1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

POLITIKA: Procitnutí z „nelídra bez názoru“

Po dlouhé měsíce předvolebního období, včetně bouřlivého a vyhroceného období mezi oběma koly prezidentské volby, podporovali Václav Klaus a lidé z jeho institutu „politiku“ před „nepolitikou“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Václavíková 7.2.2018 12:53

Re: paní Václavíková

...to za něj....

P. Harabaska 7.2.2018 13:10

Re: no jistě, paní Václavíková

A co ty brýle bez dioptrií? Také jen takový trik na omezené slepice?

I. Mertl 7.2.2018 11:58

Re: každej je zklamanej z něčeho jiného

Vaši inteligenci jistě neurážejí. A dokazovat nikdo nic nemusí, pane. Proč? Vy, co víte nepovíte, a my zrovna tak. Co kdybychom začali argumentovat proti argumentům a ne proti"těm druhým". A ne tak, jak vyšlo z Vašeho tábora: "Stop Drahošovi a muslimům". FUj, ostuda!

M. Šejna 7.2.2018 12:09

pane Mertle

nejspíš jste přehlédl Drahošův slogan na billboardech:

"Společně za svobodnou a bezpečnou zemi, věrný rodině a vlasti"

Nebo

"Společně to dokážeme, volte změnu".

Společně jste to ale nedokázali, změna nepřišla. Tak to už zkuste příjmout a nekopejte kolem sebe a neurážejte voliče Zemana. Jste stejní jako oni. Nejste lepší, jak si o sobě většinou nekriticky myslíte.

I. Mertl 7.2.2018 12:15

Re: pane Mertle

Nevidíte jistou rozdílnost v těch sloganech? Nevidíte-li, diskuze zbytečná. Mimochodem, moje poznámka nebyla o voličích Zemana, ale poukaz na Váš způsob uvažování.

M. Valenta 7.2.2018 12:54

Re: každej je zklamanej z něčeho jiného

Drahošovo sluchátko a Zemanova rakovina je hloupost, Zemanovo pochlebování Putinovi skutečnost.

J. Václavíková 7.2.2018 12:55

Re: každej je zklamanej z něčeho jiného

A ostřelování sankcí.

J. Vlček 7.2.2018 11:46

Re: Jestli je pro mě něco obrovským zklamáním v těchto volbách,

Dobré poledne, paní Václavíková. Jak vidím, v neziskovce máte oběd, tak si nechte chutnat, a hlavně se nezakuckejte rozčilováním se politikou. Že jste zklamaná s výsledkem voleb jste nám snad nemusela ani sdělovat, to každý ví. Je po volbách, tak byste to mohla konečně zkousnout a nechat už té agitace. Věnujte se spíš vaší zodpovědně a namáhavé práci v neziskovce, a modlete se ať vám to vydrží do penze.

S. Donát 7.2.2018 11:49

Re: Jestli je pro mě něco obrovským zklamáním v těchto volbách,

Já jsem se na názory pana Drahoše informoval. Zjistil jsem, že ty Zemanovy jsou mi bližší. Logicky jsem to tedy hodil Zemanovi.

J. Václavíková 7.2.2018 11:53

Re: Jestli je pro mě něco obrovským zklamáním v těchto volbách,

Gratuluji k výběru. U Zemana máte totiž nabídkový švédský stůl, kdy si z dvojice protichůdných názorů vždy ten konvenující najdete :-)

M. Šejna 7.2.2018 12:00

radší švédský stůl, než prázdný stůl

Od Drahoše se nemůžemé dočkat změny názorů, když žádné nemá. Na konkrétní dotazy odpovídal stylem "nevím", nebo "budu se rozhodovat podle momentální situace", nebo "ještě jsem o tom nepřemýšlel".

Dokonce nebyl Drahoš schopen sdělit ani to, jaké bude mít své poradce. To by mě celkem ani nevadilo, kdyby ale předtím nekritizoval výběr Zemanových poradců.

J. Václavíková 7.2.2018 12:18

Re: radší švédský stůl, než prázdný stůl

Na některé dotazy je odpověď "budu se rozhodovat podle momentální situace" ta nejlepší možná. Musel byste být konkrétní.

Proč by měl zveřejňovat své poradce, pokud ještě nemá funkci jistou a s případnými poradci to tím pádem ještě nedojednal? Opak by mi přišel divný.

S. Donát 7.2.2018 12:23

Re: Jestli je pro mě něco obrovským zklamáním v těchto volbách,

No tohle si sice nemyslím, ale vy to jisté víte lépe. Vy totiž evidentne víte všechno lépe, nebo dokonce nejlepe. Mějte tedy prosim pochopení s nami, nedokonalými tvory.

J. Václavíková 7.2.2018 12:30

Re: Jestli je pro mě něco obrovským zklamáním v těchto volbách,

Vy znáte nějaký Zemanův deklarovaný postoj, který jindy nepopírá?

Dolíte mi býti touto úrovní voličů zklamaná? Nebo je to zakázáno?

S. Donát 7.2.2018 15:56

Re: Jestli je pro mě něco obrovským zklamáním v těchto volbách,

Dělějte, myslete a pište si co libo. Mně je to fuk. Napsal jsem, proč jsem volil Zemana, dál to nehodlám rozebírat. Volby skončily, tedy aspoň pro mě. Jestli pro vás ne, je mi vás líto.

J. Svoboda 7.2.2018 10:17

Před pár měsíci vyhrál drtivě Bureš NEpolitik.

Nějak to v IVK nezaznamenali ...

M. Šejna 7.2.2018 10:23

u Svobodů zas nezaznamenali, ...

... že Babiš se nejmenuje Bureš a že před drtivým vítězstvím NEpolitika bylo ANO už 4 roky ve vládě a Babiš v ní byl vicepremiérem a ministrem financí.

P. Lenc 7.2.2018 10:26

Re: u Svobodů zas nezaznamenali, ...

Bohužel, musím souhlasit.

J. Svoboda 7.2.2018 10:30

Re: u Svobodů zas nezaznamenali, ...

U Šejnů nezaznamenali Babišovo krycí jméno ve svazcích STB a ani opakovaná vyjádření Bureše, kterým si na nepolitikovi tolik zakládá a přesvědčil o tom zjevně své voliče.

P. Zinga 7.2.2018 10:36

Re: u Svobodů zas nezaznamenali, ...

V Americe u vody stojí Socha svobody. A z té Sochy svobody, skáčou blázni (pův. ku*vy) do vody. Ejbaba-ryba,šíz maj bejby nou.

J. Svoboda 7.2.2018 10:39

Re: u Svobodů zas nezaznamenali, ...

Jste argumentační gigant.

Pěkný den.

I. Mertl 7.2.2018 10:52

Re: u Svobodů zas nezaznamenali, ...

Milý příteli, že Vy raději nemlčíte. S takovými "argumenty" jen podpoříte soupeře. Ale to je Vám zřejmě jedno, hlavně když se ozvete.

M. Šejna 7.2.2018 10:42

u Svobodů ....

mají těžké životní trauma z výhry Babiše. Asi jsou finančně závislí na volebním vítězství tzv. standardních demokratických stran. U Svobodů pečlivě studují svazky StB ještě 29 let po pádu komunistů, protože u Svobodů je nejspíš doposud funkční organizační buňka "Svazu protikomunistických bojovníků". Tahle buňka ale byla za vlády komunistů pečlivě skryta v organizacích jménem SSM, ROH, Svazarmu apod., kde Svobodovi hrdinně plnili plány komunistických pětiletek a svou odbojovou protikomunistickou činnost začali konat až 29 let po pádu totality, kdy už je jisté, že se jim nic nemůže stát.

M. Prokop 7.2.2018 10:50

Re: u Svobodů ....

To vám zas něco nakecala uklízečka.

Agentů byla fůra, lepších i horších a po těch letech se mluví prakticky jen o těch, kteří stále zapírají a navíc se cpou tam, kde se jako součást kvalifikace požadují i nějaké ty morální hodnoty (pro vás asi prázdný pojem, proč?).

M. Šejna 7.2.2018 11:27

Vážený pane Prokope

moje dcera, o které tu píšete, že je uklízečka, je moc dojatá z toho, že na ni pořád tak mile vzpomínáte, když mi něco píšete. Právě si tento Vás dojemný komentář přečetla a moc Vás pozdravuje.

Máte ale jinak pravdu, že pro mě je estébácká evidence spolupracovníků StB opravdu prázdný pojem. V této evidenci byl i V.Havel, J.Bohdalová a další. Takže mě tahle evidence nezajímá, i když chápu, že pro některé lidi je seznam StB děsně důležitej a lutrují přes něj i svého pekaře, zubaře nebo řidiče autobusu.

A. Nový 7.2.2018 11:52

Re: Vážený pane Prokope

Šejno, zapomněl jste na V.Klause st. Ten byl veden pod krycím jménem Rek. :-))

Mimo jiné, stébáci měli několik kategorií po kterými byli lidé vedeni. Vědomý spolupracovník, jím byl A.Babiš-Bureš, Pak byli takoví co si mysleli, že očůrali estébáky, ale opak byl pravdou (J.Bohdalová). Ti byli vedeni ve spisech jako nevědomý spolupracovník. Další byli ve spisech vedeni jako nepřátelé, V.Havel, V.Klaus st. ...

Pod jakým krycím jménem vedli vás? Semínko? :-))

M. Šejna 7.2.2018 12:19

Vážený pane Nový 840

mám pro Vás velmi nepřijemnou zprávu. Už v roce 1990 jsem si musel nechat vydat lustrační osvědčení, a toto lustrační osvědčení je čisté.

Je to pro Vás jistě velice nečekaná informace, že?

A. Nový 7.2.2018 13:17

Re: Vážený pane Nový 840

Proč myslíte, že je pro mne vaše zpráva nepříjemná? Jak vás tak čtu, tak mne stále více přesvědčujete o tom, že to vaše lustrační osvědčení o vaší bezúhonnosti je vám k hovnu. :-))

M. Prokop 7.2.2018 12:00

Re: Vážený pane Prokope

To jste zase vedle, i s uklízečkou. Lžete vědomě nebo jen z blbosti?

M. Šejna 7.2.2018 12:12

Vážený pane Prokope

děkuji za slušnou a věcnou poznámku o tom, že vědomě lžu nebo jsem blbej.

No a teď mi prosím připomeňte, koho tedy myslíte tou londýnskou uklízečkou, kterou mi pravidelně připomínáte, když tak mile a slušně reagujete na moje komentáře.