29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Prezident na hanbě

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
eTony 8.12.2008 12:47

Re: to se mi líbí

co vy si myslíte, je naprosto v rozporu s tím, jak prezident Klaus jedná, vaše myšlení vyměnit nelze, lze se vám jen smát, jako hlupákovi..... nevšiml jste si, že za několik let Evropa, i ta západní,  změnila původní obsah hodnot na socialistickou evropskou republiku, na diktaturu mocných. Jak to končí, víme, špatně. 

sociolog 8.12.2008 12:08

Re: to se mi líbí

Samozrejme, ze blokace Lisabonu je akce zamerena na rozbiti Evropy. Pokud to nechapete, tak jste "potrebny idiot" nevdomne podporujici zajmy Moskvy, ktera si preje nejednotnou Evropu dle principu "rozdel a panuj", aby mohla nekomu zavrit plynovy kohoutek a nekomu ne... Nacisti pouzivali plyn v Osvetimi. Postkomunisti proti celemu kontinentu.

anubis 8.12.2008 12:22

Re: to se mi líbí

Doporučuji přečíst, třeba změníte názor www.fragmenty.cz/iy325.htm

anubis 8.12.2008 12:27

Re: to se mi líbí

Sorry, snad takhle 

 http://www.fragmenty.cz/iy325.htm

Starý J. 8.12.2008 12:23

Re: to se mi líbí

Sama "Evropa" - její přední představitelé a představitelé Francie a hlavně Německa, jsou daleko proruštější, než Klaus.Strašně se mně líbí, jak někteří hází Klausovi na hrb jeho "proruskost" a zároveň budují "Evropu", která pod vedením Sarkozyho a Merklové sama a dobrovolně napochoduje a pochoduje Rusům do (Y)! Stačí se jen podívat, jak řešili a řeší problém "Gruzie".

A proti utažení kohoutku plynu se pojistili - samozřejmě bez ohledu na ostatní - především Němci. Když jde o zájmy Německa, nebo Francie, tak jde celá slavná EU k šípku a každej si rychle hrabe na svém písečku a honem rychle se upouští od všech ustanovení a zákazů a příkazů, které jsou jinak pro "užitečné idioty Evropy" závazné. Tak se Německo a Francie chovali a tak se chovají dnes při řešení krize.

Sýček 8.12.2008 12:04

"jediný stát co má agenta v čele je zrovna ČR"

Máte nějaké relevantní informace nebo jen plivete pomluvy?

A co takový Šerkézy plácající se s Putinem po ramenou, nebo Šrédr a německá vláda s Merklovou v čele obchoduje s Putinem a Polsko nechají na holičkách.

emil 8.12.2008 14:56

Re: to se mi líbí

Je smutné, žes ještě nepochopil rozdíl mezi odpůrcem EU (takových je skutečně minimum) a odpůrcem Lisabonské smlouvy (tam patří Irové, tam patří i Klaus). Než budeš vynášet hloupé soudy, zamysli se na tím, co jsem napsal. Snad ti to dojde.

Xaver 82.117 8.12.2008 11:44

...provokativní předání vlajky EU...

EU, které jsme členem a které budeme předsedat...fakt provokace...;-D;-D;-D

3směsi 8.12.2008 12:20

Re: ...provokativní předání vlajky EU...

Pan pr.Klaus podepsal přihlášku do EU a vstoupili jsme tam po referendu, a tak to, že nechce jakožto hlavní úředník vyvěsit její vlajku je podivné až blbé. Proto ta  r e a k c e  - nikoliv provokace s předáním vlajky. Za pana pr. se stále jen stydím.

Badaxe 8.12.2008 15:21

Re: ...provokativní předání vlajky EU...

Když jsem byl v Bruselu u královského paláce nevšiml jsem si že by nad ním vlála vlajka EU, stejně tak není důvod aby vlála na pražským hradem. Pokud to eurohujerům vadí, měli by si najít jinou zemi.

Miloš Zfrantišku 8.12.2008 11:40

Hradní pevnost

odrazila další nájezd západoevropských hord a Hrad se konečně zase jednou dočkal svého původního poslání. Chránit nás před cizáky. Asi bude zapotřebí opět postavit ploty, aby se náhodou Klause  někdo na něco jemu nepříjemného nezeptal.  Klausovo dojemné a ostudné souznění s bolševikem skoro nikoho nevzrušuje.

eTony 8.12.2008 12:02

Re: Hradní pevnost

tak tohle je dost slabomyslné....... , o autorství vašich slov pochyby nejsou....

Hašek 8.12.2008 11:19

Přesně tak!

No tak se pokakejme spolu s panem Moravcem atd ze dvou europoslanců! Opět je vidět, jak si skupina "demokratů" - jak u nás, tak v Evropě - představuje diskusi. Ten, kdo jen suše řekne: tak podle pravidel již schválených končíme a bude se modifikovat a řešit co dál, je vrtošivý stařík s diktátorskými sklony. Ten, kdo v kostce řekne: kašleme na regule, jede se dál, však mi je ufackujeme - ten je konstruktivní Evropan, že?

Pan Moravec se stává komentátorským zoufalcem. Pokud někteří politici řeknou nebetyčnou drzost či nesmysl, on jen těžce vraští čelo. Musím se to naučit, vypadá to hezky. Problém jest v tom, že moji tchyni, která je z Moravce hotová (jak jim to dává!), to v mém případě neosloví.

eTony 8.12.2008 11:27

Re: Přesně tak!

Moravec se komentátorským zoufalcem nestává, on jím je. Čekat objektivitu "spacákové" tývý za naše peníze je naivní, na každém rohu to smrdí havlovinou, coby druhem socialismu.....

Vašek 8.12.2008 11:15

Neurvalec

I z těch několika záběrů bylo patrné,že prezidenta navštívil jakýsi neandrtálec z doby kamenné zvaný Rudý Danny s chováním řeznického psa(psovi se omlouvám).Co se dá dělat,stane se.Daleko horší je,že naše žurnalistická elita nemá ani tu špetku soudnosti a objektivity a tak ve svém svatém znevážování nejvyššího ústavního činitele zneužije i jasného porušení pravidel slušného chování,zvláště chování diplomatického.Jak může beztrestně v ČT 24 vystupovat Veselovský,který nepokrytě fandíl nehoráznému chování Rudého Dannyho a ironizoval kancléře Weigela?Obdobně konal i V.Moravec a je skutečně na pováženou,že z přítomných politiků reagoval správně jen zástupce KSČM.Člověk by si myslel,že Bursík a Paroubek  nemohou být z demokratických stran.Osobně mám řadu výhrad k panu prezidentovi,ale tady o něj nešlo,šlo o princip.

Marek 8.12.2008 11:05

Pane Jemelíku, jste pouze starý trouba

Bohužel mne po přečtení tohoto a několika dalších vašich blogů nic jiného nenapadlo, ale nějak jsem dostal potřebu Vám to sdělit. Zkuste nepsat, to by možná  prospělo všem.

Jakub S. 8.12.2008 11:18

Upozorňuju vás, že s tímhle názorem jste sám. Nic vám to nenapovídá - ?!

Vlali 8.12.2008 11:39

Re: Upozorňuju vás, že s tímhle názorem jste sám. Nic vám to nenapovídá - ?!

já souhlasím s názorem, že pan Jemelka je (jako VK) starý popleta co skončí jako kůl v plotě.

Buvol 8.12.2008 11:42

Re: Pane Jemelíku, jste pouze starý trouba

... a vy pravděpodobně mladý trouba n-tou k tomu .... 

eTony 8.12.2008 11:00

jak je možné, že

na jedné straně vznikají v Evropě nové státy a na straně druhé jsou až násilnické snahy tvořit evropský superstát, není to minimálně zarážející ?

zdeněk 8.12.2008 10:54

Prezident byl velmi, velmi mírný!

Já bych ty delegáty nechal vyvést.

Je mi smutno, z pravděpodobného přijetí LS, z čím dál tím pravděpodobnější finanční krize....

Naši zemi nečekají dobré časy. A pokud nám budou vládnout kreatury typu Cohn-Bendit tak nám bude ještě hůř.

Štváč 8.12.2008 10:47

už jste pane Jemelík

dost starej na to, abyste věděl, že jeden člověk nemůže měnit svět a není chytřejší než část lidí z desetitisíců. Vždy se mezi tolika lidmi najdou stejně chytří. Pokud to nevíte, vzpomeňte na Hitlera, Stalina, Čou-en-laje, Kim ir sena. Vždycky když dav začal řvát na jednu notu s vůdcem, tak to špatně dopadlo. A k tomu vyzýváte vy a podceňujete všechny /které osobně neznáte/, že pravdu nemají. Váš guru ji má. Ale přesto, kdyby byl tak chytrý, měl noblesu a cit pro svá vyjádření, nikdy by neřval do světa, že si někoho maže z mobilu, ani by jej taková sebestředná pitomost neměla napadnout. Jako trucovité dítě, které huláká s kým bude a nebude kamarádit. Takže Klaus není tak chytrý a vzdělaný, jak vám se jeví. Zůstává věren socialistickému myšlení, trucovitého dítěte bez noblesy a nadhledu. Jako každý nafoukaný narcis.

eTony 8.12.2008 10:57

Re: už jste pane Jemelík

štváči, jste pomýlený, značně mimo....., kdo chce měnit svět, jsou právě ty hordy uřvaných socialistů v čele s individui jako je Barosso, Pöttering, Merkelová, Sarkozy ad., nebo tenhleten francouzský barikádník....... Rozumě uvažující člověk nechává vývoji volný průběh........ diktát to určitě není......

Štváč 8.12.2008 11:03

Re: už jste pane Jemelík

jistě tušíte odkud pochází slovo "pomýlený", tak jej zde neužívejte. Čili váš guru má pravdu proti všem ?

eTony 8.12.2008 11:17

Re: už jste pane Jemelík

neříkejte mi, jaká slova mám nebo nemám používat, za 1. je to neslušné a za 2. nic vám do toho není.

Prezident Klaus brání myšlenky svobody a spravedlnosti proti socialistické zvůli skupiny lidí v Evropě, kteří se snaží ukřičet a dehonestovat právě ty, v nichž socialisticté vidí největší nebezpečí pro jejich konstrukce a přetváření světa, civilizace, lidí k obrazu svému. Pro prezidenta Klause je stěžejní myšlenka ( samozřejmě nejen tato ) - nečinit zlo.

Socialisté všech barev, od zelené po černou, mají demokracie, svobody a spravedlnosti plnou hubu, ale upírají využít těchto atributů svým odpůrcům, protože dobře ví, že lidé obecně vlastně socialismus nepotřebují, potřebují jej jen jeho tvůrci.

www.jiri 8.12.2008 11:50

Re: už jste pane Jemelík

Prezident nebrání myšlenky svobody a spravedlnosti on brání své ego. Jeho myšlenky jsou pro civilizovaný svět nepřijatelné a to on nemúže vydýchat. A s tím  socialismem bych byl opatrný, být vámi. Je poněkud zvláštní, že největší český pravičák má stejyný názor na EU a LS jako čeští komunisté. Mohl byste mi to vysvětlit,. nerozumím to mu.

eTony 8.12.2008 12:51

Re: už jste pane Jemelík

děte do hajzlu i s ege, a neříkejte takové krávoviny o civilizovaném světě, víte o tom lejno.

Štváč 8.12.2008 12:04

Re: už jste pane Jemelík

Klaus prožil 2/3 života v komunismu a část v postkomunistickém marasmu. Proč vidí lépe než ostatní, vzdělaní západoevropskými a americkými universitami  a samozřejmě praxí v tržním hospodářství ? Proč, prosím ? Proč vyhovuje Rusku a našim komunistům nepřijetí LS ? Proč prosím ?

Mirek F. 8.12.2008 13:00

Re: už jste pane Jemelík

Takže se vlastně ani nemusí diskutovat, jen se spočítá, kolik let kdo studoval, kolik let kdo kde prožil a hned se určí vítěz. Prosté duše se zajisté budou radovat, jak je to nádherně vymyšleno:-)

emil 8.12.2008 11:24

Re: už jste pane Jemelík

To sis nevšiml, že ti eurobozi plivnuli i tobě do ksichtu ? Kolik procent lidí bylo proti Lisabonské smlouvě u nás ? Myslím si , že hodně. Až se budou řešit i jiné problémy, u kterých nebude třeba vůbec Klaus a eurobozi budou tímto způsobem vystupovat proti menším a pozdějším vstupujícím státům do EU? To ti bude připadat jako spravedlivé dění v Evropě ?