18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Palivec 11.2.2008 7:50

Vždyť je to tak jednoduché.

ODS měla poslance nakoupené a proto prosazovala tajnou volbu . Celá obstrukce byla o prosazení tajné volby , aby "nákupy" nebyly tak viditelné .

Pavel 11.2.2008 8:20

Re: Vždyť je to tak jednoduché.

Vážený soudruhu, když máte takové informace 8-o- mohu se zeptat - dostali na ten "nákup" paragon?;-D;-D;-D

baltahsar 11.2.2008 8:32

Re: Re: Vždyť je to tak jednoduché.

Paragon samozřejmě nechtěli, bo by z takovýho nákupu pak museli odvést DPH a zapsat to do účetnictví ;-)

jamo 11.2.2008 8:20

to Palivec

..a Palivec, jak se da kontrolovat pri TAJNE volbe, ze ten koupeny se zachova 'spravne'. Vysvetlete mi to pri vasem vzdelani (hulvatskeho hospodskeho). Ve vasem 'komentari' davate najevo jistotu primeho ucastnika, tak reknete: kdo a za kolik od koho..nebo ze byste byl zase jeden z tech bolsevickych praskacu?..

icik. 11.2.2008 8:22

Re: Vždyť je to tak jednoduché.

Jo,pro vás .Závidím vám .

Pavel 11.2.2008 7:04

Opravdu nechutné divadlo "pravdy a lásky".

Bylo to hrozné a nechutné, člověk si ani nedovedl představit kam až sahá nenávist a zášť "pravdy-lásky" a kam až můžeme klesnout.  Žlučovitá a bolševická vystoupení Bursíka, Mejstříka, Grebeníčka, Puchejře-Pablka - to už bylo opravdu hodně nechutné a slaboduché. Kdo viděl - nepotřebuje už "vysvětlení" od závislých novinářů. publicistů, politologů a jejich vymývání mozků.  (Y). Konec byl zcela otřesný, soudruh Hašek měl nervy v kýblu a Vlček - dovolávají se přes nevypnutý mikrofon "Vojtovy pomoci (Falmer-Filip)", to už bylo sloro jak v padesátých letech, kdy StB používala poradců KGB. Rv 

Palivec 11.2.2008 8:00

Re: Opravdu nechutné divadlo "pravdy a lásky".

Primitivní vulgarita naznačuje , že pán pochází z modrého hnízda.

Miroslav Zikmund 11.2.2008 5:26

Ach ty Vaše vize.

Jenomže vize nejsou jen tak nějaké fráze, které jen tak nakydáte do médií, aby jste byl hezký. Vize je něco, za čím si skutečně jdete a to pěkně od píky. A ne, že budete mít vize, když jako chcete být tím prezidentem. Pan Švejnar KOMENTUJE dění u nás již od začátku. Pokud měl nějakou vizi, tak se ji nikdy nesnažil uplatnit jako politik. Ta běžná, rutinní, každodenní politická práce, kterou by tu svou vizi uvedl v život ho nezajímala, vždy chtěl jen rovnou tu funkci nejvyšší, jednou by dělal rovnou premiera, podruhý by zase rovnou dělal prezidenta. No, neberte to, že?

Jirka z Plzně 11.2.2008 6:46

Re: Ach ty Vaše vize.

Ta běžná, rutinní, každodenní politická práce, a její výsledky, které jsme právě při volbě presidenta vidéli, to bylo kafíčko, že?

Emil Kopčil 11.2.2008 7:11

Re: Ach ty Vaše vize.

Věcně naprosto souhlasím.

Jenom příště (odpusťte starci) místo "aby jste" pište "abyste".

Miroslav Zikmund 11.2.2008 7:49

Re: Re: Ach ty Vaše vize.

Máte pravdu, u druhých mne tohle taky štve a teď to tam napíšu sám. Omlouvám se.

Ruda 11.2.2008 8:54

Re: Ach ty Vaše vize.

Nemáte pravdu, snažil se, ale jak už to tak bývá v některých případech, tak mu to nevyšlo. Nevím jestli vám uniklo, že se snažil založit politickou stranu, vybral si k tomu vhodné společníky, všechny si nepamatuji ale byla mezi nimi Monika Pajerová (takto sestra Kateřiny jaujau). Přitom značná část novinářů o něm říká, že je nestranický, jak je vidět, je nestranický z toho důvodu, že mu to nevyšlo. Zřejmě to byla podobná strana jako Děkujem odejděte a další - kouká z toho Pravda láska, jako ostatně předvádí Bursík s plnou parádou.

J.B.Marconi 11.2.2008 3:46

SAMOCHVÁLA SMRDÍ

Jasná byla reakce veřejnoprávního chvaliče a odboráře pana Hvíždaly, papoušek Moravec neumí počítat a kreslit grafy.  Aby mohl v neděli zveřejnit lineární graf, udělá nelineární časovou osu – to se na obrazovce objeví hovadiny, že se národ nestačí divit. Na ČT24 soutěžil o to kolikrát se dá odvysílat jedna věta – sledujete volbu prezidenta. Proč se po 15 vteřinách znova a znova opakuje to co vyhlásil jiný hlasatel.  Vážení odborářští veřejnoprávníci  - SAMOCHVÁLA SMRDÍ !!!

I-Worm 11.2.2008 8:12

Re: SAMOCHVÁLA SMRDÍ

ale fuj, takhle ošklivě napadat novoroční projev pana presidenta! Že se nestydíte!

J.B.Marconi 11.2.2008 3:43

Veřejnoprávníci

Veřejnoprávníci v jednom šiku,  chtěj zde dělat politiku a ovládat republiku. ;-€ Už nám zdravě zelenaj, v parlamentu maj partaj.  :-( Na hrad  nám tlačí Švejnara, už aby byla za náma  - tahle šaškárna. :-/  Globálně nám hlavy mastí, jak nás EKO hrozba zbaští.  Veřejnoprávní Zelenáči, ale jinak jsou koumáci. ;-€Na tyhle své s mocí hrádky, vymysleli dotace a poplatky R^(Y)Rv

Hubert Mašín 11.2.2008 2:26

Stará vesta

Tchoř si stěžuje, že to všude kolem něj smrdí. Poblicisté a poblitologové zase na nepořádek v alejích, kudy táhli z hospod...

šakal 11.2.2008 1:54

...Ale, ale Hvížďalo, proč tak nekonkrétně a povšechně?!...

"...jak změnit pravidla hry tak, aby jedna či druhá strana protlačila na

Hrad svého kandidáta... Jednotlivé politické strany – ač na to měly

dost času – neprokázaly dostatečnou vůli domluvit se předem..."

A já měl dojem, že si to s tou změnou na poslední chvíli rozmyslely jenom některé strany, zatímco jediná z nich se držela těch předem dohodnutých, pevných pravidel, na nichž "Evropa stojí". A paradoxně tu změnu chtěly ty strany, které si tu "Evropu" a "demokratickou kulturu" a "nový politický tyl" berou do huby nejčastěji. Zatímco na procedurálně čistých a tradicí ověřených pravidlech lpěli ti darebáci, co nás před bruselskou administrativou "varují" - hajzlíci jedni!  ;-P  ;-D

Ben Fato 11.2.2008 14:05

Re: ...Ale, ale Hvížďalo, proč tak nekonkrétně a povšechně?!...

Šakale R^.

derik 11.2.2008 1:25

To si jeste stale pisete ze jste novinar?

Udelat na zakazku volebniho tymu rozhovor a jeste jim nechat zaverecnou upravu?

Tom 11.2.2008 0:34

Ale strany se prý dohodly ve Čt večer nějak

aby pak Vlček jel v pátek ráno jinak.

To jsou dohody k ničemu.

A jinak je ten předpis blbě udělanej - mluvím o zákonu o jednacím řádu sněmovny. Aby jeden Vlček mohl vygumovat při společné volbě prezidenta Senát, to je hodně podivný předpis.

Fafa 11.2.2008 0:25

Pane Hvizdalo,

vidite a pritom stacilo, aby pan Svejnar verejne prohlasil, ze by dal prednost tajne volbe a strany, ktere jej kandidovaly, by mely podstatne mensi prostor pro vytvareni Vami zminovanych hruz.  

Jan H. 11.2.2008 1:35

Re: Pane Hvizdalo,

Tak by se ale zachoval jen clovek mravny, nikoli pan Sverjar, ktery svuj moralni profil uz zatizil lzmi. Rv

Marta 11.2.2008 12:23

Re: Pane Hvizdalo,

Přesně