28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Radek John?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vorda 11.1.2010 23:10

Re: Nedovolila bych si tvrdit

Jistě. Ale nemám na to čas...

Budíš 11.1.2010 23:50

Re: Nedovolila bych si tvrdit

Od pisatele článku  je to špinavost.

Šerlok Homeless 11.1.2010 19:02

Svou ženu podváděl, ale mě, voliče přece upřímně miluje

a v žádném případě mne nebude vodit za nos, to je přece jasné, autore!

Šerlok Homeless 11.1.2010 18:56

Souhlas s autorem

.

. 11.1.2010 17:29

Bingo! Pěkně jste Klausobijce nachytal na švestkách.

Není ani jedno, ani druhé. Ale Klausobijci si prostě vždycky kopnout musí.

honzak 11.1.2010 17:16

uvidíme, jak ho Adamovská

oškube. Pak bude vydíratelný, protože vezme každý úplatek.

fanos 11.1.2010 16:37

Na to nejpodstatnější jste zapoměl.

Na aktivity R.J v dobách totality, na jeho ódy na bolševika a příkladnou spolupráci s komoušama.

Tadeáš 11.1.2010 16:45

Co to blábolíte? To se tu snad sešla Jančíkova kancelář?

Tohle napsali samotní estébáci: "jeho současné postoje v období přestavby politického a hospodářského mechanismu jsou orientovány proti státním orgánům a orgánům státní moci a není nikterak nakloněn opatřením, která jsou proti asociálním a deklasovaným živlům, včetně tzv. nezávislých iniciativ uplatňována. Z tohoto důvodu není předpoklad, že by jmenovaný seriozně přistupoval k otázkám z oblasti prevence uplatňované zejména v prostředí mládeže a nezneužíval kontaktů s pracovníky Bezpečnosti."

A tady jel ustrační osvědčení: http://www.radekjohn.cz/wp-content/uploads/2009/08/lustrace.png

Mám ale docela silný pocit, že tato moje aktivita je házením perel sviním.

pteryx 11.1.2010 16:34

hm

Vypadá to skoro jako by R. J. měl skutečně dost co do činění s panem Janouškem, proti kterému údajně VV bojují. To je tedy známka punku. No je to vůbec možný?

janoryna 11.1.2010 16:33

zavinil to paroubek !

PROKOP BUBEN 11.1.2010 16:21

ASI TAKTO

Nikdo snad nechce nemožné a mít za politiky absolutního anděla......Osobní záležitosti, pokud zásadním způsobem nehraničily s perverzí či zločinem jsou v dnešní společnosti a pro někoho bohužel -  běžné....Dúležité jsou činy a výsledky, čímž předsedu V V NEHÁJÍM, ALE DOMNÍVÁM SE, ŽE SE MŮŽE BEZE STUDU ZAŘADIT do řad našich ještě daleko horších politikusů, kteří již dávno a dlouhodobě svojí neschopností a svou nenažraností prokazují, že stojí za bzdinu....

dalimír 11.1.2010 16:36

Re: ASI TAKTO

pokud nebude mít Radek dobré a spolehlivé zázemí doma tak se časem i v politice začne chovat jak neřízená střela ! Vizte - Topolánek + Paroublánek , rozvody na úctě nikomu nepřidají a půjde to s ními s kopce čím dál více ! Dalimír .

yorik 11.1.2010 16:47

Re: ASI TAKTO

Tak co s nimi? Masaryk nebyl svatej, Havel nebyl svatej, Klaus není svatej, Paroubek není svatej, Topolánek není svatej, snad ten Cyril by vám, alespoň v tomhle bodě mohl vyhovovat.

dalimír 11.1.2010 16:52

Re: ASI TAKTO

 Cirilek ten má základy morálky celkem dobré , ale stejně , je to falešný lidovec !         RADKU  RADKU  CO S TEBOU???

ajk 12.1.2010 10:12

Re: ASI TAKTO

Začali jsme revoluci s herci a teď jich tu máme nekonečnou šňůru. Přetvářka se neučí jen na DAMU.Jak to má Cyril s tím dědictvím ?

Šerlok Homeless 11.1.2010 19:00

Re: ASI TAKTO

Běžné ano. Podvod je taky běžný. A pokušení spolupracovat s mafiánskými strukturami a zapojitse je určitě těžší odelat, než pokušení podvést vlastní manželku. S manželkou se přece jenom vídám denně, kdežto anonymní "volič" může být člověku s touto morálkou celkem u (Y).

Michal 11.1.2010 16:15

To je tedy dobře tendenční článek (autor je člen SSO)

Radek John nastoupil do představenstva, když tam už Janoušek nepůsobil. Oba se naposledy dle Johnových několika vyjádření setkali na konci devadesátých let při pořádání společných besed. Jak známo, Janoušek je Bémův kamarád. Tím je také i exstarosta P1 Petr Hejma, jehož VV kvůli špatnému hospodaření pomohly odvolat.

John své pracovní aktivity mimo televizi, jakožto zaměstnanec televize, opakovaně přiznával, problém s tím nikdy nebyl.

John a VV vystupují proti podivným praktikám na Praze 1, Praze 5, i na magistrátní úrovni. Nikde nejsou v koalici, tudíž nemohou mít vliv na přidělování zakázek.

Přítelkyně šéfa ABL Kateřina Klasnová je místopředsedkyní VV a její přítel otevřeně daroval VV sumu převyšující milion korun. K tomu se otevřeně přiznal a pokud vím, existuje nějaké podnikatelské sdružení, kde jsou všichni podnikatelé, kteří jakékoliv straně darovali víc než milion korun. Na tom nevidím nic špatného, je to naopak prevence před nařknutím z lobbingu. Díky inzerátům asi byla strana schopna ten časopis vydat a pokud se tam ten inzerát objevil (v časopisu jsem ho několikrát viděl), není pro duševně zdravého člověka překvapující, že firma musela dát za tuto službu nějaké prostředky.

A nakonec, to, co je "pro vás osobně nejdůležitější", do toho vám vůbec nic není. Pokud si dobře pamatuji, média vztah Johna a Adamovské propírala 2 roky. Nevím jak to vše bylo, ani jak to je teď, ale Zlata rozhodně nebyla v těch článcích vždy v roli oběti.

Pokud chce někdo do politiky, měl by být samozřejmě slušný, čestný, poctivý atd. John, řekněme, selhal v osobní rovině. Svůj problém řešil sám - na dítě přispíval, staral se o něj. A nechtěl svým problémem ublížit svým dětem ani ženě. Pak snad můžeme i pochopit, proč se neměl k tomu, aby vše vyklopil. Na druhou stranu, pan Matějka může mít soukromý život úplně v pořádku, možná žije v celibátu, ale tím, že se uchýlil k psaní polopravd a lží proto, aby pomohl svojí straně, dostal se do politické žumpy ještě dřív, než stačil do politik

LIberta 11.1.2010 19:33

Re: To je tedy dobře tendenční článek (autor je člen SSO)

Souhlasím s Vámi ve všem. Článek pana Matějky (jehož svatozář z jeho osobních www přímo sálá) mi připadá jako babské drby. Pan John není ani horší ani lepší než jakýkoliv jiný adept na politickou kariéru v těchto dnech, ale přiklonil se k tématu strany Věci veřejné (která fungovala v P1 dávno před ním) - tj. k tepání okatých nepravostí a k občanské slušnosti, a proto mu fandím. Jestli to stačí na "velkou" politiku a nikoliv jen na lokální smetiště pražské, uvidíme při volbách.

Pavel 11.1.2010 20:58

Re: To je tedy dobře tendenční článek (autor je člen SSO)

Pane bože, co to tady píšete za kraviny? Možná, že se potkali jen párkrát, ale ať mi někdo vysvětlí, proč tak nějak náhodou šla řada tzv. investigativních reportáží v pořadu Na vlastní oči na ruku právě Janouškovým obchodním zájmům? Asi taky jen náhoda, že?! :-)

J. Rechnovský 11.1.2010 15:52

Politická kultura jedné pidistrany

Autore, jsme stejně staří takže narovinu.

Až do bodu č. 4 jsem tvůj článek považoval za zajímavý a přínosný. Bodem č. 5 jsem však konečně pochopil...

Co si dovoluješ strkat nos do čistě osobních věcí jiného člověka??!!!!:-(((. Jakým právem??!!! Vystupuješ jako zástupce politické strany a nestydíš se takto zákeřně a bulvárně napadat svého svého politického konkurenta!!!  Slyšel jsi někdy něco o politické kultuře?

Tímhle bodem jsi jasně ukázal co jsi zač a o co ti vlastně jde. Jako představitel politické strany si pak představil i jí samotnou.

Jako chlap ti radím vykašli se politiku, sundej panděro, najdi si holku a koukej si s ní vyléčit svoje komplexy.

Jura 11.1.2010 16:18

Re: Politická kultura jedné pidistrany

HŃUPE!!!! Co to tady meleš za blbosti. Pro politika neplatí presumpce neviny ale presumpce viny...jestli víš o čem je řeč. Takže zveřejnění Johnovy bezcharakternosti vůči své ženě je naprosto férové hodnocení. Apokud ví - John vlezl do politiky.....takže nemel blbosti a věnuj se raději jiným věcem...OK:)))

Petr 11.1.2010 16:27

Re: Politická kultura jedné pidistrany

Co to meleš ty? Když neznáš význam cizích slov, nepoužívej je - pouze tím odkrýváš svou omezenost. John řekl, že to dítě jeho je, že na něj přispívá, takže se tu nedá mluvit o žádné presumpci. Lidi jako ty by vůbec neměli hodnotit a soudit druhé, protože na to ani nemají rozum.

Jura 11.1.2010 16:31

Re: Politická kultura jedné pidistrany

Tvoje kecy mě nijak nedojímají, věř tomu....význam presumce viny a neviny v politice...ne v české...protože zde neplatí žádná pravidla...si najdi v nějakém slovníku a neotravuj a neprud´...jasno?

Doug 11.1.2010 17:15

Re: Politická kultura jedné pidistrany

Mě naopak dojímá k slzám, když někdo, kdo něco nezná, má ještě tu drzost o

tom ostatní poučovat. To je vrchol lidské hlouposti. Kámo, význam těch

slov si budeš muset najít ve slovníku ty sám!

Jura 11.1.2010 22:22

Re: Politická kultura jedné pidistrany

ZA CO??????? KOLIK TŘÍD MÁŠ - ZÁKLADNÍ ŠKOLY?????

Dodo 11.1.2010 15:10

Kdo lže a podvedl jednou, tak není důvěry-hodný.

Když dokázal lhát své ženě, když ji dokázal podvádět, tak není důvod, proč by najednou nepodváděl i své voliče.

A ty jeho nápady typu: Řekněte, co si přejete, já to budu prosazovat....to je druhý Paroubek!

yorik 11.1.2010 15:23

Re: Kdo lže a podvedl jednou, tak není důvěry-hodný.

Takže budete volit toho, který nezalhal a nepodvedl svojí ženu. Výběr budete mít velmi úzký, protože všichni svatí, jsou jen ti vyřezávaní na oltářích.

Dodo 11.1.2010 15:59

Re: Kdo lže a podvedl jednou, tak není důvěry-hodný.

Ne,naopak budu volit ty, co se jako svatí netváří. A to John dělal 7 let. a dělal by jistě rád dál

yorik 11.1.2010 16:16

Re: Kdo lže a podvedl jednou, tak není důvěry-hodný.

Jsem asi ten poslední, který by si dělal o lidech kolem politiky iluze. Ale v tomto punktu bych nikoho nesoudil. Třeba měl nějaký důvod, proč nechtěl rozbít rodinu, politiku bych do toho netahal.

. 11.1.2010 17:36

Re: Kdo lže a podvedl jednou, tak není důvěry-hodný.

yoriku, jak společnost, vč. jejího manžela, nazve ženu, která mu zahne ? Odpovím Ti. Nazve ji  k.u.r..To platí i o mužích.