18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Šerlok Homeless 11.2.2008 17:58

Re: pokud čteme......

jak Německo,tak Rakousko se ke zvolení V.Klause staví negativně....  No to je důležité. Co takhle, kdyby prezidenta ČR jmenoval německý kancléř? Bylo by vystaráno, ostuda by se nekonala.

Šerlok Homeless 11.2.2008 18:02

Re: pokud čteme......

Ostatně, kde čtete, že Německo se staví ke zvolení Klause negativně? Každý jednotlivý Němec? Jak to bylo zjištěno? Anebo německý ministr zahraničí? Německý prezident nebo kancléř? Nebo je to oficiální stanovisko německé vlády? Anebo německý parlament odhlasoval, že Klaus nemá být českým prezidentem? Nejste Pehe?

Šerlok Homeless 11.2.2008 18:06

Re: pokud čteme......

Milane, protože nepředpokládám, že jste porozumněl tomu, co jsem se Vám snažil naznačit, napíšu to polopatě: Jste neskonalé ťululum.

šrek 11.2.2008 18:45

Re: pokud čteme......

Celé Rakousko a celé Německo? Vy jste, pane, asi vševěd. Víte o tom, že noviny vesměs lžou a tisknou články jednotlivců. Nebo to snad je stanovisko oficiálních míst?

brána 11.2.2008 12:55

Pane Hvížďalo

neházejte to probůh zase na cizince. Samozřejmě že jsou to sebestřední okupantští pacholci, ale co je moc to je moc. Jen utvrzujete národní trauma.  

Novaz 11.2.2008 12:32

Neúcta k pravidlů?

Jistě ano, ale daleko výstižnější pro naši politickou scénu je použít slova jako žumpa, lež, intrikánství, mafie, kanál, vydírání, zastrašování, dobytek, pokrytectví, přetvářka, lumpárna atd atp. Jen se nebojte pane Hvížďalo využít  náš krásný mateřský jazyk. Ti naši "zákonodárci" se neštítí vůbec ničeho.

Novák 11.2.2008 14:35

Re: Neúcta k pravidlů?

(Y)(Y)(Y)Bavil jsem se při aklamací, kdy paní Katežina hlídala, jak kdo zvedá ruku. Škoda , že

jsem neměl pomruce fotoaparát. A ten obludnu břich pana Paroubka, když zvedal ruku, dělalo se mi z toho špatně. Levice je pokrytecká a pan Paroubek stejně nechtěl, aby se zvolil Švejnar, jak by se potom mohl za pět let ucházet o místo prezidenta? Lepší by mu vyhovoval Václav Klas, který bude končit po pětiletém funkčním odobí. Pak se může hlásit o místo prezidenta. To by byla ale hrůza na to pomyslet. Jak by mohl naši republiku reprezentovat, to tedy nevím.

jarda 11.2.2008 16:16

Re:Konkretni zkusenosti

Vazeni!

Mame konkretni zkusenosti s Klausem,ODS atd.Nebyt spinavosti s Melcakem,Pohankou,tak by politika nebyla takove svinstvo,jak je ted!Diky tomu nyni neveri nikdo nikomu!ODS ma stejny zpusob jednani jak kdysi komuniste.

To co pri volbe odvadela za praci p.Nemcova z jedne a p. Sobotka z druhe strany byl des.Sama kritizuje a neumi ves parlament pri jednodussich jednanich.Ta zenska at je ticho a zameta si pred vlastnim prahem!

Langrovy vyroky by mely zaznit naplno!To,ze je sprosty a a spuli pusinku o sprostotach druhych by mi ani tak nevadilo,ale at verejne MINISTR vnitra rekne kdo a za co bude jinak BUCET!?

Marat 11.2.2008 12:14

To jsou věci .

Úcta k pravidlum? To něco takového někdy v Čechách existovalo?

Mirek F. 11.2.2008 13:01

Re: To jsou věci .

Snad za Němců, ne? Nezapomínejte na své oblibence, prosím:-)

JJ 11.2.2008 12:08

Pokud chce Svejnar nabizet vize, at se snazi o premiera

Prezident neni o vizi, jeho role je v nasem pravnim radu vice meni kontrolni ci proceduralni.

MeKu 11.2.2008 13:48

Re: Pokud chce Svejnar nabizet vize, at se snazi o premiera

To není vize, ale televize (veřejnoprávní).

Papouch 11.2.2008 12:06

zadny signal do zahranici to neni...

BBC - nic

Daily Telegraph - nic

Le Figaro - nic

nazory jednoho bezvyznamneho korespondenta na vyslani signalu evidentne nestaci...

gerontusinza 11.2.2008 12:00

Pane Hvížďalo, nemáte pravdu....

pravidla by vyhovovala kdyby i ta  strana o kterou se jedná alespoň minimálně pravidla slušnosti dodržovala..... ale co naděláte....Kubice, nactiutrhání a podobně..... pak následné dvojité jmenování pana Topolánka a podpora vládě s pány Pohankou a Melčákem...... zlodějství pánů z ODS, které je až bezmezné.... a je stavěno dokonce na piedestal v této straně.... Vše co je i přibito je "privatizováno", vlaky pokud jezdí tak dokonce ani záměrně nestaví ( a nejsou zrychlené...) inu radost vlád ODS......;-D Občan je z hlediska těchto idiotů až na posledním místě.....:-/

Džejpí 11.2.2008 12:29

Re: Pane Hvížďalo, nemáte pravdu....

Napřed jsem nechápal, proč takové blbosti píšete. Pak mi ale došlo, že u některých psychopatologicky diagnostikovaných pacientů může už pouhé zveřejnění takovýchto výblitků uvolnit jejich vnitřní tensi a předejít tím hlubšímu poškození psychiky případně i pacientově sebevraždě. Potom tedy piště dál, rozumní to s chápavým pohledem přeskočí.

gerontusinza 11.2.2008 15:05

Pane rozumný , klidně si ulevte, Re: Re: Pane Hvížďalo, nemáte pravdu....

já vás zcela chápu s Topolánkem a Dalíkem ve stopách santa Klause až na věčnost.... Máte pravdu slušnost je totální nedostatek seberealizace....... a je nutno jí vymítit a pravidla ty je nutno dodržovat ale jen druhou stranou v e vašem případě jen tehdy, hodí -li se to do krámu......;-D Vám....;-D

Honza 11.2.2008 15:48

Re: Pane rozumný , klidně si ulevte, Re: Re: Pane Hvížďalo, nemáte pravdu....

Dobře, že jste tam, gerontusinzo, přidal ty smějící se ksichtíčky. Nikdy by mi jinak nedošlo, že jste takový břitký žertéř!

Karel 11.2.2008 18:12

Re: Re: Pane rozumný , klidně si ulevte, Re: Re: Pane Hvížďalo, nemáte pravdu....

Gerontusinzo děkuji Vám!Manželka tvrdí,že jsem největší trouba na světě.Po předčtení Vašich výplodů mne sesadila na druhé místo!

Drakobijce 11.2.2008 11:54

Svejnar ma vizi?

No nepovidejte? Ze jsem si nevsim'! Nebo sand myslite to, ze si o sobe mysli, ze je sikovny chlapik a chtel by byt prezidentem? Trapne - tim myslim vas, vas clanek i jeho (Svejnarovo) usilovani o hrad.

Novák 11.2.2008 14:40

Re: Svejnar ma vizi?

Souhlasím s Tebou. Neustále mění své myšlenky a vize, chce mít moc. Tak ať ji má v Americe nikdo zde o něj nestojí, než pár zabedněnců.

David 11.2.2008 11:43

Cha, cha - naše soudnictví něco prosazuje ...

Pane Hvížďalo, to se povedlo!!! A ještě to má být úcta k pravidlům, co naše soudnictví prosazuje! Asi žijme v jiné zemi nebo Vy máte přístup k jinému soudnictví než všichni ostatní čeští občané.

Alžběta 11.2.2008 10:55

Neúcta k pravidlům

Dávno se stalo, pane Hvížďalo. Snad, věřím, pouze ze setrvačnosti či z prosté starosti o chléb vezdejší objevujete znovu a znovu Ameriku! Smutné, že Vás za to platí, když nemáte co říci. Občan je totiž dál. Občan ví a nemýlí se. Politika odráží stav společnosti a naopak. Jak prosté. Cesta zpět ke slušnosti, toleranci a respektu bude velmi dlouhá a co je nejhorší-dosud nejsme ani na jejím počátku. Bohužel. Co takhle do důchodu nechtěl byste??????????????Rv

rýpadlo 11.2.2008 10:45

pěkný proevropský článek,

snad si toho v EU konečně někdo všimne, jaký je autor spolehlivý EUsoudruh. Ostatně německý novinář z D.W. to Morevcovi v TV řekl jasně, co od nás Německo očekává. Kolem a kolem k čemu nějaký čs parlament.. stačí jeden protektor (pardon - komisař!) pro česko  a česká mutace DW.

Josef 11.2.2008 14:41

Re: pěkný proevropský článek,

Omyl ! Nemecky a evropsky tisk si z nas dela legraci!  Berlusconi zmizel ze sceny a tak potrebuji nekoho jineho. Precti si to !! 

Papouch 11.2.2008 17:10

Re: Re: pěkný proevropský článek,

evropsky tisk o volbe nepsal - pokud ano, sem s linkem

ten zmizely Berlusconi zrejme s naskokem vyhraje pristi volby

Pragmatik 11.2.2008 10:25

Pane Hvížďala

souhlasím s Vámi, ale objevil jste Ameriku v tom, jaká je úroveň pravidel, potažmo zákonů vycházející z dílny našeho parlamentu. Byť se politici rádi odvolávají na svou vysokou odpovědnost, zejména při obhajování výše svých platů a nezdanitelných náhrad, přesto vydávají zákony pochybné kvality, které předělávají neustálými novelami. O to smutnější je, že mizernou úroveň mají i zákony stěžejní- tedy ústavní. V současné době cloumají národem a touto diskuzí emoce, které v podstatě vyvolal  nedokonalý ústavní zákon o jednacím řádu, umožňující onu nechutnou tahanici o kyblíček na písku. Ale jsou i další příklady: nejasnosti při pověření o jednání vlády po volbách, při jmenování soudců apod. Že je práce našich poslanců mizerná je doložitelný fakt, jen si stále nejsem jist, nakolik je to jejich hloupostí a nekvalifikovaností pro funkci poslance a nakolik záměr, využívat nejasností ke svým mocenským zájmům a k potlačování demokratického rozhodování. Kdybychom po vzoru západní Evropy společně více tlačili  na poslance, aby dělali kvalitně svoji práci a plnili svoje předvolební sliby, místo neproduktivního vylévání vášní na internetu, byla by naše trnitá cesta k demokracii o krůček dále. Nemluvě o všudepřítomné korupci, která by byla samostatným tématem.

Josef 11.2.2008 14:49

Re: Pane Hvížďala

Natlak na poslance ? Tohle se neda od lhostejneho a apatickeho naroda ocekavat! Hlavne,ze vsichni umi do nekonecna remcat, i  ti kteri nechodi volit !  Kazdy narod si svou vladu zaslouzi !!

Kes 11.2.2008 9:58

Vizi?

Napsal jste že Švejnar má vizi? Jakou? A Kde?

kacir 11.2.2008 10:04

Re: Vizi?

a pro formu...jaká je vize Klause ?

e.svob. 11.2.2008 10:57

Re: Vizi?

Minimálně zavést  do naší politiky a našeho života    s l u š n o s t!A i to je v současné situaci

dost