29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MF 24.11.2009 11:34

Re: Klausovi vyčítám,

Dobře napsané.

Michal 24.11.2009 11:24

Re: Tak zrovna tohle

Aston jen krásně ukázal jak se dá manipulovat s veřejným míněním jedním i druhým směrem! A podle mě to udělal moc dobře.

Astonova Vila 24.11.2009 11:24

Špína, zášť, nenávist, zatemněný rozum

- stručná charakteristika pana Krejčího. Nefér, nespravedlivé, zavádějící, hloupé, podpásové - a hlavně směšné, když si uvědomíme, že nějaký Krejčí je pod Klausovou rozlišovací úrovní. Tohle bych čekal od zaorálka nebo háló novin, ne od Psa.

Vodička-sapér 24.11.2009 11:21

Re: Zážitky na zahr.cestách českých prezidentů.

Michal 24.11.2009 11:20

Re: Klaus je Česká tragikomedie!

A klimatoextrémismus je zase světová tragikomedie! :)

3směsi 24.11.2009 11:19

Re: P.Klause nemám ráda.

Vzpoměla jsem si, že ten Brežněv visel v Treťjakovské galerii. A Páně Klausův billboard na Letné se k tomu hodně přibližoval - je to nebezpečný člověk (podle mého názoru), ještě že máme tu demokracii a EU, což znamená možnost mít se kam odvolat.

RomanL 24.11.2009 11:13

Re: autorovi: vy asi nečítate úvodníky?

Jo, třeba Šumava je na mraky... ;-O

Vodička-sapér 24.11.2009 11:08

Zážitky na zahr.cestách českých prezidentů.

Petr  Krejčí, jak jinak, využil i cesty, přátelské návštěvy,  českého prezidenta do Peru a napsal na něj pomlouvačný, ubohý, dá se říci, provokační článek.On jiné už ani nepíše. V.Klaus si na této cestě píše deník a dává nám do něj nahlédnout.Mě zaujala malá zmínka o mistrovství českého armádního pilota, kterou předvedl při přistání na letišti v horách,rád si přečtu i jiné jeho osobní dojmy z této daleké cesty. Na státní návštěvy do vzdálených zemí jezdil i V.Havel.Jeho dobrodružné cizokrajné zážitky z těchto  cest, na př., počkání na M. Jagerra na letišti v Australii, zraňující pády Thajsko , Taiwan, hledání manželky po hotelových pokojích a její klopýtnutí  na chodníku v USA, předčasně ukončené návštěvy  pro náhlá onemocnění Kuvajt, Francie,  Indie,  nebyly většinou , ač by byl o ně obrovský čtenářský zájem, bohužel, zatím, nikde publikovány. Nestaly se rovněž   ani tvůrčím námětem pro nějaká Havlova dramata.Zkrátka, já si raději přečtu cestovní deník od V. Klause, než  slinty od nějaké, bůhví kým sponzorované O, P.Krejčího,který  kudy chodí, sprostě pomlouvá dem. zvoleného, hlavního představitele českého státu.   

RomanL 24.11.2009 11:08

Re: Všichni ti hoši,

Jenom takový drobný dotaz, kdo jiný než "ti lidé" by měli zvelebovat svoje okolí? Já jenom abyste si trochu neprotiřečil...

B.Mr@tiscali.cz 24.11.2009 11:04

Chudák Krejčí

Nějak mu to ,ubožáčkovi mdlého rozumu, nevyšlo.  Právě když se provalí, jak  lžou a podvádějí obchodníci s deštěm, kritizovat Klause za  skepticismus ohledně změn klimatu (a zejména role člověka v něm). Jedno ovšem nechápu. Proč jeho slabomyslné bláboly jsou na NP. Snad proto, aby Aston vyvážil svůj úvodník? Nebo proto, aby v každém vydání byl nějaký paličský článek proti Klausovi? To si ale měl vybrat jiného autora. Sofistikovanějšího, který bude kritizovat s relevantními argumenty. Nikoliv  primitiva, který splácá něco jen tak dohromady, aniž by věděl, o čem vlastně píše.

idol 24.11.2009 10:59

Klaus je Česká tragikomedie!

Díky za článek!!

takyimunolog 24.11.2009 10:53

A té ostudě

zdaleka není konec, pan president má před sebou ještě tři roky v úřadě.

REX 24.11.2009 10:53

Nevychovanec

Nestačí,  že náš nevychovanec a buran, se předvádí a kritizuje  své hostitele, ale kudy chodí a jezdí neopomene pomluvit EU. Řešením je  seškrtat mu rozpočet tak, aby zbytek v úřadu musel prosedět v Lánech. Co se týká úrovně jeho zápisků z cest, ty dosahují asi tak  úrovně jeho mluvené  angličtiny. Tedy katastrofa. Jako prvňák jsem o prázdninách čítával u babičky knížečku z první republiky "Zorka na prázdninách" od jakési Fringily (pseudonym). Jedná se o podobný styl.

3směsi 24.11.2009 10:45

P.Klause nemám ráda.

Panebože, "Zápisky z cest", p.Klaus si myslí, že je Čapek říznutý Zikmundem a Hanzelkou, jenže samozřejmě lepší než všichni tři dohromady. Že je oceán veliký a další objevy by lépe popsala moje tříletá vnučka.Při jeho kulturních výlevech, třeba jakože nesnáší Hrabala, Menzela,atd. si vždycky vzpomenu na diktátory, kteří určovali, co se lidem má líbit, pamatuji na Chruščova, jak ukazoval jak je pěkný obraz úderníka a chtěl ostatní díla vyhazovat z galerií. Taky si vzpomínám na obraz Brežněva v Petrohradské galerii od stropu až na zem, cca 4m. To by se p.Klausovi určitě taky líbilo, z a t í m  si netroufá. Volička ODS.

PROKOP BUBEN 24.11.2009 10:44

Re: Klausovi vyčítám,

Ano poslední věty jen dokazují, že Klausisté bojují mnohdy sami se sebou....

Ježek 1 24.11.2009 10:42

Co je ten Krejčí zač ?

Co je ten Krejčí zač ? Není to nějaký pseudonym Jiřího Pehe ?

Jaromír 24.11.2009 10:41

Petříku, Petříku

smíchat hrušky s jabkama - to by ti šlo, jen to ukazuje, jak jsi omezený a hloupý - jedním slovem:  3,14čus ... (3,14 = ludolfovo číslo)

Kolumbo 24.11.2009 10:36

Re: Klausovi vyčítám,

Dobrá, ale co s tím? Klausovým  cílem bylo umožnit u nás vznik tržního hospodářství, s lidmi, co tu byli k dispozici, po 40 letech komunistické devastace, ne s nějakými ideálními lidmi prodchnutými protestantskou etikou. Klausovi se klade za vinu "útěk ekonomů před právníky" a díky Bohu za to! Kdyby se čekalo na právníky, to by bylo tóčo! Ekonomičtí tuneláři jsou proti našim právníkům ještě morálními giganty. Konečně, právníci mohli mnohé praktiky zatrhnout sami. Jak se tunelářům podařilo, že  naše "nezávislé soudy" vynášely v jejich případě osvobozující rozsudky, naši "kriminalisté" odkládali případy? Pokud by věci vzali do rukou právníci, jedinou změnou by bylo, že by se napakovali právníci. A mimochodem, představa, že "vytunelované" stovky miliard někde leží na účtech "tunelářů" je naivní. Ty peníze ve své většině prožral "Lid", mezi který je tuneláři rozhodili aby se mohli sami napakovat. ne miliardami, ale miliony. modelem budiž pan Stehlík v Poldi, který dlužil státu za firmu, ale platil advokáty kteří prodlužovali jeho pobyt ve funkci ředitele /jako ředitel si "poctivě" vydělal miliony, které mu už nikdo nevzal/ , kupoval si přízeň zaměstnanců tím, že je zaměstnával a platil je i když firma neměla zakázky - a dobře věděl, že je neplatí ze svého. Stejně tak v USA pan Maddoff - ten taky nemá pod polštářem těch "ukradených" 50 miliard. Pan Maddoff  předstíral ziskovou činnost a svým investorům vyplácel parádní zisky - ze vkladů nově příchozích, které zase lákaly zfalšované výsledky. Z celého kolotoče si pan Maddoff pěkně žil, měl postavení a respekt, ale 50 miliard opravdu neprožral. Možná půl miliardy, ale víc těžko. Nakonec, čím se náš "sociální systém" od toho Maddoffova liší krom toho, že k Maddoffovi nikdo nikoho nenutil zákonem? Maddoffa zavřeli, naši politici po krachu zvednou kotvy, vymluví se na svou jen "politickou" zodpovědnost a zakotví se svými "poctivě vydělanými" penězi na Floridě model Stáník Grossojc. A bude vymalováno.

hlava22 24.11.2009 10:31

Tak zrovna tohle

Neff panu Krejčímu dělat nemusel. Na Psu je dnes úvodník a článek o tom, že alarmisté podváděli a tančili na hrobě svého odpůrce. V porovnání s nimi vypadá VK v očích nestranného pozorovatele jako kandidát svatozáře. Být panem Krejčím, tak zde už nepublikuji a tím Neffa vytrestám.

Pamětník I. 24.11.2009 10:26

Re: ubohost

Kuš, ty petrifikovaný klausofilní huhoide a škůdče ODS. Ty po Topolánkově projevu o zkázonosnosti opoziční smlouvy konečně zalez nebo tě podle nových pravidel vyloučí, jak ti to už léta předpovídám.

. 24.11.2009 10:24

Pravda a láska promluvila lží a nenávistí

Díky Bohu za to, že máme takového prezidenta. Klausofobové, uduste se záští a hloupostí.

JaS 24.11.2009 10:22

Re: Kuriózní článek

No, ale uvědomte si, že to je nebývalý pokrok, když se takový podvod může zveřejnit a rozmáznout! Ještě jsem zvědav, jaké bude pokračování - jestli to bude jako v Česku (odhalení podvodu), tak se nic neděje a globální oteplovači jedou dál! Víte, kolik hlav států už v tom jede? Myslíte, že přiznají omyl a dají zpátečku?

Kolumbo 24.11.2009 10:14

Kuriózní článek

ve světle nedávného odhalení, jak se vytvářely "vědecké" závěry panelu IPCC! Náš "ostudný Klaus" měl pravdu a oteplovači se projevili dílem jako banda idiotů, dílem podvodníků.

Pamětník I. 24.11.2009 10:12

Re: trochu upřesnění

Dalimilovy sloupky vycházely v LN delší dobu a byly velmi sledované. Václav Klaus jich z toho napsal asi pět, ale publikoval články i pod vlastním jménem. V té době byly objevné nikoliv umanuté jako dneska.

JaS 24.11.2009 10:12

Re: autorovi: vy asi nečítate úvodníky?

Nedával jste pozor. Klaus netvrdí, že žádné globální oteplení není, Klaus tvrdí, že globální oteplení není důsledkem lidské činnosti! Klaus říká, že s globálním oteplením se musíme vyrovnat (jako se s ním Země ve své historii musela vyrovnat už několikrát, určitě bez působení lidí) a ne utrácet peníze tím, že budeme jakoby nutit Slunce, aby se chovalo jinak, protože to je čistý podvod, který má jen tahat prachy z našich kapes do kapes podvodníků!

MLOK 24.11.2009 10:07

NEODSUZUJME PODIVNÉ MYŠLENKY - MOHOU BÝT PRAVDIVÉ

Jak mám ke Klausovi různé výhrady, tak v případě jeho "boje" proti " globálním oteplovačům" mu dávám za pravdu. Zemské klima se odjakživa měnilo a mění se i nadále. Viz různé doby ledové a po nich následující oteplení. Teď se tedy shodou okolností otepluje (ochlazuje???).

       Nikdo ale zatím nedokázal, že to momentální OTEPLOVÁNÍ MÁ NA SVĚDOMÍ ČINNOST ČLOVĚKA! "Boj" proti CO2, spojený s "odpustky" je další ptákovina. Vždyť - jak, a hlavně ODKUD se ten CO2 dostal do uhlí/ropy/zemního plynu??? Nebylo to náhodou z pravěké atmosféry??? Tak teď se ten "hnusný" "skleníkový" CO2 pouze vrací z výfuků aut a komínů elektráren zpátky do vzduchu, odkud před nějakými miliony let byl rostlinami "vycucunut" a zakonservován v zemi.

Anton 24.11.2009 9:58

Re: Ja Klau(di)s

Spíš by se hodilo Klausius Maximus, nebo tak něco.

Anton 24.11.2009 9:57

Re: Rekl bych, ze v tomhle pripade plati znama okridlena veta,

Vsadím se, že Klaus je odborník i na saka, jen se k tomu ještě nedostal.

DS 24.11.2009 9:54

Re: Á, zase jeden, který všechno zná

také 100% souhlasím s Emilem

okolojdoucí 24.11.2009 9:51

Re: co to je

eTony, věcně, argumenty ne, že došly, ale nebyly, tak použijem: " a vy stejně bijete černochy". To je mi diskuse.:-D