21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

POLITIKA: Prosťáček Dalík

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
čm 18.3.2009 8:46

Re: Chyba Dalíka je v tom, že si snad nepamatuje reportáže ........

Pane. Dalík je vagabund v intelektuální třídě Stanislava Grosse. Vometák. Tak jako ¨Gross, Dalík prosperuje jenom díky neuvěřitelné koncentraci božích prosťáčků Vašeho typu na území ČR;-(Jinak ale  máte pravdu v tom, že i na něj dojde.

H.T. 18.3.2009 8:40

Re: Chyba Dalíka je v tom, že si snad nepamatuje reportáže ........

Vy jste ale v... Bože, kajs dal dušu do barana...Rv

j 18.3.2009 8:32

Re: odposlechy

Koho by jste potom volili

karas 18.3.2009 8:31

Re: To je všechno možná pravda ale

Vy jste si jist, že Dalík mluví pravdu?

P€tr 18.3.2009 8:27

Za přečtení stojí

http://hn.ihned.cz/c1-35810600-kauza-wolf-sestra-afery-cunek. Bartoň se tady průhledně snaží vše házet na "soukromou inciativu" prosťáčka Dalíka a tomu může uvěřit snad jen prosťáček.

Aleš 18.3.2009 8:17

proťáček Dalík a Bartoň

Jen skromnost  bránila panu Bartoňovi napsat- je nezbytné zahájit trestní stíhání vůči panu Bartkovi, který uvedl v omyl  pana Dalíka a zapřel mu, že si ho nahrává a je zapotřebí ocenit pana Dalíka za jeho obtížnou a úspěšnou  práci, která vytváří  podmínky proto,  aby tato naše nejlepší vláda od roku 1989, měla dostatečný klid pro svou úspěšnou práci.

Vašek 18.3.2009 8:15

Re: Prosťáček

Prosťáček jsi ale Ty, jiho! A navíc ještě k tomu lhář!

ODS volby v roce 2006 vyhrála! Získala o 160 tisíc hlasů více než ČSSD - tj. o celá 3% více!  To, že nezískala dostatečný počet poslanců, aby mohla vládnout sama, je něco jiného a v poměrném volebním systému je to naprosto běžné. ČSSD, která vyhrála volby v roce 1998 a 2002, také neměla dost poslanců k tomu, aby mohla vládnout sama! A nikdo v té době netvrdil, že ČSSD nemá právo vládnout.

Dalíka se nezastávám! To je aktivní hlupák, který ODS více škodí než prospívá.

pepan 18.3.2009 8:14

odposlechy

Jak je možné, že Marek Benda zapoměl na trestní stíhání všech odposlechů příznivců vládní ODS! Proč už Langr nenechal zdiskraditovat Paroubka s Rathem? To je tak neschopnej? S Dělnickou stranou pohořel! Proč není pořádek v justici? Proč se tolerují nepřátelské postoje? Jakto, že ještě existuje KSČM?   

Milan 18.3.2009 8:05

To je všechno možná pravda ale

pozastavuji se nad totální neseriozností toho takzvaneého novináře. Myslím že když se kdekoliv na světě řekne nenahrávám Vás tak to znamená nenahrávám Vás. To jen u nás neplatí slovo muže ani slib. Doufám, že si tento tzv. novinář už ani neškrtne,portože já bych se s ním nebavil už ani o počasí.

Vašek 18.3.2009 7:56

Re: Prosťáček Bartoň.

Můžeš doložit, jak Dalík zastrašoval? Kdyby se to stalo, tak to ten reportér s velkou chutí použil. Takhle jsme pouze dozvěděli, že ho Dalík přesvědčoval, aby ta reportáž nebyla odvysílána, ale ani náznak o nějakém zastrašování.

Docela podstatný rozdíl proti takovému zastrašování šéfredaktora Práva - i když tam je to pouze hlas jednoho levičáka proti druhému levičákovi a žádné důkazy. Ale takový hejtman Rath, ten si žádné servítky nebere, když prostřednictvím médií vyhrožuje ředitelům zdravotních pojišťoven odvoláním a to pouze za to, že budou plnit to co jim zákon ukládá.

Vašek 18.3.2009 7:47

Re: Modré hyeny jsou schopny všeho.

Buď vítán, oranžový supe!

ladislav 18.3.2009 7:39

Re: Prosťáček Bartoň.

Ašku,ty kádrováckej kreténe, když už ti chybí argumenty, tak vytahuješ barvy ? Z Topola kape blbost rudého lampasáka a také mu to pořád nikdo nepřipomíná, přebarvením na modro se z komančů nestali liberálové, pouze převlékači kabátů se stejným totalitním myšlením a arogancí moci, jakou tady předvádí právě komando Íčko,Topol a Dalík.

F..A.Kekule 18.3.2009 7:39

Re: Chyba Dalíka je v tom, že si snad nepamatuje reportáže ........

Milý pane, četl jste to po sobě? Doporučuji! A snad i oblíbené tři klávesy.

Modrá volička 18.3.2009 7:22

Na ténise seděla vedle sebe elita našeho státu:

za ekonomicky úspěšný lidi pan Chrenek (hlavní pozadí tzv reformy ve zdravotnictví)

za Evropskou uniji pan Topolánek

za intelektuály pan Dalík   (stejně jako kdysi na ténise byli spolu pan Klaus a pan Viktor Kožený)....

A te´tka sosani vsteky šílej...

Petr Kohout 18.3.2009 7:19

Vzhledem k tomu, že pan redaktor pana Dalíka opakovaně ujistil, že rozhovor NEnahrává,

dokázal pan Dalík, že redaktor je a) lhář, b) člověk porušující autorská práva (Dalík titulárně NEní politik, ani osoba veřejně činná).

Kromě toho, rozjela se policejní mašinérie a chce vědět kdo prozradil důvěrné informace z policejního spisu, proč se v reportáži lhalo a výsledek bude zjevně zajímavý.

Pavel 18.3.2009 7:14

Chyba Dalíka je v tom, že si snad nepamatuje reportáže ........

z dílny velevíženého invesgativního reportéra ČT z pořadu " Reportéři" oana B8RTKA. Ten dokonce zblbnul národ natolik, že vyčetl  Čunkovi i přídavky na děti.!!!!

A jestli se chová pan Bartek, tak jak bylo nafilmováno, tak věřím, že všem co to tady schvalují a měli- li být jeho objektem, tak by při první příležitosti ho zabili. 

Poslouchali jste pana BArtka pozorně ???   Zareagovali jste na jeho doměnky ?? Ty potom byli vydávány za fakta !!  A nejvíc mne mrzí, že toto v zájmu zprávy " toto přinesla naše televize jako první " je schopna i ČT se chovat jako bulvár !!

Ono ale na každého dojde.

Mejla 18.3.2009 7:08

Topolánek s Chrenkem - jako bratři svorně seděli a užívali života ne ténise.

Dalších komentářů netřeba.

Modrá volička 18.3.2009 7:07

Jenom dal pan Pospíšil to soudnictví - konečně - dohromady a viřšil kauzu Čunek, tak to sosani uš zase rozesírají....

Samozřejmě, že je bejvalej sosan Wolf nevinnej, protože uš nejni v socdem - kdyby tam bil, tak je ale krymynálník velikej...

M.S. 18.3.2009 6:48

Re: Prosťáček Bartoň.

Orgány určené k boji proti hospodářské kriminalitě jsou zcela neschopné, protože pracují na politickou objednávku a proto její činnost musí nahrazovat novináři.

usama 18.3.2009 6:47

Re: Cituji pana Bartoně:

No jasne, nic tajne nenahravat, cekat, co nam politici sami na kameru reknou nebo vzkazou po mluvcih !!! To bychom toho vedeli....Obzvlaste po zakazu nataceni v kuloarech...Nejaky mantinely by mely mit politici a jejich pratele, ne reporteri. Kdyz se budou chovat slusne, nemaji se ceho bat !!!

Ašek 18.3.2009 6:43

Re: Prosťáček Bartoň.

Franku s Husem,z vas ta červená zrovna kape ale svět je barevnější.Bez vas dvou blbů by byl i hezčí a to pro všechny současně žijicí.

Mistr Jan Hus 18.3.2009 6:20

Re: Prosťáček Bartoň.

R^R^R^

Mistr Jan Hus 18.3.2009 6:20

Modré hyeny jsou schopny všeho.

;-P

Frank 18.3.2009 6:19

Prosťáček Bartoň.

Modrá trouba opět perlí. On ten Dalík není prosťáček, jak chcete někomu nakukat. Zatím to zastrašování modrým strakám vycházelo. Topolánek se přihlásil k tomu, že Dalíka "jednáním" s ČT pověřil. Pak se zase distancoval. Dalík pak napsal, že reportér chtěl peníze, pak to raději zase odvolal. Čeho jsou zoufalé modré straky ještě schopny? A prosťáček Bartoň by mohl ještě dodat, že Dalíkova akce to byl jenom soukromý čin jednotlivce, protože ODS by přece tak jednat nemohla. Je to proti jejímu vnitřnímu přesvědčení, že?

Josef 18.3.2009 5:56

Pane Bartoni,

dneska bych dal taky skore 5:0 jako jste dal Vy v pondělí, ale hádejte pro koho. Jinak s Vámi souhlasím,že Dalík je prosťáček a navíc ještě lhář,i když chtěl být Topolánkovým Bormanem. V pondělní reportáži ČT mě ještě zaujal poslanec ODS Pleva,když říkal redaktoru  Bártkovi ve sněmovně: Tady nemůžete stát,když my tady chodíme.... Zdá se,že tam koluje nějaká infekční nemoc,která postihuje zejména mozky poslanců,protože už všichni zblbli.   

Modrá volička 18.3.2009 4:33

Cituji pana Bartoně:

"Česká veřejnoprávní televize by naopak po tomto případě měla už konečně jasně stanovit mantinely, které by zakázaly jejím reportérům používat tajné nahrávání svých partnerů."

Ale to bychom zase nedozvěděli - ani pan Topolánek - jakej ten pan Dalík prosťáček, že...a pan Topolánek bi si myslel, že má u sebe chitrýho člověka a von je takovej fakt jednoduchej, že...

Petr 18.3.2009 3:27

žádný prosťáček

Jde o projev naduté arogance a přesvědčení o absolutní moci, situace je proto daleko hrozivější - a nejde jen o pana Dalíka a jeho praktiky, ale odpovědnost nese i premiér, a ne že po průšvihu "on nic, on muzikant" - pokud je Dalík podle vás prosťáček, pak svou snahou omlouvat a hlavně vyvinit premiéra jste se projevil Vy sám jako co? Vaše snaha o zlehčení celé věci je nebezpečná pro nedobrý stav této země. Podole Vašeho podání Mirek Topolánek nic nevěděl, za Dalíka nemůže, je příkladem ctnosti a čestnosti. Ještě nám povězte tu o těch kůzlátkách...

Jiho 18.3.2009 0:57

Prosťáček

Tenhle prosťáček zařídil, že tu už 3 roky funguje vláda ODS, přestože nevyhrála volby a nezískala dost mandátů. Tohle je Dalíkova vláda, ne Topolánkova. Ano, metody co fungovaly dříve najednou nezabraly. Ale nazvat ho "prosťáčkem" mi přijde absurdní, ačkoliv ani Dalíka ani jeho dvojče Šloufa fakt nemusím.

Petr 18.3.2009 0:09

Prosťáček Dalík a prosťáček Topolánek,

který Dalíka takovým úkolem pověřil.