17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 30.11.2009 15:00

Re: tak vidím,

čistě technicky by bylo velmi zajímavé použít pravdoláskové kafraly typu gabášek jako lidské štíty proti machometánům. Aby si kafralové užili ten multikulturalismus tak říkajíc z první ruky!

miláno 30.11.2009 14:17

Re: tak vidím,

 Pěkně napsáno naprostý souhlasR^

Niky 30.11.2009 14:15

Zbabělče Gabale,

přečtěte si na EUportale.cz. rozhovor s Václavem Klausem! Kam se všichni hrabou na našeho pana presidenta V Klause!

Niky 30.11.2009 14:08

Co by jste chtěli od pravdoláskového Gabala?

Vlastizrada,zlodějna,podvod a zbabělost,podle toho poznáte pravdoláskaře a také podle toho,že mají masivní podporu medií!

vytyk 30.11.2009 14:06

nemám

už žádný příspěvek, chtěl jsem napsat, ale vidím, že všichni přede mnou to konstatují dost pregnantně, bravo Kolumbo - přesně moje slova.

sidekick 30.11.2009 14:06

Re: gabal

A opět Brouk Pytlík nic nepochopil. Strukturální fondy, ať už si o nich myslíme cokoliv, je pro mě vcelku přijatelná daň za to, že už tu není Evropa Trojdohod, Trojspolků, Malých dohod a jiných uskupení, jejichž životnost dokonale "prověřily" dva kontinentální pokusy o vzájemné vyhubení. Přesocializovanost Evropy nepopírám, bylo by tedy dobré, abyste i Vy pochopil, že mít chudé sousedy a opulentně u toho mlaskat je pro takového souseda nejlepší pobídkou k tomu, aby si také zatoužil po mlaskání, nejlépe na váš účet. No, já mu radši hodím přes plot něco od sebe, než aby si usmyslel, že si vezme srp a kladivo a šel si to sebrat sám. I bezpečnost má tržní hodnotu, věděj oni?

Niky 30.11.2009 14:04

Re: koukám, že

R^

honzak 30.11.2009 14:03

koukám, že

to gabášek schytal i od mých názorových protivníků! Z toho usuzuji, že je to totální hýzl.

prochaj 30.11.2009 13:59

To už bylo .. ve 30. letech

"Většina soudných evropských politiků i zainteresovaných elit" kroutila hlavou a nechápala. Pochopení stálo desítky milionů mrtvých. Tak kdo si koleduje o malér?

Kolumbo 30.11.2009 13:53

tak vidím,

že vy dáváte přednost situaci, kdy Dán nemůže kvůli karikaturám do arabských či islámských zemí, ale muslim nejen může do Evropy jako turista, on se tady může i usadit, požadovat sociální dávky, přitáhnout si sem rodinu a posléze nárokovat mešitu a "respekt" ke svým zvykům. Co je na tom Mohamedovi tak extra? Pokud já začnu hlásat nějaký do očí bijící nonsens a seženu pár agresivních stoupenců, tak taky budu mít "právo na respekt" a mí stoupenci volnou ruku k ničení majetku těch, co mne "zesměšní"? Nebo dokonce vydat právo "Fatwu", t.j. vybídnout své stoupence k vraždě "nactiutrhačů" a těm úspěšným nabídnout finanční odměnu. Opravdu zajímavý přístup k "toleranci". Já ale tak tolerantní nejsem - nestojím tu o agresivní blbce, kteří jsou ochotni kvůli svým halucinacím s pěnou u hub pálit ambasády ani o "umírněné" pro které jsou zase ti s pěnou u huby "bratři" milejší než jakýkoli jinověrec neřkuli neznaboh. Ne že bych byl až tak netolerantní, ale já chci být někde doma, chci někde mít hlavní slovo a ne se všude přizpůsobovat kdejakému křupanovi, co si myslí že mu Bůh dal právo se všude roztahovat a s Allahovou  pomocí bude dříve či později vítězství jeho. Moje právo je takové lidi odtud vykopnout i s těmi, co bojují za jejich "právo" se tu roztahovat. O stejnou věc jde i panu Wildersovi a pevně věřím, že zvítězíme a musulmany z Evropy dostaneme jako naši předkové vyhnali Maury ze Španěl a Turky od Vídně. Howgh.

Jakub S. 30.11.2009 13:38

Re: Gabal a Chamberlain

To není špatný příměr - !!

Klokan03 30.11.2009 13:34

Re: Gabal není sám.

To se mi povedlo .... ne uřitě, ale určitě!

Beldor 30.11.2009 13:33

hmm..

Mno ja nevim.Myslite si ze kdyz clovek vstoupi do CSSD prijde na prvni schuzi a nevericne krouti hlavou.Tak je veta."A proc jste do CSSD vstupovali kdyz nechcete bez ptani poslusne nasledovat naseho vudce paroubka na vecne casy a nikdy jinak" normalni....? Podle meho neni na snaze zmenit EU k obrazu nasemuá nic nelogickeho....:-P

Klokan03 30.11.2009 13:32

Gabal není sám.

Způsob jak píší naše média o švýcarském referendu je na zvracení. Na ukázku - takto vypadá úvodní šestiřádkový odstavec v tištěné MfD:

Bern, Praha - Ve Švýcarsku se už nebudou smět stavět žádné nové minarety, rozhodli včera tamní voliči v kontroverzním referendu. Všechny průzkumy přitom naznačovaly, že kontroverzní plán krajně pravicových populistů neprojde.

Takže panu redaktoru Kryzánkovi je vše jasné - referendum je kontroverzní (uřitě by ho nenapadlo napsat "kontroverzní referendum o americkém radaru v ČR), referendum je výsledkem spiknutí "krajně pravicových populistů" - voni ti švýcaři jsou vůbec nějak moc pravicoví, netolerantní a xenofobní ...

Možná, kdyby někdo dal stejnou otázku holanďanům (původním) nebo britům (taky původním), nebo francouzům (dtto), dozvěděl by se co si myslí občané, kteří mají tu pochybnou čest financovat vlastní záhubu.

Jakub S. 30.11.2009 13:32

Re: Autor je idiot

Idiot není. Tím hůř. To by ještě měl částečně omluvu.

Jakub S. 30.11.2009 13:29

Pane autore, jsem v silných (nečekaných) rozpacích...

- tož se prostě ve všem připojím k Harpyji, je to přesně i za mě, uznání - :

Tímto "pragmatickým" postojem jste se, autore, moc nevyznamenal. Švýcary přijde jejich hlasování proti stavbě minaretů taky draho, ale přesto hlasovali proti. Dánské firmy přišla svoboda slova taky draho. Wilders může být jaký chce, ale tlumočí to, co cítí velká část Holaňdanů: totiž že tolerance vůči intoleranci je cesta do pekel. Tak jako připo*ranost a bezpáteřnost.

rolf 30.11.2009 13:24

zbabělec

Vážený pana Gabale, zbabělce Vašeho ražení by měli ukazovat jako exemplární příklad. Znovu se ocitám ve třicátých létech a poslouchám rady "rozumných" . Nebudeme toho HItlera provokovat, dáme mu co chce a on se s tím třeba spokojí. Žádný dobyvatel se nespokojí s tím co má a vždy bude chtít více. Nemá cenu zalézt a počkat, jak se to vyvrbí. Není to pravda, Islám  se nevzdá, dokud nedobude celý svět (ne nadarmo je pro ně neislámský svět Dar al.Harb, Dům války) a zbabělci jako Vy jim to velice usnadní.

Marat 30.11.2009 13:22

Re: jste opravdu tak naivní ?

Gabalovi je vzorem škrkavka. Nebo roup. Nikoliv Chamberllain nebo Dladier.

xy 30.11.2009 13:18

Gabal a Chamberlain

Skoro to vypadá na to, že se historie opakuje. V 30. letech, poté, co Hitlera západní bankéři napojili penězi a politickou podporou, Chamberlein diplomaticky zajistil, že se ČSR bez boje vzdala (ty investice do vůdce přeci nemohly přijít vniveč) a on rozpoutal světovou válku. Dnes to vypadá podobně - evropští lídři dělají vše proto, aby se Evropa zaplevelila miliony muslimských přistěhovalců, ideální pátou kolonou, a současně vysílají spolu s USA vojenské kontingenty do Iráku, Afghánistánu a vedou válku proti islámskému teroirismu. Tím vzniká jak v křesťanských zemích, tak i v islámských vzájemná nenávist a tenze, která se silně podobá situaci ve 30. letech. Pan Gabal je podoben hasiči, který místo vody používá benzín.

ceskej Honza 30.11.2009 13:15

Re: Tolerantní islamisté.

já jim sice fandím, ale vsadme se, ze to neprojde i kdyz uz to " proslo" !

xy 30.11.2009 13:10

Re: Brilantní logika

Když je tedy islám tak mírumilovné náboženství, proč Izrael zachází s Palestinci jako s teroristy? Nebo že by to, co je dobré pro bezpečnost Izraele, nebylo dobré pro bezpečnost Evropy? Že bychom měli dvojí metr, pane Gabale?

xy 30.11.2009 13:07

Islámské bingo

V neděli bylo ve zprávách na Nově, že Švýcaři jsou xenofobové, protože nechtějí ve své zemi místo křesťanskýck kostelů mešity. Zřetelněji to naše "křesťanská TV NOVA" :-) už říci nemohla! Podle nich je tedy xenofobem každý, kdo se nehodlá rozpustit v islamistickém příboji. Měli bychom si vzít ze Švýcarů příklad!

Gandalf 30.11.2009 13:06

Re: jste opravdu tak naivní ?

"vzájemně se ukájejí tím, jak jim nadáváme". Nadáváme? Mluvte, prosím, za sebe. Já sice s panem Gabalem taky silně nesouhlasím, ale snížit se k Vašemu výrazivu, to bych opravdu nemohl.

M. 30.11.2009 13:01

Re: Nejspíš jste pokrytec, pane Gabale !!!

Nevím, jak staré máš děti ty lejno gabale, ale pokud jsou dospělé, stydí se za tebe.

Pokud ještě ne, tak se stydět budou.

A na to vezmu jed.

jirka.s. 30.11.2009 12:59

Nejspíš jste pokrytec, pane Gabale !!!

"Jakmile naši zákonodárci jednají oficiálně a oficiálně dělají takovéhle pitomosti, pak se to dotýká celého státu a všech občanů, a tedy bezpečnosti nás všech, moje děti nevyjímaje."

Pokud by Vám totiž opravdu záleželo na bezpečnosti Vašich vlastních dětí, pozval byste pana Wilderse do senátu či kamkoliv jinam v ČR sám!!! ;-(

Petr H 30.11.2009 12:53

Zákaz staveb minaretů je howadina

pokud s tím nezakážeš rovnou i mešity,muslimské přistěhovalectví,veřejné popravy za říšení islámu....atd.Jinak je to jen plácnutí do vody.Mimochodem,švýcarská ministryně spravedlnosti už je v Bruseli oťuknout,jak by uspěla mohamedánská žaloba v Haagu.

sic! 30.11.2009 12:45

Re: gabal

Ale o to neslo..spis o to, ze pan Gabal je neco jako predseda JZD a jeho manzelka je neco jako na OV KSC. Jinymi slovy oba zivi bolsevik, totiz pardon EU, takze jejich nadseni a multikulti priposrany pristup je ocekavatelny, ale jaksi neautenticky, protoze tak trochu vychcany.

Ježek 1 30.11.2009 12:42

Re: Autor je idiot

To se nepostaví, protože žabožroutští politici potřebují své voliče arabského původu a skopčáčtí politici své voliče tureckého původu.  

bp 30.11.2009 12:41

Naši předkové prolévali krev, aby osvobodili Evropu od mohamedánů...

...a bylo by sprostým hanobením jejich památky, kdybychom se nyní těmto hordám, jejichž kultura je s naší zcela nekompatibilní, vzdali bez boje.

Pokud tvrdíte něco jiného, pane Gabale, sám se činíte nepřítelem mým, mé rodiny, mých přátel a vůbec evropské křesťanské civilizace - té, která je tou nejlepší kulturou a civilizací, která na světě kdy existovala.

Ježek 1 30.11.2009 12:40

Re: Autor je idiot

Není idiot, je to typická pravdoláskovní svině