21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

POLITIKA: Prosťáček Dalík

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Beldor 18.3.2009 14:05

Re: smarja..

u soudu bylo prokazano ze firma ktera pry uplatek predala nic takoveho neudelala uz asi 5 mesicu pred zrusenim chystane obzaloby na cunka.Po osvobozeni te stavebni firmy uz to byly jen konstrukce novinaru.Ale vam pravo nic nerika,co? ;-D;-D

Beldor 18.3.2009 14:03

Re: Bohužel

Tak vy pochybujete?;-D;-DTo je samozrejmne kravina, obama ma velke mnozstvi lobistu stejne jako mel bush.To jestli je lobovani pro nekoho koho zrovna vy nemate rad spatne je pouze vas nazor.Taky bylo spatne ze dalik dojednaval hlasy pro klause,co?Klaus byt taky zly ,co?Kdyz nevite jak to ve svete chodi tak se tady neztrapnujte...Rv

ilna 18.3.2009 13:42

Re: osvědčená taktika

Líbí se mi vaše názory, Lojzo. Nejste postižen stranickým zatměním mozku žádné barvy.

ilna 18.3.2009 13:38

Re: smarja..

Achich ouvej, proč  je vám neznámý význam slova "morálka"? Rodiče na vás neměli čas?

Bianca 18.3.2009 13:13

Vazeny pane Bartoni,

Vas vyklad podstaty konani pana Dalika je jeste naivnejsi, nez zavery pana Dolezala o kousek vyse. Odpovim Vam stejne jako jemu. Konani pana Dalika lze vyjadrit podstatne jednoduseji - moudrosti nasich predku - s jidlem roste chut a zadny strom neroste do nebe.  Jeste se Vas zeptam - Kdo nechal pana Dalika takto vyrust?

Honza II 18.3.2009 13:11

Re: "Až bude zahynut při autonehodě..."

Pak by to byl důkaz,že takhle mafiánsky Dalík pracuje už minimálně 5 let a jeho neomezená a Topolánkem "kontrolovaná"moc už začíná být ne k užitku,ale ke škodě našich špiček v ODS.

jirka.s. 18.3.2009 12:55

Re: "Až bude zahynut při autonehodě..."

No, zatím snad pan Bártek může být klidný! Nikdo ještě neviděl, že by ho Bufo bufo políbil! Ale samozřejmě, co dosud nebylo, může být! ;-)

jirka.s. 18.3.2009 12:50

Re: politování

"Naivita, s jakou si Dalík počínal a stále počíná, je obdivuhodná. Důvěra Topolánka ve schopnosti Dalíka je ještě obdivuhodnější. První místopředseda ODS Vodrážka už vyjádřil nad celou akcí údiv a po pravdě tuto aktivitu Dalíka označil za skutek poškozující ODS. "

Domníváš se, hafusaku, že tato slova jsou určena pro hloupé stádo? Pokud je tak někdo chápe, bude nejspíš příslušníkem jiného stáda, tentokrát nejspíš toho oranžového!:-(

jirka.s. 18.3.2009 12:39

Re: Na ténise seděla vedle sebe elita našeho státu:

Roztomilé, když někdo jako ty doporučuje jiným holky! Neboj, já ti konkurovat určitě nebudu, hoššo! ;-P

j 18.3.2009 12:37

Re: Bohužel

Lojza odborník z východu:-D

woka 18.3.2009 12:27

Re: Souhlas!

já sice nejsem žádný důležitý představitel ničeho kromě sebe, ale tajné nahrávání mých rozhovorů by mi tedy setsakra vadilo, i kdyby byly jen o tom, co budu zítra vařit k večeři!!! 

Sam Křepelka 18.3.2009 12:20

Re: Dalík

Nemusí nic vyvracet. Sám dalík včera večer svá slova odvolal.

magi 18.3.2009 12:06

Re: Na ténise seděla vedle sebe elita našeho státu:

jirko.s. vem za ruku modrou voličku a táhněte do p..e.e !!! Musíte bejt synkové lampasáků,nebo veeelikejch bejvalejch komoušů. Přestaňte onanovat a najděte si konečně holku. Uvidíte ten rozdíl !

čm 18.3.2009 12:01

Re: Protože

Poněvadž sou stejný nebo by chtěli bejt, kdyby nebyli podělaný.

LOJZA 18.3.2009 11:52

Re: osvědčená taktika

Ujišťuji vás, že nepíšu rozčílený, ale s naprosto klidnou a čistou hlavou. Stejně bych psal, kdyby takovýmito metodami vládla ČSSD, KDU-ČSL i SZ (nepředpokládám, že by mohla vládnout KSČM). Svinstvo je svinstvo a my obyčejní lidé bychom si to neměli nechat líbit od kohokoliv.

zz 18.3.2009 11:44

Re: smarja..

Asi jsem někde zaváhal, nebo nedával pozor. Mohl vyste mi dát nějaký odkaz, kde bych si mohl přečíst, jak bylo soudně prokázáno, že pan Čunek žádný úplatek nevzal? Skutečně nevíte, o čem se tady bavíme? Slovo "MORÁLKA" je pro Vás asi sprostá nadávka!

ja 18.3.2009 11:44

To chce klid.

Prostě Bártek je jen lakmusový papírek, že u nás nefunguje žádná mafie. Až bude zahynut při autonehodě, pak to bude znamenat, že tu nějaká mafie existuje.

Ono totiž každá mafie vzniká tak, že je potřeba udělat věc prospěšnou, ale mimo právní rámec.

LOJZA 18.3.2009 11:42

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Bártek to nahrával, protože věděl, že když nenahraje, bude Dalík tvrdit, že chtěl Bártek úplatek za to, když to neodvysílá, a bude Dalíkem osobně a ODS vydírán a zničen!! To je prevence proti hajzlům, víte? Slušní lidé se musí umět hajzlům bránit. A nedivím se, že se lidé brání před Dalíkem a jeho chlebodárcem a jistí se i prostředky, které při použití proti jiným-slušným lidem by byly neomluvitelné. Vždyť taky Dalík začal tvrdit, že Bártek chtěl úplatek a kdyby to neměl Bártek nahrané, byl by nahraný sám! Na rozdíl od vás, mně práce ČT nevadí. Já se totiž nemám čeho bát. Ať se jí bojí ti hajzlové. No vám vadí a já nevím proč.

Sid 18.3.2009 11:40

Souhlas!

Ocekavam, ze se premier od Dalika verejne distancuje!

Jinak s celym clankem souhlas krome poslednich dvou vet. Zakaz nahravat si rozhovory s kymkoliv a zakaz jejich zverejnovani neni dobry napad. Je treba, aby se nasi "predstavitele" chovali tak mravne, aby nahravani jejich rozhovoru nebyl zadny problem.

TP 18.3.2009 11:34

Dalík

Prosťáček je novinář. Jak to bude vyvracet, že nechtěl po Dalíkovi peníze? Proč se ho na to nikdo nezeptá?  Už se těším na rozhovor.

LOJZA 18.3.2009 11:33

Re: Bohužel

Vážený, pochybuji, že by v USA někdo otevřeně z pověření prezidenta loboval (orodoval) u masmedií za zloděje se zdůvodněním, že ten zloděj je pro prezidenta strašně důležitý, neboť se o něj opírá jeho bytí a nebytí. Nepište nesmysly, když neznáte USA a zatím jste byl leda tak v Chuchli.

arlon 18.3.2009 11:31

Support your local Barton

Dalík(Y)Rv

Beldor 18.3.2009 11:27

Re: Bohužel

Ja to nechapu.Co udelal dalik nezakonneho, amoralniho?Chova se jako normalni lobista.V USA je zaregistrovani nekolik desitek tisic lobistu kterym nikdo nebrani nekoho navstevovat a presvedcovat.U nas je to ale podle nasich zblblych novinaru amoralni.Vsechno se ma asi domlouvat pres stranicke lidry.Jo jo Amerika a zapadni evropa je proste se svou demokracii 100let za opicem a ma se od nas co ucit;-D;-D;-DRv

Helena 18.3.2009 11:21

Bohužel

nevěřím tomu, že Dalík je naivní. Je to arogantní spratek, který si myslí, že může vše a nikdo na něj nemůže. A ví, že ať udělá co udělá, nic se mu nestane.Tomu, že jeho přesvědčení má reálné kořeny svědčí i reakce jeho ochránce Topolánka po všech jeho akcích. Mnohdy přemýšlím, proč se Topolánek tak chová a nenapadají mě vůbec žádné příjemné věci. Buď na něj ten hajzlík něco má, nebo je to jeho nemanželskej synek. Nejsem dnešní a už jsem v životě viděla hodně stárnoucích plejbojů, kteří se chtěli vyrovnat mladým suverénním frajírkům Dalíkova typu, kteří parazitovali na jejich postavení. Ale aby je chránili i v momentě, kdy tito paraziti svým chováním podkopávají jejich vlastní existenci, to fakt ne. Pro mě je ale smutná představa, že až bude díky panu Topolánkovi u příštích voleb ODS vystaven účet, ze kterého snad už konečně pochopí, že žádný strom neroste do nebe, nastoupí na jeho místo žabák Paroubek se svými nohsledy (Drath a spol.)     

Beldor 18.3.2009 11:17

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Ale dalik je prece ten "ZleJ" tzn kazdy jeho chovani je v podstate amoralni.;-D

99% lidi to nechava v klidu ,jen novinari a politici si mysli ze se kolem toho hybe svet:-)

Beldor 18.3.2009 11:15

smarja..

Ja nechapu o cem se vsichni bavi.Zaznam schuzky jsem si precetl.Dalik se normalne bez natlaku zeptal redaktora.A ten ho pres X krat ujistovani nahral,a dokazal...houno. Nevim o cem se tu vsichni stale bavime.Trosku mi to pripomina kauzu cunek.Uz bylo X mesicu u soudu dokazano ze zadny uplatek nevzal a v novinach stale jeste probirali pi***ny;-DRvAle co hlavne ze je o cem psat,ze?;-P Lidi jako je dalik jsou v kazdem zapadnim state desitky u kazde vlady ,jen u nas zrovna novinari obevili ameriku..Mno kdyz jim to ti blbi ctenari zerou.. ach jo.

Lájoš 18.3.2009 11:09

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Pokud vím tak pan Dalík žádal ČT o zveřejnění celé nahrávky jejich rozhovoru, což může být velmi zásadní !  Stále mi však v odsudcích Dalíkova setkání s redaktorem chybí, v čem bylo jeho jednání amorální.

P€tr 18.3.2009 11:00

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Vy už jste s tou posedlostí komouši a agenty trapný. Běžte radši do parku krmit holuby.

P€tr 18.3.2009 10:57

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Přesně tak, pokud by si to Bártek nenahrál, tak by jej Dalík určitě žaloval, stejně jako v předchozích případech. S takovým individuem se jinak jednat nedá.

Malý Aston 18.3.2009 10:55

Re: Kdo zastaví ,,tajnou službu" České televize ?

Kde berete tu Vaši jistotu?Já si nejsem jist ani tím redaktorem ani Dalíkem.Všiml si vůbec někdo,že do Čt pod vedením Janečka chodí diskutovat jen Paroubek a komouši?;-)