30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vládínek Smolík 1.12.2009 21:05

Navzdory jménu

jste pane Gabale vzorný Čech!Do ničeho nefoukat, neprovokovat, a pak se probudit a koukat!Povězte to těm, kteří utekli před Hitlerem, aby proti němu bojovali.Určitě Vás pochválí.Doufám že pálkou po hlavě.

wrangler 1.12.2009 14:55

Už jste si koupil modlitební kobereček?

(Y)

Gaston 1.12.2009 0:02

Shrnuto pane Gabale - tady na NP jste po zásluze"vypískán"

A musím s velkou úlevou konstatovat, že se proti Vám postavili diskutující z celého politického spektra, kteří na rozdíl od Vás uvažují svobodněji i statečněji než Vy. Váš postoj neakceptovatelnej

Fišta 30.11.2009 23:45

Re: Souhlas!

To bude dřív.

tom 30.11.2009 23:43

važený pane

přečetl jsem váš článek a bohužel musím konstatovat ,že jste opravdový evropan,bezzásadová ,zbabělá hromada hnoje,gratuluji

68 30.11.2009 23:34

Manžel paní Hybáškové má hodně zcestné a nízké mínění o islamském náboženství,

když se z nějakých, jen jemu známých důvodů obává, že neomezené vystoupení pana Wilderse v ČR, by mohlo zvýšit naše ohrožení doma a ohrožení našich lidí pobývajících v islámském světě. Proboha, jaké ohrožení? Čím? Kým?  Zabýval se vůbec pan Gabal někdy islámem, jeho učením a jeho učedníky? Takhle si jen koleduje o malér.

Gaston 30.11.2009 23:15

Ivane Gabale, velmi jste mne zklamal

tohle jsem nečekal. Že se zes...ete,, že neunesete principy svobody, protože radši předem apeasmentujete, jako ti z minulosti, které dnes kritizujeme. Bojíte se Wilderse? Ne, toho ne, že? To je jen demokrat s jiným názorem. Tomu zakážem vstup do země. Ale "odplaty" radikálů z muslimského světa se bojíte. Pokud to pane nevíte, ustupujete zlu. A zlu se ustupovat nemá, protože všichni víme, jak to končí. Tak silně jste mne zklamal....

Jeseter 30.11.2009 22:16

Ivane Ivane

mas nohy studene vitej v zemi Zaslibene:-D

EM 30.11.2009 21:22

Gabal opět potvrdil svou pověst demagoga.

martin 30.11.2009 21:19

Re: Souhlas!

Jasný Gabal se vášnivě oddává představě multikulturní evropy a podobný nesmyslům bohužel dnešní tzv.sociální hopodářství EU tyto lidi doslova vsakuje svými sociálními programy pro imigranty,různými dávkami atd. pak se nelze divit,že muslimové se do EU hrnou dokud je nastaven takový systém,který je nepobízí k práci a úctě k místním tradicím tak EU je odsouzena stát za 100 let odnoží Pakistánu

Klokan03 30.11.2009 21:03

Re: Souhlas!

Před pěti minutami to pěkně vyjádřil jeden muslim v dokumentu na Z1: "Allah stvořil Zemi pro muslimy, ať se vám to líbí nebo ne!" Gabalovi se to líbí, Frantovi taky. Přece nebudou myslet na nějaké děti, když mají zaplacenou zálohu na last moment do Hurgady a chtějí si to užít!

martin 30.11.2009 20:56

Re: naprostý nesouhlas

že,by další euroitegrátor??;-)

Emil XX 30.11.2009 20:56

Re: Já bych dal těm Švýcarům ještě šanci.

Každý Švýcar má doma pušku a někteří ve stodole kanon.

Franta 30.11.2009 20:52

Souhlas!

Naprostý souhlas s I.Gabalem!

Informace 30.11.2009 19:26

Také Anglie nechce imigranty

Také Anglie se probouzí. 22. října BBC pozvala Nicka Griffina, lídra ultra pravicové British National Party na Question Time, aby odpověděl na otázky ohledně politiky své strany. To vzbudilo velké protesty stran labour a tory, novin a intelektuálů. Dokonce zorganizovali protifašistickou manifestaci ve White city, sídlo BBC. Program má obvykle asi dva miliony diváků, ale tentokrát dosáhl osmi milionů.  Griffin prohlásil, že chce Anglii bez přistěhovalců, na 99 procent bílou, jakou byla v r. 1948 a že Winston Churchill, kdyby byl naživu, dal by mu zapravdu. 22 procent dotázaných prohlásilo, že by volilo Griffina při příštích volbách. V novinách se objevily dopisy čtenářů, kde se říká, že Angličani mají právo být xenofoby, mají právo být jako jejich otcové, kteří v minulosti bojovali proti jakékoliv invazi britských ostrovů.

zd 30.11.2009 19:21

Re: Ale jděte

Když jsme vstupovali, tak byla nějaká pravidla a referendum. Teď se pravidla mění bez referenda. Někde jsem četl, že příliš politiků věnovalo 10 let práce, a tak se musí lisabon přijmout. Takže součástí procesu k přijetí LS byla i euroústava. Tam byla referenda a neprošlo to. Myslím si, že zas tak úplně sami nejsme.

Venca 30.11.2009 19:20

Re: Vy, pane Gabale, ...

Naprosty souhlas.R^

martin 30.11.2009 19:19

gabal

Tak pan Gabal vystudovaný pseudosociolog nám zde radí at držíme ústa a krok a hurá do nové bezvadné EU hlavně se prosím vás na nic neptejte a posílejte nám dál a dál svoje peníze mi přece nejlépe víme jak snima naložit. Lisabonská smlouva nás ochrání před finanční krizí,globalním oteplovaním,islámským terorizmem, přinese prosperitu mnoha lidem. Na závěr si dovolím jeden citát " Během padesáti se budou pokolení,jež nás budou následovat,s jistým pobavením dívat na spory,které se momentálně v evropě odehrávají. Budou vidět v "dramatických konfliktech národů" mnoha malých evropských států pouze rodinné rozmíšky.Jsem přesvědčen,že během padesáti let se nebude myslet v pouze(pojmech)kontinentů a evropské myšlení budou naplnovat a budou jim hýbat možná mnohem větší problémy. Vžádném případě si nesmíte myslet,že my pokud zavádíme v evropě jistý proces pravidel,to děláme proto,abychom jednotlivým národům zkrátili život.Podle mého názoru musí pojem svobody nějakého národa uvést do souladu se skutečnostmi,před kterými dnes stojíme a s jednoduchými otázkami účelnosti.Tak jako v rodině nemůže mít jeden člen právo rušit trvale svou sobeckostí její vnitřní mír,ta nemuže ani jednotlivý národ v evropě mít natrvalo možnost stavět se proti všeobecnému zavádění pravidel." Joseph Goebbels roku 1940 při projevu v berlíně,který pronesl před českými novináři

Mirek F. 30.11.2009 19:15

Re: Gabalů tu bylo i v minulosti víc

Když jsou coby alternativa další vystřílené vesnice, osobně bych o spontálnosti této "přísahy Říši"  zapochyboval.

zd 30.11.2009 19:09

svět podle Gabala

Pane Gabal, nerad to používám, protože nadávka není argument, ale jste opravdu vůl. A korunovanej. O co proboha těm disidentům šlo? Ideologii, politiku, bezpečnost, ropu, plyn, železnou rudu, pro nejlepší pionýry mezinárodní tábor Artěk a pro zasloužilé soudruhy dovolenou na Krymu. To vše jsme měli ze Sovětského Svazu. Disidentům se stále něco nelíbilo až to všechno zkazili. Takhle nějak vypadá svět podle vás?

Niky 30.11.2009 19:03

Re: Jestli

Mají bohužel 100% podporu medií,jinak by už dávno seděli ve vězení,to je jisté!

Pavel Urban 30.11.2009 18:43

Proč si koledovat o malér ?

Chceme svobodu projevu nebo si nechceme komplikovat solidní kontrakty s hypersenzitivními ?

Myslel jsem, že tato otázka byla v této zemi vyřešena už před dvaceti lety. Nebyla náhodou takzvaná normalizace postavená na lidech, kteří chtěli svobodu, ale zároveň si nechtěli přidělávat problémy ?

martin 30.11.2009 18:39

Re: Jestli

souhlasím je to jeden z těch sociálních pseudoreformátorů typu havla atd,kteří se snaží vnutit lidem,že vše co příjde z EU je nezpochybnitělné a kdo se odváží se jim postavit s řící jiný názor,tak je označem za pomale za extremistu. Co říci závěrem snad citát od Ludwiga von Misese " Kdo není schopen svým občanům sloužit ten se jim snaží vládnout"

RadekH 30.11.2009 18:36

Re: Ale jděte

Otázka zní, pokud zásadně nesouhlasíme s pravidly existování unie na kterých se shodly všechny členské státy s výjimkou ČR, co dělat?  Vnutit všem zbývajícím státům náš názor, pokud se nechají, nebo z unie vystoupit a nechat ty idioty, ať si dělají co chtějí?  Ta Vámi napadaná Lisabonská smlouva např. právě definuje mechanismus vystoupení z EU.  Co byste si bez ní počal?

xxxKubeš 30.11.2009 18:29

Jestli

ČRo 6 vysílá podobné "moudrosti" jako tento článek od Gabala, jsem rád, že to rádio neposlouchám. Ještě jsem zde nečetl ani jeden článek od Gabala, abych s ním mohl souhlasit. Není mi potřeba, abych rozebíral jednotlivé podrobnosti jeho způsobu myšlení, to mi za to vůbec nestojí, řadím ho k podobným expertům jako je na př. Pehe, Havel, Paroubek atd.

Freeman 30.11.2009 18:04

Autor

toho bohužel nechápe víc a obávám se, že ani předtím to nebylo lepší. Proč jsme například dělali "obstrukce" s LS - no tak si o tom něco p.Gabal přečtěte (vsadím se, že ani vy jste LS nečetl)! A proč děláme "problémy" v EU, proč jsme do ní vlastně vstupovali? Tak třeba při vstupu vypadala EU ještě trochu jinak a zadání, z něhož vznikla pak odmítnutá Ústava, bylo také trochu o něčem jiném. P.Gabal nám chce vnutit představu, že když něco vymyslí soudruzi z EU (především ze zemí, kde již přes 50let mají demokracii) tak to je vždycky dobře a my můžeme držet hubu a krok a nezdržovat druhé od práce. To je "demokracie" ala EU ? Nevím, proč my to připomíná něco zásadně jiného!    

ceskej Honza 30.11.2009 17:49

Re: Mnichovan

Pan Gabale to myslí dobre! Chce, abychom se meli fajn a mohli jezdit do Egypta k mori. Také to myslí dobre s nasí ekonomikou. Na zakázkách s Iranem je mozno hodne vydelat. A ze delají hodní muslimové atentáty ? To se nás netýká. Zatím v Praze zádný nebyl, tak proc je zlobit.

At si to s nimi Dánové, Spanelé a Anglicani rozdají sami.

kirast 30.11.2009 17:44

Pořád přemýšlím, jak bych pojmenoval životní styl, který propaguje pan Gabal ve svých článcích

Napadá mě třeba třeba Loajální lokajismus. Ale ti se nejspíš nevyznávají pořád dokola písemně a nevyzdvihují své slouhovství. Nejlepší asi bude Moudrý vlezprdelismus. Škoda, že NP již nebyl k dispozici za totáče, to bych se asi "nasmál".

PeLe 30.11.2009 17:33

Mnichovan

Pane Gabale,až budou ti" hodní" muslimové,navštěvující islámské školy,rozseté po celé evropě a vychovávající své žáky k nenávisti ke společnosti,která je přijala vraždit,tak za katastrofu která nás čeká,budete moci i vy.

To co se děje v evropě je vražedná pátá kolona a vy jste nebezpečný mnichovan.

pesimista 30.11.2009 17:24

Gabale, bláhově jsem si myslel, že máte IQ větší než těch skutečných 20.