21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 30.11.2009 9:39

Re: Oberfalzer i Wilders jsou xenofobové,

a ty jsi pako. A je vymalováno.

Harpyje 30.11.2009 9:32

Proč si koledovat o malér?

Tímto "pragmatickým" postojem jste se, autore, moc nevyznamenal. Švýcary přijde jejich hlasování proti stavbě minaretů taky draho, ale přesto hlasovali proti. Dánské firmy přišla svoboda slova taky draho. Wilders může být jaký chce, ale tlumočí to, co cítí velká část Holaňdanů: totiž že tolerance vůči intoleranci je cesta do pekel. Tak jako připo*ranost a bezpáteřnost.

Pam 30.11.2009 9:26

Malér jsou ti připo...aní, pane Gabale.

Tak to o Gabalovi často mluvívá exprezident Havel, když mluví o Čecháčkovi: zalézt, přikrčit se, nevykukovat a snad to nějak přežijeme. Jen proboha nedělat nic, co by mělo "nedozírné následky" (těmi strašil ostatně už Husák neblahé paměti). Že nám takto vlastně už "islamisté", ač ještě nepřítomni,  vládnou, když ze strachu před nimi si ve vlastním domě nesmíme udělat nic, co by je rozčílilo? A jaké to pak bude pane Gabale, až tu (pod laskavým vlivem EU) budou i masově fyzicky přítomni (jen žádnou diskriminaci přivandrovalců, že?)? Zase budete potom zase disident? Abyste se nemýlil: oni islamisté se mohou s "disidenty" vypořádat rychleji než komunisti (strašná představa, leč reálná - každé nové svinstvo je horší předešlého).

Raul 30.11.2009 9:13

Oberfalzer i Wilders jsou xenofobové,

kteří potřebují EU vylíčit jako rejdiště všemožných extremistů  a jako alternativu chtějí vystrašené do sebe uzavřené evropské státy, které ve strachu z islámu ( jako před x lety z judaismu ) nakonec propadnou nacionální xenofobii a začnou se jako všichni, kdo mají strach z cizího nakonec midlit mezi sebou.

Ivan Nový 30.11.2009 9:05

Re: Ivane,

Jistě, teď je reálné vystoupení z EU. To je teď nový cíl odpůrců eurokratů.

jarda 30.11.2009 9:04

gabal

že oni potřebujou klid na práci?

Arnošt 30.11.2009 9:02

Řízená provokace

Jestli je něco řízenou provokací, pak je to váš článek. Nevím kolik jste dostal zalpaceno, ale zadarmo to nebylo.

Vlastimil 30.11.2009 8:59

Re: Já připosrance nemám rád!

Jen malé upřesnění: Švýcaři v referendu neodmítli výstavbu mešit, ale jen minaretů. Mešity si tam muslimové mohou stavět dále, ale už bez minaretů. Takže Švýcaři jsou ještě poměrně tolerantní.

jezek 30.11.2009 8:56

Jen se zas ohneme, jsme jen malý lidi a nic nezměníme.

V čemkoliv jestli měl kdy dřív Gabal pravdu, tak tímto to dokonale zazdil a na další se znevěrohodnil. V 38 nás nikdo nezradil, zradili jsme se sami právě takovýhlema přizdisráčskejma postojema. A brzy to nastane zas. Z lidí jako je Gabal je mi špatně od žaludku, ale jak ukázaly události s návštěvou p.Wilderse mají dnes navrch.

krabaťák 30.11.2009 8:56

Nudílek Hybášek

Gabale vytáhni mávátka a hurá do průvodu.

Malý Aston 30.11.2009 8:49

Já připosrance nemám rád!

Podívejme se na Švýcarsko. Udělali referendum a mešity se stavět nebudou. Rozhodli občané a vláda to musí respektovat. Nebo snad ve Švýcarsku není demokracie? Mnichovanství pana autora, strkání hlavy do písku a intelektuální plácání nesmyslů levičáckých poskoků fakt nemám rád.:-P

Pepa 30.11.2009 8:43

Re: Poněkud hysterický článek

Díky.  R^R^R^

Orfanik 30.11.2009 8:39

Poněkud výběrové

myšlení pana Gabala - bývá také tak zásadový k pozváním Dalajlámy?

Anonym 30.11.2009 8:31

Pane Gabale,

problém Sudetských Němců jsme nevytvořili tady v ČR (mám na mysli jejich majetkové požadavky). Pokud je mi známo, bylo už z jejich strany na majetkové vyrovnání za odsun podáno několik desítek žalob. Jestliže byly všechny zamítnuty, nemuselo by to tak být nadále, protože po ratifikaci LS se budou posuzovat v trochu jiném právním kontextu.

Nebo Vy snad jste schopen 100% zaručit, že žádná z jejich žalob nebude úspěšná (samozřejmě pokud by nám EU neschválila výjimku z Listiny)? Pokud ano, jste buď nadčlověk, nebo tlachal.

REX 30.11.2009 8:29

Kdo je větší extrémista Klaus nebo Wilders

Já bych řekl, že Wilders má, co se muslimů týká, v podstatě pravdu. To Klaus je ve svém krátkozrakém obdivu k Moskvě a diktátorům všeho druhu  podstatně radikálnější. Takže, když tu snášíme Klausovy kreace, tak jednoho Wilderse bychom také zkousli. Ovšem z bezpečnostního hlediska jsou Wildersovi názory zatím nebezpečnější.

milanS 30.11.2009 8:29

Re: Poněkud hysterický článek

Plný souhlas. Děkuji.

No... 30.11.2009 7:56

Od manžela Hybáškové čekáte logiku?

Jakým právem ? Mají "to" v rodině....

Val 30.11.2009 7:46

Salonní levičáci při kávě ve Slavii plkají a člověk

zaměstnaný má jejich moudra vstřebávat??Kam tu Evropu chtějí dovézt?..hrůza..ještě že je internet .

Koktal 30.11.2009 7:36

Celý Brusel nás vede do bludného kruhu...

..jen se chce spojovat a plácat si po ramenou..potichu a..na dluh..a dál neví kam.

A. S. Pergill 30.11.2009 7:34

Veřejnoprávní média jsou naprosto bezcenná

ČT1 je pomalu komerčnější než komerční televize, akorát na podstatně nižší úrovni, co se týká profesionality, na ČT2 se prakticky nedá dívat, pokud tam nejsou reklamy nebo sport, tak jsou tam výlevy samolibých narcisů, kterým v podstatě nerozumějí ani ti, co jim to natočili. Zrušení tohoto tunelu do mé peněženky bych jen uvítal.

Je zajímavé, že autor se raději vyhnul nejnovější zprávě na téma islám: Švýcaři, přes mohutnou zastrašovací kampaň jejich gabalů, odhlasovali zákaz minaretů. Je to názorná ukázka toho, že kde funguje demokracie, tam se lidé mohou muslimům bránit, takže cílem gabalů je likvidace demokracie v zemích EU (to je, konec konců, hlavním cílem lisabonské smlouvy).

Další jsou už jen bláboly: Máme být hodní a "neprovokovat" muslimy a třeba budeme moci  jezdit do Egypta, nebo nám milostivě dovolí jim stavět v Afghánistanu nemocnice a školy, aby měli zase co ničit, až jim ajatoláhové poručí.

Wilders jasně říká, a veškeré aktivity muslimů to potvrzují, že islám je naprosto neslučitelný s moderní civilizací. Ta prostě nemůže stát na životních hodnotách bezcenného lupiče a prznitele malých holčiček, který nikdy v životě poctivě nepracoval (proto také muslimové poctivost a práci, o jejich vzájemné kombinaci ani nemluvě, neuznávají jako pozitivní hodnotu) a na zákonech loupežnické tlupy z raného středověku. Realita islámských zemí: tam, kde se nekoupají v ropě nebo neexploatují hodnoty vytvořné nemuslimy (třeba v Egyptě ty pyramidy - k jejich tvůrcům mají vztah jen  Koptové, muslimští Arabové jsou jen civilizačně bezcenní přivandrovalci a parazité), tam se brodí ve vlastních exkrementech, které si ani nedokážou po sobě uklidit.

A, mimochodem, ty karikatury, které opravdu vyvolaly bouřlivou odezvu muslimů, byly podvrhem dánských ajatolláhů, kteří se asi rok pokoušeli těmi ostatními nějakou odezvu svých "oveček" bezúspěšně vyvolat. Pak se s tím svezly i ty původní, což je jenom další ukázka bezcennosti a zaostalosti muslimů. 

Vlastimil 30.11.2009 7:31

Poněkud hysterický článek

Podle vzhledu mi pan Wilders příliš sympatický není, vypadá jako kdyby patřil k oné tzv. 4% menšině. Nicméně na jeho názorech je kus pravdy, a proto se jim dostalo v Holandsku i patřičné odezvy. Islamisté dnes totiž představují stejnou totalitní hrozbu jakou byli dříve nacisté a komunisté. Tam kde jsou dnes islamisté v menšině, vehementně se dožadují všech možných lidských práv a svobod. Jakmile však někde získají většinu, tak těm ostatním "psům nevěřícím" všechna práva a svobody zruší. Úplně stejně, jako to udělali nacisté a komunisté. Proti pozvání pana Wilderse do ČR a jeho případné přednášce nic nemám, nicméně jeho vystoupení na půdě Senátu ČR bych považoval za nevhodné. Soudím, že islamistům dnes nesmíme v Evropě ustupovat, stejně jako se kdysi nemělo ustupovat nacistům a komunistům. Proto považuji za rozumné a správné i rozhodnutí švýcarských občanů v referendu, kterým zakázali výstavbu minaretů ve Švýcarsku. Za projev mnichovanství a připosranosti však považuji názor p. Gabala, že "pozvání pana Wilderse do ČR může zvýšit naše ohrožení a ohrožení našich lidí pobývajících v islámském světě".      

ladislav 30.11.2009 7:31

Co to je to Gabal ?

To je smutný příklad zbabělého tzv. intelektuála, ve skutečnosti hospodského kecala, který je schopen prodat Evropu, jen aby mohl jezdit na dovolenou do Hurgady.Hnus.

liberal shark 30.11.2009 7:30

Re: Islámofobnímu Bu.zerantovi M

Dobře ! :-P

liberal shark 30.11.2009 7:28

hanba !

Gabal se nám dneska špatně vyspal. Podle něj máme sraaat pěkně při zdi a potichu, aby si nás nikdo nevšiml. Máme potlačovat svobodu slova, na které je postavena demokracie, máme živit bolševický moloch "veřejnoprávní televize", který poskytuje místo objektivního zpravodajství stupidní levičáckou propagandu a zábavu IV. cenové skupiny, a pan Gabal bude pěkně rejžovat z koncesionářských poplatků a zvyšovat nájem ve své vokovické vile. jako u všech salonních levičáků - plná huba humanismu a uvniř bezohledný buržoust. (Y)

Vladan 30.11.2009 7:04

Protiislámské exhibice?

Pan Gabal by se měl podívat na film Fitna, aby věděl, o co si koledujeme my, když budeme nad "protievropskými (protikřesťanskými, protizápadními) exhibicemi" představitelů islámu zavírat oči a dělat, že o nic nejde.

šakal 30.11.2009 7:02

...Hm...vida!...

...Zdá se, že tenhle článek tedy konečně vysvětluje všechny autorovy předchozí texty...

...Možná byste si měl vzpomenout, pane Gabale: "Už nikdy jako ovce!"  ;-)

honzak 30.11.2009 6:52

kdybys nechápal

jen tohle, gabášku, tak by byl ráj na Zemi. Ty nechápeš skoro nic, protože žiješ ve virtuálním světě pravdy & lásky.

J.B.Marconi 30.11.2009 6:21

Podvody a zlodějna.

Jako služba občanům je předládaná VEŘEJNOPRÁVNOST tedy státem podporovaná  zlodějna a zástupná demokracie kterou si politici vymesleji do ústavy, aby mohli lehce ochcat občana voliče. ČR se svou ústavou je toho názornou ukázkou. ;-€ Rv Takhle dopadne každá odfláknutá revoluce, než se občané rozkoukají již jim politici na hlavu kálí. (Y)

slávek 30.11.2009 6:16

Je jich 99 %

Gabal si neuvědomuje, že těch bislamistů, kteří nám přejí zkázu a zmare je 99 % ze všech vyznavačů islámu. Takže pokud někdo řekne islámista = terorista nemá zatím pravdu, pokud ale řekne islámista = podporovatel terorismu , pak má pravdu. Při pádu amerických věží slavilo téměř 100 % arabů v emirátech. To jsou prý potenciální spojenci USA v boji proti terorismu. Dobrý. Takového spojence bych chtěl mít taky. Ale někde na Marsu nebo radši na Plutu, na Marsu má spojence Paroubek.

Informace 30.11.2009 6:13

Posrandíro!

Za víc slov nestojíte, autore!