8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ladkali 5.8.2009 9:29

Re: Děkuji pane Hvíždala.

Mohl byste upřesnit, kde vidíte korupci ?  Byla cena za pronájem vily nízká nebo úměrná ?

Jak si představujete vůbec fungování vlady, když nebude jednat s výrobci ?

Jura 5.8.2009 9:59

Re: Děkuji pane Hvíždala.

NO COMENT - JSI ZŘEJMĚ DALŠÍ Z TĚCH PŘITROUBLÝCH NAIVKŮ - NEBO NAOPAK HODNĚ ZASVĚCENÝCH A RELATIVIZUJÍCH DO OČÍ BIJÍCÍ SKUTEČNOSTÍ

jirka.s. 5.8.2009 11:39

Re: Děkuji pane Hvíždala.

To je najednou otázek !!! Skoro jako u maturity! A domníváte se snad, že Jura nějakou má??? ;-P

REX 5.8.2009 8:24

Randák a trumpeta Topolánek

Jakkoli je Randákova metoda nesympatická, neuvěřitelně pitomé je i dovolenkové chování Topolánka uprostřed té lobisticko-podnikatelské smečky. Výsledek pro ODS bude následující. Lidé jako já, co nikdy nevolili ODS kvůli Klausovi, zase nebudou volit ODS a hlasy skončí u TOP 99. 

miki 5.8.2009 8:38

Re: Randák a trumpeta Topolánek

no, jestli von ten Klaus ve své slavné esemesce neměl s tím Topolánkem nakonec pravdu, ostatně jako většinou vždy, že jo?

Jura 5.8.2009 8:50

Re: Randák a trumpeta Topolánek

Dnes už souhlasím  s Klausem na 100%. Ten Topolánek je vylágrovaný dutý hňup!!!!!

gerontusinza 5.8.2009 8:53

No to vám blahopřeji k výběru......Re: Randák a trumpeta Topolánek

pokud ovšem nebude TOP něco nařčena ze lživé reklamy...... kníže má na bildbordech otevřené oči ;-) ale přitom mu uniká že má Kalouska jako šedou eminenci v zádech..... skutečně se vám ti vejlupkové líbí,? no když jinak nedáte...;-D

viktor čistič 5.8.2009 9:07

Re: No to vám blahopřeji k výběru......Re: Randák a trumpeta Topolánek

degenerovaný šlechtic, který se nechá vodit na provázku od arcipodvodníka a arcilháře Kalouska, jehož bych nechal povinně si skočit na jednom z těch padáků, které nakoupil coby ekonomický náměstek velké černé díry, tedy pardon, MO. ideální by bylo, kdyby jejich volební výsledek byl 4,99%;-D

miki 5.8.2009 9:20

Re: No to vám blahopřeji k výběru......Re: Randák a trumpeta Topolánek

kéž by byl každý tak "degenerovaný" jako kníže...

historik 5.8.2009 9:08

Re: No to vám blahopřeji k výběru......Re: Randák a trumpeta Topolánek

Chtělo by to dokončit myšlenku. Problémem nejsou otevřené oči pana knížete. Problémem je, že v momentě jak se čestný, vzdělaný, moudrý  člověk dostane výš než my ostatní, okamžitě je degradován na zloděje, vola, podvodníka a t.d. Nemyslím tím ty voly, zloděje, pdvodníky, kteří se výš dostali právě díky těmto vlastnostem. A jsme zase na začátku. Ti čestní, špatné vlastnosti nemaje, se do popředí dostali právě kvůli těm špatným vlastnostem. O tom je přesvědčen lid.

gerontusinza 5.8.2009 9:25

Howgh.....Re: No to vám blahopřeji k výběru......Re: Randák a trumpeta Topolánek

právě promluvil lid........ víte kdyby kníže se choval v minulé vládě jinak než se choval,.... ale nažit se proti vůli většiny národa jej zavléci do dobrodružství s radarem ..... tak takto si čestné a poctivé lidi tak ňák nepředstavuji, ale hlavně že si rozuměl a byl spokojen s panem senátorem Čunkem.....;-)

historik 5.8.2009 11:47

Re: Howgh.....Re: No to vám blahopřeji k výběru......Re: Randák a trumpeta Topolánek

Poněkud pozdě, ale přece reaguji. Mám přes den totiž i jiné zájmy. "Kdyby se kníže jinak choval". To je právě to, co jsem napsal. Dokud neměl funkci ´, by l to kníže pán. po získání funkce je .... dosaďte si sám. "Proti vůli většiny národa" politik občas musí jít proti vůli většiny národa a občas s vůli národa. Vůle národa byla třeba Marshalův plán. Politik šel proti. To bylo špatně. USA nám chtěly pomoci. Dobrodružství s radarem. Kterému státu, spojenci, USA v Evropě ublížiliy? Nevím o žádném, ve kterém byli nebo jsou američtí vojáci.. Všechny jsou bohatější než státy s vojáky sovětskými. Chránily ty státy před nepřítelem-komunistickým Sovětským svazem. Nebo byli snad komunisté někomu přítelem? Těžko. Přátelé přece nebrání příteli, a už vůbec ne spoluobčanům, v rozvoji. Proti vůli národa. Najdete snad někoho, kdo by chtěl u svého bydliště například úložiště paliva z jaderné elektrárny? A politik musí rozhodnout proti vůli národa a to úložiště někam umístnit. Nebo snad by byly lepší elektrány uhelné, větrné či jaké? Rozumněl si s panem senátorem Čunkem. Stajně, jako jiní, a možná i vy, si rozumíte na příklad s panem bývalým ředitelem ČSA Tvrdíkem.

gerontusinza 5.8.2009 12:59

vaše argumentace je zajímavá.....Re: Howgh.....Re: No to vám blahopřeji k výběru......Re: Randák a trumpeta Topolánek

víte včem že srovnáváte nesrovnatelné tj co "lid" chtěl (marshalův plán pomoci lidem ČSR) a nechtěl ( radar zajišťující obranu nebo útok USA za cenu životů lidí ČR bez ohledu na jejich zájmy)   Kterému státu, spojenci, USA v Evropě ublížiliy? a co tzv "humanitární bombardování" Srbska a podpora UCK včetně jejich cizinecké legie  proto, aby dosáhly záměru..... vybudovat v Bosně druhou největší USA základnu v Evropě..... a totéž nyní i v Gruzii      a pokud žijete v představách že ten sarkašvilli či jak se jmenoval tu zkoušku bojem udělal sám o sobě bez vědomí USA pak jste fakt  buď zcela naivní a nebo lhář....   jenže asi jste zvyklý na to že se vám lhalo a jste lehkověrný...... i takovému pitomci jako já ,pokud má poněkud širší vědomosti, lze těžko něco nalhávat a jestli si myslíte že poradci NATO v tak malé= zemi nebyly schopni identifikovat pohyby vojsk,  pak bůh nás chraň před takovýmito pomocníky, Rusové věděli naprosto přesně vše o co šlo a dokonce kde ta jednání byla a co se chystalo........  inu nevyšlo to ale prosím říkáte si historik, tak aspoň trochu přemýšlejte kdo komu a jak rozkopává bábovičky.....;-P

Půlpytel 5.8.2009 9:03

Re: Randák a trumpeta Topolánek

Copak o to. Kdyby vás bylo tři miliony, bylo by to OK. Pravice by pořád měla navrch před roudou pakáží! Ale vzhledem k tomu, že tady je více rudých primitivů než by bylo zdrávo, naděje jsou malé. :-(

Ivan Nový 5.8.2009 9:19

REXi,

ale ta podnikatelsko lobistická smečka vás živí.

Jura 5.8.2009 9:23

Re: REXi,

hńupe!!!!!

REX 5.8.2009 9:41

Re: REXi,

Jak jste na to přišel?

boro 5.8.2009 11:59

Re: Randák a trumpeta Topolánek

R^hlavně nedávat hlasy TOP 09;-)

OS 5.8.2009 8:21

No, co? ODS jen vrací do hrátek na demokracii Košický vládní program!

Kdo nevěří nechť si přečte jeho V. článek - a doplní o protagonisty minulého režimu uplatňované Cyklostylované právo - jehož užívání je i dnes základní normou. Jsou to poučky, vyhlášky a opatření neveřejná a obtížně dohledatelná... Od úřadů dozoru nad výkonem samospráv se nedočkáte jiného než odkaz na tyto se sdělením, že nebyl porušen zákon!!!

:-) 5.8.2009 7:48

Opět to vyznělo do omletého českého sloganu: on nás někdo osvobodí.

Tentokrát to má být EU a LS. ;-D Osvobodit se musí každý sám, projít si očistnou katarzí a začít s lidmi, kteří se neumazali. To si musí projít i obyvatelstvo české kotliny, které se setrvale tomuto, jedinému možnému, řešení zarputile brání a vyhýbá.

L'ego 5.8.2009 8:00

Re: Opět to vyznělo do omletého českého sloganu: on nás někdo osvobodí.

Bať, bať. Ale je to klasický prvek české kultury. Už od jejího vzniku snili obrozenci o vykoupení skrze někoho jiného. Znamená to jediné: nedospělost.

:-) 5.8.2009 8:02

Re: Opět to vyznělo do omletého českého sloganu: on nás někdo osvobodí.

Ano, pubescent je velmi patetický a nadšení pro představu o sobě samém mu neumožňuje tu katarzi provést. Naopak se domnívá, že on je nositelem nových možností světa. Podle toho taky dopadne.

Frank 5.8.2009 7:19

Perfektní a výstižné.

Ivan Nový 5.8.2009 7:17

Ředitel státního podniku,

není byznys, je to úředník.

:-) 5.8.2009 8:01

Re: Ředitel státního podniku,

To je klišé, které pracuje se zkušeností obyvatele české kotliny. Pokud je stát v rukou politiků a ne mafiánů, tak státní podnik pracuje efektivně. Nepochybně méně efektivně, než soukromý podnik. To se ovšem dá již těžko porovnávat, protože soukromých podniků je na celém světě velmi málo (leda tak v Číně), nadnárodní koncerny (ABB, Siemens a všechny ostatní) nejsou soukromé v tom správném významu slova soukromý. jsou na úrovni státních podniků. Jsou stejně anonymní, se stejně rozplizlou osobní odpovědností. Soukromý podnik dnešního socialistického kapitalismu je mýtus, který pomáhá socialismu žít.

gerontusinza 5.8.2009 8:57

Nový vy v tom máte guláš co? Re: Ředitel státního podniku,

to nic, vy jste zatím nepochopil že ČEZ je akciová společnost a jen shodou okolností ( Tlustý nestačil víc prodat;-D) drží stát většinu akcií..... hadejte jak dlouho při současných preferencích  ;-D

jířa 5.8.2009 6:14

Randák, Topolánek a plíživá privatizace veřejné moci

Volič si může dnes jen těžko vybrat, protože politici velkého formátu nejsou k mání. A spolustraníci těch hříšníků. Jen čekají na svoji příležitost ke smočení ve hříchu. Samozřejmě, že v každé straně jsou slušní a pracovití, jen se o nich moc neví a nejsou mediálně zajímaví. Strany reprezentují  hvězdy  plnící titulky. Volič může buď volit to co je na trhu anebo nevolit vůbec (to by pak byl mazec).;-P

Ferda 5.8.2009 9:09

Re: Randák, Topolánek a plíživá privatizace veřejné moci

Hvížďalo ty jsi neskutečný idiot. Jak ty ze sebe můžeš dělat novináře.Dělej radši něco rozumnějšího, ale hlavně nepiš do novin.

Lea 5.8.2009 5:22

výstižné, pane Hvížďalo.

R^

Pozorovatel123 5.8.2009 5:11

Nesmysl

Napsat lze cokoliv, ale pravdou zůstáva, že povolenky jsou za prvé novodobé odpustky za hříchy a za druhé, že je platí koncový spotřebitel stejně jako DPH. Nejde tedy o žádný profit pro ČEZ. Pokud našim investigativcůmtoto nedochází pak jsou hloupější než jsem si myslel.

Oni ale hloupí nejsou a proto jsou podle jednoho úsloví navedení. Jde pouze o to kdo je navádí a tady by si měl udělat závěr každý sám.