19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jamo 11.2.2008 11:14

Re: Re: Vizi?

..aha, takže hned první den po volbě zastřelí Ratha, Paroubka...nebo CO bude Švejnar dělat? Na takové obecné KECY se může odvolávat buď zapřisáhlý Antiklas nebo úplný b l b..

kacir 11.2.2008 13:59

Re: Re: Vizi?

měl na to 18 let .... a výsledek je absolutní nula = I0I !!!

M. Zima 11.2.2008 9:47

Pane Hvížďala,

jeden příklad pro tu Vámi opěvovanou "profesionalitu" Moravce:

V neděli nudil a zabíjel opět s těmi známými figurami, které opět mlely o přímé volbě občany a celou tu vlažnou omáčku a on nebyl v stavu jim říct:

Volba presidenta patří do Vaši pracovní náplně, když teď přiznáváte, že nejste schopni tento úkol kvalifikovaně provést, zavažte se zde písemně, že s přesdáním volby na lid snížíte vlastní platy o 10%, protože budete mít více času na spaní. (S tím spaním vím o čem mluvím, poznal jsem např. senátora Bartáka)

Ale Moravec neřekl nic a Vy jste to označil za vysoce profesionální, načež jste byl s druhou stenou kapacitou Šmídem promptně s těmi žvásty příští ráno v ČT. Jo, nejem politici jsou nedůvěryhodní pane Hvížďala.

Steve 11.2.2008 9:39

Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

... to bude jednou prima vláda -socani, komunisti, zelení a na hradě Švejnar, už se na to těším. A tu nenáviděnou ODS je potřeba zlikvidovat, možný návod je třeba hledat v historii u Edvarda Beneše.

PROKOP BUBEN 11.2.2008 9:56

Re: Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

Podobně to dopadnout klidně brzy může, ovšem viníkem je kLausostrana se svojí pseudopravicovou politikou, lpěním na dinosaurovi Klausovi a neschopností seberereflexe....

Steve 11.2.2008 10:08

Re: Re: Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

To je zajímavé, že ta nenáviděná klausostrana má tolik příznivců, že dokáže vyhrát volby. Každý demokrat to musí uznat bez ohledu na to zda-li je mu sympatická či ne. Bohužel u nás těch demokratů moc není a to počítám i média, jsou to prostě fandové i stou kulturou, která k tomu patří...

PROKOP BUBEN 11.2.2008 10:27

Re: Re: Re: Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

Vyhrát volbu po osmileté vládě socialistů a se strašákem komunistů po ruce, není žádný zázrak......Opravdu nefandím levici, ovšem zázrak je spíše to, že Paroubek málem vyhrál i další volby a kLausostrana si musela ZADALÍKOVAT u Melčáka a Pohanky, když se to u jiných, zjevně jaksi nezdařilo......

Džejpí 11.2.2008 12:35

Re: Re: Re: Re: Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

Teď jsem tedy v šoku. Z vašich hysterických příspěvků jsem usuzoval, že jste bolševik, a vy teď napíšete že nefandíte levici. Dovolíte mi tedy poněkud indiskrétní otázku - která strana je vaším favoritem? (Šacuju to na Sládka, ale ten už je jaksi mimo hru)

VLADIMÍR 11.2.2008 17:04

Re: Re: Re: Re: Re: Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

Proč stále škatulkujete lidi jako komunisti, zvykejte si na názor přes příč spektra všech stran a to dobré podpořit a špatné odsoudit, 99% LIDÍ NEJSOU V ŽÁDNÉ STRANĚ.

VLADIMÍR 11.2.2008 16:58

Re: Re: Re: Re: Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

A těžko říct co bude příště.

kritik 11.2.2008 10:29

Re: Re: Re: Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

dočkej  času jako husa klasu

VLADIMÍR 11.2.2008 16:57

Re: Re: Re: Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

Oni ti příznivci časem prozřou, tak jako kdysi mladí komoušci a dodnes to mají od ostatnich na talíři.

Novák 11.2.2008 14:50

Re: Re: Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

RvRvRvUž Ti někdo řekl, že jsi blbeček ?Tak se nehrabej do politiky a pozorně se dívej na televizi, aby jsi posoudil koho jsme si zvolili. Korytáře a zabedněnce, jako např. p. Rath a spol.Ti snad nenávidí sami sebe, jinak si neumím vysvětlit jejich chování. A p. Bursík? Toho nám byl čert dlužen i s jeho pí. Kateřinou, která se chce za každou cenu zviditelňovat.

kacir 11.2.2008 10:03

Re: Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

kdo tady chce koho likvidovat, ty popleto...???

kacir 11.2.2008 9:14

Karle,

bolševikům, ale nejde o Švejnara, nýbrž jen o sebe ! Zviditelnění a posílení pozic je pro ně v této chvíli darem z nebes...

bolševici nakonec podpoří Klause, ať přímo v tajné volbě, nebo nepřímo kandidaturou třetího kandidáta.

Poslední chování tomu tak nasvědčuje. Filip dneska prohlásil, že vážně zvažují tajnou volbu, kde by se uplatnila Šloufova fušařina, navíc větší části bolševiků Klaus není nepřijatelný (Dolejšovo prošvejnarovské křídlo nemá sílu).

 Druhou indícií je nominace té pětky vyvolených. Rychetský, Motejl, Pačes a Dientsbier jasně prohlásili, že by kandidovali jen v případě široké podpory a pokud by odstoupil z kandidatury Švejnar... tedy věc je jasná a jestli někdo z nich nezmění názor, tak i uzavřená. Pátou nominovanou je Bobošíková. Tam skutečně zůstává rozum, jak bolševiky napadlo toto jméno ? Pokud se nevožrali, tak to má jediný smysl. Bobo je známá klausofilka s pravicovými názory (dokonce dělala Klausovi poradkyni, když byl předsedou PSP). Její nominace by znamenala jediné. Rozdrobení podpory Švejnarovi a zvolení Klause! Bolševik s Janou to dobře ví.

MeKu 11.2.2008 14:02

Re: Karle,

Kacíři pozor na to kde sbírají dříví na hranice. A to že bolševikům jde o sebe neví snad jen nemluvňata. K paní Bobošíkové snad jen toto: v Brusele rychle pochytila tamní socialistický slovník  a manýry. Dostudovala si AAEG (Anal Alpisme fuer EuroGenosse) a tak blahem ucvrnkávala po Filipově nabídce. To se přece neodmítá být "první ženou na hradě". A navíc to občané chtějí. Alespoň to psal v Praze minulý týden jeden ze zdarmaplátků na první straně palcovými (nebo jakými) titulky.

kacir 11.2.2008 18:04

Re: Re: Karle,

a navíc to občané chtějí ???

Pro pána Boha, kteří ... ???  Ukaž aspoň jeden průzkum, nebo zdroj ....BOBO je proklausovská bolševička par excellence

alan 11.2.2008 8:50

VOLBY

Pane Hvížďalo, Vy jste o tom se synem (poradcem s. Paroubka) před tím nemluvil? Po frašce, kterou levice při "volbách" předvedla by p. Švejnar, jako její zástupce měl použít svůj proklamovaný "morální" postoj a zvážit, koho, že to zastupuje.

M. Zima 11.2.2008 9:09

Co se týká té frašky,

neměla levice šanci tu tzv. českou pravici přehrát.

Vojtěch 11.2.2008 8:46

Co bylo dříve, buranství nebo totalita?

Neúcta k pravidlům není důsledek minulých režimů. Naopak, v tomto národě se ta neúcta projevovala již dávno a tak novodobé násilné systémy byly spíše důsledkem nedostatku sebeúcty. Porovnejme třeba se statečným bojem Poláků ve Varšavském povstání. To nebylo povstání po vyhrané válce jako u nás, ale hrdinský boj v předem ztracené bitvě. Poláci mají právo na národní hrdost, zatímco my jsme odsouzeni snášet hulváty a burany v politice i v denním životě .

Mirek F. 11.2.2008 8:54

Re: Co bylo dříve, buranství nebo totalita?

Varšava povstala na začátku srpna po zprávě, že sovětské tanky jsou už jen pár desítek kilometrů daleko a rychle se přibližují. Odbojáři do toho šli s vědomím, že pro nezávislost Polska bude existovat alespoň slabá naděje, když se hlavní město osvobodí samo než aby čekalo pasívně na "spojeneckou" armádu. Nikdo si nemyslel, že se příchod Rudé armády do Varšavy protáhne z několika dnů či hodin na skoro pět měsíců. Co se ČSR týče, povstalcům na barikádě je houby platné, že jinde už Německo kapituluje, když v našem prostoru pořád ještě statisíce ozbrojených vojáků odmítají složit zbraně. Zajímavé je, jak po "vyhrané bitvě" ještě mohou být tisíce padlých, když to dle vás bylo tak jednoduché.

Váš příspěvek je prostě jen  už hodně únavné sebemrskačství. Zvláště pak pro každého, kdo alespoň trochu sleduje polskou politickou scénu, i v posledních letech to byl děsný bordel, nemenší toho našeho.  

Josef 11.2.2008 14:23

Re: Co bylo dříve, buranství nebo totalita?

Hele, Vojto, zeptej se nekoho, kdo zil v Nemecku nebo ve Svycarsku. Tam je ta ucta k pravidlum a poradku az prehnana! Nema to co delat s narodni zkusenosti. Bylo to tam vzdycky. A kdo zna Polsko, tak vi, ze tam je jeste mensi ucta k poradku nezli u nas  

Marie 11.2.2008 8:21

Chválabohu Bruselu

neboť naši velké a vševědoucí straně ODS o vytvoření právního státu vůbec nejde. Nejlepší pro ni je ono známé zatloukat, zatloukat a zatloukat.

jamo 11.2.2008 11:28

to Marie

..například? co víte vy a my ne?..a škoda, že vás opravdu neznám, rád bych vám osobně  poděkoval za to, že "chválabohu Bruselu" máme drahé, ale zato všechny stejné banány, hnusné minutkové guláše a svíčkové, dražší a dražší potraviny, zavírané tradiční hospody na vesnicích, protože nemají hajzl na fotobuňku, nekonečné lány "biopaliva", případně větrníků..no spíše to u vás vidím na Annu (Proletářku)..taky velkou pi..

Josef 11.2.2008 14:13

Re: to Marie

Tam, kde tyto pravidla jiz davno uznavaji, tam se lide dozivaji delsiho veku. My zustaneme holt jeste dlouho temi sedlaky, kterym staci etylalkohol z brambor, hlavne ze to nese nalepku "Rum" !  

To Josef 11.2.2008 21:40

Re: Re: to Marie

Vrátila jsem se až teď do diskuse a tak mi dovolte, abych Vám poděkovala, nechtěla jsem předchozího pisatele tak rozlobit, i když jsem to trochu tušila, ale nic není černobílé. Já osobně s větrníky nesouhlasím, jsem pro atomové elektrárny, hodně věcí se mi nelíbí, ale vše, jak jste správně poznamenal, co vede k delšímu a produktivnějšímu životu podporuji.

Přeji hezký večer.

Pavel 11.2.2008 8:09

Víte, jste normální osmašedesátník, pane Hvížďalo......

jenom Vás prosím. Neschovávejte se a vždy před komentářem , případně diskuzí, řekněte komu fandíte, kdo je Vaše oblíbené.  Pak i těm, kdo Vás neznají budou Vaše příspěvky srozumitelnější. Skrátka, zase si novináři osnovují právo dělat zde politiku bez odpovědnosti.

Dendy 11.2.2008 9:01

Re: Víte, jste normální osmašedesátník, pane Hvížďalo......

Soudruhu Pavle, naučte se gramatiku!! Píše se zkrátka!!

M. Zima 11.2.2008 8:08

Pane Hvížďala,

ta ubohost není výlučně záležitostí politiků, selhání médií ji ještě převyšuje, např. výkon ČT při volbě budí soucit s ubožátky Moravec, Železný, Friedrich a vzhledem k Vašemu slabomyslnému obdivu k nim i s Vámi. (BTW: To Vás např. k tomu Schmidtovi nenapadá nic víc?)

Trochu konkrétního: Nejen že ČT  nedokázala umístit kamery tak, aby mohla sama kontrolovat výsledky, trojlístek Friedrich, Moravec, Železný si zřejmě stále ještě neuvědomuje, že je rozdíl mezi rozhlasem a TV a proto je celý den nenapadlo, že si mají připravit grafické templates na znázornění výsledků a musela jim to ukázat Prima, nebyli schopni vyšachovat ani Langera s Horníkovou ani Severu, atd...., když měli Švejnara, nechal ho Moravec stát a otevřel jedno ze stále opakovaných, slabomyslností zavánějících témat s členy jeho v ČT permanentně presentovaného kroužku promovaných legasteniků (Dvořáková, Mach, Telička), po skutečné analýze ani stopy, atd....o veřejnoprávnosti se nedá vůbec mluvit. Koukal jsem se sice jenom sem tam, už proto, že se to dalo těžko vydržet, ale ta  „veřejná služba“ těch tří showmanů mohla sotva být horší, ještě, že to trochu zachránily ty holky. A na to jste právě teď vylezl v ČT Vy se Schmittem a tu ubohost ještě obdivujete.

Marta 11.2.2008 12:19

Re: Pane Hvížďala,

Děkuji vám, po dnešním ránu už jsem byla nahlodaná, jestli není něco se mnou, když všem se to zdálo profesionální a korektní, jen mě ne. Bylo to dokonce až hloupé.