30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Procitnutí z „nelídra bez názoru“

Po dlouhé měsíce předvolebního období, včetně bouřlivého a vyhroceného období mezi oběma koly prezidentské volby, podporovali Václav Klaus a lidé z jeho institutu „politiku“ před „nepolitikou“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vlček 7.2.2018 13:20

Re: Ve druhém kole jsme měli jen dvě možnosti

Paní Václavíková, dovoluji si vám připomenout, že je dávno po obědě, a že byste tudíž měla jít něco dělat a ne se tu vykecávat. Takhle kdybyste to dělala v normálním zaměstnání, tak už vás dávno vykopli. V neziskovce, jak je vidět, tam si kecalů váží. Jak by ne, vždyť je to výběr těch nejschopnějších parazitů, že.

P. Jášek 7.2.2018 13:30

Re: Ve druhém kole jsme měli jen dvě možnosti

pane Krátký, nemějte obavy, on Vás Miloš určitě něčím překvapí. Jako Klaus v druhém období. Já jsem volil Drahoše, protože místo Jakunina i plovoucí trám by byl lepší prezident ČR!

...ééé, napsal jsem Jakunin? To jsem se opravdu uklepl.

A na závěr, vidíte svět černobíle, Rusko nebo Brusel. Já mezi socany nerozlišuji. Putinofašista nebo Bruselofašista, všechno jedna totalitní, levicová svoloč! Jakýkoliv levičák je pro mě nehratelný politik, včetně soc. Zemana a nár.soc. Klause!

M. Valenta 7.2.2018 15:14

Re: Ve druhém kole jsme měli jen dvě možnosti

V Moskvě nás Zeman před muslimy neochrání, tam z té vlny mají radost. A tam kde by zeman mohl náš postoj osvětlit, nemá přístup, chápete ten paradox?

P. Čech 7.2.2018 13:12

Re: Ve druhém kole jsme měli jen dvě možnosti

Mne také Zeman ničím neoslnil. Za dobu jeho působení v politice jej však znám a vím, co od něj mohu očekávat. A není toho málo. Od Drahoše nelze očekávat téměř nic kromě toho že mluví slušně, asi nepije alkohol, na svůj věk je krásný a zdravý. To však nejsou vlastnosti, které především očekávám od prezidenta. Drahoš je člověk skoro bez vlasního názoru (soudím tak na základě jeho vystoupení v televizi), který jen papouškuje ideologii TOP 09 a pražských t.zv. elit. To však občanům celé republiky asi nestačí a proto také Drahoš prohrál.

P. Jášek 7.2.2018 13:37

Re: Ve druhém kole jsme měli jen dvě možnosti

To jste tedy dobrý, já si pamatuju jak byl pravicový liberál, potom socialista, potom chtěl vázat legitky do kůže soupeřů a uzavřel s nimi op. smlouvu, potom posílal NATO na Ukrajinu a nakonec vyhnal cukrovku Sacher dortem...

Ale to jsou kecy Pražské kavárny. Právě v jedné sedím, v Olomouci....Ona je to sice pivnice, mají plzeň, perfktní segetín a hlavně wifi. :-)

M. Krátký 7.2.2018 12:44

Re: Ve druhém kole jsme měli jen dvě možnosti

A ještě jsem zapomněl, že prof Drahoš umí stáhnout králíka - viděl jsem to v TV - taky dobrý pro start do politiky ?!?!?!

J. Václavíková 7.2.2018 12:51

Re: Ve druhém kole jsme měli jen dvě možnosti

Když už je o tom řeč, co vlastně umí Zeman? Kromě urážení všech, kdo mu nepoklonkují.

P. Harabaska 7.2.2018 12:59

Re: Ve druhém kole jsme měli jen dvě možnosti

Copak o stahování králíka. On se také umí točit jako tančící derviš. A dervišové jsou - jak známo - ponejvíce muslimové.

P. Khail 7.2.2018 14:56

Re: Ve druhém kole jsme měli jen dvě možnosti

To je fakt ale co je to proti Zemanovu běžkování nebo závodním veslování na rybníku, že?

P. Čech 7.2.2018 16:18

Re: Ve druhém kole jsme měli jen dvě možnosti

To je ovšem pro mnoho lidí zásadní věc, kterou musí umět prezident.

J. Václavíková 7.2.2018 23:20

Re: Ve druhém kole jsme měli jen dvě možnosti

Být postaven na běžky?

B. Brousková 7.2.2018 19:10

Re: Ve druhém kole jsme měli jen dvě možnosti

Je to záhada! Mne zase udivuje jak mohlo 35% mých spoluobčanů dát svůj hlas lidské trosce prosáklé alkoholem, nikotinem a hlavně nenávistí , která z něj kape jakmile otevře ústa. Jsou to záhady na tom světě!

J. Václavíková 7.2.2018 11:33

Jestli je pro mě něco obrovským zklamáním v těchto volbách,

pak nejvíce to, jak snadno u nás přes polovinu národa skočí na špek primitivním manipulacím těch, co si s nimi umí pohrávat. Kdyby aspoň ty výmysly nebyly tak pitomé, že urážejí naši inteligenci.

Tak prezidenta s jeho formálními pravomocemi prý může dělat jen zkušený politik. Zkušený z dob mafiánského kapitalismu, evidentně. Zatímco moci výkonné zcela postačí nepolitik Babiš:-)

Sluchátko, kterým dostával Drahoš nápovědu? Tady už stupidita pomluvy dosahuje netušených výšin, ale pro spoustu lidí to ještě není stupidní příliš.

Hodně lidí se nenamáhalo najít si, jaké má profesor Drahoš názory, ale o to ochotněji naslouchali našeptávačům ze Zemanova tábora, že žádné nemá. Popřípadě ty, co nemá, snadno mění. Aniž by dokázali rozeznat, že u Zemana nenajdeme nic, kde by dříve nezastával názor opačný. Ale na to už si zřejmě všichni zvykli, takže to nevadí.

J. Václavíková 7.2.2018 11:40

Re: Jestli je pro mě něco obrovským zklamáním v těchto volbách,

Zeman je záštitou proti islámu?!!!! Ještě nikdo neodpověděl, jak to chce udělat. Nemluvě o tom, kolik jich coby premiér do Čech sám přivedl.

Zeman nás bude bránit před EU?! Ze svého lůžka? Jak? Naše zájmy je třeba bránit tím, že se prezident účastní jednání, lobbuje za naše představy řešení mezi ostatními účastníky. Toho by byl schopen fyzicky i mentálně aktivní Drahoš, ne oživované zombie Zeman, jenž je navíc evropským politikům k smíchu. Vzpomeňme, jak perlil stran ruské invaze na Ukrajině. Dnes už jej nikdo nemůže brát vážně.

M. Prokop 7.2.2018 11:58

Re: Jestli je pro mě něco obrovským zklamáním v těchto volbách,

Beru ho vážně, protože může napáchat hodně škod.

Bohužel se nenašel nikdo, zvolitelný místo něj.

P. Harabaska 7.2.2018 13:07

Re: Jestli je pro mě něco obrovským zklamáním

On snad má ten Drahoš nějaké samostatné a konsistentní názory? Nikdy žádné neprojevil. Jenom pořád opakoval, že je mladý, zdravým, že Zeman národ rozděluje a podlézá Putinovi a Pekingu. A také lhal: tvrdil, že nikdy s islámským přílivem nesouhlasil, ale na konci kampaně směšně obrátil. A že je snad Zeman nějakým evropským politikům pro smích? Na to nemůžete dát. Mnozí ti evropští politici jsou pro smích svým vlastním občanům. Jinak bych na vlastní oči v Deggendorfu nečetl na zdi nápis Merkel = Ferkel a ve Francii by si lidé nevykládali vtip o tom, že prezidentský manželský pár porušil hned dva přírodní zákony najednou: ona podlehla pedofilii a on gerontofilii.

M. Šejna 7.2.2018 11:41

každej je zklamanej z něčeho jiného

polovina národa, do které patří i paní Václavíková, zas věří primitivním manipulacím, že Zeman má rakovinu a do tří měsíců zemře, že Zeman je Putinův slouha a zatáhne nás pod ruský vliv. Kdyby aspoň tyhle výmysly nebyly tak pitomé, že urážejí naši inteligenci.

Sluchátko pana Drahoše je v tomto ohledu stejně pitomé, jako Zemanova rakovina. A protože po Zemanovi se pak chtělo, aby dokázal, že rakovinu nemá, bude muset i Drahoš teď dokazovat, že nepoužíval naslouchátko.

J. Václavíková 7.2.2018 11:52

Re: každej je zklamanej z něčeho jiného

Myslíte, že podsunutý argument, kterak Zemana lidé nevolili proto, že jej někdo pomluvil s rakovinou, inteligenci neuráží? Ostatně, nebylo nic jednoduššího, než zveřejnit podrobnou lékařskou zprávu. Ne tu stínohru, co předvedli lékaři, kteří oznámili národu, že je zdráv a cítí se dobře :-)

Zveřejnit fakta o svém zdravotním stavu bývá v případě prezidentského kandidáta dobrým zvykem. Obzvláště, když vypadá jako opakovaně oživovaná mrtvola. Rakovina, nerakovina.

M. Šejna 7.2.2018 11:56

no jistě, paní Václavíková

Zveřejnit fakta o Drahošově sluchátku bývá v případě prezidentského kandidáta dobrým zvykem. Hlavně, když si Drahoš stěžuje, že neslyšel Zemana, co říká. Sluchátko, nesluchátko.

E. Erat 7.2.2018 12:09

Re: no jistě, paní Václavíková

Je to v podstatě zbytečné pane Šejno- Paní Václavíková je v podstatě zoufalý člověk, který se nesmířil s tím, že v demokratických a svobodných volbách vyhrál pan Zeman. Celé dny, dokonce i noci tady stále bojuje již prohranou bitvu. V jejím věku je to obdihuvodný výkon jedince, akorát ještě více obdivuji pana Václavíka, mít manželku, která půlku dne a půlku noci stráví na interntetu,chce opravdu svatou trpělivost. Nebo již zcela rezignoval, bohužel i na její duševní a fyzické zdraví. Když pominu to duševní, tak sedět tolik hodin u počítače, čumět na obrazovku je přesně to, co doktoři považují za zdraví škodlivé, jak pro páteř atd., tak pro oči.

P. Harabaska 7.2.2018 13:09

Re: no jistě, paní Václavíková

... a pro mozek.

M. Prokop 7.2.2018 13:59

Re: no jistě, paní Václavíková

Ovšem Šejna je taky zoufalec, jen trošku jinak než Václavíková.

E. Erat 7.2.2018 14:35

Re: no jistě, paní Václavíková

Jo, jenom zoufalci řeší dnes, že včera pršelo.

J. Václavíková 7.2.2018 12:14

Re: no jistě, paní Václavíková

No vida! Takže Drahoš fakta o sluchátku zveřejnil? A kde to vlastně řekl, že na Primě měli sluchátka, aby se slyšeli?

E. Erat 7.2.2018 12:22

Re: no jistě, paní Václavíková

A koho to dnes zajímá paní Václavíková ? To je nezajímavý a uplynulý děj, z boží vůle je dnes presidentem Miloš Zeman, protože hlas lidu, je hlas boží.

M. Šejna 7.2.2018 12:23

paní Václavíková

Zkuste si znovu přečíst, co píšu a na co reaguji. Pak možná pochopíte. Pro Vás speciálně to ale napíšu polopatě:

Pokud se po Zemanovi požadovalo, aby dokázal, že nemá rakovinu, mělo by se po Drahošovi požadovat, aby dokázal, že neměl naslouchátko.

E. Erat 7.2.2018 12:28

Re: paní Václavíková

Zbytečně z mého pohledu diskutujte s člověkem, který není duševně zcela v pořádku, protože se stále hnípe v tom co bylo, mohlo být atd. A nereflektuje na skutečný stav věci. Pan Drahoš je dnes no name. A jinak už to nebude.

J. Václavíková 7.2.2018 12:28

Re: paní Václavíková

A já vám odpovídám. Zveřejnit údaje o zdravotním stavu bývá zvykem. Domněnku o rakovině zveřejnil jeden člověk, který nemá nic společného se štábem J. Drahoše, navíc je za to stíhán. Ani tuto informaci jeho štáb nerozesílal hromadně voličům, nešířily ji dezinformační weby. Což v obráceném gardu naopak činily. A stíhány nejsou.

M. Šejna 7.2.2018 12:47

Re: paní Václavíková

jistě Vám, paní Václavíková, neuniklo, že Drahošovo naslouchátko nemá nic společného se Zemanovým štábem. Ani tuto informaci Zemanův štáb nerozesílal hromadně voličům.

J. Václavíková 7.2.2018 12:50

Re: paní Václavíková

Já jsem skoro zapomněla, že on kampaň nedělal. Ta něj to dělali jiní. Možná právě ,,ti jiní" kolem Zemana jsou ten největší malér, s ním spojený.