28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
real 13.1.2008 12:01

Re: Re: Re: Re: Reale

Máte něco k věci .,Vy logiku? Nabízíte pouze pár facek.Když již píši asi dokážu pochopit svůj psaný text ..Pavlíku ,Pavlíku je neděle, vezměte si vláček.

jirka.s. 13.1.2008 11:36

Re: "President, který vás okradl jako nikdo v životě?"

Kterého že presidenta, to máš, francku, na mysli? Mně jich okradlo víc, syfylitikem počínaje a houserem konče! Jestli si myslíš, že tě okradl ten současný, tož se probuď, nebyl to Klaus, ale tvá vlastní blbost! Já jsem na kupónovce pár desítek tisíc pouze vydělal, takže mne do toho tvého "vás" netahej!

novák 13.1.2008 13:00

Re: Re: "President, který vás okradl jako nikdo v životě?"

Typická reakce "malého Čecháčka" na kuponovce "vydělal" pár desítwk tisíc, ve skutečnosti prodělal pár desítek milionů, ale ještě za to papá "Tunela" VK pochválí. Pak, že češi nejsou ovce. A ovce je třeba pravidelně stříhat a to se našim politikům moc dobře daří.

Franta Tyčka 13.1.2008 13:51

Re: Re: Re: "President, který vás okradl jako nikdo v životě?"

Přesně. Netřeba komentovat.

jirka.s. 13.1.2008 16:27

Re: Re: Re: "President, který vás okradl jako nikdo v životě?"

Typická reakce závistivého, blbého,  komoušského čecháčka! Já jsem od nikoho desítky milionů nechtěl ani nečekal, i když  mne nejspíš o ně během života komouši připravili! A jestli si ty, francek a tobě podobní naletěli Koženému, no jakáž pomoc! Já tě litovat rozhodně nebudu!

IS 13.1.2008 16:38

Re: Re: Re: Re: "President, který vás okradl jako nikdo v životě?"

jirko.s , dobráku od kosti. V.Kožený byl trochu větší drobek v porovnání s jinými. Zašantročily se dva roční důchody. Komouši tě sice o miliony připravili, ale  s radostí svůj podíl si věnoval jiným českým bratřím a sestrám.   

VladaPing 13.1.2008 14:27

Re: Ale on se nijak neprojevuje protože ví, že kdyby začal byla by to katastrofa.

Na rozdíl od paní Bobošíkové. Ta se projevuje, katastrofa to je a hlavně, ona o tom neví !

Real 13.1.2008 11:09

Ve světě nějaká Bobošíková ani její manžel není znám .

Venezuelský president Cházávez je tam znám mnohokrát více .Ten rozdíl mezi nimi je v tom samém  poměru i v iteligenci .Jak si taková  intelektuální nicka může bez srovnávání argumentů dovolit takhle nadávat ? Protože je to režimní nicka ,která se chrání imunitou proti soudnímu stíhání za zpronevěry ,podvody a tunelování .

Pešek 13.1.2008 11:28

Re: Ve světě nějaká Bobošíková ani její manžel není znám .

No, Reále, mám pocit, že svou pochvalou Cháveze jdete trochu mimo reál. Podle mně je to trotl populistický a socialistický a především neurvalý, který tyje z ropného bohatsví svého státu a především díky jemu je ho vidět. Jinak dělá věci, které jsou už dávno osvědčeny jako zhovadilosti, takže s tím intelektem? Vzteklý, uřvaný trpaslík.

Paní Bobo mě nebere ani jako ženská, ani jako politička, ale takhle moc bych ji nezašlapával.

Real 13.1.2008 11:38

Re: Re: Ve světě nějaká Bobošíková ani její manžel není znám .

Pešku nějak o Vás v zahraniční politice není slyšet .Možná proto ,že ty nadávky si pamatujete proto ,že jimi na Vás celý den volají. Chávéz je v celé Jižní Americe považován za veličinu .Nevím jak Vy ani s okresního formátu .Populistický znemená prolidový Co Vás na tom tak bere.Že nedává a nepodléhá mezinárodnímu kapitálu.I to Vás bere?Jste poněkud modřejší než Kumatox.

kotaz 13.1.2008 10:26

To víš Bobo, tak dopadnou všichni starý Góttové

určitě jsi v Blesku viděla fotku toho našeho zlatýho kadlíka, jak přiletěl z tý svojí svatby. Ten vypadal, jen ho uložit do rakve. To je halt ta příro da. Když ptáčka chytajíí, pěkně mu zpívajíí "Mám rozprávkový dóóm vysoko v horách, kděsi pod něbom.." Aber ty konce. Tak dopadne i ta "naše" republika. Tady někdo říkal jak fungují války ..pod kopcem "kgb" s kulomety (policejní "uzávěra"), pak trestný prapory (to jsme my, i když o tom ještě nevíme) no a na kopci nepřítel, který nemá co ztratit. A doplňme, pro pořádek, ještě američany za tou velkou louží. Tak halt jsou tady u nás vždycky před válkou rozdaný karty, na tom Talman nic nezmění a nakonec, my ani na otci od rodin nemůžeme chtít, aby nám tady spáchal nějakou antiradarovou sebevraždu. Imperium by si snadno našlo náhradu. Cesta zpět pro nás by byla jen přes znovuzřízení ČSR a vlastní armády s nacionalisticky smýšlejícím důstojnickým sborem (otázka výchovy). Tím bychom na Slovensku získal v těch horách jakés takés zázemí pro obranu a oni zase by mohli jezdit do Prahy za kulturou. Stali bychom se jakýmsi středoevropským Izraelem, když bychom byli vycvičení a odhodlaní, nikomu by se nevyplatilo s náma manipulovat. Takhle jsme jen v německým vleku a němci zase v americkým.

Hlavní hygienik 13.1.2008 10:32

Re: To víš Bobo, tak dopadnou všichni starý Góttové

Vaše argumenty vypadají velice logicky. Ale jak tam zapadá ten Gott  uložený do rakve.? Co by nám byl v tomto stavu platný?  Jedině tak pro zákopovou válku. Ví snad jen Baudyš. :-P

kotaz 13.1.2008 11:08

Gott to byl chudák jen taková legrace.

Bobo je přeci jenom ženská a je jí tady mezi náma smutno. Ale k věci, v Brdech by byli naši chlapci, vojnou povinní. Možná, že by byli nějak zpracovaný pro tu, nebo onu stranu, ale furt by to byla naše armáda. Myšlenka kolektivismu by už nebyla sprosté slovo, stát by posílil, ale nestal by se socialistickým. Nutně by to neznamenalo uzavřít znova hranice a nebo vystoupit z EU. Všimněte si, že až do r.68 tu byla naše armáda, sice prorusky zpracovaná, ale naše, těch pár kontrášů, by nakonec, podle situace a ohrožení, rychle zpívalo čs. státní hymnu, vždyť přece zbraně byly v našich rukách a armáda byla bojeschopná. Věc míru je nejpřednější na světě, nedá se měřit žadnými penězi ani naftou, kdyby měli američani nastrkovat (myslím všichni i civilové) vlastní krky a kdyby s tím měli svoji zkušenost, jistě by si tak netroufali. Nedostatek čehokoliv i nafty, je přeci vždycky relativní.

Real 13.1.2008 11:15

Re: Gott to byl chudák jen taková legrace.

Konečně je nutno říci ,že skutečně Česká národní suveréní armáda by neprosazovala Americké národní zájmy ,které jsou pro USA prioritou,proti vůli národa ,ale zájmy České.Proto jsou naši (Pickové a spol. ) vrchní velitelé absolventi různých West Pointů. O jejich přísaze tam a jejich naverbování pro CIA nemám iluze .

kotaz 13.1.2008 11:39

teď máme jen profíky a je jich pár

to je řeč o něčem jiným, prostě jen americe přispíváme na války, podle Napoleona "Když nechcete živit vlastní armádu, tak budete živit cizí!" S lidma je to složitý, když chce být někdo válečník, tak mu nezbývá než sloužit američanům. Jak řekl Svejk "některej turek, třeba za to ani nemůže, že je turek". Amerika má problém nedostatku ropy na způsob života (světový četník) jaký vede. Ten způsob života vyžaduje víc ropy, takže je to všecko kontraproduktivní. Tiskem nových dolarů, se to nespraví. Při tom nemusíme nenávidět američany, ani jejich vládu, která se nakonec snaží svým lidem tu naftu opatřit. To je prostě rozjetej vlak. Na druhý straně tady vidím před svým barákem ty mladý kluky "vojnou povinný" jak jezděj ve svých starých fárech 4 x denně pro chlast a cigarety. Oni propáleji víc toho benzínu než kdyby se někde na Doupově učili střílet z tanku. A navíc z nich rostou neomalaný hlupáci - skutečněj kanonenfutr. Nu proto taky mluvím o tom ČSR, kolektivismu, výchově k lásce k vlasti, tedy k těm lidem, které by oni, když by na to přišlo, měli chránit. Protože až se něco semele, když to neudělají oni, tak kdo tedy? Nikdo, to si pište! To nutně nemusí znamenat jenom střílet, ale třeba i odvést děti do krytu.

Emil 13.1.2008 11:54

Re: teď máme jen profíky a je jich pár

Dotaz pro všechny!Máme se teď lépe nebo hůře než za komančů a Varšavské smlouvy?

buky 13.1.2008 12:16

Re: Re: teď máme jen profíky a je jich pár

odpověď zní: máme se lépe ! Dodávám "Proletáři všech zemí vyl..... si pr....!" a i NP!

kotaz 13.1.2008 13:16

Nejde o proletáře

a vůbec nejde o nějakou povchní, zastírací ideologii. Spor je o budoucnost a o přežití. Myslím, že vůbec nejschůdnější by pro nás bylo obnovení ČSR (proboha nezaměňovat s obnovením komunismu etc.) A taky obnovení zbrojních výrob na Slovensku a taky třeba Tatrovky. Všimněte si že v likvidaci Tatrovky měli slovo američani. Nejde jen o oslabení naše, ale celého regionu. Chce to společnou čsl. armádu, neprofesionální tzn. povinnou vojenskou službu. To by mohl být i příspěvek k nějaké té armádě EU. Byly by to takové "Evropské Svatoplukovi pruty".

kotaz 13.1.2008 12:52

máme se lépe

o tom není pochyb, ale vylili jsme s vaničkou dítě. Nikdo na nás nechtěl, abychom se vzdali obranyschopného státu (ČSR) a vlastní armády. Možná u počtu tanků  tu byla dohoda mezi Gorbačovem a Reganem. Jenomže ta dohoda již neplatí. Začíná nové kolo zbrojení. Schyluju se k nové válce. Na Rusko jsou odsud tři směry - přes Polsko, přes ČSR, přes Rakousko a Maďarsko. Až se budeme mít nejlíp, pak bude VELMI ŠPATNĚ, stačí umněle vyvolané fronty u pump. Těch pár reemigrantů, které tady pasujete do vysokých funkcí se ztratí zpět do ameriky. Jako německá správa po 2. světové válce. Když se budete ptát, kdo nám to tady rozmlátí, pravděpodobně rusové,  a kdo vyklidí a a uvede do nepoužitelnosti státní správu? Američani - to je nejpravděpodobnější scénář, ale není argumentem pro americký radar v brdech. Žádný takový velký bratr v jehož zadku tu válku přežijeme, neexistuje. Jediná pomocná ruka je na konci našeho ramene.

buky 13.1.2008 13:25

Re: máme se lépe

Hezké, ale utopie, nemyslíte?

brana 13.1.2008 14:02

co hezka

krasna utopie. Protoze v prubehu pristi valecne periody se muzeme aktivneji a zdarileji podilet na subverzivni cinnosti vuci okupantum.  Revitalizace naseho zbrojniho prumyslu je velmi perspektivnim programem.

kotaz 13.1.2008 15:47

Armáda složená ze záklaďáků a záložáků

je vždycky u nás věrná ochraně vlastních obyvatel ať se tam káže ideologie jaká chce. Prostě ti vojáci jsou naše děti. Já se pamatuji v 68 roce po 21 srpnu jsme se vrátili z dovolené na Jadranu, to jsme byli záložní důstojníci letectva, a říkali jsme si, tak a teď jedeme na letiště, musíme se nějak bránit. S takovou armádou pak každý počítá, v r.68 i 98 z ní najednou měli "mocní" bobky. Najednou to nebyli jen tlustý a vyžraný oficíři, ale lidi, kteří mají nějaké zbraně a možnosti a organizaci a jsou vycvičeni.Kdo chtěl oslabit Evropu, ten zrušil její "neprofesionální" armády. Pod různými záminkami. Američani mají pro útok na rusko příliš dlouhé nástupní cesty. A války se vedou konvenčními zbraněmi. Jejich vyhlídky nejsou valné, oni jen počítají, že odvetný úder bude veden jen na nás. V tom je ten trik toho radaru a těch antiraket. Když už nic jiného, naše vlastní armáda by tohle mohla mít snadno pod kontrolou. Naši "zlý komunisti" taky radši zbrojili nežli by sem pustily rudou armádu - trvalo to 23 let, než sem podfukem (přes Dubčeka..) vlezli. Sameťáci točeji necelý 20 rok bez okupantů, ale do budoucna to bez národní armády nepůjde, amíci si skulinu najdou. Srovnejme, kdo pořád pomlouvá naší předchozí armádu, dává naodiv černý barony etc. a tlačí na snižování vojenského rozpočtu, státní správy, prodej letiště, klíčových podniků, "profesionalizaci" armády. Nakonec, jako bombónek vždycky ještě někdo přijde s tím, že se máme teď nejlépe, protože halt nnní ty vojenský darmožrouty nemusíme živit. Já říkám - je to na dluh, a zplácení takové hypotéky bude stát mnoho životů místních lidí.>-

kotaz 13.1.2008 16:43

videl jsem na internetu ta schemata

bojové hry, jak nasi američtí přátelé zachytí ruské rakety a sami pošlou svoje rakety do ruska - a zvítězí, pak už jenom budou pochodovat na Manhatanu jako opět vítězící ochránci civilizace. Je to tak ve všech amerických velkofilmech. Jenomže oni rusové ten útok nakonec přežijí, asi ne všichni. Vylezou z děr a z lesů, ono tam není v rusku celkem co rozbít. A ti co přežijí se budou mstít, a nebudou šetřit nikoho kdo na tom měl podíl. Další stránky té bojovky už nebudou tak skvělé pro amíky, ani pro nás. Vzdor americkým prognózám, počítám, že ani nebudou mít kde vítěžně pochodovat. Boj mezinárodních petrolejářských firem bude u konce.

JS 13.1.2008 9:24

První z podělaných

Paní Bobošíková není u mne oblíbena(bobovize, kauza Železný atd), ale ta charakteristika milého pana Topolánka je naprosto výstižná. Bohužel odkaz na jeho znalosti dějin je beznadějný. Na vojenské škole brali dějiny dělnického hnutí a on ze samostudia zná a průběžně využívá a cituje nacistické a sudeťácké tituly-Osvětimské lži, Es kommt der Tag, Noc dlouhých nožů, pak si vezme triko se symbolem "18" a jde napadat zlé žurnalisty a opozici. Jeho podělanost je vidět i v jiných záležitostech, např.kauza Čunek a pod.Aby udržel koalici volí neadekvátní ústupky vůči KDU a lavírování i podporu a hledání cesty na očištění, kde nelze použít ani PERSIL EXTRA.Naštěstí se asi nemůže dostat do pozic, kterými musel projít prezident Beneš a je mně jasné, že by se asi nedostal ani k první mobilizaci a všechno," kdyby na něho vyvíjeli tlak, by odsouhlasil"všechno.

kotaz 13.1.2008 8:13

Ne tak, milá Bobo, padouch nebo hrdina,

podnik potřebuje talenty všeho druhu. Uznej, že Talman s tou svoji squaw je proti Háchovi výstavní kousek. A co on řídí, tak taky zařídí. Ta ČR je teď obklopená samými hodnými a spřátelenými státy, takže, my se, jak se říká, stejně nemůžeme ani u prdnout. Jen koukáme jak se ta nová velkoněmecká říše řítí znova na tu ruskou skálu a ječíme strachy. Asi by bylo lepší, kdybychom to zaspali.

NP 13.1.2008 8:39

Re: Ne tak, milá Bobo, padouch nebo hrdina,

Paní Lucie zcela určitě. Pan Hácha postrádal to erotické napětí. :-D

petr7net 13.1.2008 7:22

valasska vlada

Nase tzv,, valasska vlada , zejmena jeji predseda Topol / dle papa Tunela = prazdny a falesny/ je vernym obrazem ,, brouka Pytlika,,  Proste je to primitivni, arogantni chasnik zcela postradajici spolecenskeho bontonu. K nemu lze bez problemu priradit Juninka - Fantomase === jen jeden priklad = zruseni sanitek pro prevoz infekcnich pacientu v cele CR !!!!!!!! Uvedomuje si tento ,, lekar ,, mozne epidemiologicke dusledky ?????? Petr

Honza 13.1.2008 7:44

Re: valasska vlada

Petříku, neřeš to, když čtu ty tvé prskance, musím se smát. Topolánek je samozřejmě buran, ale pro takovou svoloč jako ty je ten nejlepší.

Hlavní hygienik 13.1.2008 10:16

Re: valasska vlada

Neberte stopaře. Ani ty na zem spadlé.;-€

Houmr 13.1.2008 6:27

Milá soudružko,

nejsou náhodou součástí té zlé Brusele?