18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrK 12.1.2008 19:16

Re: Re: Ať žije všeználek

a superekonom jery.

HB 12.1.2008 12:24

Kdo z Vás se proti "podělánkům" ohradil?

Kydáte tady hnůj na hlavy všech okolo sebe, ale kolik z Vás napsalo Topolánkovi aby se mu omluvil? To raději haníte Bobošíkovou, ale napsat e-mail Topolánkovi, požadovat od něho omluvu za urážku národa, to ne!

Bobošíková nepíše nic jiného, že bychom to měli chtít VŠICHNI A HNED!!! Donutit toho arogantního magora se omluvit!

A že podělaní jsou ti nahoře, na to vemte jed!

Vždyť by se stačilo sebrat a jít!

Tak už konečně se ohraďte proti urážkám, které padají na Vaší hlavu z úst vládnícvh činitelů, Topolánkových obzvlášť!>-

Majkkl 12.1.2008 14:20

Re: Kdo z Vás se proti "podělánkům" ohradil?

... já po Topolánkovi nechci žádnou omluvu, protože řekl jen to, co si taky myslím. Kde jste všichni, vy "bojovníci", byli před listopadem? V prvomájovém průvodu? "Vždyť by se stačilo sebrat a jít" - jo, to umíte dobře. Vezměte si s sebou mávátka, určitě je máte ještě ve skříni...

JJ 12.1.2008 12:18

Sarkozy ohyba hrbet?

Pred Lybii?8-o8-o8-o

Boze cemu jsi dal mozek.

dulcibelka 12.1.2008 12:08

To je legrace.

Už si představuju, jak se Putin bojí svých občanů...

Schumacher 12.1.2008 11:43

Klíč je zřejmý. Ekonomické zájmy.

Ty jsou důvodem k technologické a vojenské  "pomoci" diktátorům. Naše vlády je nechají vyzbrojit a potom dřou peníze z daňových poplatníků na obranu. Na prvním i druhém vydělávají ti samí. Pokud za rohem nějakého diktátora nemáme, objednají nepotřebné zboží. Například obrněné transportéry. Tak tomu bude pořád, dokud budou u moci lidé napojení na vojenskoprůmyslový komplex.

delilah@post.cz 12.1.2008 11:40

pro pani Bobosikovou

Ja se naopak domnivam, ze premier rekl cistou pravdu.Kdykoliv v dejinach slo se cti se branit,Cesi stahli ocasy mezi nohy a popripade hailovali nebo soudruhovali.Jedina etapa dejin , kterou tak radi vy Cesi adorujete, je doba husitskych valek, kdy nevzdelana chaska lumpu a zbojniku zdevastovala nejen ceske zeme, ale i pul Evropy.Komunisti toto obdobi prizpusobili obrazu svemu a cesky narod tomu doted veri a holedba se tim.My tady na Morave, alespon nekteri, mame jiny nazor.Vraceje se k novodobym dejinam, ukazte mi jediny priklad, kdy se narod choval statecne, napr. jako Polaci.A pokud chcete uvest odboj proti nacistum , jako zarny priklad, pak si uvedomte, ze zahranicni armadu tvorili vetsinou Zide a ze ze 300.000 obeti byli take z velke casti Zide, ostatni poslusne vyrabeli pro Risi.A za komunistu? na to si jeste dobre pamatujeme, alespon my starsi.Premier mel pravdu a spekulovat , co by stalo, kdyby podobnou vec rekl G.W.Bush, je primer kulhajici na obe nohy.Americky lid se nikdy nepodelal , naopak zachranil  a porad chrani nas evropske podelance.

xxx Kubeš 12.1.2008 12:37

Re: pro "delilah"

Celkem vzato souhlasím, i s výrokem Topolánka ( i když neplatí stoprocentně).Doplním příklady: 1) V prvních volbách po únoru, kdo nesouhlasil s novým režimem, mohl vhodit bílý lístek (bylo jich mizivé procento). 2) Za války byla Škodovka zbrojařským podnikem, titíž (co dělali dvanáctky i šestnáctky) po únoru se stali úderníky. 3) V r.68 se zdálo, že se národ probudil (všude nápisy proti okupantům atd.). Zanedlouho všichni v závodech podepisovali souhlasné petice se vstupem vojsk okupantů.

Pamětník starejch dob 12.1.2008 14:21

Žvaníte nesmysly - souhlasné petice se "vstupem vojsk"

nepodepisoval "zanedlouho" skoro nikdo a po roce 1969 (prověrky r 1970) jen malá menšina. Půl milionu bývalých komunistů odešlo z KSČ, aby souhlasit nemuseli, z nestraníků NIKDY nevyslovila explicitní souhlas velká většina.

Lidé pouze rezignovali na ozbrojený odpor, měli jsme podle Vačeho názoru do toho v srpnu 1968 jít??

Majkkl 12.1.2008 14:25

Re: Žvaníte nesmysly - souhlasné petice se "vstupem vojsk"

... my určitě ne, tenhle národ přišel o hrdiny za války. o tom to právě je. Po roce 70 ohnula hřbet většina, ony ty prověrky tak prostě byly, tak nevykládejte blbosti. Bojovat jsme nemuseli, ale kolaborovat tak, jak to masově probíhalo, to určitě ne. To je jako před válkou my jsme do toho nešli, protože to bylo zbytečné, Poláci šli na koních proti tankům, prohráli to, ale aspoň to zkusili. O tom to je....

Vlad 12.1.2008 23:21

Re: Re: Žvaníte nesmysly - souhlasné petice se "vstupem vojsk"

Jo jo, šavličkou proti tanku. A dětičky ať chcípnou hlady. Aspoň to zkusí...8-o

Majkkl 12.1.2008 14:22

Re: Re: pro "delilah"

R^

glon 12.1.2008 16:50

Re: Re: pro "delilah"

 Vhozených bílých lístků nebylo -nemálo- ale hodně. Je otázkou, kdo ty volební lístky počítal a pod jakým vlivem.. Vím od svých nežijících rodiců, že celá obec volila pouze  lístky- barva bílá- a přesto  podle volební komise z okresu  zvítězili komunisté. takže zřejmě celé tyto volby byl velký podvod  lidi se báli promluvit a tak se tímto podvodným způsobem dostali komunisté k moci.A tím se stalo, že jsem tvrdě proti jakýmkoliv projevům sosialismu/ myslím tím strany, které prohlašují, že všechno až se ONI dostanou k moci všechno ZRUŠÍ. Co? naši rodiče a prarodiče  už před válkou věděli, že je potřeba platit za všechno, až vítězství komunistů tyto povinnosti občanů vůči státu zrušili a vyvolali dojem , že VŠE JE ZADARMO. Není. a nikdy NEBUDE. To jsou jenom předvolební řeči lidí, kteří chtějí být u moci. Slušný politik podle mého nnázoru, nic jako, že vše je zadarmo neslibuje. A ten, kdo si myslí, že je se může odstěhovat do jiných států v Evropě i zámoří a bude se divit. Domnívám se, ze občané ČR jsou  ovlivněni názory politiků, kteří chtějí být u moci a naivně se domnívají, že mluví pravdu, aniž si vzomenou na přísloví-bez práce nejsou koláče.Už mně unavuje postoj médií k reformám. Neví jestli jsou přesvědčeni o všem co píší a mluví myslím tím i ČT 1 . Proto podporuji pana Topolánka i když se spoustě lidí nelíbí jeho vystupování na veřejnosti. Ale někdy je potřeba říci co si skutečně myslí. Je fakt, že v politice to není ono, ale vzpomeňte si na plačícího Husáka, ten měl s naším národem jiné cíle než přímý Topolánek. Nejhoší je špatná paměť, popřípadě úplně žádná.

VLADIMÍR 12.1.2008 20:30

Re: Re: pro "delilah"

Proboha, lidi byli doblbví ze všeho.

Martin 12.1.2008 15:38

Re: pro pani Bobosikovou

Prave v hustiskych valkach Cesi nestahli ocas mezi nohy.Zizka byl nejvetsi Cech.

jirka.s. 12.1.2008 16:14

Re: Re: pro pani Bobosikovou

Tvým pradědečkem je soudruh Nejedlý nebo soudruh Jirásko? ;-D

Kylchap 12.1.2008 17:04

Re: Re: Re: pro pani Bobosikovou

A tvým Boblig, viď.

jirka.s. 12.1.2008 18:18

Re: Re: Re: Re: pro pani Bobosikovou

Vzhledem k tomu že můj rodokmen mizí kolem roku 1680 kdesi ve Slovinsku, je velmi nepravděpodobné, že bych měl s tebou uvedeným pánem cokoliv společného! Jest ovšem politováníhodné, že ty zřejmě nepocházíš ze Šumperska, neboť tam by nemohl takový rod přehlédnout a mohl by býval tak zamezit budoucímu rozmnožení takových individuí jako jsi ty!

Jakub S. 12.1.2008 22:59

Re: Re: Re: pro pani Bobosikovou

Jirásko a Húsek, bo tak je to spravne, tak to ma byt!

Vestor 12.1.2008 11:39

Návrh

Navrhuju tuhle rubriku přejmenovat. Hodilo by se třeba "Víkendové plky od povalečky z Bruselu" nebo tak něco.

BuBu 12.1.2008 11:05

Nerad bych tady něco - po někom opakoval . . .

. . . ale musím - nic jiného není možné : Ať žije a je zdráva - Bobošíková, ta vyčůraná kráva !

čtenář 12.1.2008 11:26

Re: Nerad bych tady něco - po někom opakoval . . .

není nad slušnost - vůči ženě zejména. Opanují-li všelijací BuBu a huhu  internet, bude možné chodit již jen do odborných diskusí a tam si oddechnout od hulvátů - ti totiž sami dobře ví, že tam se svým IQ nemohou.

jasne 12.1.2008 10:43

hahahaha

... kdo hovori o tom ze topolanek je politik?

hulvat, zbabelec ano ale politik?

mirek 12.1.2008 10:39

Europoslankyně vs. její práce

Je to úžasně čtení, to je teda panečku kritika ! Zas si přišla paní Bobošíková k pár hlasům.... Jenže jako europoslankyně má výsledky jaké ? Držela stejně plamenný projev i na své pracovní ploše, tzn. od řečnického pultu v Europarlamentu ? Že by to fakt proběhlo a česká média to nezaznamenala ? Že by ani žádný evropský tisk nezaznamenal, jak česká poslankyně kritizuje stažené ocasy významných evropských lídrů a ohnutý hřbet prezidenta Sarkozyho ? To by přece bylo sousto pro ty, jimž je v oku "česká euroskepse" Takhle to vypadá, že si paní Bobošíková dál nahání kapříky v českém rybníčku, zatímco si užívá, díky panu Železnému, jehož kvůli nepotřebě dávno odkopla, bohatého platu europoslance. Myslím si však, že za tento plat je žalostně málo, psát do Neviditelného psa a řešit premiérovu nevěru s jeho manželkou. To je nám v Europarlamentu stejně málo platná, jako europoslanec Železný před soudem.

jasne 12.1.2008 11:02

Re: Europoslankyně vs. její práce

... je videt ze byste rad kritizoval... ale kdyby tu nebylo to ALE!

...ten clanek je tak skvele napsany ze se k tomu neda nic rict...

k Vam ano:

jste zavistivy, neuspokojeny nouma ktery ve vsem hleda cervy!

Roneček 12.1.2008 11:32

Re: Re: Europoslankyně vs. její práce

Můžu jenom souhlasit.R^

Vojcek 12.1.2008 12:17

Re: Re: Europoslankyně vs. její práce

"jste zavistivy, neuspokojeny nouma ktery ve vsem hleda cervy!"

a to jsi poznal podle toho jednoho příspěvku? Wow, tebe je na internetové diskuse škoda, takový génius by určitě našel uplatnění někde jinde

mirek 12.1.2008 21:33

Re: Re: Europoslankyně vs. její práce

ANO ! Z Vašeho pohledu jsem určitě závistivý a neuspokojený ňouma. Pokud mne takto hodnotíte, nedá se k tomu nic dodat, máte na to plné právo a já nemíním s Vaším názorem polemizovat i když nechápu, odkud čerpáte zdroj pro svůj názor.  NICMÉNĚ TO VŮBEC NIC NEMĚNÍ NA FAKTU, že Bobošíková bere plat europoslance za nic. žádný jiný výstup v médiích u její osoby není, než že kandidovala se Železným, odkopla Železného, utírala slzy paní Topolánkové a pouze v českém tisku kritizuje a kritizuje. Nepředkládá žádný program ve směru k Evropské unii; nepředkládá žádné myšlenky a kritiku na evropské úrovni, zkrátka nic, co by odpovídalo jejímu poslání a konec konců i platu. Tuhle práci totiž mohla klidně dělat v redakci kteréhokoliv českého média, na tohle se nemusela nechat zvolit Europoslancem.

ATA 12.1.2008 11:22

Re: Europoslankyně vs. její práce

R^R^

Goral 12.1.2008 10:19

To všechno vodnes čas ......

Je zajímavé , že pokud si chtěl člověk udržet v době vlády komunistů osobní svobodu , tak musel: 1) emigrovat 2 ) vstoupit do zločinné KSČ  3 ) pasívně přihlížet a rezignovat "dočasně "na svobodu 4 ) stát se disidentem . Odtud tolik připosraných Čechů (hrdě se k nim hlásím ...) .Opustíš - li mne ... Všichni tu zůstali a ne a ne odejít ! Z těch podělaných se nedá vybrat ani kandidát na presidenta - jak symbolické ! Práci čest !