8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
krkavec 11.1.2008 11:25

yslim, ze duvod neochoty pana Klause je jasny - strach, z neuspechu

yslim, ze duvod neochoty pana Klause je jasny - strach, z neuspechu. Pan Klaus uz davno neni ttim schopnym diskuterem z let 70., 80. a pocatku let 90. Je dnes starsi, ale hlavne si odvykl otevrenym debata s nazorovymi oponenty. Zvykl si autoritarsky poucovat vsechny kolem sebe nejen o politice, ale i o architekture, klimatologii, kinematografii atd.

Jeho oponent je mladsi a uvykly kazdodennich debat se svymi kolegy a studenty v otevrenem univerzotnim prostredi.

Proto tolik energie venovane odmitnuti debaty s pane Svejnarem

krkavec 11.1.2008 11:20

Falesna, nesmirne falsne, rekl by Vaclav Klaus

Falesna, nesmirne falsne, rekl by Vaclav Klaus

M. Zima 11.1.2008 11:19

Milí diskutující,

je na čase vyvodit z úrovně pravidelných anállíz na NP patřičný závěr a nediskutovat obsah, ale dát té ubohosti snysl zavedením tržního zápolení zavedením termincertifikátů na NP: Sázím tedy jednu láhev Hennessy na to, že nám Neff předloží zítra ještě ubožejší kravinu, nežli dnešní úpění malomocných od Žantovského a Doležala. ( Poštovné hradí prohrávající)

Markéta 11.1.2008 11:14

Pane Žantovský

Nemáte pravdu. Není přece nic na tom, že by občané poznali eventuálního budoucího prezidenta. Vždyť je jeho mandát na dalších 5 let. Švejnar jasně řekl, že zjistil, že ho občané neznají a že také udělá vše pro to, aby ho poznali.

Pan Klaus se bojí přímé konfrontace a tak samolibě a rád prohlašuje, že ho volí parlament a senát. Ale poslanci a senátoři zastupují své voliče, pane Žantovský! Každý poslanec a senátor by měl znát názor svých voličů na oba kandidáty!!!! Na tom trvám a nesouhlasím s Kalusem, že je prezidentem jen poslanců a senátorů! Zjevně se Švejnara bojí a utíká před ním!;-€

Karla 11.1.2008 11:52

Re: Pane Žantovský

Vážená Markéto. Pokud neznáte pana Klause a jeho názory, tak se vraťte tam odkud jste přišla. Nemyslím si, že by pan prezident mněl sloužit jako nějaký paňáca k tomu, aby jste vy a vám podobní se něco dozvěděli o jiném kandidátovi. Pokud chcete o někom něco vědět, obstarejte si informace sama a nechtějte aby to někdo dělal za vás. Pokud toho nejste schopna, tak je to házení své neschopnosti na druhé.

tosek 11.1.2008 12:23

Re: Re: Pane Žantovský

Vynikající myšlenka. Ať nám politici už nic neříkají, vůbec veřejně nevystupují, alespoň budou mít "klid na práci" a my můžeme akorát makat a držet hubu.

ladik53 11.1.2008 12:26

Re: Re: Pane Žantovský

Už to tady dneska zaznělo, ale když teda znáte názory pana Klause, tak nám prosím třeba řekněte jak hlasoval v referendu o Evropské unii!!!

Josef 11.1.2008 12:29

Re: Re: Pane Žantovský

Karlo, zrejme i ty zastavas presidentuv nazor, ze jini kandidati by meli zustat neviditelni a nemeli by se zviditelnovat. Velice demokraticke, ted uz zbyva jen tan ta censura, ktera by zajistila tu neviditenost. Takhle nejak se nam predstavovali kandidati za casu G. Husaka !!

ivoš 11.1.2008 12:37

Re: Re: Pane Žantovský

Nevím, zda se Václav Klaus  v referendu o EU v r. 2003 vyjádřil pro vstup, nebo proti vstupu do Unie.  Vy tuto zásadní věc jistě víte, můžete ji prosím sdělit, včetně případného odkazu?  Děkuji.

Markéta 11.1.2008 15:11

Re: Re: Pane Žantovský

Vážená, já znám až velmi dobře názory našeho pana prezidenta. Pokud vy žijete v totalitě, tak prosím. Já žiji v demokracii - alespoň se tomu tak říká. A jako demokrat si přeji demokratický přístup k volbě prezidenta i od pana Klause. Má protikandidáta, tak by se měl podle toho chovat. Jeho chování se neslučuje s chováním státníka, prezidenta "všech občanů" a nadstranického prezidenta - ODS mu hlasy sežene!!! Informace o Švejnarovi jsem si zjistila, nemusíte nikoho posílat, aby si obstaral informace, když nevíte, zda si je obstaral, či ne. Znám jeho názory a není důvod se nad nimi pohoršovat. Pohoršuji se nad názorem prezidenta Klause, který je spokojen nadmíru s tím, že ho volí senátoři a poslanci a tím spadla klec.

O mých schopnostech nepochybujte. Přestaňte se rozčilovat, pokud má někdo jiný názor než máte vy! To není ani asertivní, ani demokratické!:-D

westík 11.1.2008 13:36

Re: Pane Žantovský

Milá Markéto, možná, že až občané Švejnara poznají, tak ho nepoznají :-D

tich@dohoda 11.1.2008 11:13

no hlavne, ze jste soudruhu Zantovsky nasel nepritele :-)

seda eminence Zieleniec za to muze :-) . Je docela zvlastni, ze obvykle ma obcan "pravo na informace" , ovsem pokud by nahodou mel ty informace dostat z prvni ruky, tedy z diskuse obou kandidatu, tak jaksi neni zapotrebi obcana informovat. Ano, strana, politbyro a vudce vedi co je pro obcana dobre a oni rozhodnou jake informace, kolik a jak upravene ma obcan dostat. Cest :-)

liška podšitá 11.1.2008 11:09

Jé, ani jsem si nevšiml,

že jsem zabloudil na stránky placené inzerce.......... 

Defurak 11.1.2008 11:08

Klaus je již vyhořelý, nepřináší seriozně nic nového

Žádné nové podněty, žádné nové myšlenky. Jen se zviditelňuje obskurním angažmá v oblastech, kde není profesionálem. Jedna věc jsou jeho zásluhy či nezásluhy v minulosti. V současnosti je jeho působení pouze kontraproduktivní - je brzdou a komplikaci při začleňování ČR do standardních evropských a potažmo světových struktur.

Kultivovaná diskuze prezidentských kandidátů věnovaná aktuálním podstatným tématům by mohla být srovnáním dvou pohledů. Klaus se této diskuze obává a  říká občanům, aby si trhli nohou, protože pro něj jsou nyní důležití pouze poslanci a senátoři.

Klaus se asi stane prezidentem na dalších pět let. Míra jeho dosavadních excesů bude jistě překonána, prospěšnost pro ČR bude minusová. Berme alespoň jako pozitivní, že už to zřejmě bude jeho posledních pět let ve vrcholové funkci.

František 11.1.2008 10:33

NEOBJEKTIVNÍ

Takto neobjektivní a proklausovský článek jsem už dluho nečetl. Slovo je mocná zbraň...

jakovy 11.1.2008 10:40

Re: NEOBJEKTIVNÍ

Zdá se mi, že to "proklausovský" myslíte jako urážku. Tak, Františku, napište jiný, lepší, neobjektivní, proparoubovský, profilipovský.

Víte, ono v ČR nejsou jenom lidé "Vašeho zvláštního ražení". 

PROKOP BUBEN 11.1.2008 10:53

Re: Re: NEOBJEKTIVNÍ

Je pozoruhodné, jak jsou mnohými demagogy a fanatiky odlišné názory či jiné interpretace vydávány za socanské, neřku-li komunistické......Skutečně bolševický pohled.....

jakovy 11.1.2008 11:15

Bubne, duníte fajn o bolševickém pohledu. Re: Re: Re: NEOBJEKTIVNÍ

Já jej zase vidím v tvzení vašich ideologů, že leta 1948-1989 byla, s MALÝMI výjimkami, dobou obrovského rozkvětu a svobody v ČSR, později a lépe v ČSSR.

Jsem ročník 1949 a dědečka ni zavřeli v 1953, byl MALÁ výjimka..Ano, jsem fanatik. Podruhé to už zažít nechcu, soudruhu. A nadávat mi do bolševiků můžete, co Vám klábosnice snese.

Milan 11.1.2008 11:43

Re: Bubne, duníte fajn o bolševickém pohledu. Re: Re: Re: NEOBJEKTIVNÍ

JAKOVY MĚLI ZAVŘI'T I TEBE HŇUPE!!!!!

Gonzales 11.1.2008 11:49

Re: Re: Bubne, duníte fajn o bolševickém pohledu. Re: Re: Re: NEOBJEKTIVNÍ

Teď jste mu to nandal. Z toho se jen tak nedostane.

Já I. 11.1.2008 16:22

Re: Re: Re: Bubne, duníte fajn o bolševickém pohledu. Re: Re: Re: NEOBJEKTIVNÍ

Oceňuji,že jste to uznal.:-)

PROKOP BUBEN 11.1.2008 11:50

Re: Bubne, duníte fajn o bolševickém pohledu. Re: Re: Re: NEOBJEKTIVNÍ

 Mě můžete o bolševicích vyprávět, mám toho zřejmě v tom směru za sebou daleko více než vy.....Ovšem zdá se, že opravdu existuje tzv. MODRÝ či kLausovský BOLŠEVISMUS.....

chytryhorak 11.1.2008 12:20

Re: Re: Bubne, duníte fajn o bolševickém pohledu. Re: Re: Re: NEOBJEKTIVNÍ

Vy už jste vidíte tak rudě, že nejste ani schopen napsat v klidu větu. Chraň nás Bůh od takových lidí!

Já I. 11.1.2008 16:25

Re: Re: Re: Bubne, duníte fajn o bolševickém pohledu. Re: Re: Re: NEOBJEKTIVNÍ

Slyšel jste o provaze v domě oběšencově?

jm0 12.1.2008 7:04

Re: NEOBJEKTIVNÍ

.. zatímco když otevřu noviny nebo nakouknu na TV, vidím všude jenom jeden objektivní a nestranný článek o Švejnarovi či interview s ním za druhým. Tomu se ovšem říká objektivita a vyváženost, tak to má byť! A tady si klidně dovolí vyvěsit článek neobjektivně proklausovský, no co si to Neff dovoluje? Fůůůůůj! Informační blokáda! Modrá totalitáááá!

IH 11.1.2008 10:31

Vážený pane Žantovský,

 proč tedy  prezident odmítl i  duel v senátě.  Prosím odpovězte, jinak si nadále budu myslet , že VK zvolil taktiku: "Kdo uteče ten vyhraje". Což mu bohužel vyjde.

Esmerald 11.1.2008 10:30

Pane Žantovský.

V mnohém lze s Vámi souhlasit, ne ovšem ve Vašem jednostranném masírování. A) Prezident je hlavou STÁTU, ne jen malé sebestředné skupiny "volitelů" a pokud toto dává najevo občanům, je to přinejmenším kolosální INSULT. Neměl by mít obav předstoupit před lid i když vlastní hlasování provedou "volitelé", kteří se mají zodpovídat za své činy při volbách do Parlamentu a kteří "přísahali" na "jejich čest", že budou hájit zájmy svých voličů. Prezident pak dává jasně najevo, že je poplatný pouze svým "volitelům", zde ODS(+), klubu, o politické objektivitě by zde nemělo padnout pochvalné slovo. B) Pokud se jedná o Vaši českou parallelu Nixon-Kennedy, zvítězila občanská moudrost. Přece jen zvítězil pozdější oponent Chruščevovy provokace a ne pozdější politický gauner. Klaus své místo na slunci již od voliček vyčerpal dříve za "hezkou kravatu" a "protože je/(byl?) fešák"  C) Zřejmě úmyslně se v této masáži   nezmiňujete o dalších ZÁSADNÍCH negativech pana Klause, jako je jeho ODPOR K VŮLI OBČANŮ být součástí EVROPY, být součástí ZÁPADNÍ kultury, otevřené podlézání Rusku a stát za národem jako JEHO "Vrchní velitel". Tato opomenutí, či záměry by neměly být odměňovány.

miki 11.1.2008 10:57

Re: Pane Žantovský.

co si myslí Klaus o občanech, dává najevo 5tiletým objížděním republiky a nekonečnými diskusemi s občany. Nyní dává pouze najevo, že nebude tancovat, jak si Paroubek a spol. usmyslí

miki 11.1.2008 10:23

v televizním

duelu se Švejnarem to má Klaus prohrané už předem. Ne proto, že je slabší nebo horší, jak si spousta prosťáčků tady myslí nebo přeje, ale protože je taková nálada ve společnosti. Reformy a tím pádem zdražování si nepřemýšlející lidé ztotožňují s Klausem.

tosek 11.1.2008 10:28

Re: v televizním

A proč by si je s Klausem neměli spojovat?