19.5.2024 | Svátek má Ivo


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
princ bajaja 8.8.2006 8:33

Re: Pisatel článku nezná ústavu!

Malý Astone, kolik Vám bylo v osumačtyřicátém, čůral jste do plenek, nebo byl ještě na houbách. Vaše příměry jsou směšné

Malý Aston 8.8.2006 8:38

Pro prince bajaju!

Vážený,já jsem se narodil v roce 1945. Dobře se pamatuji na vládu Gottwalda,Zápotockého,Novotného,Dubčeka,Husáka,Jakaše. O budování socialismu a komunismu mi nikdo nic vykládat nebude.Všude,kde nevládl bolševik se mají lépe,my jen doháníme s cílem dohnat a předehnat. Až to začíná fungovat i u nás,tak přijdou zase bolševici a budou nám říkat,jak máme žít,pracovat a co je pro nás nejlepší.Pokud má zájem někdo o budování socialismu pod vedením bolševiků,prosím hranice jsou otevřeny,můžete svobodně odjet na Kubu nebo do Běloruska.

P.a.z.ú.r 8.8.2006 8:51

Re: Pro prince bajaju!

no malý Astone, podle některých diskutérů už to tady je stejné jak v Bělorusku, a Paroubka modráci běžně srovnávají s Lukašenkem :-P:-D takže budovat socialismus můžete i tady, a nemusíte nikam daleko jezdit ;-D;-P

herdekbabka 8.8.2006 9:31

Re: Pro prince bajaju!- mno - Gotwalda snad ne a Zápotockého - jakbysmet - počítám že v té době jste ještě nevěděl do dvou napočítat...

Já si z Gottwalda a Zápotockého pamatuji akorát když vzorní pionýři ve škole stáli čestnou stráž ve vestibulu - u černě zarámované fotky. A to přestože jsem  jsem jako jedna z černých ovcí v pionýru nebyla. 

franta 8.8.2006 10:14

Malý Astone, proč se pořád považujete za "někoho lepšího" ?

Představte si, že by Vám někdo ze socanů poradil "Pokud má zájem někdo o budování kapitalismu podle ODS,prosím hranice jsou otevřeny,můžete svobodně odjet do .... ". To by bylo řevu o policejním státu, že ? Teď ale nevím, kterou zemi bych Vám měl poradit, ráj podle modré šance zatím (a doufám i nadále) totiž nikde nemají. Ale Vy určitě budete vědět, kam emigrovat, Vy totiž víte všechno.

princ bajaja 8.8.2006 10:49

Re: Malý Astone, proč se pořád považujete za "někoho lepšího" ?

perfekto, R^

LOOOCK 8.8.2006 12:33

Re: Malý Astone, proč se pořád považujete za "někoho lepšího" ?

Slušné a výstižné,souhlasím.R^

třetí 8.8.2006 8:47

Re: Pisatel článku nezná ústavu!

Malý Aston by chtěl být velkým, ale z ratlíka dogu nelze.

Milaz 8.8.2006 9:40

Re: Pisatel článku nezná ústavu!

Těžko se s Váma diskutuje, když ve vaší reakci předem urážíte oponenty. Hodnocení, že ČSSD má "JEN" 74 poslanců je úsměvné. Toto můžete tvrdit, až bude mít opozice víc jak 100. A srovnání s rokem 1948  - ČSSD stavět do role pučistických komunistů je víc než směšné. Navíc, když stejný příměr udělal Paroubek ve svém povolebním projevu (i mně se moc nelíbil), tak se mohla většina modrých připosra..

tygr 8.8.2006 9:43

Re: Pisatel článku nezná ústavu!

Malý Astone ty tvoje analýzy stojí za starou bačkoru. Stačí se podívat časově zpět na ty tvoje výlevy. Tvoje hlava je plná pravicové ideologie, která si nikterak nezadá s ideologií komunistů 50. let. Myslím tím nenávist k jinému názoru, k jinému vidění světa, byť to v demokracii funguje a má to tak být. Když jste M.A. v koncích s argumenty, tak začnete spílat do socanů, bolševiků a začnete hlásat nesmyslné vize. Těmi vašimi názory (naštěstí nejsou šířeji publikovány) byste nejraději rozdělil společnost. Vy se asi nikdy z historie nepoučíte. Sleduji reakce na vaše příspěvky a hlavně hlavně na ty souhlasné. To je panečku úroveň. To je žumpa(myslím ty sprostoty).Jste zřejmě polichocen a proto se řadíte mezi ně !

mop 8.8.2006 10:50

Re: Re: Pisatel článku nezná ústavu!

Naprostý souhlas!!!!!!! Podepisuji!!!!!!!!!

Valentina 8.8.2006 19:29

Re: Re: Pisatel článku nezná ústavu!

Tak ona komunistická ideologie let 50. byla pravicová? Vy jste byl v té době zřejmě na houbách a máte jediné štěstí že před plyšákem se tyhle dějiny neučily, jinak by to byla kule z dějepisu.

K  malému Astonovi se připojuji, kdo si zkusil budování ismů a nebyl v režimu ten správný soudruh, ten by musel být na hlavu, aby si to chtěl zopakovat.

tygr 8.8.2006 21:16

Re: Re: Re: Pisatel článku nezná ústavu!

Vážená, nechci se pouštět s vámi do polemiky kdo je jak stár, ale jedno vám musím vytknout ! Mluví z vás nenávist, jako u M.Astona, k lidem, kteří mají odlišný světový názor. Předpokládám, že víte o čem hovořím. O ideologii z 50. let vím své a proto odsuzuji jakýkoliv projev nenávisti k jinému názoru. O tom je přece demokracie. Příště si řádně přečtěte příspěvek, než budete reagovat. Jestliže jsem se vás nějak dotknul, pak promiňte.

Semiramis 8.8.2006 13:42

Re: Pisatel článku nezná ústavu!

Malý Aston to vyjádřil naprosto přesně a všichni bolševici se můžou pominout, aby ho urazili! No bodejť, pravda se vám nelíbí, soudruzi, co?

Dušan Polanský 8.8.2006 7:51

Bohužel nic jste nepochopil,

Klaus a Topolánek jednají v shodě. ODS má nedobrou zkušenost s lidovci (viz rok 1997) a zelení, to je veliká neznámá. Nejsou nakonec ČSSD coby spojenci daleko větší jistota? Jistě bude kolem toho trochu tyátr,  zůstane i o něco míň  korýtek, ale lepší vrabec v hrsti než holub na střeše.

Malý Aston 8.8.2006 7:59

Re: Bohužel nic jste nepochopil,

Nejhorší zkušenosti mají všichni s Paroubkem. Tady nejde o dělení koryt,proto jsme nemuseli jít k volbám aby se nám soudruzi vždy dohodli. Paroubek zradil sociální demokracii tím,že se spojil s KSČM. Vytvořil tak jednu společnou bolševickou stranu,která všemi prostředky usiluje o získání moci.Nové volby s heslem pryč s bolševikem Paroubkem  a celou soc.partou zlodějů.

Kukatel 8.8.2006 8:14

Re: Re: Bohužel nic jste nepochopil,

Mate pravdu, ze Paroubek spolupraci s KSCM zradil zavery bohuminskeho sjezdu. Lec v politice je to dnes zcela bezny postup. Nebo se snad domnivate, ze v pripade, ze by KSCM naznacila podporu trojkoalice, nepribehl by sestavovatel trojkoalice v predklonu ? Navzdory vsemu, co bylo pred volbami receno ? No ja se domnivam, ze ju. Mozna by to nejak zabalili do celofanu a opentlili maslickou, ale ju.

Malý Aston! 8.8.2006 8:33

Re: Re: Re: Bohužel nic jste nepochopil,

Já osobně nemám nic proti levicovým voličům.Pokud ale předseda strany ČSSD říká a využívá hlasy KSČM pro prosazení svých cílů a je to jen jeho problém,bylo by čestné utvořit dvoukoalici s KSČM. Pokud tak neučiní,podvádí nejen své voliče ale i voliče KSČM a mate lůzu,která se o politiku zajímá jen okrajově.Pro svůj cíl zradí nejen KSČM ale i ODS a zradí každého,pokud nebude skákat tak,jak si sám přeje.

Kukatel 8.8.2006 9:27

Re: Re: Re: Re: Bohužel nic jste nepochopil,

Pane kolego, cetl jsem vas prispevek snad desetkrat a vezte, ze mi z nej je smutno. Ne pro argumenty, ale pro dikci. Luza, zradit... Patrne jste ze soucasne situace na politickem nebi zranen a emoce vam ovlivnuji usudek. Vy jste rocnik 45 ja 51, takze lecos pamatujeme. Nicmene neverim v zadne ohrozeni demokracie, at Paroubkem ci kymkoliv jinym. Svet prece jen, doufam, nekam pokrocil. Situace v nasem state vzdy byla spojena pupecni snurou s nekterou ze svetovych stran. Nyni uz tomu tak neni. Nejsem priznivec ani ptaka ani ruze, soucasne deni hodnotim tak, ze vsichni jednaji dle karet ve svych rukou. V politice neexistuji zrady, to jsou terminy nezlobte se, mimo misu. To by napr. Churchila museli obesit, vite kolkrat ten udelal veletoc a zmenil stranu ryze z ucelovych duvodu ? A verte, ze bych tak mluvil, i kdyby Topolanek uzavrel opozicni smlouvu s KSCM. Svou zlobou pachate skodu jen na svem zdravi a toho ja vam preji co nejvice ! Neverte, ze by se kdokoliv z politiku sveta kdy ohlizel na obsahy pojmu cest, moralka, ci spravedlnost. Maximalne tak, aby to tak vypadalo, nikoliv bylo naplneno.

aneleh 8.8.2006 9:49

Re: Re: Re: Re: Re: Bohužel nic jste nepochopil,

Takže to jen potvrzuje, že politika že politika je kurva (jak říkával už dávno můj dědeček).

Kukatel 8.8.2006 9:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bohužel nic jste nepochopil,

Ne pani Heleno (?), jen ze politika je politika a bohuzel na ni neplati obecna meritka. Ptejme se, je mi tento ci onen politk prospesny ? To je otazka c.1 ? Otazka c.2 je : Porusuje tento politik pri svem konani platne zakony me zeme ? Vse ostatni je nadbytecne a zbytecny hoblik na nervy.

anticom 8.8.2006 11:18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bohužel nic jste nepochopil,

no podivej se na to treba takhle v lonskem roce se rozvedlo 31 tisic manzelstvi ana zacatku toho je hubicka zlasky  tak ze ty nepis politika je k.... politika je jako ta hubicka i kdyz samozrejme ne z lasky !!VVA TED HLEDEJ PRICINY TOHOTO JEVU jinak velmi zajimava debata zdravim vsechny apreju hezky den!

franta 8.8.2006 9:49

Ale ale Malý Astone, jen pár otázek

Když píšete "Nejhorší zkušenosti mají všichni s Paroubkem", mohl byste prozradit KTEŘÍ VŠICHNI ? Voliči ODS ? To mají ovšem smůlu. Pokud Paroubek zradil soc-dem, je to věc Paroubka a ČSSD a vůbec ne Vaše ! Mohl byste mi jmenovat politickou stranu, která neusiluje o moc ? Pokud Vám vadí "všemi prostředky", záleží jenom na tom jestli ty prostředky jsou zákonné. Pokud víte o nějakých nezákonných, prozraďte mi je laskavě. Děkuji. Jinak jenom naříkáte podle vzoru svého šéfa, což není k ničemu.

Ladislav N. 8.8.2006 8:02

Re: Bohužel nic jste nepochopil,

Nepochopil jste nic nejspíš vy. "...Nejsou nakonec ČSSD coby spojenci daleko větší jistota?..." Sociální jistota pro ČSSD a její papaláše by to určitě byla, ale doufám, že jí ODS tyhle jistoty už nikdy nedopřeje, protože by ji voliči nejspíš za další koalici se socialisty poslali ke dnu.

pooh 8.8.2006 7:45

Autor je nepřesný,

nemělo jít o jmenováním premiérem, to nejde, ale o "pověření sestavením vlády". A tady má autor pravdu, to, že Klaus toto odmítl udělat, je naprosto nehorázné. Poněvadž jaký asi tak má T. mandát, když teď přijde ke stolu s Paroubkem? Ten se mu vysměje do obličeje. Je ale fajn, že lidi nejsou blbci a stoupají preference Topolánkovské ODS, o preferencích pro VK průzkum nehovoří... VK udělal mnoho dobrého, ale teď už patří do politického důchodu.

M. Zima 8.8.2006 7:52

Prosím Vás, nebylo to

"mnoho dobrého", co kLaus uděl spíš mnó-HO..O, pro to bych příklady měl. A mnoho.

Kukatel 8.8.2006 7:45

Zcela pruhledna strategie

Jde jiste o vysledek jednani Topolanek - Klaus, vysledkem cehoz je, aby sestavovatel vlady mohl se cti a bez osoceni z verolomnosti smest projekt trojkoalice do hrobu. Dle osvedceneho to ja ne, ja bych rad pokracoval a dodrzel spolecne ujednani, lec vidite, nemohu...

pooh 8.8.2006 7:40

Obědy s Paroubkem jsou další chybou

a bude jich víc - Topolánkova ODS je už jiná než Klausova ODS a snad nadějnější, a kupodivu to generál nerad vidí. A ti dva narcistní megalomani Klaus a Paroubek si nejspíš padli do noty. Nakonec ty dva nekonečné měsíce byly velmi dobré k tomu, aby se ukázalo,who is who. To v tom českém smrádku nikdy neškodí. Jestli Klaus T. potopí, najde si ODS jiného prezidentského kandidáta, doufám.

hejhula 8.8.2006 7:40

Holásku, Holásku...

přečti si ústavu, než  začneš psát  NESMYSLY! Anebo záměrně mateš a hraješ na strunku těm kteří tohle chtějí slyšet? Jak může Klaus kohokoliv jmenovat premiérem, když Paroubek odmítá podat demisi?

loula 8.8.2006 7:51

Re: Holásku, Holásku...

Je ovšem třeba dodat, že Paroubek demisi ohlásil před šesti týdny, a Klaus řekl, že ji nepřijme.