26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
NP 13.1.2008 9:10

Re: To všechno vodnes čas ......

Takže pro volbu prezidenta zbývá již jen ta Vaše první varianta. Dobro došli. ;-€ 

Alfons 12.1.2008 10:00

A nepodělal se nám prezident

když měl jít do konfrontace se Švejnarem? Na to Topolánek jaksi zapoměl.;-D

NevericiTomas 12.1.2008 10:11

Re: A nepodělal se nám prezident

Tohle uz je nuda Alfons....neco novyho na skalde nemate? Jste pro zavedeni skolneho jako Svejnar?

Arab. 12.1.2008 10:17

Re: A nepodělal se nám prezident

Podělanej jseš asi ty jako tvůj posranej,proč by Klaus měl dělat co vy pošuci si vymyslíte.

Malý Aston 12.1.2008 10:20

Re: A nepodělal se nám prezident

Jít do duelu s kandidátem,kterého podporují socani,kteří jako jeden muž a žena podpíší,že u nás nikdy žádná totalita nebyla,hodlají vyhnat své připosrance při první vobě aby se některý nepopletl,navrhují veřejné hlasování aby mohli jako Stalin ty neposlušné ihned vyhodit(Stalin je střílel),je mírně řečeno naprosto zbytečné.Pan Švejnar je kandidát Zelených a těch je mám dojem  do jedné telefonní budky,Paroubek se přidal ale ponechal si jako vždy otevřená zadní dvířka,když pan Švejnar zvolen nebude nic se neděje,byl to kandidát Zelených. A že je Paroubek a Rath připosraňoučký ze svých poslanců? Ne každý poslanec ČSSD je nadšený,ne každý poslanec ještě zapomněl,jak mu Paroubek ukradl volební lístky při volbě předsedy poslanecké sněmovny.Takže pokud je někdo podělaný tak je to Paroubek a Rath a Hašek a také naše milá  Bobo,která ten článek napsala neboť ji pomaloučku končí mandát na válení se v Bruselu a neví do které politické strany zase vleze.:-D

KLAUS 12.1.2008 12:39

Re: Re: A nepodělal se nám prezident

MALY ASTON----VZKAZ--- v Bohnické ústavu přijímají.

Fanousek pani Jany 12.1.2008 9:59

Pani Jano

Pani Jano, jsem vas verny fanousek. Vase state jsou to nejmoudrejsi moudro, ktere v nasich periodikach vychazi. Vydate to take knizne? Necham si jeden vytisk svazat do osli kuze!

Jeste vice inteligentnich lidi do Bruselu! (Pak se nam snad podari tu zradnou EU rozkulacit)

Alfons 12.1.2008 10:02

Re: Pani Jano

Ve vládě by měly být samé ženské a ne kohouti na hnoji. ;-D

PROKOP BUBEN 12.1.2008 10:05

Re: Pani Jano

No, ale silně nestravitelné gulášky s protichůdnými indegriencemi Bobo klochnit umí....Kam KRÁČÍTE - BOBO......?

M. Zima 12.1.2008 9:42

Paní Bobošíková,

musím Vám poděkovat za objasnění velké historické záhady. Dlouho to vypadalo, že E. Delacroix stála modelem pro jeho světoznámou "Svobodu ..."  jiná česká bojovnice s totalitou v každé formě, paní Hybášková. Jak ale vidíte jistě sama na první pohled,

http://www.ibiblio.org/wm/paint/auth/delacroix/liberte/  (ťukněte prosím na obrázek)

nadšení paní Hybáškové by bylo trefeno, ale nesouhlasí proporce (figura). Věc je teď díky Vašemu outingu jasná, sluší Vám to, (hrála jste tenkrát asi víc tenis).

Máte jistě pravdu, že by ta vlajka musela být modrá a mohly byste na takovém obraze být obě. U pí Hybáškové by ta fangle znamenala EU a u Vás kořist v boji s ODS. Co tomu říkáte?

westík 12.1.2008 9:46

Re: Paní Bobošíková,

:-D Jak s Vámi, Zímo, skoro nikdy nesouhlasím, tentokrát R^

Jiří 12.1.2008 9:21

Souhlasím. je to pouhá domovnice

Nemá úroveň. Bohužel...

karel 12.1.2008 9:45

Re: Souhlasím. je to pouhá domovnice

Bohužel ano, ale ve srovnání s prvním mužem naší vlády je to vysoce kultivovaná aristokratka. Jinak bychom museli premiéra oslovovat "řeznický pse Topolánku "

Sedrman 12.1.2008 8:59

co jste vy, poslankyně Evropského parlamentu

udělala pro ČR ohledně Lisabonské? Vypracovala jste studii o nevýhodnosti pro ČR, navštívila premiéra a projednávala s ním tuto otázku, v parlamentu jste proti tak nevýhodné smlouvě plamenně hovořila plynnou francouzštinou? Nebo jste čmárala své drby pro noviny, které se rozdávají zadarmo a jejich úroveň odpovídá ceně?

Tyhle vaše domovnické útoky jsou vážně ubohé.

westík 12.1.2008 9:25

Re: co jste vy, poslankyně Evropského parlamentu

 souhlas s Vaším příspěvkem, Sedrmane.R^ Ta ženská je opravdu jen pavláčová drbna Rv

xxx Kubeš 12.1.2008 10:16

Re: co jste vy, poslankyně Evropského parlamentu

R^

emull2 12.1.2008 8:54

hlupec na trůnu

  mistr ,,topol,, je nabubřelý ohava,kálející do vlastního hnízda.bohužel skutečné osobnosti se jaksi vypařily,první a poslední byl t.g.m.řešení není vlak jede samospádem.marnost!!!

NP 12.1.2008 8:08

Základní instinkt paní Janu opouští, jako vždy

Pokud jsem to správně pochopil, tak p. Neff používá úvahy pí Jany jako humoristickou přílohu svého periodika. Líbí se mi, jak tato dáma ohnivě bojuje proti evropskému politickému establischmentu. Asi jako pí Barková proti tomu našemu. Od politika" evropského formátu" bych očekával něco fundovanějšího. Třeba komparaci bývalé "ústavní" a současné "reformní" smlouvy. Připadá mi jako ti polští sedláci, kteří by bez evropských peněz dodnes jezdili s volským potahem.  Vždycky si rád poslechnu, jak ti zazobaní chytrolíni mají péči o malého českého člověka. Pro reformu evropské politiky udělala asi tolik, co Kájínek pro reformu naší justice a pí Barková pro reformu pojišťovnictví. Místo svého interiéru, by měla více využívat svého exteriéru.  Jinak pro pobavení to postačí, asi jako "rozkošná čeština" jiného evropského odborníka.   

ou_heretik 12.1.2008 7:43

Ejhle, další" jediná spravedlivá" mezi zločinci!

...a co takhle napsat esej o svém asistentovi, pí poslankyně - to je velmi etické thema !!8-o

centurio 12.1.2008 7:04

Zdejší diskutéry

pevně spojuje fascinace Topolánkem. Místo kritiky Bobošíkové  radši zaplaťte Topolovi kurzy slušného chování. Určitě tím zvednete preference te vaší zlodějské modrostraně...

karel 12.1.2008 9:46

Re: Zdejší diskutéry

Stoprocentní souhlas.Každému stejně.

jirka.s. 12.1.2008 16:28

Re: Zdejší diskutéry

Kolik bereš za hodinu toho "slušného" chování, soudruhu tancmajstře? Víš že je to vlastně skrytá, nepovolená reklama? ;-D

VLADIMÍR 12.1.2008 19:44

Re: Zdejší diskutéry

Zdá se, že na tom začal pracovat, díky jeho učitelům, což na lampasárně tenkrát neučili :-D

Tonevadí 12.1.2008 7:01

"Nestoudné výroky venezuelského prezidenta Cháveze"

se nás netýkaj (a tedy nám tak ňák nevadí - a taky nebyly úplně tak mimo mísu). A jen jediný z evropských se ozval?  "Nikým nevolený aristokrat"? To je omyl, ten byl přece zvolen tím hodným generalissimem Franco. ("Smutné vysvědčení pro evropskou demokracii.")

Škoda, že paní Autorka, leč mnohé poznamenává správně, opomněla jednu malou prkotinu, co nám více vadí na našem přednostovi a jiných:  že se podělávaj na Brdech...  

 (Ale do těch Francouzů, co tam teď maj Sarkozyho, se už nemontujeme, ten je přece náš. Jak v zahraniční politice, tak i v domácím životě)  

Klaudius 12.1.2008 1:47

Aktivita jen na NP nebo i v evropském parlamentu?

Zajímalo by mne, zda je paní Bobošíková aktivní jen v Metru a NP, nebo kritizovala politiku Francie a EU v evropském parlamentu.

Snowy White 12.1.2008 1:52

Re: Aktivita jen na NP nebo i v evropském parlamentu?

To by musel její husband hejbnout kostrčí a sesmolit s ní text poněkud jiné úrovně a argumentů, než jsou tyto pravidelné "výpečky" z populistického pekáče.

čučo 12.1.2008 1:22

bobo

;-)Bobo a Brambora Tahací - to je síla!

NP 12.1.2008 8:15

Re: bobo

S tou bramborou jste to pane čučo trefil. Četl jsem její rozhovor v HN. Pravila, že je pouze na "silné" chlapy a vypadala při tom zasněně. Takže v křehké ženě obrovská síla. Nepodceňujme to.

NP 12.1.2008 0:49

Chlap s gulema a "staženým ocasem"

Paní Jana se do toho opřela. Co ten Topolánek musí vydržet. Za chvíli na tom bude hůř, než ten jeho bývalý vicepremiér. A co paní Lucie, když musí číst tu hrůzu. Z toho, aby se jeden skutečně podělal.  Mimochodem paní Jano, pokud jde o toho Beduína, tak jsem viděl vedle Belvedéru stavět nějakou jurtu z velbloudí kůže. Nemusím Vám říkat pro koho je. Jeden ekologický ministr to vyhandloval za dodávku plynu. Bioplyn z naší politické žumpy prý už dochází. Navíc jurta je prý ekologická, recyklovatelná, pevně se zemí nespojitelná a tudíž z Hradu nezákazitelná a i jako knihovna využitelná.   

westík 12.1.2008 9:34

Re: Chlap s gulema a "staženým ocasem"

R^ Člověka potěší, když brodíc se slovním marastem na NP ˇnarazí na  osobnost se smyslem pro humor. Jen tak dál, NP, humoru v téhle vážné-ba skoro tragické-době  /čemuž musíme věřit, neboť nám to píši naši "objektivní novináři"/ není nikdy dost :-D