinza 28.1.2009 12:05

Re: Rathův nedávný exkurz do historie nacistického Německa ...

R^R^

nup 28.1.2009 11:46

Re: Řekl bych, že na každou.........

Bohužel je to pravdivé i pro ten národ jako celek.

nup 28.1.2009 11:44

Re: Řekl bych, že na každou.........

Co to je "seriózní levice"? Má to být to samé jako "státotvorná opozice" v ústech ODSáků let devadesátých? Taková, co si nechá za pár drobků dělat na hlavu a je chválená lhanou frontou a odesáckými komentátory na NP? Tak taková tady opravdu potřeba není.

Vždycky když ODS vytáhne "slušnost" a "serióznost", nejde si nevzpomenout na "na rohu ulice vrah o morálce káže". Měli si na tyhle pojmy vzpomenout, když byli poprvý u koryta.

PavelS 28.1.2009 11:38

Re: opravdu?

Podepsali, zaplatili. Penta dostala asi 4 mld Kč. Bylo to v tisku. Katastr asi nestíhá.

Karamba 28.1.2009 11:35

Heil Rath

Hitler kaput, Rath hejtmanem. Vice

čtenář zdrojů 28.1.2009 11:24

opravdu?

opravdu?

tak to asi katastrální úřad nějak zaspal. Není tam ani změna majitele ani plomba.

Jarka 28.1.2009 11:19

Re: Poskytnutí daru a přijetí daru

Zcela souhlasím, i když se mne rušení poplatků netýká, bydlím v Praze, ale i kdybych bydlela tam, kde je platí za pojištěnce kraj, platila bych je dál. Je to tragické rozhodnutí, Jsem důchodce, čili peněz nemám nazbyt a zdravá už taky nejsem, ale nevím, proč by měl moje návštěvy lékaře platit někdo jiný ze svých daní. Byla tragedie, že lidé skočili na předvolební sliby. Je jim líto dát 30 Kč ale 80 za cigarety dají bez řečí. Neuvědomují si, že když chceme mít zdravotnictví na světové úrovni, nedá se zaplatit jen ze stát. rozpočtu a všechny řeči že se ho platíme jsou nepromyšlené. Na zdravotní pojištění si platíme od roku 1993, před tím byly jen daně, to jsme nevěděli kolik jde na polici, armádu, stát. aparát a další. Nikdo nevíme, jestli nebudeme potřebovat nákladnější péči - tu si nemůžeme předplatit. Jen léčba onkologického onemocnění reprezentuje přes milion a co péče o předčasně narozené děti? Jen sobci mohou odmítat platit regulační poplatek. Vadí mi jen regul. poplatek v lékárnách, slíbili, že se sníží marže ale alespoň u léků, které já na tlak užívám se cena nezměnila, jen zvýšila o regulační poplatek, čili se léky zdražily.

PavelS 28.1.2009 11:10

Re: Když pořádek,tak pořádek!

No jaksi se k Vám ještě asi nedonesla informace, že letiště praha těsně před koncem roku odkoupila jak od Penty, tak od soukromých vlastníků veškeré pozemky potřebné pro stavbu paraelní dráhy.

Sch. 28.1.2009 11:04

Re: Rathův nedávný exkurz do historie nacistického Německa ...

Je mi protivný. Stejně tak protivné mi je vytrhávání z kontextu, překrucování  a zamlčování co se nehodí. Podpora spotřeby je jedním ze způsobů jak oživit ekonomiku. Někdy, například v Německu může vést k válce. Třebaže v tomhle případě válka nebyla nechtěným důsledkem, ale cílenou politikou. Tenhle způsob léčení  ekonomiky mi připadá jako léčba narkomana a patologického hráče  tím že mu dáme více drogy a peněz do hry.

Sch. 28.1.2009 10:56

Ne.

Jen k tomu poznamenal čím to skončilo.

PetrN 28.1.2009 10:48

Re: Modré

Hážete perly - sviním... :-)

Pete Brich 28.1.2009 10:46

Re: Inu třicetikorunový nácek

Kurs ale nabral neomylně.

PB

Pete Brich 28.1.2009 10:44

Snat byste se na Dráta nezlobil. Vždyť chce jen výpalné. To je přece v Lihovém domě normální.

PB

Malý Aston 28.1.2009 10:29

Já navrhuji letiště zrušit!

Pro mne jako moraváka není problém využívat letiště ve Vídni.Jednak je to blíže a nemusím riskovat jízdu smrti po D1 a  i to parkovné je tam levnější.Klidně můžete pražské letiště zavřít,nám moravákům to nevadí.:-D

JJ 28.1.2009 10:27

Re: Když pořádek,tak pořádek!

Myslim, ze pote, co Rath verejne prohlasil, tak pokud tu stavbu zastavi, tak ucet zaplati CR v arbitrazi.

JJ 28.1.2009 10:24

Re: Rath privatizaci letiste neblokuje,

Neni nic spatneho, kdyz ty penize chce. Ani Bem, ani Rath. Spatne je, kdyz kvuli tomu vedome snizuje cenu letiste a otevira cestu pro arbitrazni rizeni (otevrene rika, ze hodla proti budoucimu investorovi zneuzit sve pravomoci verejneho cinitele).

Nicmene to nebyl argument, na ktery jsem reagoval. Pokud si to prectete.

ok 28.1.2009 10:21

Re: prolhaný Bartoň

Vaší logice opravdu nerozumím. Tady jde o elementární FAKTA. Je mi úplně jedno, který cvok s obarvenými vlasy tato fakta pronáší.

Strategické území letiště včetně infrastruktury, která umožňuje "pozorovat cvrkot" by mělo patřit českému státu. Tak to je, i kdyby to říkal Pepek Vyskoč, Muž s obarvenými vlasy, Sexymozek v růžových teplácích nebo Šklebící se íčko co zavedlo policejní vozy s blesky es-es.

ascari 28.1.2009 10:20

Re: Rathův nedávný exkurz do historie nacistického Německa ...

aha,takže varoval před podporou spotřeby? Nebo jak tomu mám rozumět?Varuje před recepty ČSSD, že by se mohla zvrtnout do hitlerovských konců?

5P 28.1.2009 10:16

Re: Rathův nedávný exkurz do historie nacistického Německa ...

Ano, je to náš milý ,šarmantní a drahý doktor Ráth:-/

knihovik 28.1.2009 10:09

zapomnels chlapce, ze pred rathem

Nejvyšší správní soud se sídlem Brně 30.10.2008 zrušil v celém

rozsahu opatření obecné povahy č.1/2008, jímž byla vyhlášena změna

Z1000/00 Územního plánu sídelního útvaru hlavního města Prahy. Zrušená změna územního plánu se týká mj. vymezení staveb, které jsousoučástí Silničního okruhu kolem Prahy Ruzyně – Březiněves v hranicích

hl. m. Prahy a rozšíření letiště Ruzyně o paralelní vzletovou a

přistávací dráhu.davno pred volbami, chlapce Barto.

Schumacher 28.1.2009 10:07

Rathův nedávný exkurz do historie nacistického Německa ...

Naopak. Rath varoval před tím kam taková politika může vést. Politická a po ní  opakující novinářská žumpa to překroutila.

5P 28.1.2009 10:05

Re: prolhaný Bartoň

Obávám se, že když to neudělají jedni, tak to udělají druzí. Co budete říkat pak?:-/

5P 28.1.2009 10:03

Re: Inu třicetikorunový nácek

To je špatně. On je teď socan. Nacismus tady zatím ještě není.:-/

Jihočech 28.1.2009 9:52

Inu třicetikorunový nácek

Středočeši volili výborně: nácka a ještě třicetikorunový bonus, no nevolte to.

ok 28.1.2009 9:50

prolhaný Bartoň

Prolhaný Bartoňi, vy asi nežijete v Praze, že? Za koho lobbujete? Když váš nepřítel říká pravdu, stává se z pravdy lež? Že se nestydíte!

Lotrovské změny územního plánu v Praze probíhají neustále, a vždy ku prospěchu vlivných finančních skupin. Nikdy ku prospěchu obyvatelstva. Když mocný potřebuje, jde cokoliv - třeba skandální zúžení severojižní magistrály v blízkosti nového obchodního centra na Pankráci. Kolik se tam v budoucnu odehraje tragických autohavárií? Kolik lidí tam přijde o život jen proto, že všemocní si zaplatili stavbu překážek přímo uprostřed dálnice, za obzorem, v zatáčce? !!

A pokud jde o prodej letiště - toto strategické území by mělo vždy patřit státu, obzvlášť pokud stát prodá ČSA Aeroflotu 8-o . Pokud letiště neprosperuje, stačí vyměnit management.

A městský okruh? Opět se jedná proti obyvatelům města (proti Suchdolákům). Vzdálená varianta je zcela běžná v civilizovaných zemích, navíc by vedla plochou neosídlenou krajinou, náklady minimální - ale minimální náklady, to přece nechcete, že? To by si vaši přátelé málo vydělali, že?