1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Prosťáček Dalík

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Josef 19.3.2009 6:17

Prosťáček Dalík

chtěl dokonce bojovat proti korupci,jak se svěřil Haospodářským novinám v exkluzivním rozhovoru

Yaroukh 18.3.2009 23:51

To je přesný

Když si neumí Topolánek Dalíka ohlídat (a ten to evidentně potřebuje), nemá na postu premiéra co dělat. Bohužel musím těm pitomcům socanskejm dát v tomhle za pravdu.

Pravice má po x-letech ukoptěný vítězství ve volbách, a dva matláci z vlastních řad takhle HLOUPĚ A VYTRVALE vrtaj díry do vlastní lodi.

pteryx 18.3.2009 22:00

vy mě snad rozpláčete,

opravdu nechápu proč by  ČT neměla nahrávat, když se ji někdo snaží politicky manipulovat. Čím to je, že když jsem četl ten text, tak se mi začaly před očima živě splývat obličeje Topolánka a Dalíka se dvěma kreslenými postavičkami - Jeho veličenstvo kníže Ignor se svým pomocníkem Stoupou ...

egi 18.3.2009 20:47

most či litvínov

nevím kdo by mě přepadl v mostě či litvínově. budte konkretní a napište to kocáboci

Petr 18.3.2009 20:30

Re: Bohužel

Milý příteli, zkuste si trochu zjistit fakta, než sednete ke klávesnici. Lobistů je sice za velkou louží spousta, ale jejich činnost je zcela oficiální a přesně vymezená předpisy. To, co se zhusta provádí tady u nás (ať už v zájmu kohokoli), by v USA nebylo nazváno lobingem, ale korupcí nebo vydíráním.

Petr B. 18.3.2009 19:52

Berija s Ježovem byli také prosťáčci,

kteří poskytli Stalinovi medvědí službu.

Tůček 18.3.2009 17:48

Re: Vypadá to legračně, ale je to spíše tristní

Pane Ludvo, naprosto s Vámi souhlasím a také si stále kladu otázku, proč to "nikomu" nevadí.Asi je stále mnoho takových Janoryn, kteří "srží" palce Dalíkovi.Zřejmě se jím líbí žít v takové žumpě.Jen drobná výhrada.Pan Havel to nejen sliboval, on si to i velmi přál.

zdeneksem 18.3.2009 17:44

Re: Vypadá to legračně, ale je to spíše tristní

to skutečně není legrace, jelikož realita podporuje tezi, že kdo se dostatečně nešpinil v komunální politice, ten neskýtá záruku ovladatelnosti v politice vrcholné. Současný stav pak budí zdání, že není potřeba poslance uplácet, stačí jim dát najevo, že vím a jsem ochoten zveřejnit...

čm 18.3.2009 17:35

Re: dalík není naivní ani prosťáček

No, vypadat jako sympaťák voproti  Šloufovi, na to se jeden moc nenadře. Proč držíte palce chlapovi, co šel krejt tupýho tlusťocha důvodně podezřelýho s defraudace možná proberte s nějakym odborníkem. To bude asi něco ve vašem dětství.  A když srovnáváte tuhle "kvalitu", Dalík je proti Šloufovi jako šíbr naprostá nula. Kam šlápne, tam sto let...asi jak Ďuričko proti Kocourovi

VL 18.3.2009 17:30

Re: dalík není naivní ani prosťáček

Mám dojem, že výraz "podcenil" je na místě, prostě nabídl míň než Tvrdík a spol.

jirka.s. 18.3.2009 17:19

Re: politování

No, víš hafusaku, pokud vezmeme v úvahu vzdělání, IQ i celospolečenský rozhled pana Dalíka, tak mi ta naivita celkem sedí, i když uznávám, že je to spíše eufemismus pro mnohem výstižnější slovo "blbost" ;-(

janoryna 18.3.2009 17:14

dalík není naivní ani prosťáček

paroubek by byl rád, kdyby měl svého dalíka. a to, že to teďka dalíkovi nevyšlo je prostě smůla, dalík spíše podcenil novináře. ale, kdo nic nedělá, nic nezkazí. proto sržím dalíkovi palce. taky bych někoho takového chtěl mít ve svých službách. a vypadá symptičcejc než šlouf !

Enigma 18.3.2009 17:11

Kdo chce psa bít....

A co takhle nechat motivy a naivitu Dalíka bokem. Já jsem v té reportáži viděl, jak se Bártek různých lidí vyptává a nedostal jedinou odpověď. Tak si pomohl sám  a pomáhal mu jakýsi právník, který na kameru hodnotil. Co hodnodil, z jakých materiálů hodnotil, nevíme. Pokud to byly úniky informací od policie přes Andělovou, pak je problém. Pokud to bylo od ČSSD, kteří o konkretním pochybení Wolfa veřejně mluvili už před měsíci je to jejich a Bártkův problém.

Zaznamenali jste, s jakou rychlostí Paroubek objeví něco na někoho, kdo se mu vzepře? Po střelbě v Monarcu jsme viděli okamžitě fotku Ďurička s Talmanovou. Dryml už je na lopatě. Paroubek u Wolfa věděl všechno dřív, než začalo policejní vyšetřování! Hoši z destrukčního komanda střílí plným zásobníkem do Dalíka a Topolánka. Ale ta morální zvrhlost a vyčůranost je přece v tom, že to co se u Wolfa přetřásá je přece ukázka bordelu za socialistických vlád a zacházení s penězi z fondů. To je to podstatné a neuvěřitelné. Ministr životního prostředí byl Ambrozek, věrný psík paroubka. To stačí napsat falešné cesťáky a vykázat neprovedené práce? To nikdo nekontroluje, nebo je to tak, že oni v tom kšeftu jedou společně? Komando má svůj archiv. Mnohé akce probíhají ve spolupráci s vedením destrukčního komanda a tím se drží v šachu. kdyby se Wolf socanům nevysmek, tak si žil a s vlky vyl dál. Špinavé peníze? Tajná konta? To jsou přesně mafiánské metody. Je Wolf tento případ?  32 mil na kontě Zuzany Paroubkové!  Advokát Jansta má na výplatnici Haška, Sobotka je podezřelý, že pere špinavé peníze přes firmu SYNTEC TRADING LLC 25 GRAYSTONE MANOR 19958-9776 LEWES DELAWARE USA přes  kterou s Paroubkem  a Grossem vyvážejí ven do zahraničí peníze a současně skrz tuto firmu hradí své soukromé aktivity a objednávky, aby nemuseli platit daně.

Ludva 18.3.2009 17:06

Vypadá to legračně, ale je to spíše tristní

Vládu drží pochybní lidi, kteří by měli být řádně prošetřeni nezávislým soudem. Místo toho samotná justice spolupracuje s vládou, aby tyto případy nebyly vyšetřeny. Tristní obraz současné společnosti. Jak řekl ombudsman: "vytváří se kasta nedotknutelných, jen aby se vláda udržela". A mnoha voličům to vůbec nevadí. Zvykli jsme si lhát, krást a podvádět. Přesně opačně, než sliboval pan Havel.

jiří 18.3.2009 17:01

přátelé a šéfové

Nezbývá než panu premiérovi připomenout známou pravdu. Za kolegy, šéfy a rodinu s nimiž je člověk nucen se stýkat dotyčný nemůže. Přátele si však vybírá sám a pokud i vybere špatně a ještě se k nim stále hlásí je nepoučitelný hlupák.

Eva D. 18.3.2009 16:36

Re: Souhlas!

přesně tak!

Eva D. 18.3.2009 16:34

Re: smarja..

Beldore, díky a R^VV

karel-smichov 18.3.2009 16:09

Re: osvědčená taktika

Lojza má 100% pravdu -nazdar >-

Mozek 18.3.2009 15:48

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

U Dalíka je nutné si vše nahrát. Kdyby to neudělal, nastala by situace jako v kauze Kořistka - Dalík, kdy záznam pořízen nebyl a Dalík následně vše popřel. Komu byste po dnešních zkušenostech v případu Kořistka versus Dalík věřil? Já v tom mám zcela jasno! DalíkRv

Vocílka 18.3.2009 15:17

Re: Neblbněte,je to jen divadélko!

Ovšem tehdy byla ODS úspěšnější - podařilo se Grose odstavit.

Kavka 18.3.2009 15:15

Re: smarja..

Jakej soud to Čuněti prokázal a co tomu předcházelo víme všichni, takže vy se neztrapňujte.

Vocílka 18.3.2009 15:14

Re: Bohužel

Nevím proč podezíráte Topolánka z toho, že Dalík na něho něco má? Vždyť je to tak jednoduché - Topolánek má DAlíka upřímně rád!

fg 18.3.2009 14:49

Re: Prosťáček Bartoň.

s Rathem si ještě užijeme

Dyzl 18.3.2009 14:42

Re: Bohužel

Na Chuchli mně s tím odporníkem nešahejte ...Rv

Malý Aston 18.3.2009 14:39

Neblbněte,je to jen divadélko!

Tak si vzpomínám když se řešil Standa a jeho igelitka s miliony.To bylo řevu v poslanecké sněmovně a nic.Dnes tam zase naopak vyskakovali ti druzí. Pěkně si pohovořili,pak si zašli na oběd,tam se pochválí jak jim to jde a zase jsou kámoši.Nedělejte si starosti,přeci si poslanci nerozpustí svá dobrá a zahřátá místečka.Je krize a oni mají své jisté.:-D

Lájoš 18.3.2009 14:38

Re: Dalík to má

O jednom úspěšném přeběhlíkovi bych věděl a není drahý, stačí flaška rumu na den. V současné době jej však velmi potřebuje hejtman Rath. U ODS byl pro opilství nepoužitelný a tak po něm ráda sáhla ČSSD a tam zapadl jako by tam patřil odjakživa.

hafusak2 18.3.2009 14:32

Re: politování

Pro stádo /a nemusí být zrovna oranžové/ je tvrzení o naivitě jak pánů Dalíka, tak i Topolánka. Jestliže někdo má za úkol ovlivňovat dění ve státě, ať už postřednictvím úplatků nebo příslibem funkcí, logicky nemůže být až zas takový blb, za jakého je v článku vydáván, stejně jako premiér. Oba tuto činnost dělají už léta, nejsou za zelena utržení, takže slovo naivita mi fakt nesedí.

magi 18.3.2009 14:14

Re: Na ténise seděla vedle sebe elita našeho státu:

radím tobě a modrej voličce,táhněte do p..e.e ! Vyrazili vás z Novinek,tak tady prudíte. Chtěl jsem vám oběma poradit,že než si hrát s pinďourem,je opravdu,ale opravdu lepší ženská. Nepochopil jsem,proč bych zrovna já měl bejt buzna ?

Beldor 18.3.2009 14:06

Re: smarja..

Nejvice se moralkou ohani ti kterym na ni zalezi nejmene.Ja sleduji realitu.RvKomunismus byl taky na papire krasny,co?jen ti lidi tam nejak napasovali