28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vlk 28.4.2006 9:21

Údiv

Vazeny pane, jen se divim, jak takový clovek jako Vy muze bezostyšně lhát a pomlouvat konkurenci. Jedinou omluvou pro Vás je skutečnost, že jste socan a po stranicku vy za nic nikdy nemůžete to vzdy jen a jen ti druzí. Vy totiž lhani a pomluvy mate jiz v genech a rodite se s nimi. Jinak by  již za prvni republiky nemohlo vzniknout volebni heslo "ve dne spal a v noci krad - socialni demokrat. Osobne Vam doporučuji psat oslavné články na  Vaše premiéry, protože  to by bylo velmi zajímavé téma a možná bychom se konečně dozvěděli pravdu o Unipetrolu či kakaových bobech. nebo snad již tyto aféry jsou vyřešeny?

Karel 27.4.2006 1:14

- ODS - šílený maskot slaboduchých.

Jak  tak sleduji 15 let produkce voličstva této strany , vytvořila si frontu slaboduchých , závislých

a nesvobodných lidí.  Tito tvoří hlavní podíl volebních preferencí.  Při sledování vrcholových politiků pak vidím dost velkou podobnost. Napadá mě srovnání:   "pán a pes".

 ODS má místo ve společnosti, ale nemá šanci nám vládnout.

Jan 26.4.2006 22:09

ODS byla zalozena s jedinym cilem,

pretransformovat politickou moc bolseviku v moc ekonomickou. Tento ukol splnila za velkeho usili celozivotniho komunistickeho kolaboranta Klause, jakoz i predlistopadovych komunistu Dyby, Kocarnika, Pastrnaka, Junka, Soudka, Straskeho, Salzmanna a cele rady dalsich.

Jine ambice ODS nikdy nemela, proto nyni patri pouze na smetiste dejin.

BuBu 26.4.2006 22:59

Re: Viděl jsem hodně kreténů . . .

. . . ale Ty by jsi jim mohl dělat "z fleku" krále ! (Y)

bin al miri 26.4.2006 23:15

Re: ODS byla zalozena s jedinym cilem,

Proč smetiště, když je v pubertě. Pubertě říkám hovězí hlava s vepřovou srandou a tuším, že jatka jsou lepší.

VerkaVerkovata 26.4.2006 21:22

Co je to za blábol?

Co to je za blábol? To napsal poradce předsedy parlamentu Zaorálka? No, pozdrav pánbůh. Je-li zde někdo puberťákem, rozjíveným frocem, neschopným bez prudkých emocí vyhodnotit situaci, pak je to právě tento "spisovatel".  Má-li takových poradců ČSSD více, jakože má, musím se opět obrátit na Nejvyššího: Pán Bůh s námi.

BuBu 26.4.2006 22:57

Re: Co je to za blábol?

 . . . co se divíte ? Podívejte se na toho, komu tenhle slintal radí. Myslíte, že by si vrtulníkový Joe vybral na radění někoho jiného, než je on sám ? Soc-demáci si zásadně vybírají takovéhle "radili". Podívejte se například na poradce, které má Pablbek. Třeba JUDr. Vyvadil - to je panečku "kousek" ! Samí radilové z bývalé Socialistické strany - tak se není proč divit !!!  

Jogin z Bagin 26.4.2006 20:59

To je hnus, co tady ta smečka ODS píše, z této diskuse...

... se chce zvracet

Křupan 26.4.2006 21:15

Re: To je hnus, co tady ta smečka ODS píše, z této diskuse...

Není to o nic horší smečka, než je ta vaše socanská lůza (a banda zlodějů).

VerkaVerkovata 26.4.2006 21:26

Re: To je hnus, co tady ta smečka ODS píše, z této diskuse...

Proti naléhavým pocitům na zvracení jsou dobré čípky Torecan. Nepolykají se!

BuBu 26.4.2006 22:48

Re: Tak to Jogine z Bagin nečti . . .

a listuj si pěkně v těch Tvých Haló novinách - a nekydej nám tady ty Tvý rudý sračky !

Marie 26.4.2006 20:42

Kolik let je vlastně ČSSD?

Podle tohoto měřítka by tudíž ČSSD měla být už dávno po smrti.

Jiří 26.4.2006 21:18

Re: Kolik let je vlastně ČSSD?

oni zas tak staří nejsou. Pokud bychom ovšem neaplikovali stejná pravidla, jako kdybych si založil zdejší pobočku Řádu německých rytířů a začal restituovat.

Vorvvac 26.4.2006 19:43

Puberťák každým coulem

Zaorálek,Paroubek,Rath atd

Jiří 26.4.2006 19:00

Puberťák každým coulem

nejdřív jsem myslel, že je to životopis autora

Jiří 26.4.2006 18:33

Kellner, Jelínek atd a Masarykova univerzita

....to je pěkné hnízdo!

pařez 26.4.2006 18:29

To je demagogie

Klausovo chvályhodné úsilí o rozbití quasimonopolního posttotalitního postavení OF včetně jeho zásluhy na vytvoření standardního politického systému s konkurenečním charakterem spojovat s korupcí, útěkem před právníky atd. je demagogie - že na těchto nekalostech měl Klaus lví podíl nepopírám, ale přímo je spojovat s výše zmíněnými zásluhami je politologická nehoráznost ;-€

Jiří 26.4.2006 18:28

někdo z puberty nevybředne

ani když je mu 33, že?

Jiří 26.4.2006 18:24

Aha

soudruh Jelínek je z okruhu soudruha potrhlíka Patočky z Literárek. No to jste měl soudruhu uvést pod článek rovnou a hned bylo jasno.

Jiří 26.4.2006 18:20

díky za takové články

aspoň víme, kde ten Zaorálek ty své bláboly bere. Škoda, že se nedovíme, co soudruh pisatel vlastně ovládá a kde se nějak osvědčil....to mám tak rád tyhle poradce, politology..... Já jsem stejným právem záhadolog!

Jiří 26.4.2006 18:09

zajímalo by mě

co takový soudruh poradce vlastně umí. Krom žvanění

RicPic 26.4.2006 17:48

Lukáši, tvé evangelium je Komunistický Manifest

Moc lituji pana Dolejše, protože on se za své názory alespoň nestydí a za nikoho se neschovává. Ti kteří jej napadli tak jen dokázali, že jsou horší než dnešní komunisté. Ovšem pan Jelínek je jiná káva. Zakomplexovaný ubožák, který skrývá mezi sociálními demokraty svou nenávist k lidem s jinými názory. Škoda, že dnes nelze nikoho legálně vyzvat na souboj. I když nemám násilí rád, v případě pana Jelínka bych udělal vyjímku. Přes jeho nevymáchaný ústní otvor bych násilím přelepil odpovídající nálepku : Prázdná hlava s plechovou hubou !!

Xenie Turjanská 26.4.2006 20:37

Re: Lukáši, tvé evangelium je Komunistický Manifest

Agresivního opilce,  vracejícího se z levného parlamentního hostince, kde slavil své  narozeniny, zvalchovali jiní výtržníci, to se stává.

AeroKarel 26.4.2006 17:33

No pěkné pane poradce.

A teď něco o Janstovi, Mrázkovi, Babišovi, Pitrovi, Škromachovi, Palasovi, Zgarbovi, Lhotském ......

O korupci, vraždách, tunelování ........

Zkrátka o vládě ČSSD.

Jiří 26.4.2006 18:11

Re: No pěkné pane poradce.

jojo, hochštaplera Janstu pamatujeme ještě coby bolševika ve Federálním shromáždění.

ACHJO 26.4.2006 17:19

achjo

zato socialisti s komunistama jsou skvělí,chytří,čestní,chápaví,samá pravdaláska.

REZDE 26.4.2006 16:46

Budu vám vděčný

Lukáši Jelínku, budete-li pokračovat stejným tónem dále po časové ose až do současnosti. Zhodnotíte tak  serii průšvihů vlády ČSSD permanentně provázené korupcí, neplnění volebních programů, obelhávání lidí s úsměvem na tváři a vulgarizaci české politické scény v režii Parpoubka, Janáka, Ratha a dalších korytářů. Je pravda, že by Vás čekal velký objem práce pokud budete chtít zpracovat jen prostou specifikaci všech svinstev vlády ČSSD, ale dejte se do toho, před volbami to jistě stojí za to. Nenechávejte to, prosím, na nikom jiném, jistě by to nebylo tak oběktivní dílo jako od Vás.;-ORv

BRUNO 26.4.2006 16:42

VÝKVĚT INTELIGENCE ČSSD

NO JISTĚ,CO BY MOHL JINÉHO PSÁT PORADCE TOHO VELEINTELIGENTA ZAORÁLKA,KTERÝ JE DÍKY ABSENCI OSOBNOSTÍ V ČSSD PŘEDSEDOU PARLAMENTU?JEHO HODNOCENÍ ZEMANEM JE PŘESNÉ !!!!

ANO, ZA VŠECHNO ŠPATNÉ ASI MŮŽE ODS,KTERÁ JE 8LET V OPOZICI.JDĚTE DO HÁJE PANE JELINKU I S PANEM ZAORÁLKEM I CELOU ČSSD!AŤ KONEČNĚ LIDÉ VOLÍ ODS!!!!!

Malý aston 26.4.2006 15:53

Nepodléhám stresu

Jako pravicový volič nejsem nikterak stresován před volbami.Vlastně je to jedno jak dopadnou.Ti kteří se umí o sebe postarat se postarají,ti co neumí se nepostarají. V případě,že volby vyhraje levice KSČM+ČSSD, obě strany se spojí a bude jasné. V tomto případě učiním vše, aby mou rodinu okrádali co nejméně. A to z budování socialismu znám,ničím nás nejsou schopni zničit.Pokoušeli se o to a nepodařilo se jím to. Pokud zvítězí pravice,zruší všechny zmetkové zákony a budu se moci bez českého přístupu k moci výkonné a zákonodárné věnovat tomu,čemu se věnuji a to finančnímu zajištění  své rodiny poctivou prací. Schopní,pracovití občané se vždy uživí a uživili se i za socialismu. Ti co nebyli schopni se uživit dnes volí komunisty ať volí.Ti co závidí schopným pracovitým občanům volí ČSSD ať volí. Neznám schopného,pracovitého občana,který bez pomoci státu udělal vše ,co je nutné aby svou rodinu uživil a který by  volil komunisty nebo ČSSD. Jen žádám,nechte nás normální občany žít. Pokud máte potřebu předvádět partajní tanečky,tancujte,pokud máte potřebu se hašteřit,tak se hašteřte,budu se na Vás dívat v přímém přenosu na ČT2. Jen jedno potřebuji,nehažte mi klacky pod nohy,když se sám hodlám o sebe postarat. Na Vaši péči Vám kašlu.

lilyvoda 26.4.2006 17:09

Re: Nepodléhám stresu

Napsal jsi to moc pěkně. Opravdu mi mluvíš z duše. Jen kdyby to mohla být pravda čemuž nevěřím. Nechte nás žít a postarat se o sebe a nerozdělujte moje daňě těm, kteří si to nezaslouží, těm kterým se nechce pracovat. Vím že na pracáku je jich 80%.