29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Radek John?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 12.1.2010 12:08

Re: Radek John je hajzlík od podívání a když promluví, tak je to jasné !

Opět lžeš, jak je tvojím zvykem, modrý dobytečku ! :)))

micra 11.1.2010 11:54

Politika: Radek John.

Je to smutné, všichni v pol. stranach před volbami jsou svatí, jakmile se dostanou do k moci, stavaji  se  supy.

FrantišekN. 11.1.2010 11:31

Janouškův pacholek John

by měl chodit kanálama (když má to štěstí a není trestně stíhán) a ne dělat předsedu straně VV. Jenže kmotři z VV potřebují na jeho image "drsného a neúplatného" novináře nalákat voliče...

reálný pesimista 11.1.2010 11:17

Politika:Radek John

John v minulosti psaním  odvedl určitě kus dobré práce a to i na poli reportáží o společenských nešvárech.Podle lidového rčení, že každý se umaže od toho co, nebo z čím dělá,nebyl ani John určitě vyjímkou. Projevil však  více odvahy než většina populace,z nichž někteří nyní chtějí moralizovat ,ale  klidně přehlíží denně  lumpárny kolem aniž by se pokusili něco změnit.Jestli  by se mnělo něco změnit k lepšímu tak to nedokaže v parlamentu jedinec i kdyby byl tzv.svatý,ale jednotní občané,kteří budou mít dost okrádání,podvádění a poslouchání slibů...Jestli nemusí parlament ani v době krize zasedat víc jak měsíc a senát dokonce tři měsíce za plné platy,tak probůh si myslíte že volby něco změní v těchto nafouknutých a rozsahem zbytečných institucích(trafikách)?Závidím některým naivním pisatelům víru a důvěru ve spasitelné volby a spasitelné jedince v čele stran,kéž vám to ještě dlouho vydrží.

čm 11.1.2010 11:23

Re:Ubermensch ?

Dovoluji si upozornit, že ten pán si odhalování nešvarů na rozdíl od nás zbabělců sám a dobrovolně zvolil jako práci a náplň života.

Achjóóóóó 11.1.2010 11:36

Re: Re:Ubermensch ?

A za pěkné dukáty. Tomu podezřelému pánovi nevěřím ani pozdrav. Je to tip vy-chcaného novináře, kterému nejde o věc ale o slávu,Kč a atd. Sám se pasoval na znalce vín a přitom je překvapen,že Tramín červený je bílý.  Čistý politik s několik let utajeným nemanželským panchartem? ? ? Pán cožil dvojí život (nebo víc) a kázal o morálce!!! Je to hnus.

? 12.1.2010 8:27

Re: Re:Ubermensch ?

  "......s nekolik let utajenym nemanzelskym panchartem...." proboha,co to placate,ten mrnous za nic nemuze,proc jej nazyvate tak osklive? Nevim ,o kom rici,kdo je parchant,jestli vy ,nebo to dite! Zkuste se zeptat ctenaru na teto stanici a budete prekvapen.

Vlastimil 11.1.2010 11:34

Re: Politika:Radek John

Dovoluji si upozornit, že Radek John byl za své investigativní reportáže na Nově velice dobře placen a že přitom nikdy nenarazil - narozdíl od jiných kolegů novinářů, kterým se stalo, že za to své odhalování nešvarů dostali brzo padáka. Radek asi moc dobře věděl, jak daleko až může zajít.

Sunny 11.1.2010 11:48

Re: Politika:Radek John

Co se těch voleb týká, už to tady proběhlo několikrát: kdyby volby mohly něco změnit, dávno by je zakázali.

kuk 11.1.2010 10:46

Jedo do druhého zapadá

To vše , co se lze o p. Johnovi dozvědět pěkně zapadá s tím, jak jako umravňovač upozorňoval na nekalosti v televizi po tak dlouhou dobu a v klídku.Bylo to vše uděláno tak, aby se nikomu nic nestalo.Jinak si nedovedu představit, že by ho ti, jež by se to týkalo neumravnili a z televize by odešel.Takových případů v televizi a za menší angažovanost nesprávnám směrem bylo mnoho.Zase platí staré pravidlo,suďme podle toho, co kdo udělal a dělá a né podle jeho řečí.Zapadá do dnešních politiků.

emil 11.1.2010 10:20

John ztratil kredit

Strana Věci veřejné s Johnem v čele dokázala, co jsou zač. Odvoláním starosty Prahy 1 vlastně dosadila do starostenského úřadu jednoho z největších pražských politických grázlů, Filipa Dvořáka. Jeho rozkrádačky a kauzy s úplatky byly smeteny ze stolu, protože Dvořák náhle onemocněl "smrtelnou nemocí" a dával se mu rok života. Již tehdy mnozí říkali, že je to podvod.  Nepříjemné kauzy pro Dvořáka byly smazány, lidé zapomněli, a ejhle, pan John se svojí stranou zařídí odvolání starého a dosazení nového starosty, zázračně uzdraveného grázlíka Dvořáka. Kolik za to od Dvořáka asi strana Věci veřejné dostala ? Kdo přišel do styku s Dvořákem dobře ví, že v jeho případě dokázal vždy dobře odměnit své posluhy. Proto Johna a celou stranu nemusím.

TBB 11.1.2010 14:02

Re: John ztratil kredit

Asi špatně vnímáte - a chcete-li se zaměřit, tak hledejte Jančíka (+ Béma). Ale i ti, které jste jmenoval, si zaslouží pozornost orgánů činných v tresniím řízení. Otázka je, zdali jim někdo ve výkonu jejich náročné práce za naše peníze nezabrání.

emil 11.1.2010 15:23

Re: John ztratil kredit

Moc jsem váš příspěvek nepochopil. Vám připadá normální, že proti jednomu grázlovi z ODS na Praze 5 chce John bojovat tím, že druhého grázla (shodou okolností také z ODS, možná ještě většího) pomůže dosadit do vedení Prahy 1? To není o tom "bohatým bral a chudým dával", ale o to,  kdo jemu a jeho straně zaplatí víc nebo zda mu lotr z Prahy 5 nestoupl na kuří oko. Nerozumím Johnovu horlení proti zlu dosazením stejného zla jinde.

Alixie 11.1.2010 9:52

Měl vždy odvahu

P. John mě mnohokrát přesvědčil o své odvaze při odhalování různých kauz. Také jeho literární díla jsou výborná. Ale je to přece jenom "jen člověk a mužský k tomu". Pro mne představuje dobrého politika. Držím mu palce.

lucinapes 11.1.2010 10:00

Re: Měl vždy odvahu

nemanželské dítě? To se může stát, ale tajit ho takhle dlouho před manželkou je opravdu podlé, a voliči by měli zvážit, jestli je pravděpodobné, že bude čestný vůči nim.

Kukulín 11.1.2010 17:13

to je mi milejší, než pokrytectví američenů a katolíků

američan se s gustem miluje s milenkou a když se ta na něj časem vykašle, tak si jde stěžovat manželce a chce, aby ho litovala a utěšovala. Katolíci, těm stačí, když se vyzpovídají a když jim pán bůh nedá přes hubu, a to neudělá, protože by už dávno vychcípali, tak se tváří, že se nic nestalo. Vždyť si to s jejich nejvyšším vyříkali.

sofiv 11.1.2010 10:17

Re: Měl vždy odvahu

Ano, na kšeftík s VZP musel mít odvahu.

čm 11.1.2010 10:34

Re: Měl vždy odvahu

Záleží na vkusu. Jak pokud jde o kvalitu děl, tak pokud jde o mužnost a odvahu.

. 11.1.2010 10:35

Re: Měl vždy odvahu

To Vaše "jen člověk a mužský k tomu" znamená co??? Mužský nemusí mít morální zásady a dodržovat je? Proč? Mužský má právo na to, aby ho ovládalo libido? Proč?  Nevím  jak Vy, ale já odmítám, aby spravoval věci veřejné člověk, neschopný vládat své pudy a nerespektující morálku. Výsledkeme naší tolerance k tomuto druhu mužů, aby vstupovali do politiky, je její současný marasmus. Nebo věříte snad tomu, že tito lidé svou amorálnost  v práci politika potlačí?

Vlastimil 11.1.2010 11:28

Re: Měl vždy odvahu

Alixie, že vy jste maminkou oné sedmileté holčičky Radka Johna?

čm 11.1.2010 11:40

Re: Měl vždy odvahu

Cha cha, to asi ne, ale jen shodou okolností. Je trapnou skutečností ignorovanou genderovými aktivistkami, že nemalá část žen mužný typ zvaný sousedy němci Scheisskerl prostě zbožňují. 

Ota First 11.1.2010 9:50

Malý bolševíček

je pan John pro mně. Kdo se dnes ještě pamatuje na jeho přičinlivé poskakování v časopisu Mladý svět, kde oddaně sloužil Straně a vládě spolu s dalšími oddanými SSMany?

je to obyčejná komunistická kreatura která disponuje nebývalou nestydatostí. Věřit mu může leda blázen. A svěřovat mu moc nad sebou samým jen hloupý pošetilec.

Divák 11.1.2010 11:26

Re: Malý bolševíček

Nejdřív kráčí Abeles a za ním jde Krpeles. Volte ho jako Žleznýho, Fišera .......

Pavla B. 11.1.2010 9:49

Věci veřejné

prý v nějakém inzerátu slibovaly snížit státní dluh o 500 mld., ale nebylo uvedeno, jak. To mě zajímá víc než nemanželská dcera.

sofiv 11.1.2010 10:19

Re: Věci veřejné

a vy podobným "slibům" věříte??

P. Boublíková 11.1.2010 10:28

Re: Věci veřejné

Jak jste na to přišel?

Mě by zajímalo, JAK chtějí snížit dluh o 500 mld.

kopec 11.1.2010 11:53

Re: Věci veřejné

to je pravdepodobna castka, kterou z rozpoctu rozkradou nasi vrcholovi politici.

Jirka 11.1.2010 9:47

Jediný spravedlivý - toť vždy podezřelé

Radek John se vydává za jediného spravedlivého spasitele.....no, no, no! Není té skromnosti příliš? Aby nedopadl jako křišťálově čistý Standa Gross - zkorumpovaný socánek, který by v normálním státě dostal alespoň 20 let natvrdo! ("zázračné" zbohatnutí o 80 mil. z obchodu s akciemi firmy, kde většinu vlastnil majitel Třineckých železáren - nebudou to náhodou 2% výpalného z dotacičky 1600 mil., přiklepnutých Standou tamtéž? investigativče Johne?)

Pedrák 11.1.2010 9:43

No konečně !

Takže se už zařadil mezi normální politiky a má cenu ho volit !

lucinapes 11.1.2010 10:02

Re: No konečně !

"normální" politik je spíš nadávka než doporučení, a napojení na firmy to potvrzuje.