1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Procitnutí z „nelídra bez názoru“

Po dlouhé měsíce předvolebního období, včetně bouřlivého a vyhroceného období mezi oběma koly prezidentské volby, podporovali Václav Klaus a lidé z jeho institutu „politiku“ před „nepolitikou“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Jášek 7.2.2018 6:56

To jsou pořád

takové kecy jak se vymluvit na to, že tzv. pravičák Klaus podpořil echt socana Zemana!

Je načase si přiznat, že politici jsou gang a kmotři mají bobky mezi sebe pustit někoho, kdo by se mohl dozvědět jak u nás fungují ekonomicko-politické mafie a mohl by to vykecat!

A to nemluvím o rusofil@ckách, jichž jsou tito dva zářným příkladem!

Jak jsem varoval a stalo se, před druhým zvolením Klause, mám obavy, že i Zeman bude úplně utržený. Zeman, čo to tárám, ta parta okolo něho!

M. Těhanová 7.2.2018 10:26

Re: To jsou pořád

To jste tomu dal- logice!

Takže proto si lid zvolil šéfa ekonomicko-politické mafie a teď se zlobí, že ho nechtějí mezi sebe? Vždyť on to zná nejlíp jak to funguje, tak proč by se ho báli?

Konec konců se ho bojí jen ti, kteří vědí, že na ně má složku a že je může vydírat. Proto se ho nebojí Fiala, nebo Piráti, protože ví, že na ně nic nemá.

T. Kohout 7.2.2018 6:50

kandidáti - "ne-kandidáti"

Je pozoruhodné, proč ta druhá strana není sto vygenerovat někoho, na koho by se dalo vsadit i kvůli něčemu jinému, než že je anti-Zeman. Myslím, že ani mnoho (inteligentních) lidí takovou funkci dělat nechce, protože to je rozvrat normálního života, který za to nestojí. Takže tam máme vždy takovou sbírku "kandidátů - ne-kandidátů".

J. Uzel 7.2.2018 10:58

Re: kandidáti - "ne-kandidáti"

"Druhá strana" už z principu nemůže potřebovat reprezentanta s vlastními názory.

P. Štěpánek 7.2.2018 0:15

Drahose jsem viděl v dvtv

Ten člověk je mimo a chybu hledá všude jen ne u sebe. A to mi dost vadí. Proč třeba nedokázal říct, jaké si chce na hrad vzit spolupracovníky??? To BYLA VELKÁ CHYBA a jak to bylo ve Švejkovi... To může udělat jen naprostý idi.t. přitom se to snad dalo čekat jako tema a mohl je porovnat při debatě s těmi chudáky okolo našeho patologickeho hradního lháře.

J. Švarda 7.2.2018 4:26

Re: Drahose jsem viděl v dvtv

Prof.Drahoš není politik a skutečně trpí stihomamem. Jeho představy jsou mimo realitu. Nakonec plati to co o něm řekli jeho spolupracovníci. Chybí mu koncovky, Hledá chyby všude jinde, jenom ne u sebe.

J. Svoboda 7.2.2018 10:39

Re: Drahose jsem viděl v dvtv

Je po volbách. Zeman je prezidentem. Voličům Drahoše vzkázal - Shut Up. Gratuluji ...