25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mirek 15.1.2008 22:58

Re: Že je Topolánek posera, vyplývá i z tohoto:

Vždyť víte, že nemáte pravdu,..Když souboj, tož v pravý čas.A TO BUDE V DEN VOLEB.  naštěstí nejsem president, ale v jeho funkci není možné na kdejaké vyzvání kdykoliv reagovat.  A O CO vÁM JDE? Pana Klause známe a pan Švejnar má oto větší prostor.

mirek 15.1.2008 22:46

pohled z obláčků.

To se to dívá na naší zemičku z bruselských obláčků,viďte paní Bobošíková. A co takhle s panem Topolánkem provézt výměnu? Nejde o peníze,asi jsou nastejno.Ale denně být pod dohledem občana, to musí být někdo. A co ještě čelit výmyslům. P.S. na obrazovce jse Vás zbožňoval.

Kamjdu 14.1.2008 21:53

Paní Bobošíková

I když bych Topolánka hnal z vlády  klackem, tak ten váš útok se mi nejeví jako příliš trefný . Mám pocit, že nasedáte jako vždy na populistickou vlnu. Oba jste někde kde nemáte být.

Dědek 14.1.2008 19:39

Re: Totální souhlas

S tou defenestrací pozor!!Pánové Martinic, Slavata  a jejich fámulus Fabricius byvše svrženi z okna spadli do hnoje pod hradní zdí se vyrabali a byla z toho třicetiletá válka. Nejdříve ja nutno uklidit hnůj až na skalní podloží a pak taprve defenestrovat.:-/

inspekce 14.1.2008 13:54

Re: Pane Bože

...ale Hujere, co ta hrubka?:-(

Mistr Jan Hus 14.1.2008 12:14

Bravo Bobo !

A ještě je posra-ý z cigošů, pták jeden modrý.  ;-D

Dan 14.1.2008 11:22

tentokrát souhlas

Paní Bobošíková, i když to není obvyklé, tentokrát s Vámi souhlasím. Ovšem ptám se: "Jak hájíte naše zájmy Vy?". Co konkrétního jste pro nás v evropském parlamentu udělala a vybojovala? Psát články je málo ..

sutera 13.1.2008 22:37

Pani Bobosikove to v Evropskem parlamentu slusi, pokud meni nazory timto smerem.

 Za televizni ,,revoluce,, jste hajila jine zajmy, ale nevadi, kazdy ma pravo a povinnost menit se k lepsimu.

liberal shark 13.1.2008 18:48

Totální souhlas

Nejraději bych toho stupidního kreténa defenestroval. ;-€>-

blek 13.1.2008 18:30

Re: BoBo na hrad

BoBo na hrad? Uz si zapomnel, jak se BoBo zachovala pri krizi v ceske televizi a jak nahravala politikum, kteri chteli CT ovladnout pro sve medialni manipulace a jak nakonec s ostudou odesla??? Rychle se ale uchytila jinde, ze? Vzdyt prece pravda a laska vitezi nad lzi a nenavisti, ze?:):)

VladaPing 13.1.2008 17:10

Re: Re: Když ji nemám já, tak žádný jiný ??

No fuj !!!!!!!!!!!

IS 13.1.2008 16:44

Re: Důchodcům nabídne pověstnou tisícovkou a oni zaslzí radostí.

kotaz 13.1.2008 16:43

videl jsem na internetu ta schemata

bojové hry, jak nasi američtí přátelé zachytí ruské rakety a sami pošlou svoje rakety do ruska - a zvítězí, pak už jenom budou pochodovat na Manhatanu jako opět vítězící ochránci civilizace. Je to tak ve všech amerických velkofilmech. Jenomže oni rusové ten útok nakonec přežijí, asi ne všichni. Vylezou z děr a z lesů, ono tam není v rusku celkem co rozbít. A ti co přežijí se budou mstít, a nebudou šetřit nikoho kdo na tom měl podíl. Další stránky té bojovky už nebudou tak skvělé pro amíky, ani pro nás. Vzdor americkým prognózám, počítám, že ani nebudou mít kde vítěžně pochodovat. Boj mezinárodních petrolejářských firem bude u konce.

IS 13.1.2008 16:42

Re: Když ji nemám já, tak žádný jiný ??

IS 13.1.2008 16:41

BoBo na hrad

To by byla alespoň důstojná perzóna  reprezentující Českou republiku.K čemu potřebujeme prezidenta ekonoma.  Pánové jen závistí slintají a .večer budou vyklepávat svým  polovičkám doma kožich v očích s Bobo.

IS 13.1.2008 16:38

Re: Re: Re: Re: "President, který vás okradl jako nikdo v životě?"

jirko.s , dobráku od kosti. V.Kožený byl trochu větší drobek v porovnání s jinými. Zašantročily se dva roční důchody. Komouši tě sice o miliony připravili, ale  s radostí svůj podíl si věnoval jiným českým bratřím a sestrám.   

jirka.s. 13.1.2008 16:27

Re: Re: Re: "President, který vás okradl jako nikdo v životě?"

Typická reakce závistivého, blbého,  komoušského čecháčka! Já jsem od nikoho desítky milionů nechtěl ani nečekal, i když  mne nejspíš o ně během života komouši připravili! A jestli si ty, francek a tobě podobní naletěli Koženému, no jakáž pomoc! Já tě litovat rozhodně nebudu!

PRASI DENT 13.1.2008 16:14

Re: Že je Topolánek posera, vyplývá i z tohoto:

 VŠECHNO CO JE POLOŽENO NA PROHNILÝCH ZÁKLADECH, NEMŮŽE BÝT SOLIDNÍ.......Je ovšem dost nepochopitelné, proč se občané doposud RÁZNĚ NEOZVALI......Čekají snad až budou komunisté nejsilnější partají ve státě.....Nebo jsou ti převlečení komunisté nebezpečnější, než ti - co u rudých setrvali.....

jirka.s. 13.1.2008 16:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vážená paní,

No, skoro bych řekl, že po roce 1964 ještě sem tam nějaké ty komunistické volby byly, co? A rádi kecáme, i když víme kulový, co? ;-D

LN 13.1.2008 16:05

Že je Topolánek posera, vyplývá i z tohoto:

Topolánek dává ruce pryč od Čunka

Není ale sám, čestný předseda Klaus také prokázal svou zbabělost tím, že se vyhýbá souboji se Švejnarem.

kotaz 13.1.2008 15:47

Armáda složená ze záklaďáků a záložáků

je vždycky u nás věrná ochraně vlastních obyvatel ať se tam káže ideologie jaká chce. Prostě ti vojáci jsou naše děti. Já se pamatuji v 68 roce po 21 srpnu jsme se vrátili z dovolené na Jadranu, to jsme byli záložní důstojníci letectva, a říkali jsme si, tak a teď jedeme na letiště, musíme se nějak bránit. S takovou armádou pak každý počítá, v r.68 i 98 z ní najednou měli "mocní" bobky. Najednou to nebyli jen tlustý a vyžraný oficíři, ale lidi, kteří mají nějaké zbraně a možnosti a organizaci a jsou vycvičeni.Kdo chtěl oslabit Evropu, ten zrušil její "neprofesionální" armády. Pod různými záminkami. Američani mají pro útok na rusko příliš dlouhé nástupní cesty. A války se vedou konvenčními zbraněmi. Jejich vyhlídky nejsou valné, oni jen počítají, že odvetný úder bude veden jen na nás. V tom je ten trik toho radaru a těch antiraket. Když už nic jiného, naše vlastní armáda by tohle mohla mít snadno pod kontrolou. Naši "zlý komunisti" taky radši zbrojili nežli by sem pustily rudou armádu - trvalo to 23 let, než sem podfukem (přes Dubčeka..) vlezli. Sameťáci točeji necelý 20 rok bez okupantů, ale do budoucna to bez národní armády nepůjde, amíci si skulinu najdou. Srovnejme, kdo pořád pomlouvá naší předchozí armádu, dává naodiv černý barony etc. a tlačí na snižování vojenského rozpočtu, státní správy, prodej letiště, klíčových podniků, "profesionalizaci" armády. Nakonec, jako bombónek vždycky ještě někdo přijde s tím, že se máme teď nejlépe, protože halt nnní ty vojenský darmožrouty nemusíme živit. Já říkám - je to na dluh, a zplácení takové hypotéky bude stát mnoho životů místních lidí.>-

VladaPing 13.1.2008 14:27

Re: Ale on se nijak neprojevuje protože ví, že kdyby začal byla by to katastrofa.

Na rozdíl od paní Bobošíkové. Ta se projevuje, katastrofa to je a hlavně, ona o tom neví !

VladaPing 13.1.2008 14:25

..........patrně už by si v žádných volbách „neškrtli“.

No, pokud si v příštích volbách (třeba i do "okrašlovacího" spolku) "neškrtne" Bobošíková, budu jedině spokojen.....

brana 13.1.2008 14:02

co hezka

krasna utopie. Protoze v prubehu pristi valecne periody se muzeme aktivneji a zdarileji podilet na subverzivni cinnosti vuci okupantum.  Revitalizace naseho zbrojniho prumyslu je velmi perspektivnim programem.

NP 13.1.2008 13:59

Re: Cráwa na druhou, a pitcha k tomu je bába z bobovize.

Také nedostatek argumentů ale z  jiného sudu. Hrubá nadávka nikoho nepřesvědčí. Pokud čtete noviny ,mohl jste se  alespoň  něco naučit od našeho knížete. Tento noblesní pán má zásadu." Chovejte se k běhně jako vévodkyni a vévodkyni jako běhně." Stačí málo, nemusíte vyrábět nějaké mimikry a laskavý cenzor Vás nechá na pokoji. :-P 

jarin 13.1.2008 13:55

BUUUU

Franta Tyčka 13.1.2008 13:51

Re: Re: Re: "President, který vás okradl jako nikdo v životě?"

Přesně. Netřeba komentovat.

novák 13.1.2008 13:43

Re: Re: Re: Re: Re: Vážená paní,

Jenže ony potom už další podobné volby nebyly, co, takže jsi k nim /dalším komunistickým volbám/ ani jít nemohl, co...

Petra. 13.1.2008 13:37

ke Kaddáfímu nutno podotknout,

že s tím ohýbáním hřbetu musel začít on.

NP 13.1.2008 13:35

Re: Bobo nemusím

Paní Brito, víra je dobrá věc, ale chce to nějak podložit. Vám se zdá normální, že náš europoslanec prohlásí, že zásadní smlouva upravující evropskou integraci je "šmejd", který měla ČR odmítnout. Co tam v tom parlametu celou dobu dělal. Měl p. Topolánek v Lisabonu tento kulhavý kompromis na místě zabít? Vypadal by jako trotl a my s ním. Uznal to i takový eurooptimista jako je V.K. Pokud to ještě jednou zastavíme, můžeme dopadnout jako s tím lidoveckým třikrát a dost.  Hrabat evropské peníze a současně mlýt pantem o tom co je to za lotry je opravdu chucpe. Na síti jsou obě smlouvy, jak ta" ústavní "tak ta Lisabonská.  Vím, že každý se v tom neorientuje. Ale od toho je náš zástupce, který u toho byl od začátku . V tomto případě i pí Jana.  P. Neff by jí určitě poskytl prostor. Takto vypadá pouze jako politik, který se za použití podivných argumetů snaží "přešaltovat" z evropské politiku na tu naší, provinční.