29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

POLITIKA: Prezident na hanbě

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Historik 8.12.2008 15:47

Re: Řečtí souputníci toho Banditta

Máte pravdu, kdyby toho Cohn-Bendita před 40 lety zastřelili, byl by mučedníkem, nikoliv šaškem.

optimistický skeptik 8.12.2008 13:21

Dobrý článek, ale

nesmyslný titulek. Ti dnešní novináři už neumějí napsat titulek tak, aby nebyl v rozporu s obsahenm článku.

Klička 8.12.2008 13:35

Re: Dobrý článek, ale

Nejen že neumějí napsat titulek. Oni totiž neumějí nic. Ani správně používat rodný jazyk. Jediné, v čem jsou přeborníci je buzení emocí a špatných vlastností lidí. Z jejich článků a vystoupení čiší naprostá neprofesionalita. Jsou všichni prostě "hnůj a póvl", jak kdysi velmi správně prohlásil pan Miloš Zeman.

Buvol 8.12.2008 14:07

Re: Dobrý článek, ale

Tak třeba "President na vartě" ?

LV 8.12.2008 13:09

na hanbě by měli být ti EUROpos(l)ranci

Miluji ouchyly, ničemy a spasitele světa, Cohn Bendita pak zejména!! On je přímo tresťí a esencí EU. Bývalý vůdce bojůvek, které v r.68 chtěly spasit svět odstraněním kapitalismu a násilným nastolením socialismu (pravdaže osvíceného). Trockista, okouzlený Sovětským svazem a myšlenkami Mao ce Tunga (o Pol Potovi již aspoň nehovoří).... Tak tento blázen podřezával větev blahobytu na níž vyrostl. Neuspěl, a tak škodil dál jako politik Zelených Khmerů.

Takových "vážených" poslanců je tam většina. Nevíš-li kam s bláznem a  potížistou (že příteli Špidlo), šup s ním do Brusele. A výsledek se dostavuje - to, co nešlo v 68 na barikádách, protlačují dnes ti zneuznaní pábitelé zákony a směrnicemi. Hlavně co nejvíc podvázat ten hnusný konzum, znemožnit tu odpornou svobodu obyvatelstva (protože ti dětinové, neprozřelí Evropané stále ještě volí svobodně jakési výhody svobodného trhu a furt  ne nás). Podporovat vše cizí, jiné (multikulti) a potlačovat tradiční... Jednou ten svět, soudruzi, předěláme!!

Toto semeniště podivínů, ta smečka (skrytých) nepřátel mé svobody nás fakt nemá co mistrovat. Pamatuji sovětský svaz a EU začínám mít stejně rád....

Olin 8.12.2008 13:27

Re: na hanbě by měli být ti EUROpos(l)ranci

Tady vidíte, jak beznadějně mimo je veřejnost: takových jako Cohn Bendit je VĚTŠINA. Tomu člověku se daří skoro na co sáhne: rozhodne se upoutat na sebe pozornost v jedné středoevropské zemi, a stačí mu na to dvě věty. Všichni jsou z něj na haluzi. A dokonce se stane normou, podle níž se měří.

Elvéčko a tobě podobní, já z vás mám hurónskou prču.

honzak 8.12.2008 13:44

Re: na hanbě by měli být ti EUROpos(l)ranci

nemohl bys utrousit ještě nějakou perlu ze své moudrosti, ó nepřekonatelný?

Starý J. 8.12.2008 16:27

Re: na hanbě by měli být ti EUROpos(l)ranci

V té prče vám nikdo nebrání.

Má to jeden háček, že pro prču jste tady jen vy. LV napsal velice přesný, pravdivý a inteligentní příspěvek, na rozdíl od té vaší prče. Rád bych věřil, že "takových jako je  Cohn Bendit není VĚTŠINA". Pak-li to, že obyčejnou sprostotou na sebe dokáže upoutat pozornost a vy to nazvete, "že se mu daří na co sáhne", pak máte pro lidské snažení a konání opravdu prapodivná měřítka! To dokáže každý obyčejný a nevzdělaný hospodský hulvát. Těm se podle vás zřejmě také "daří".

Je lhostejné, zda jde o Klause, nebo někoho jiného. To prasisko totiž bylo na návštěvě. Vy byste doma na návštěvě strpěl tímto způsobem jednajícího hosta? Myslím, že by vás prča rychle přešla.

Olin 8.12.2008 18:37

Re: na hanbě by měli být ti EUROpos(l)ranci

Naprosto se mýlíte, pokud se domníváte, že tu byl někdo na návštěvě. V Praze byla oficiální delegace PARLAMENTU na politické misi. Nebyli to představitelé cizí mocnosti. Byli to poslanci vybavení mandátem pro jednání. Mohlo to být taky mnohem tvrdší. A byla to celá delegace, a vy jste uhranuti jedním Benditem a právě to je na vás směšné protože tohle si přece přál. Taky jste rozhořčeni podle Klausova plánu, protože zřejmě patříte mezi ty lidi, kteří mu vždycky všechno zbaštili. On teď svůj politický neúspěch bude ukazovat veřejně a chlubit se jím, takže vy ho v tom ještě budete podporovat. Klidně v tom pokračujte.

Bismarck kdysi vyhnal celý národ do války zmanipulovaným textem francouzské nóty, kterou zveřejnil, a je to už víc než století ale lidi jako LV a spol. jsou pořád stejně pitomí.   

   

H.K. 8.12.2008 18:57

Re: na hanbě by měli být ti EUROpos(l)ranci

.Pane Starý, pokud něco nebude vědět, tak se s důvěrou obraťte na pana Olina. Ten je přesvědčený o tom, že všechno ví a všechno zná. Zná mezinárodní zvyklosti pánů poslanců z Bruselu, ví co by měl a neměl dělat prezident. Pokud tomu co říká, nebudete věřit, tak Vás nazve třeba analfabetem. Pro zajímavost jsem si sepsal slovník takového inteligenta.

....anonymní úředníci vládli už našim prababičkám a to vaše zoufání nad "závislým územím" je pro srandu. Jste hlupák. Přesvědčený hlupák....takový kecy osobně jen od komunistů.....Tihle Robinzoni jsou tady na Psu nejlepší...Jinak nic nechtěj, jen zrušit tu smlouvu - a bude ráj. 

Správně, z daní. A ČÍM lidé platí daně? A KDE na ty daně vůbec berou, ptáme se dále?

Ale to bude tím, že jste ekonomický analfabet.

Šumavák 8.12.2008 18:10

Re: na hanbě by měli být ti EUROpos(l)ranci

ne všechno na co sahne, se mu podaří. To byho z té Francie nevyhostili! Ještě že byl po tatínkovi germán. Také mohl skončit  na Reunionu.....

PROKOP BUBEN 8.12.2008 13:47

Re: na hanbě by měli být ti EUROpos(l)ranci

Potížistu - Kormidelníka všech šMoulů chtějí za jeho lumpárny na Mírově a za jeho fantasmagorie v Bohnicích....Jo, ještě snad v Moskvě, ale jen na krátké návštěvě....

eTony 8.12.2008 13:54

Re: na hanbě by měli být ti EUROpos(l)ranci

no vidíte, a on je na Hradě, to je k vzteku, co ?

Badaxe 8.12.2008 15:24

Re: na hanbě by měli být ti EUROpos(l)ranci

Navíc oblíben jako málokdo, to musí štvát různé rudochy jako málo co :-)

PROKOP BUBEN 8.12.2008 18:12

Re: na hanbě by měli být ti EUROpos(l)ranci

Jezusky, já četl, že je na honbě....Nechte se s ním vycpat, nejraději s Grebeníčkem na lánském balkoně.....

Hnyk 8.12.2008 13:00

Tihle rošťáci ze Západu

Vůbec si neváží toho, že v poskomunistickém státu se už otázky nemusí dávat písemně a procenzurované. Místo aby přišli ke Státníkovi v uctivém hlubokosklonu, tak jednají s takovou drzostí na jakou si na Západě za poslední desetiletí od osmašedesátého zvykli a řekli mu od plic co si myslí. ;-);-D 

Mirek F. 8.12.2008 13:03

Re: Tihle rošťáci ze Západu

Západ se od rudého bloku lišil mj. i jistou slušností a politickou kulturou. I ostré diskuse se dají vést kultivovaně a nikolilvěk cohnbenditovsky. Ovšem přiznačné pro demagogy je, že hned vykřikují nesmysly o druhém extrému,  jakémsi snad vyžadovaném lokajském jednání.

H.K. 8.12.2008 13:28

Re: Tihle rošťáci ze Západu

V Italii, Francii a Španělsku byly komunistický strany a myšlenky socialismu silné. Dnes se buduje socialistická společnost i v takových státech jako  Velká Britanie. Do ovlivňování věcí veřejných se dostávají také lidé, kteři nemají v sobě nic jenom agresivitu a přesvědčení o vlastní geniálnosti.

Lidé podobní těm, kteří v bývalých zemích tábora míru, hnali lidi do ráje přes kopce mrtvol. Ti co to nezažili budou mír možnost se s tím seznámit. Ti, kteří se nepoučili to prožijí znovu.

H.K. 8.12.2008 13:04

Re: Tihle rošťáci ze Západu

Vůbec nezáleží , jestli je hulvát ze západu nebo z východu. Je to jenom huvát.

honzak 8.12.2008 13:06

Re: Tihle rošťáci ze Západu

já bych s dovolením dodal, že  RUDOZELENÝ  hulvát.

eTony 8.12.2008 13:12

Re: Tihle rošťáci ze Západu

jasně, na západě jsou všichni tak bezchybní..... a proč ? No, dyk jsou ze západu, ne ? Je úplně jedno, odkud marxistický xindl přijde.....

dulcibelka 8.12.2008 13:42

Re: Tihle rošťáci ze Západu

Vy rošťáku, měl byste se na tom Západě konečně poučit, jaký je rozdíl mezi sebevědomým vystupováním a obyčejnou křupanskou drzostí.

Mard 8.12.2008 15:41

Re: Tihle rošťáci ze Západu

Bendit a Pottering mají způsoby řeznického psa. Ale možná právě tím se do Europarlamentu hodí. Je to odkladiště té nejodpornější politické špíny.

karel-smichov 8.12.2008 16:11

Re: Tihle rošťáci ze Západu

Mard : Jen se podívej koho  jsme tam zvolili  my !! >->-

Starý J. 8.12.2008 16:35

Re: Tihle rošťáci ze Západu

Jen potvrzujete, co Mard napsal!

Starý J. 8.12.2008 12:53

Český Honza

....Nemají obavy spíše ti co by přišli o možnost tunelovat, rozkrádat, zadávat neprůhledné státní, či jiné zakázky a jinak se přiživivat na neprůhlednosti státní správy.....

Bruselská správa a byrokracie je pro Vás "průhlednější státní správa"??? Co Vás k tomu přesvědčení, kromě VÍRY, vede? Vy máte nějaké relevantní zkušenosti s její průhledností?

Podělte se s námi!

Vesničan 8.12.2008 13:09

Re: Český Honza

U nás na vsi v Lužických horách jsme požádali o dotaci na opravu kostela, dotace byla schválena, námi byla oprava financována a dotaci jsme ve slíbené výši po dokončení obdrželi. Dále jsme dostali peníze na dětské hřiště. Samozřejmě jsme museli vše doložit, soutěž na opravu kostela byla veřejná, kontrolovatelná a také kontrolovaná. Ani komunikační problémy jsme neměli, je nás zde dost co umíme německy. Proto nám je bližší Brusel než Praha, odkud dostáváme pouze dotazníky a strašení co se stane, pokud ho v daném termínu neodešleme vyplněný zpět. Peníze samozřejmě na nic nejsou.

Pejsátko 8.12.2008 13:18

Re: Český Honza

O kontrolovatelnosti soutěží na veřejné zakázky financované z evropských peněz vím své. Od těch běžných se vůbec neliší. Jedinou výjimkou jsou zakazky financované z PHARE a ISPA, ty jsou dražší o autorizované překlady kdejakého papíru.

Vesničan 8.12.2008 13:31

Re: Český Honza

Naše projekty jsou financované z PHARE a z části bývalými občany naší vsi. Na kontrole se samozřejmě podílejí i oni. Protože jsme se ve škole dobře učili a složili zkoušky překlady jsou autorizované, máme spíše problémy s úředníky libereckého kraje, kteří chtějí vše vědět, aby se potom mohli chlubit jak to zařídili.

i.h. 8.12.2008 14:32

No,

jenom jestli proste nelzete, to je u opevovacu Bruselu castym jevem.