1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hrad 5.8.2009 18:01

Re: STOP ODS

Yrko, zkušenost je po stránce mravní (Pochybuji, že víš o čem píši)  bezcenná. Je to jenom název, který dávají někteří lidé svým osudovým omylům. Mýlit se je lidské špitl Yrka - ježek, a slezl z kartáče. ;-( I impotentní ježek se tváří jako píchající klubko. ;-€ Mysli na budoucnost. Cementery!!!!!!

jirka.s. 5.8.2009 23:24

Re: STOP ODS

Ááááá! Hov/no se nám zase přilepilo!!!!8-o

GRUNTORÁD 5.8.2009 14:12

UTNĚTE TY KYDY BĚŽTE PRACOVAT:

 

NA ZAJIŠTĚNÍ A UDRŽENÍ ZDANITELNÝCH PŘIJMŮ, AŤ JE CO SOSAT!!

KÉŽ BY TO TAK BYLO:

A POKUD MOŽNO NIKDO TY SOSANY (DÁVKY SOSÁČKAMA SOSÁME NA PRÁCI MOC NEDÁME, SOSÁME JEN SOSÁME A DO PSA  KYDÁME) NEVOLIL, NEVOLIL!!V>-

Vláďa 5.8.2009 14:07

ODS

Pane  Hvížďala, je to velice kvalitní článek. mohu Vám říci, že bych po pádu komunismu nečekal, že se takovýhle póvl jako je ODS může dostat k moci. Jen nechápu proč je lidé volí. Vždyť vládnout je nesmírně odpovědná role a oni si z nás dělají svoje pohůnky. Na co ODS sáhla vždy špatně skončilo, nebo špatně skončí. Dej bůh,aby to lidé už konečně pochopili. Jejich zákl. filozofií je skutečně privatizace veřejné moci. Náznaky byly již za Klause, coby premiéra, ale v souč. době už je to přímo zjevné. Hrozí nám beprostření ohrožení demokracie, důkazů je pro to již dost, že nastupuje modrá totalita. Všimněte si, že podle mého názoru je zde též cenzura.

Ivan Nový 5.8.2009 14:51

Vláďo,

já zase nečekal, že idoly ze Svobodné Evropy, či Hlasu Ameriky jsou takoví hlupáci, neznající běh reálného světa.

Defurák 5.8.2009 14:55

Re: ODS

R^R^R^

PS :

Volí je kromě těchto pokleslých politiků jako takových, jejich podržtažků, přátel, pochlebovačů a jiných na nich parazitujících jedinců i stále ještě významná část občanů, kteří volební akt chápou jako občanskou povinnost. Koho však mají tito volit ? Vždyť ty partaje, které jsou nám nabízeny stejně jako prášky na prádlo, jsou jedna jako druhá. A volič nemá možnost ovlivnit menu nabízených kandidátů. Partaj prostě nabídne na lístku lidi, které z nějakých důvodů chce v parlamentu mít ( výsledek vnitrostranických kompromisů, tlaku zájmových skupin, byznysmenů, lobistů, korupce ... ). Volič ten lístek do urny hodí či nehodí. Potom už je partajím zase docela ukradený. Prostě, když v hospodě budou nabízet pouze nastavovanou kaši, knedlíky s vajíčkem a včerejší segedin tak si těžko dáte biftek nebo pstruha. Nechceš - nejez, jiná hospoda tu není.

Chce to pro počátek alespoň změnit volební systém ( jednomandátové volební obvody, možnost kandidovat pouze ve volebním kraji, kde jsem celé minulé volební období trvale bydlel, odvolatelnost poslanců ).

Pedrák 5.8.2009 15:34

Re: ODS

JO !!!!!

št 5.8.2009 16:07

Re: ODS

Ke změně volebního systému nedojde, vždyť ti současní politici třeba nebyli zvoleni a není jisté, zda by se pro ně všechny nalezly koryta!

PROKOP BUBEN 5.8.2009 16:34

Re: ODS

Zájmové skupiny - to je oč tu běží......Takový Dalík je jen jakousi prodlouženou hnátou a podobné mají i z jiných PARLAMENTNÍCH  partají.....

Laco 5.8.2009 15:37

Re: ODS

Prosím Vás pěkně, ten komunismus padl kdy?  Všechno co vidím svědčí, že náš komunismus neumřel, jen spí (tedy, už se začíná probouzet)

Ivan Nový 5.8.2009 13:33

Byl třeba skandál,

když se Karel Čapek scházel s Masarykem? Politik a spisovatel by přece měli jít proti sobě :-))) Taky by mezi nimi měla být zeď.

:-) 5.8.2009 14:01

Re: Byl třeba skandál,

Tohle má být vážně míněný argument?

Ivan Nový 5.8.2009 14:16

Re: Byl třeba skandál,

Naprosto. On nám zde pan Hvížďala jen do hlavy tluče takové havloidní mediální mýty. A proti mýtům můžete argumentovat zase jen mýty, protože ty s reálným světem nemají mnoho do činění.

:-) 5.8.2009 14:21

Re: Byl třeba skandál,

To, že se politická galerka slézá s tou podnikatelskou je mýtus? Opravdu?

Ivan Nový 5.8.2009 14:48

Re: Byl třeba skandál,

Mýtus je, že je to politická, či podnikatelská galerka a, že někde existuje nějaká jiná, lepší politika. Reálný svět je jiný, a je to dobře, že je jiný, protože ten ideální by nefungoval. On taky Havel znal kapitalismus jen z doslechu, že.

Jura 5.8.2009 15:03

Re: Byl třeba skandál,

Smířit se s hajzlárnami = podporovat je. Reálný svět neznamená to, že ti co se dostanou k moci - si mohou dělat co chtějí - a v podstatě se vysmívat těm, které zastupují. Ostatně - za 2 měsíce jsou volby.

Ivan Nový 5.8.2009 15:12

Juro,

existuje něco jako zájem státu, či podniku. A tomu je se třeba podřídit. Jeho nerespektování totiž vede k zániku státu, či firmy. A boj se vždy nevede v rukavičkách. To je reálný svět. Co je to hajzlárna? Nalezení způsobu, jak udělt to, aby obyčejní lidé nedopláceli na hajzlárnu emisní povolenky, kde hrozí, že je budeme platit v ceně elektřiny?

Jura 5.8.2009 15:23

Re: Juro,

Proč se oháníte obyčejnými lidmi - ti musí zaplatit to co dostanou v inkasu. Jde úplně o něco jiného - není třeba si hrát na schovku a dělat ze sebe pitomce - politici a zástupci ČEZu si mohou dát oficiální schůzku kdykoliv kdekoliv v hlavním městě - předem ohlášenou v novinách. kanceláří a zasedaček je tady ve státě víc než dost. Ale rozhodně ne - dar luxusní dovolené pro určité týpky - jinak už to nenazvu. Jednak to ČEZ přijde příliš levně, a za druhé je to šíleně trapné, že ti naši chudáci poltici si nejsou schopni zaplatit svoji dovolenou - Topolánek neuveřejnil nic - pokud jsem dnes četl. Navíc si nechá zaplatit cestu zpět od ODS.  A kdo je ODS??? Pokud vím, tak berou státní příspěvek a pak dary - zveřejněné - od dárců - realita bude zřejmě jiná. A proto mají pocit, že jsou nekontrolovatelná smečka, která si může dělat co chce - ovšem to je přesně ta cesta do pekel - a to je problém tohoto našeho státu.

:-) 5.8.2009 15:06

Re: Byl třeba skandál,

Ano, ty věci se reálně odehrávají, všechno je ale otázkou míry. A to potom rozhoduje o kvalitě dané společnosti. Mlaskat si v situaci, kdy v zemi není ani náznak nějakého státnického postoje a nefunguje nic, než potulné kramářství, to je přesně to, co téhle zemi zláme vaz. Doslovně, protože kde je nějaká nezbytná potřeba českého státu? jenom v přání zdejšího obyvatelstva, aby tu jejich stát byl. To přece nestačí, to musí chtít taky okolí. Jsem zvědav napřesrok.

Jura 5.8.2009 15:10

Re: Byl třeba skandál,

Mluvíte mi z duše....a přitom z toho nemám vůbec radost. Parlamentní strany si zvykly na svoji nekontrolovatelnost a poltické pašalíky - společnost by tuto pseudo-šlechtu měla ze sebe vyzvracet. Jenže to "by"......to je problém.

Ivan Nový 5.8.2009 15:16

:-)

No asi žijeme každý v jiném státě. Kolem mě toho funguje docela hodně. Například, když dostanu mozkovou příhodu, tak do 15 minut přijede pro mě sanitka a případné sraženiny lékaři rozpustí sofistikovanými a moderními metodami aplikovanými v nejmodernějších přístrojích. A, že je mnoho nesmyslných předpisů? No za to může hlavně EU, která těmito předpisy uměle podvazuje růstový potenciál Východní Evropy.

Jura 5.8.2009 15:28

Re: :-)

Hele - tak tyhle bolševický kecy o fungování mám rád. Takhle přesně žvanili ti tajtrlíci bolševičtí papaláši. Ještě aby to nefungovalo - jsme tvořivý národ a fůra lidí tady maká jak šroubi.

Ivan Nový 5.8.2009 18:53

Juro,

je tu ovšem malý rozdíl, že ty dnešní papaláše vlastně nepotřebujete a nemají možnost vám něco zakazovat, či povolovat. Jinak v reálném světě mají "boje" mezi firmami různou podobu. Pro všechny není místo na slunci.

Jura 5.8.2009 15:36

Re: :-)

a na tom že tady funguje "Rychlá" rozhodně nemají žádnou zásluhu politici - nedělejte si laskavě vrtulu...díky:-D

čtenář 5.8.2009 17:14

Re: :-)

To je vomyl, rychlá jezdí jenom proto, že se narodil Topolánek, Paroubek a další trotli. ;-D

Ivan Nový 5.8.2009 19:00

Re: :-)

Ano, a to je fajn, že je na to nepotřebujeme. Jenže EU mění tyto dobré poměry, moc politiků a úředníků roste, strkají svůj nos do stále více věcí.

Novák 5.8.2009 13:28

Pravda

Jak pana Hvížďalu "zrovna nemusím", tak tentokráte má plnou pravdu.R^

tich@dohoda 5.8.2009 13:03

Karel Schwarzenberg šel do politiky zbohatnout?

viz titulek, nick Laco/. No, ona lidska pamet je kratka, ovsem soudruh knize pry nejak podivne "privatizoval" Teslu Mirovice, pravda "nejsou dukazy", takze asi pujde o "pomluvu" . Rozhodne si o soudruhu knizeti zadne iluze nedelam, i kdyz mi na druhou stranu nevadi a toho "zamini" asi delal dobre, rozhodne uz z titulu puvodu ma konexe, ktere muze vyuzit ve prospech CR. Cest :-)

gerontusinza 5.8.2009 13:39

Správně jste řekl může.......Re: Karel Schwarzenberg šel do politiky zbohatnout?

zatím mohu jen konstatovat že secítí být spíše Rakušanem a je schopen nás nechat vylidnit pomocí radarových pitomostí...... děkuji, ať chodí spinkat domů...... hujerů jakéhokoli druhu mám plné zuby...8-o:-(

jirka.s. 5.8.2009 14:05

Re: Správně jste řekl může.......Re: Karel Schwarzenberg šel do politiky zbohatnout?

Tož si je dej do skleničky a nepindej!!!;-P