29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
i.h. 24.11.2009 13:10

Well, Mike,

to si tak nejak trochu pletete, Husak byl az od roku 1969 nebo tak. V dobe, kdy studoval v Italii nebo kde Klaus, to mohl v podstate udelat kazdy, kdo chtel, a povoleni dostal.

jarda 24.11.2009 13:06

ukousejte se , pane krejčí.

Uděljte to ale doma a pokud chcete něco napsat, tak aby se to dalo číst.

JIrka 24.11.2009 13:06

Svaťo, co to bylo?

Opsáno snad z oponentury vaší  diplomové práce, na kterou si jistě dobře pamatujete. Příště neopisujte, zabalte to do fajnového papíru, doplňte argumenty a spláchněte. Dovolte mi odejít!  

97 24.11.2009 13:01

Zpochybnovat globalni zmeny klimatu v Peru je dobra drzost,

je to plyvnuti do tvare lidem, kteri maji s nasledky tohoto jevu svoje dost spatne osobni zkusenosti.

Kdyby vylez z toho superdraheho vlaku na Machu Picchu, tak zrovna tam v okoli jsou sesuvy pudy / silnic bezne - a takovy sesuv treba znamena, ze se mesice nedostanete do skoly, cesta do mesta nakoupit trva o dve hodiny dyl, to si v CR lze jen tezko predstavit...

Mel to tam zacit vypravet lidem nekde na vsi - byl by rad, kdyby ho neupalili (coz se tam take deje, treba zlodejum, tam si lidi tak nenechaji s... na hlavu )

V.K. 24.11.2009 12:56

Re: Souhlasím.

 Pane, mate pravdu ,jeho anglictina neni zadny zazrak,jak se nam snazi namluvit nekteri

novinari. A proto je dost smesne,kdyz pan V.K. se vzdy pta jak umi anglicky jini ministri.

gerontusinza 24.11.2009 12:56

Svene vy myslíte.......Re: prezidentův deník....

já vás jen ujištiji, že ti pitomci co se tady předvádí ( nevyjímám ani sebe;-)) jsou lidé,kteří si nahrazují kecy v hospodách tady v ilegalitě, protože by v hospodě, při přímé řeči, mohli dostat po papuli (proto prý vox populi...).... tady to nehrozí, proto ta zarytá pitomost......   pozdravujte klokany... hezký den:-)

H.K. 24.11.2009 12:55

Re: Klausovi vyčítám,

Perfektní. Díky. R^

Eso 24.11.2009 12:52

Re: prezidentův deník....

Yap ! Good show, Mike.

emil 24.11.2009 12:52

Re: Zapomínáte na to

Líbí se mi, že určitě uznáváš klimatické kapacity Al Gora, který za to dostal Nobelovku. Máš -li v mozku alespoň 1000 buněk, sám musíš uznat, že jsi dost vedle.

97 24.11.2009 12:51

Re: turista Vasik

turistika

Svaťa 24.11.2009 12:50

NENÁVIST CHUDÁČKA /chtěl by doktorát-nemá na to!!!/

Pane Krečiříku jste trapný,co kdybyste věnoval svoji nenávist zlodějům tzv. politikům této republiky,tam je dost místa pro Vaši nenávist a zásluha pro tuto rozkradenou a zhuntovanou republiku.Asi proto hážete nenávistnou slinu po pánu prezidentovi,kterému nesaháte ani po tom,co zůstává v záchodě.Divím se,že takové Vaše paskvily uveřejní-promiňte to je ta "nová svoboda".Mám přes 60let,ale to zírám,nepsal jste pro RUDÉ PRÁVO?Tam vycházely podobné nenávistné články!FUJ!FUJ!

emil 24.11.2009 12:49

Re: turista Vasik

už tě vidím jak píšeš, že se Klaus chlubí, kolik zařídil kontaktů s byznysmeny, proč raději nepíše o přírodě. Je to jasné, prosťáčkům se nezavděčíš, vždy budou u píva na vše nadávat, bohužel na svoje nedostatky si nikdy nevzpomenou. Prostě plebs zůstane plebsem.

emil 24.11.2009 12:46

Re: Nevychovanec

Hlupák se ozval. Jak je snadné kritizovat prezidenta. Fakt jsi REX, úžasný hrdina. Papír snese vše, i hovádka typu REX.

emil 24.11.2009 12:42

Re: Blééééééé, bléééééé, bléééééé

A naopak, když má Klaus svůj názor, tak je to ostuda Česka a tím nepřímo je označován za hlupáka . A jestli jste si nevšiml, to dělá pan Krejčí. Když se zastáváte, uvědomte si, že právo na stejné argumenty mají obě strany, ne jen Krejčí ! Skutečně objektivní pravdu podle vás (je to napsáno ve vašem příspěvku) Klaus nemá, tím pádem jen Krejčí ? Vaše neskonalé bláboly dokazují, že opravdu bychom měli vnímat více demokraticky a ne socialisticky, jak si nyní plno rádoby ekologů otírá pusu o Klause.

Eso 24.11.2009 12:37

Re: Vojcek

Vlastní škoda, že jste přestal číst, "vojcku". Nadávat na něco, co ani nečtete umí opravdu každý blbec, ale přečíst článek celý a potom argumentovat, to je jiná. 

Sven Australan 24.11.2009 12:36

prezidentův deník....

Rozhodně nejsem obdivovatel Vašeho prezidenta Klause, znám jej od dětství, byli jsme spolužáci v obecné i měštance, (pamatuji si i ubrečeného Uhla), ale dětství, rodinu, výchovu nelze nikomu vyčítat, ani Pionýr, ani cesty do Artěku, ani ČSM, prostě, byl z komunistické rodiny.  Co já tomu (Timurovi bez party) nemohu odpustit, je jeho mlžení se studiem na Západě, kdy to muselo být povoleno husákovským režimem a hlavně pak, nástup do tajné, bolševické líhně zvané Prognostický Úřad, kde byl spolu s Havlovým bratrem, Ježkem , špionem Koecherem a jinými podobnými nestraníky.           Ovšem, na druhou stranu mě udivuje neoprávněná kritika jeho osoby, že si dovolil vyjádřit (at už ústně, nebo vlastní knihou) názor, že t.zv. "oteplování" se nekoná a jestli se koná, není to vina lidstva. Media v Č.R. , která nechávají spát  výše zmíněné okolnost (právě ten "Prognosták"), se do něj navážejí - jak si může dovolit pochybovat o "změnách počasí" (ted už tomu neříkají- oteplování), ale přitom berou Al Gora, neúspěšného politika za kapacitu právě v této otázce.  Tedy, Češi, budte spravedliví, dejte císaři, co je císařovo a Bohu, co je boží.....

ceskej Honza 24.11.2009 12:31

jedno je jisté

jakkoliv pana Klause nemusím, v jednom je nutno se ho zastat.

Jeho boj proti ekologickým lhárum a vychcánkúm, je zásluzný cin, pro který bude v budoucnu, a jeste posmrtne, oslavován.

Pamětník 2 24.11.2009 12:29

Re: Blééééééé, bléééééé, bléééééé

Martine Vlku.proč je pan Krejčí zakomplexovaný aktivista? Že poznamenal větu,kde se Klausovi místo poděkování za přednášku o globálním oteplování,někdo opovážil oponovat?Proč zlatým protiargumentem není  rozumné slovo,ale člověk jiného názoru je označen za hlupáka se srandovními slinty?Bohužel toto je vlastrnost převzaá od minulého režimu a je velmi smutné,že jí nechce,nebo neumí pochopit ani Klaus.Z jakého důvodu nevím,protože to není jen otázka jeho úvah o globálním oteplování,ale reakce na každou jeho zaručeně objektivní pravdu.Myslím,že těch srandovních slintů.by se našlo u spousty dalších méně i vysoce postavených lidí.Začněme už vnímat demokracii demokraticky a ne socialisticky či panovnicky.

Eso 24.11.2009 12:27

Klausovy spisy.

Kdosi kdysi zpočítal, kolik času by vzalo Leninovi jen mechanicky napsat tolik stránek svých "spisú" i kdyby vůbec neztrácel čas ROZMÝŠLENÍM nad tím, co píše. Panu Klausovi dnes jeho knihy sice píše jistě p. Jakl, či kdosi jiný, jinak by totiž ani neměl čas na vládnutí. No, možná to je právě ten problem.

Vzpomínám též na s. Chruščeva, jak američanům vykládal, jak blbě pěstují kukuřici. Neprokazatelná, latentní, genialita je zřejmě tím hnacím motorem i pididiktátorů. P. Klaus chce zřejmě vejít do dějin jako nejmnohonásobnější čestný doktor všeho, světový ekonom, multivědec vědec, spisovatel, geniální politik, umělec, sportovec a myslitel. Jen čekám, kdy složí třeba nějakou geniální symfonii, nebo vystoupí v baletu Národního divadla jako labuť .   

Vodička-sapér 24.11.2009 12:19

Re: Pro Vodičku.

Eso -trumfe, udělit orezidenntskou pochvalu za jakoukoliv i profesionální dobrou práci, není žádným hříchem. Čeho jste produktem Vy, čí zrady role dědičné, krerých že to kuplířů? Pukat si račte jak je Vám libo, já myslitel , děkuji,   si dám nyní oběd , máme uzené s bramborovou kaší.

šakal 24.11.2009 12:19

...Chi, chi, chi, chi...

...Dobrý! :-)

vojcek 24.11.2009 12:16

.

"Projevu k této slavnostní příležitosti tradičně využil k šíření svých

ojedinělých klimatologických názorů, které svojí kuriózností můžou z

drtivé většiny za to, že je i v zahraničí stále známější. "

Tak přesně v tomhle místě jsem přestal článek číst. Na Klausovi je rozhodně co kritizovat, ale musí se to umět. Jenže teď to dělá každý blbec, jako třeba autor článku.

Martin Vlk 24.11.2009 12:07

Blééééééé, bléééééé, bléééééé

Zhruba tohle nám chtěl sděli zakomlexovaný aktivista jménem Krejčí. Možná by měl nalistovat o pár příspěvků výše něco o tom slavném globálním oteplování. Aby věděl, jak moc jsou tady ty jeho slinty srandovní.

Eso 24.11.2009 12:01

Re: Krejčí . . . Krejčí . . .

A co takhle nezapařený protiargument, místo nadávek ? Začněte s něčím jednoduchým. 

JM 24.11.2009 11:54

OTEPLENÍ DŮLEŽITANI UHLIČITÍ - BLBEČCI MEZINÁRODNÍ.

OTEPLENÍ DŮLEŽITANI UHLIČITÍ jsou pohrobky poručíků větru a dešti. Z prachu, bláta a ostudy zvedli po svých předcích prapory a na pozvedlé fángle si vetkli smělejší cíl, než řízení počasí - řízení klimatu Země.     Nämlich stejně a  podobně,  jako v historii u jejich předků v minulém století,  jde dílem o téma pavědců,  o téma doblbovacích demagogů a o tučný byznys až na obvyklém prvním místě.     U nás, v zemědělské rodině, si pamatuji použité pro poručíky větru a dešti v polovině minulého století - blbečci mezinárodní.  

Eso 24.11.2009 11:46

Re: Pro Vodičku.

" Vodičko " !! Klaus není DEMOKRATICKY zvolený prezident. Je produktem kuplířů, převážně z ODS, z kterých mnozí, tuším, dnes vidí svůj podíl a " honí si svého bycha ". Pozdě. Je produktem mnohoúrovňové partnerské politické zrady souputnic Zubovová - Jakubková.

Mysliteli Vodičko, to zaujetí p. Prezidenta nad přistáním ČESKÉHO pilota je k popukání. Je to totiž něco, co se od každého pilota PŘEDPOKLÁDÁ (!!!!) i když by si mnozí jistě dovedli představit co kdyby se to právě tentokráte se to nepovedlo.       

Andy 24.11.2009 11:43

Re: P.Klause nemám ráda.

tak jsi se tu vyzvracela a co budeš dělat odpoledne?

sokol 24.11.2009 11:42

Re: Pravda a láska promluvila lží a nenávistí

klidně se uduste sám(sama). Je jen Vaše volba, když vám vyhovuje líbat zadek takovému nekritickému narcisovi...ten si může s Rathem a Paroubkem podat ruku.

JIrka 24.11.2009 11:36

Re: Špína, zášť, nenávist, zatemněný rozum

Musím zareagovat. Pan Krejčí má pravdu a to právě ve všem. Dělá si to náš pan prezident sám. Vytírá si totiž s námi všemi  .... V prvním jeho volebním období se choval tak, aby nikde nenarazil a byl znovu zvolen. Stálo ho to mnoho sebezapření a sil. Teď, když mu již o nic nejde, snaží se z toho vytřískat co to jde. Ještě čekám na to, jakou strategii zvolí, aby se mohl vrátit do ODS. To bude pak řádit jak černá ruka. Myslím si, že u občanů, kteří nemají intriky rádi to prohrává.

BuBu 24.11.2009 11:35

Krejčí . . . Krejčí . . .

. . . chce to studenou sprchu na hlavu !!! Ááááále pořádnou !!!!! . . . . neboť mozek je naprosto zapařený . . . . . a tudíž neschopný normálně pracovat !!!