9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VLADIMÍR 11.1.2008 16:40

Re: Re: Re: no, jak sleduji, tak to vypada

Že by to odkoukl od Putina ? :-D

Ludva 11.1.2008 15:02

Klausův vynález

Pan prezident obohatil demokracii o nový prvek tzv. Klausův vynález. Nejsem-li okamžitě zvolen, tak nastoupím před stejné lidi opět a to tolikrát až povolí a zvolí mě. Podařilo se i s Topolánkem. Metoda jednoduchá a účinná, vyžaduje jen trochu hroší kůže.

mig 11.1.2008 14:57

Nerozumím

Nerozumím Vám, kteří napadáte Klause, že nechce do nějaké televizní debaty ? Já Klause za ta léta slyšel už stokrát a znám jeho názory. Proč neútočíte na Švejnara, že nám zatím nevysvětlil své názory na tisíc a jednu věcí, které nás zajímají. Ať je s ním třeba každou neděli v poledne hodinový pořad, budu jen rád, když se dozvím, co mne zajímá. Přímá debata s komentátory ve studiu, ivá beseda s voliči. To žádejme. Je to přeci náš možný budoucí prezident. 

www racek 11.1.2008 15:11

Re: Nerozumím

tak tomu opravdu nerozumím. takovej důkaz buzarem, tuším... :-D

mig 11.1.2008 15:30

Re: Re: Nerozumím

Žádný důkaz, racku. Žádost, aby byl Švejnar v televizi co nejčastěji. Ať ho vyzpovídají. Pořad 5 proti jednomu. Pečenka, Moravec, Mitrofanov, Žantovský, Rejžek se ptají našeho budoucího prezidenta na vše možné,co o něm nevíme.

www racek 11.1.2008 16:10

Re: Re: Re: Nerozumím

no, mám dojem, že všichni tihle už ho zpovídali. málo čteš tisk.

no, kdby klaus tak nevyčpěl, neměl by asi švejnar naději. já ho pokládám za kvalitní, fundovanou a světaznalou osobu, ale na presidentas tam ledascoos chybí. pátrej po příčinách jeho popularity. dle mě je to únavy z klause.

Eva D. 11.1.2008 16:21

Re: Re: Re: Re: Nerozumím

Prosím Vás, tady spousta lidí měla únavu z Klause už když se přestaly ceny běžného zboží stanovovat centrálně. To byla naše sámoška samé: ať si Klaus ty rohlíky nechá, že se Klaus nestydí, mlíko za takový peníze..O pár set metrů byly ceny o trochu jiné, ale i tam nadávali Klausovi. Zřejmě tenkrát dělal cenaře v místní Jednotě, Potravinách atd. atd.

Jo Klaus, všeho zlého strůjce!;-D

Markéta 11.1.2008 15:13

Re: Nerozumím

Zřejmě vám uniká, že Švejnar se již několikrát prezentoval v médiích. Asi jste spal!

mig 11.1.2008 15:26

Re: Re: Nerozumím

Jen víc a houšť a kapky.  Klaus má náskok 19 let veřejného působení u nás. Já chci Švejnara každou neděli v TV. Ať ho vyzpovídají. Je to přeci případný můj prezident. 

mjr. terazky 11.1.2008 15:30

Klaus má náskok 190 let průšvihů, tunelování, lhaní - to se to proti Švejnarovi blbě brání....

mig 11.1.2008 15:35

Re: Klaus má náskok 190 let průšvihů, tunelování, lhaní - to se to proti Švejnarovi blbě brání....

Ale já chci vědět,co má za sebou Švejnar.

Eva D. 11.1.2008 16:26

Re: Re: Klaus má náskok 190 let průšvihů, tunelování, lhaní - to se to proti Švejnarovi blbě brání....

No, třeba odpovědnou práci v komisi pro výběr kandidátů Nobelovky za ekonomii. ;-)

Klokan 11.1.2008 16:34

Re: Re: Re: Klaus má náskok 190 let průšvihů, tunelování, lhaní - to se to proti Švejnarovi blbě brání....

Prý se i přejmenuje na Jan "Nobel" Švejnar ;-D

jirka.s. 11.1.2008 16:52

Re: Klaus má náskok 190 let průšvihů, tunelování, lhaní - to se to proti Švejnarovi blbě brání....

Jo, a taky byl  už v roce 1353 první absolventem Karlovy Univerzity! Co to jenom je nějakých 190 let v životě lidském! To se klidně nechá přežít i horečka 27°C, keď si bil tých komunistov, hej? ;-D

Sutera 11.1.2008 19:03

Re: Klaus má náskok 190 let průšvihů, tunelování, lhaní - to se to proti Švejnarovi blbě brání....

190 let kriminalu? ano to souhlasi.

k 11.1.2008 14:35

My do toho nemáme zase co mluvit

Tuneláři potřebují na Hradě Klause - Ti co mají zájem na poctivém hospodaření - potřebují Švejnara - Nám to může být jedno - poslanci i senátoři si stejně dělají co chtějí. jen když jim teče dobře do peněženek.  Za špinavé komuinisty - špinavé peníze !

ou_heretik 11.1.2008 14:45

Re: Ti co mají zájem na poctivém hospodaření - potřebují Švejnara .....

kolego k, ....to je velmi naivní myšlenka - Švejnara se chytil jako slepice flusu Paroubek, který nemůže zkousnout, že mu nebyl předloni dán pokus na sestavení vlády - toto je jeho pomsta Klausovi ... jinak o Paroubkově "poctivém hospodaření" na pražském magistrátě si štěbetají vrabci na střechách Phy 1. :-)

VLADIMÍR 11.1.2008 14:47

Re: My do toho nemáme zase co mluvit

Paradox je, že těch tunelářů je jenom hrstka.

Luděk 11.1.2008 14:17

Klaus do debaty nemůže jít

Václav Klaus se televizní debaty s Janem Švejnarem prostě bojí,protože ví,že by v ní prohrál na celé čáře.V oblasti ekonomiky by nemohl obhájit svoji metodu privatizace po česku,která je renomovanými světovými a nezávislými ekonomy hodnocen jako ekonomická katastrofa,která byla předvídatelná již před svým zahájením.Obhajují ji pouze ti ,kteří si tak přišli bezpracně k velkým penězúm a majetkům na úkor státu a občanů.Josef Zieleniec,kterého Klaus a jeho věrní nenávidí,byl prvním vysokým politikem ODS,který odmítl politickou korupci  za peníze od různých Lajosů Bacsů,Singhů a Pepů z Hongkongu.Politické fauly a podvody jsou Klausovou doménou a jejich výčet,by byl námětem na politický horor.Mnoho lidí jej však uznává,protože jeho rétorika je dokonalá,oblek padnoucí a kravata ladí s oblekem i košilí.Také jeho knírek je dokonale zastřižen a některé dámy jsou z toho celé pryč.V tomto směru je Klaus bez námitek reprezentační postavou.Důležitější pro občany jsou však jeho činy a obsah formálně dokonalých projevů.

ou_heretik 11.1.2008 14:17

Petr Žantovský opět, jako již mnohokrát,....

...osvědčil své lokajské ambice vůči Hradu! ...každý soudný člověk musí úznat, že demokratická diskuse před TV kamerami by občanům mnohé odhalila o kandidátech prezidentství, na to mají snad právo...a současný p. Hradní, jinak "bytostný sportovec a debatér", nějak trapně kličkuje - svědčí to jen o jeho aroganci a pohrdání obyčejnými lidmi  !!?8-o

marie 11.1.2008 14:15

Prosim odpovite veřejně jestli mate jine žaludky jako my co jime cinskou polevku rano krajic chleba polevka oběd rohlik polivka večer spat žadne papaničko

Eva D. 11.1.2008 16:13

Re: Prosim odpovite veřejně jestli mate jine žaludky jako my co jime cinskou polevku rano krajic chleba polevka oběd rohlik polivka večer spat žadne papaničko

Marie Gottwaldová? Ten říkal, že máme všichni stejné žaludky, nebo to byl jiný soudruh?

Tohle je debata o stravování?

F. Čech 11.1.2008 14:02

Klaus nechce jít do diskuze proto, že diskutovat neumí a všechny diskuze prozatím prohrál

Všichni máme ještě bv paměti jeho dvě slavné předvolební diskuze s poměrně bezbarvým, ale inteligentnímˇa čestným Špidlou. Obě drtivě prográl a prohrál tím i ODS už druhé volby v roce 2002 (přestože měla před těmito propadáky ODS náskok v preferencích). klaus dovede žvanit jedině na srazech jeho fanatických obdivovatelů mezi něž patří i autor článku. Monology mu jdou výtečně, ale to je tak asi všechno. proč by diskutoval. Stačí když si to zase pohlídá u komunistů a má to v suchu!

marie 11.1.2008 14:13

Re: Klaus nechce jít do diskuze proto, že diskutovat neumí a všechny diskuze prozatím prohrál

Pane prezidente PROC se branite přime volby  vite kde byste byl ale myslime že vy jste pro nas a my mame pravo volit prezidenta jako na světě

ŽA 11.1.2008 14:13

Mýlíte se, Klaus umí diskutovat, ale jenom s těmi hloupějšími...

Topolánkem, Čunkem, fašisty a tak.....už ani s Bursíkem mu nejde a to je pravičák jak víno

Malý Aston 11.1.2008 14:17

Re: Klaus nechce jít do diskuze proto, že diskutovat neumí a všechny diskuze prozatím prohrál

Máte také pravdu.Odchodem pana Zemana a vyhozením poctivého a neúplatného pana Špidlouše tam zůstala jen banda podvodníků například Standa. Proč občané,kteří neusínají každý den s fotografií pana Paroubka mají věřit,že jejich podpora pana Švejnara je " Upřímná"?

Všichni co za něco u socanů stáli byli vyhozeni nebo odejíti a dnes je ČSSD jen stranou Paroubka,Ratha a Haška. Proč nás pořád tlačíte do nějakého Antiklause,proč si Paroubek nestojí za tím akademikem? To byl aspoň čechůn a něco dokázal.:-D

www racek 11.1.2008 15:14

Re: Re: Klaus nechce jít do diskuze proto, že diskutovat neumí a všechny diskuze prozatím prohrál

no, klaus už se prostě omrzel. vidět ho 18 let skoro v každý konzervě 27x denně je někdy dosti kontraproduktivní. lidi asi chtěj změnu. no a nachomejt se zrovna švejnar.

ostatně, druhý funkční období pro klause nakonec taky nebyl až tak dobrej nápad.

franta 11.1.2008 13:52

Hradní Vašek

je asi tak nadstranický jako proevropský, i když oboje o sobě tvrdí a ani se nazačervená (nebo nezamodrá ?)

F.VÍZEK 88.100.57 11.1.2008 13:18

Nezávislý senátor ...

Nezávislý senátor nabídl Václavu Klausovi debatu na půdě parlamentu bez veřejnosti a bez médií, ale z očí do očí : Klaus - Švejnar s tím, že záikonodárci budou klást otázky a porovnají si oba kandidáty...

Návrh vyvážený, solidní, přijatelný - ale  pro ODS nikoliv.  Dá se to pochopit jinak, než že jde o strach, že "vyčichlost" pana Klause vyplave na povrch, že se ukáže, že nic nového a lepšího nabídnout neumí? Že je slabší, že na konkurenta nemá ?

Malý Aston 11.1.2008 13:34

Vízek má pravdu!

Já si cením pana Vízka bojovníka proti totalitě,který raději lámal skálu v lomech než sloužit totalitnímu režimu ale již si ho nevážím. Pokud má někdo pravdu,tak je to dnes pan Paroubek a soudruh Filip. Źádná totalita tady nebyla,pro rozvoj demokracie dokonce ÚV KSČ a všichni členové Národní Fronty ( Lidovci a strana socialistická,vedeni moudrou KSČ) přijali usnesení aby byli vybráni jedinci a odchováni jako disidenti neboť při všech hlasování bylo hlasů 100% a vypadalo to blbě.Takže jeho kecání že byl bojovník není pravdivé a podpisy všech kterých si vážím a kteří tu holou pravdu podepsali mám vyvěšené v předsíni.Žádný Klaus a Švejnar nemusí nikde vystupovat a diskutovat. Ještě žije ten demokrat který bez demokracie nemohl a nemůže žít. Jsem pro zvolení Jakeše!:-D