28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrH 6.10.2007 8:19

Re: Co Cech to bolsevik nebo hlupak

U jiného článku jste nalepil totéž pod nickem Bohemia. Když sám nevíte, co jste zač, proč myslíte, že by se o vás měl někdo zajímat? Kromě psychiatrů, of course...

Kotas 6.10.2007 4:52

Clanek Bobosikove

Clanek od hlupaka, trpici pocitem zneuznani. Shrnuto, hloupa a zamindrakovana BOBOzenska.

Ladislav N. 6.10.2007 4:15

Z nadpisu ale plyne otázka: PROČ PLATÍME BOBOŠÍKOVOU?

 ;-P  Rv:-/

Jirka13 6.10.2007 2:02

Jéžíš, proč to píšete?

Vždyť i Vy víte, že je to blbý! Já Vám nezávidím, ani plat ani manžela, ale Vy vždycky odněkud vyjuknete a hodíte pár populistických vět, jako pokusný balonek, jestli by stálo za to zrovna do tohoto ten populismus napřít. Jděte do háje. My v tom Bruselu nesedíme, ale to neznamená že jsme blbí. Třeba nejsme jen drzí. Možná, že méně pijete. ale v mnohém se skutečně začínáte podobat panu Slotovi. Ta unie nestojí za nic, ale musíte také řící, že i Vy na tom máte vinu. Podílíte se na tom a navíc Vás to živí.

Šumavák 6.10.2007 2:09

Re: Jéžíš, proč to píšete?

to je správná otázka.

Z nebývalé publikační aktivity některých europoslanců jako je pí.Bobošíková, p.Vlasák či pí Hybášková usuzuji, že se blíží nové volby do europarlamentu, ve kterých se bude volit v ČR o dva poslance méně......

jepice 6.10.2007 7:37

Re: Re: Jéžíš, proč to píšete?

Zapomněl jste na Zahradila.

PetrH 6.10.2007 8:24

Re: Re: Re: Jéžíš, proč to píšete?

Zahradil ví, o čem mluví. A je schopen to vysvětlit i většině dalších. Kromě těch, kdo si to dát vysvětlit nechtějí. Můžete s ním nesouhlasit, ale těžko můžete tvrdit, že je neschopný. Ale kdo je Vlasák, netuším...

Milan 6.10.2007 1:35

Já nechci žádné peníze z EU.

Nechci ani jedno bruselské euro.

Chci, aby ČR vystoupila z EU.

Jan 6.10.2007 5:46

Re: Já nechci žádné peníze z EU.

Nastesti vas takovych v Cesku moc neni.

Pokud se Ti nelibi referendem posvecene rozhodnuti ceskych obcanu o vstupu do Evropske unie, tak to zkus nekde na Vychode - Ukrajina, Belorusko nebo tak neco, takove staty jeste dlouho v EU nebudou. A koneckoncu rudi i modri komunisti se vzdycky radi inspirovali nesmysly pochazejicimi z Vychodu, jako je leninismus nebo rovna dan.

PetrH 6.10.2007 8:26

Re: Re: Já nechci žádné peníze z EU.

A kruci, zásah! Na ten východ si dávejme bacha. Ještě že vy uvědomělí máte svého západního Marxe.

la verite 6.10.2007 8:42

Re: Re: Já nechci žádné peníze z EU.

Dneska by referendum dopadlo podstatne jinak. Ja jsem volil vstup, coz bych uz ted neudelal.

Milan 6.10.2007 9:04

Pokud se dobře pamatuju,

pouhá 1/3 občanů hlasovala pro vstup. Většina lidí se hlasování neúčastnila. Například spousta těch, kteří tehdy ještě neměli hlasovací právo a dnes už mají a přesto je jim odpíráno o své budoucnosti rozhodnout a jsou nuceni buď zůstat v EU, nebo emigrovat ze své vlasti.

michal 6.10.2007 22:17

Tuto důležitou informaci ještě jednou pro ty, co tvrdí, že Češi hlasovali pro vstup do EU

Voleb se zúčastnilo cca 65 % oprávněných voličů. Z těchto 60 % bylo pro vstup cca 60 %. Obyčejnou úměrou zjistíme, že to představuje nějakých 39 % všech oprávněných voličů.  Oprávnění voliči představují cca 79 % všech občanů ČR, takže nutno odečíst ještě občany pod věkem opravňujícím volit. Dostaneme se na cca 32 %´čili ke zmíněné 1/3 občanů. Nepříjemné je, že zákon tuto podivnost umožňuje, takže to bylo (jaks)i podle zákona, (jaksi) demokratické, ale nebyla to většina, která řekla ANO vstupu!!! To ani nemluvím o zavádějící až lživé prounijní předreferendové kampani!

Aleš 6.10.2007 1:01

Proč platíme hlupáky?

...jsme si zvolili nové vládce a ti na ohýbání nemají čas. Mají v oblibě zcela jiné způsoby trávení pracovní doby placené z našich daní. Mění manželky, vychovávají nemanželské děti, řeší své korupční aféry, nadávají novinářům či se věnují podivným nákupům terénních vozů. Svatá pravda paní Bobošíková, ale ještě lepší je brojit proti "těmto" a zároveň s pomocí těch samých (blahé paměti V. Železný) se dostat do politiky EU a pak náhle "procitnout", včetně soudního guláše. A nebo vůbec nejlepším skutkem je, když jste před volbami založila politickou stranu Politika 21, ve které jste tak hezky jako loutky vodila jistou zhrzenou manželku v rozvodovém řízení nebo bývalou moderátorku na práškách s nějakými problémy.

Traduje se "hlas lidu, hlas Boží", a tak nějak se dají označit politické komentáře paní Bobošíkové. Dnešní vyčůraný politik raději nemá vlastní názor, nýbrž odečítá svým voličům jejich přání z úst. Takové názory přinesou totiž nejvíce hlasů a těch je paní Bobošíkové nejvíce třeba, protože co naplat, pionýrák zvaný Bruselský parlament pomalu končí.

jepice 6.10.2007 7:44

Re: Proč platíme hlupáky?

Moc hezky řečeno.

Jen dodám, že Bobošíková skončí, i kdyby se rozkrájela. I populismus má totiž své limity. Ta dáma už jen zamraďuje vzduch.

jepice 6.10.2007 7:47

Re: Re: Proč platíme hlupáky?

Teď mě napadlo: ledaže by to zkusila u KSČM.

kat mydář 6.10.2007 0:51

Voco gou?

Taky si říkám, proč paltit vychcané hlupáky. Třeba Bobo.

glosátor 6.10.2007 0:34

Je to systém postavený na hlavu

Z daní vybraných českým občanům se uloupne kus a pošle se obligatorně do Bruselu. A možná, když se podaří žádosti vypracovat v předepsané podobě, se část těchto v ČR vytvořených peněz vrátí zpátky. Ten systém je stejně zvrácený, jako kdyby zaměstnanec odevzdal povinně část své mzdy nějaké centrální instituci a musel pak vyplňovat přiblblé dotazníky, aby menší díl z onoho ukradeného- odevzdaného krajíce  možná dostal zpět. Naskýtá se proto zcela logická otázka. K čemu ta slavná EU vlastně je ? Odpověď zní k H....

Jirka 6.10.2007 0:45

Re: Je to systém postavený na hlavu

Kam se hrabe RVHP:;-€

Jan 6.10.2007 5:43

Re: Je to systém postavený na hlavu

No, mensi dil asi ne. Evropsti danovi poplatnici budou na chude Cesko jeste pekne dlouho doplacet.

Ty prvni dve vety plati tak pro obcany Nemecka, Holandska nebo Svedska a dalsich bohatych zemi, ale rozhodne ne pro Cechy. A neni chybou Bruselu, ze vyuceny automechanik Cunek nebo jihoceska matka Kuchtova nezvladaji svou praci.

Olinka 6.10.2007 8:10

Re: Re: Je to systém postavený na hlavu

přesně takR^

dvd 6.10.2007 10:45

Nedoplácejí ani korunu

Fikce Česka jako "čistého příjemce" je dána tím, že do plateb do EU se některé platby nepočítají, např. cla.

Corsini 6.10.2007 11:45

Re: Re: Je to systém postavený na hlavu

To jsou Vaše dojmy, nebo snad máte pro taková odvážná tvrzení nějaké důkazy? Moc by mě zajímalo, kde jste přišel na to, že "Evropsti danovi poplatnici budou na chude Cesko jeste pekne dlouho doplacet" - nějaký odkaz by nebyl?

Fafa 6.10.2007 21:15

Jane,

"Chude" Cesko? Podivejte se nekdy na seznam dnesnich clenu EU a na mozne budouci cleny. O jakem "chudem" Cesku mluvite? Vite, ono EU neni jenom centralni Londyn, jizni Anglie a Bavorsko. Je to taky Brasov, vychodni Polsko a bulharsky venkov.   

Kazan 6.10.2007 22:13

Re: Re: Je to systém postavený na hlavu

Zásadní problém je v tom, že máme špatný volební systém, který je dobrý pro vytváření patových, nerozhodných situací, kdy musíme chodit dost často k drahým volbám a mít stále nové úředníky co nikdy nemůžou stihnout se naučit vládnout a tím splňovat předpoklady bruselského spolku. Co se týče paní Bobošíkové, no to je vejlupek vyčůranosti a bude nejlépe jí vykopnout.

analytik 6.10.2007 8:40

Souhlas :o)

To se normální pracovník po výplatě u podnikatele, co mu dá jen minimální mzdu staví na sociálním odboru, a pokud správně vyplní papíry a odbor dostane od centrální kasy - státu přerozdělené peníze na sociální dávky, tak dostane doplatek na přežití místo těch peněz, co mu měl vyplatit za práci podnikatel, čímž je tento podnikatel ve svém podnikání sanován také od všech poplatníků a může jet na dovolenou do Dubaje či na Kanáry. ;-D Tohleto je častější případ, glosátore :-)

loula 6.10.2007 14:20

Re: Je to systém postavený na hlavu

Myslím, že se silně pletete. Ano, dáváme příspěvek do Bruselu, stejně jako ostatní země, a dostáváme zpátky více než tam dáváme. Tato situace - kdy budeme čistými příjemci peněz z Bruselu - bude trvat tak dlouho, dokud nedosáhneme srovnatelné úrovně hospodářství s vedoucími zeměmi EU. Teprve potom se staneme čistými plátci a příjemci se stanou chudší země, kterým ty peníze pomohou ke vzrůstu. Pochopitelně+ za předpokladu, že o ty peníze budeme stát, že je dokážeme racionálně využít a že je nerozkrademe.

Corsini 6.10.2007 15:03

Re: Re: Je to systém postavený na hlavu

O kolik že to dostáváme víc, než dáváme? Opravdu se k nám budou sypat peníze dokud nedosáhneme úrovně hospodářství s vedoucími zeměmi EU? A co je tím Vaším měřítkem úrovně hospodářství? Máte nějaký odkaz na jiný zdroj informací než je deníček soudružky Hybáškové?

Komenský 6.10.2007 0:10

to se Janě bude hodit

Podle obvyklého receptu se falešná želví polévka

dělá z částí telete, které se navíc nepoužívaly nutně vždy všechny: z hlavy,

kopyt a ocasu. Užít bylo možno též ty kousky masa, které nepocházely ze

svaloviny, čímž se napodobovalo maso želví.