29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zk 28.1.2009 7:06

Re: Řekl bych, že na každou.........

Ano? takže každý, komu se nelíbí názory a konání soudruha hejtmana, je "typický volič ODS"? Jak jednoduché, Jiříku, že?:-/

Rychly 28.1.2009 7:22

Re: Řekl bych, že na každou.........

Jiriku tak zadrz. Cela rodina jsme volili CSSD. Uz to ale bohda nikdy nebude.,protoze se nam zajida jednani hlavne paroubka a Ratha. Hlavne jejich hrube jednani a slibovani se lzi.

ascari 28.1.2009 7:54

Re: Řekl bych, že na každou.........

No doufejme, že takových bude víc,ale jsem pesimista.Ve skutečnosti se primitivní chování velké části voličů vyhovuje a nejen u nás a nejen v této době.Politika Chléb a hry prostě přináší úspěch,i když vždy vede do pekel.Co je v tomto případě horší, že tato skupina PRD(Paroubek,Ráth,Dryml) ovládla tradiční značku ČSSD.Seriozní levici  potřebujeme, ale tahle socdem, to je Trabant jezdící pod značkou Mercedesu.

nup 28.1.2009 11:44

Re: Řekl bych, že na každou.........

Co to je "seriózní levice"? Má to být to samé jako "státotvorná opozice" v ústech ODSáků let devadesátých? Taková, co si nechá za pár drobků dělat na hlavu a je chválená lhanou frontou a odesáckými komentátory na NP? Tak taková tady opravdu potřeba není.

Vždycky když ODS vytáhne "slušnost" a "serióznost", nejde si nevzpomenout na "na rohu ulice vrah o morálce káže". Měli si na tyhle pojmy vzpomenout, když byli poprvý u koryta.

honzak 28.1.2009 7:57

Re: Řekl bych, že na každou.........

ano. Je to zkurwený zmetek, hýzl až do morku kostí. Je ještě horší než pingl, kterého již brzy převálcuje. To budou voliči sosanů čumět, co nám zvolili!

Rohožka 28.1.2009 9:38

Re: Řekl bych, že na každou.........

S takovou ubohostí, jakou jste vyplodil, rozhodně nesouhlasím. Nicméně soudím, že každý národ (v tomto případě kraje) má takovou vládu, jakou si zaslouží. Je to smutné konstatování, ale bohužel, pravdivé.

nup 28.1.2009 11:46

Re: Řekl bych, že na každou.........

Bohužel je to pravdivé i pro ten národ jako celek.

makarov 28.1.2009 0:44

jste pesimista bez predstavivosti

vy jste nejaky pesimista, ne? Vazne myslite ze by to Rath nedokazal zarazit nejakym hrabecim dekretem? kdyz by pak zavedl u sebe v kraji jeste nejakou bonusovou socialni davku, rekneme 150 korun mesicne cigaretovne nebo mobilne, jeste by ho za to davy nosily ulicema.

makarov 28.1.2009 0:45

Re: jste pesimista bez predstavivosti

ooops, zapomel jsem, v ramci boje proti zbohatlikum a prerozdelovani nadhodnoty uz u nas mobilovne jako socialni davka existuje. Mozna by meli zavest bordelne, jak k tomu nezamestnany pracujici prijde, kdyz si nemuze jit odpocinout za nase dane do privatu k erosenkam??

Hubený 28.1.2009 5:47

Re: jste pesimista bez predstavivosti

Á sakra,pravicově naladěný vrátnej,či nehlídající člen hlídací ochranky pouští do světa své vskutku pravicové nápady ....... nekouká na Vás někde za rohem náš snědý spoluobčan zda hlídáte či rozumujete ...?????:-/