3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek Šejna 22.6.2006 11:55

BuBu,

Cituji pana Štěpánka na dnešním Psu: "Kopie Kubiceho zprávy totiž skutečně zůstala v jednací místnosti branně bezpečnostního výboru na Langerově stole ležet, když si dotyčný odskočil na záchod. Je však naprosto vyloučené, že právě z tohoto faksimile by si kdokoli během těch pár okamžiků stihl nascanovat třicet stránek textu, které se záhy objevily na internetu."

A já jsem napsal to samé, co Štěpánek. Je i Štěpánek vůl a Goebels? Asi ne, že? Štěpánek je přece oddaný soukmenovec z ODS, takže vůl být nemůže. Rozdíl je v tom, že já Langerův odchod na WC považuji za předem vykalkulovaný a proto jsem vůl, zatímco Štěpánek nikoli a tak vůl není. Tak jste myslel BuBu?

vodák 22.6.2006 8:43

Re: Ivane Langere

příspěvek vycházející z "oparavdové " informovanosti o dotyčné věci. Jeden z odstrašujících případů, kdy někdo dělá závěry z dojmů, které získal z médií. O slušnosti nemůže být řeč. To je u podobných autorů samozřejmé.

Kantor 22.6.2006 7:35

Kubice není profesionál, pane poslanče.

Jestli nedokáže zabránit pár dnů před volbami úniku z vyšetřovacích spisů a pracovně právní problémy ventiluje fňukáním u politiků, tak je to typicky český kamvítr.Jak může bojovat s mafijány, když se*e v síni?

Douša Josef 22.6.2006 7:57

Re: Kubice není profesionál, pane poslanče.

Kubice nemá kde jinde ventilovat problémy, když nadřízení jeho "fňukání" ignorují, dokonce sami nadřízení politicky jeho práci ovlivňují. A Kubice nenechal žádné materiály nikam uniknout, ani neodpovídá za toho, kdo je uniknout nechal.

Kantor 22.6.2006 8:35

Re: Re: Kubice není profesionál, pane poslanče.

Jasně, za toho, kdo nechal uniknout materiály neodpovídá.Stačí, když nám tvrdí, že chrání svoje lidi.Vážený pane Doušo, profík by udělal jediné: "položil" by průkaz a poroučel se spánembohem.Někteří policajti to tak prý dělají.

Lea 22.6.2006 6:59

ani bych se

nezaobírala tím,kdo zprávu vynesl. Chtěla bych raději vysvětlení, jakýž to vnitřní přetlak vznikl v panu plukovníkovi,že ho musel ventilovat pár dnů před volbama.

zalozak 22.6.2006 7:23

Re: ani bych se

Myslim ze uz bylo dostatecnekrat zopakovano ze on to publikoval par dni pred volbama protoze par dni pred volbama jim v ramci setreni cestaku zacali zabavovat pocitace. Je tudiz pravdepodobne ze kdyby s tim neprisel, o tydne pozdeji by asi jiz nebylo s cim.

Ksakru, neni spise zajimavejsi se ptat na co bylo obsahem zpravy misto toho kdyz a kdo co jak ventiloval?

Lea 22.6.2006 8:49

Re: Re: ani bych se

prosím vás, jestli člověk takového kalibru / a v poslední době se proslýchá,že jeho oddělení shromažďovalo materiály bez vědomí ministra / má pocit ohrožení, zajistí se jinak. Nemohu se ubránit dojmu,že to byla práce na politickou objednávku. I když možná s dobrým úmyslem, kdy hrozilo při volebním vítězství ČSSD zametení těchto afér. Co se kolem policie a NBÚ děje,v tom aby se čert vyznal. Když odcházel ředitel NBÚ, docela mne udivil článek v Respektu,kde bylo poukazováno na to,že to byl ve skutečnosti kůň ODS. V Britských listech byl  věnován také článek vnitru s tím,že je moc nevysvětlených věcí kolem plánované vraždy Sabiny Slonkové. Konec konců, v Respektu o tom byla také zmínka. Ne,že by Slonková fabulovala,ale spíč naletěla.Když si dám navíc dohromady,jak je Gross  v tisku  roznášen na kopytech  pro  styky  s  lidmi vzbuzujícími podezření , na druhou stranu / tentýž článek v Respektu / nás upozorňuje,že když Gross došel  v šetření těch největších lumpáren  už hodně vysoko,byl odstřelen  aférou byt, jak  to pak souvisí s nějakou logikou?.Podle mne policie maká pro dva tábory, přičemž je tím druhým napadána pro korupci a vše možné,ale zároveň  využívána. Můžete brát Cibulku třeba jako cvoka,ale zatím na jeho slova došlo. A Cibulka je přesvěden, že Langer je figura diskutabilní a to hodně.

J. Mach 22.6.2006 10:32

Re: Re: Re: ani bych se

Leo, když se tak bezelstně přiznáváte, že váš pohled na svět je utvářen Blisty, Respektem a Cibulkou, tak celkem chápu, proč je tak deformovaný, ten váš pohled na svět. Zkuste někdy použít prostý rozum, je li to možné. Potom třeba zjistíte, že Grossovi nezlomilo krk jeho vláčení tiskem za pochybné styky, ale jeho naprostá blbost cokoli vysvětlit bez primitivního a průhledného lhaní. To bylo už i pro jeho soudruhy moc. Ale když už tak věříte zmínkám v Respektu, víte, že Respekt koupila Mafra?

milý Machu 22.6.2006 12:50

Re: Re: Re: Re: ani bych se

vím,že má Respekt nového majitele. Také jsem to četla. Můžete mi Machu poradit, když si děláte názor, na který stačí selský rozum,  kde čerpáte zdroje ? Nejsem žádný detektiv Babočka, ale ráda si přečtu více tisku a srovnám. Jinak vás upozorňuji, že i v BL je spousta zajímavého. Nemusím se vším souhlasit,ale mám alespoň jiný pohled na dění,než je v Lidovkách a Dnes. Ta možnost srovnání není k zahození.

jonáš 22.6.2006 9:31

Re: Re: ani bych se

Poučení .. pár týdnů před volbama nikoho nevyšetřovat ?8-o

Douša Josef 22.6.2006 7:50

Re: ani bych se

Zřejmě schválně neposloucháte vše a z informací si vybíráte jen to, co se Vám hodí! Jinak byste se nemusela ptát neustále dokola na věci tisíckrát probírané.

Jura 22.6.2006 7:54

Re: ani bych se

V této souvislosti je zajímavé, že ty počítače jim odnesli 14 dní před volbami i se zabavenými věcmi p. Mrázka uloženými v šuflíku p. Pitra.

Douša Josef 22.6.2006 8:07

Re: ani bych se

Navíc, v rozporu s tvrzením, že veškeré zásahy na ÚOOZ byly z důvodu vyšetřování dvou (shodou okolností těch, co šetřili smrt Mrázka) pracovníků z manipulace s cesťáky, byl zároveň odvolán státní zástpce, mající dohled na toto šetření a nahrazen jiným. Ten "shodou okolností" okamžitě zatrhl razii u Pitra. Samá náhoda, samá shoda okolností! Co měl odvolaný státní zástupce společného s cesťáky policajtů. Policejní president Husák v rozhovoru pro deníky Bohemia (minulou sobotu) uvedl, že on Kubiceho "neovlivňoval, on jen požadoval, aby veškeré informace o šetření byly KONZULTOVÁNY s ostatními složkami". Ještě nedávno tvrdil, že na toto téma s Kubicem vůbec nemluvil. Bublan víc než před měsícem v ČT uvedl, že PO DOHODĚ S PAROUBKEM se rozhodli, do voleb neuveřejňovat žádné další informace z vyšetřování. Následně byla umlčena Kosinová a sám Bublan tvrdil, že byla poslána na školení či STÁŽ. Po vystoupení Kubiceho je zpět a opět informuje!

Kvetla 22.6.2006 3:08

Měli byste mít více Macků.A když máte jen jednoho,měli byste mu více naslouchat.Svéráz s jednou vzácnou vlastností.Dovede vystihnout podstatu problému a správně ji pojmenovat.

R^ Problémy se pak snáze řeší,nejsou-li  zamlžené do spekulací a zbožných přání či nekamuflují-li se za zástupné pseudoproblémy.Připusťte,že p.Paroubekvytěžil z těchto voleb pro sebe takové maximum ,o jakém se mu možná ani nesnilo..Sjednotil levicové voliče a to i na úkor bolševiků.V případných předčasných volbách jim sebere další hlasy,takže ti budou rádi,jestli nespadnou moc pod 10%!!Vyhrál na celé Moravě a bude hrát moravskou kartou,klika,že není z Hodonína nebo Holomóca.;-D Vyhrál v Ústeckém a v podstatě i Jihočeském kraji.Proč asi?RvTermín předčasných voleb si ,pokud se Vám s vládou vůbec podaří projít parlamentem,si vybere on.!!A bude to po serii pořádných průs.rů do kterých Vaší koalici nenápadně přistrčí čumák!!Vyhraje ty volby protože má čas si s líbeznou tváří dobrotivého budovat svou lidovost , obětavost .....Uvidíte,že začne i sportovat. a manželka znění kostymérku!!

Jari 22.6.2006 6:44

Re: Měli byste mít více Macků.A když máte jen jednoho,měli byste mu více naslouchat.Svéráz s jednou vzácnou vlastností.Dovede vystihnout podstatu problému a správně ji pojmenovat.

Celý problém Langra a potažmo ODS je jak přesvědčit Paroubka aby jim podlehl.Nejlepší cesta je ta kterou Langr a Nečas  spolu s Topolánkem předvádí-Státotvorně pomlouvat ,svalovat vinu na Paroubka  chudák ten se rozpláče s ním celá ČSSD a řeknou tak tedy Vládněte.Sami budou plakat v koutku -paráda!

Douša Josef 22.6.2006 8:12

Re: Re: Měli byste mít více Macků.A když máte jen jednoho,měli byste mu více naslouchat.Svéráz s jednou vzácnou vlastností.Dovede vystihnout podstatu problému a správně ji pojmenovat.

Úvaha hodná opravdového analztika. Zvláště ta o tom "plakání". Jedinou snahou Paroubka je, aby se nešetřilo. To je noční můra celé ČSSD. O vládnutí již dávno nejde! Naopak pokud ODS slíbí, že uloží k ledu všechny kauzy ČSSD, může klidně vládnout. On to není žádný med a navíc čekají zásadní reformy, pokud na př. důchody nemají kleknouut, zároveň se zdravotnictvím.

Jarda C. 22.6.2006 9:43

Re: Vyhrál v Ústeckém a v podstatě i Jihočeském kraji.Proč asi?

To je jednoduché - aspoň v tom Ústeckém kraji. Nechal tam účelově přivézt své věrné z Moravy. Lze předpokládat, že ti kromě cesty zdarma dostali aspoň na pivo. Jinak by tam šanci neměl!!!.

nup 22.6.2006 11:11

Re: Re: Vyhrál v Ústeckém a v podstatě i Jihočeském kraji.Proč asi?

Takže pro pořádek:

1) Své věrné si do ústeckého kraje přiváželi pravičáci z Prahy, kde bylo stejně rozhodnuto předem. Aston se k tady tomu dokonce veřejně přiznal a bezelstně doplnil, že jeho kamarádíčka přišel dekorovat modrou šipčičkou sám Gandalovič osobně.

2) Poměrně těsné vítězství ČSSD v Ústí se hodně zmiňuje, ale vůbec se nemluví o Pardubicích, kde ODS zvítězila s o polovinu menším náskokem, čili skutečně o prsa vietnamské baletky. Jižní Čechy už byly zmíněny. Vysočina je z poloviny česká a ve všech okresech vyhrála ČSSD. Ve třech nebo čtyřech okresech středních Čech(!), baště to ODS, zvítězila ČSSD. Ve dvou okresech na Zlínsku vyhrála ODS. Čili ono to s tou modro-oranžovou česko-moravskou mapou není vůbec tak žhavé.

Lerak 22.6.2006 11:43

Re: Měli byste mít více Macků.A když máte jen jednoho,měli byste mu více naslouchat.Svéráz s jednou vzácnou vlastností.Dovede vystihnout podstatu problému a správně ji pojmenovat.

Paroubek   o s o b n ě  s Gandalovičem v Ústí  p r o h r á l!!! Takže to vůbec není o Paroubkových schopnostech. Spíše naopak, ČSSD vyhrála paradoxně v těch krajích, ve kterých udržela či zvedla nezaměstnanost (což tedy v jejich volebním programu nebylo)!!! Jenže jejich voličská klientela nemá žádné analytické schopnosti.

mak 22.6.2006 11:43

v Usteckem kraji volilo neobvykle velke procento lidi s volicskym prukazem

jen nevim jestli omylem nevolili 9 jako tenkrat s SMS pri Moravcovi ;-D;-D

Josef 22.6.2006 3:02

Langr je moudro samo

ale vždycky taovým nebyl,, jeho fyziognomie napovídá mnohé, jeho minulost také...

Říman 22.6.2006 6:37

Re: Langr je moudro samo

Když mluvíš o fysiognomii, měl bys také ukázat rypák, co jsi zač. Asi bychom se divili...

Douša Josef 22.6.2006 6:52

Re: Langr je moudro samo

Já být tebou, tak bych nemluvil o minulosti jiného a zamyslelse nad svou. Ty se svojí fuziognomiía především kriminální minulostí, bys byl za jiné vlády již dávno za katrem, místo u počítače!

A že o tvé fyziognomii a minulosti nic nevím a že tě neznám? No a? Ty jsi uvedl něco konkrétního a podloženého fakty o minulosti Langra? Neuvedl,jen plácáš nesmysly z kategorie Jedna paní povídala! Proč bych já nemohl stejným způsobem mluvit o tobě?

Vilém 22.6.2006 0:23

MIKROLANGR

Jen nepatrná veličina jako jsou poslanci ODS nedokáže čestně vést politický boj ani nést následky svého počínání poté, co se veřejně znemožní.

Pan Langer jasně představoval už svým vyhrožováním šéfovi inspekce dávno před Kubiceho politickým angažná prototyp komunistického normalizačního papaláše, který z politického titulu ohrožuje činnost státních orgánů.

Tyto elementy z politického polosvěta nemají co dělat jinde než v politickém suterénu.

bob 22.6.2006 0:36

Re: MIKROLANGR

Langra zrovna nemusím, mám k němu spoustu výhrad, ale ty Viléme jsi opravdu blb, kterému chybí argumenty a omílá stále to samé. Zkus si zatřepat tím květákem a pokud něco píšeš, snaž se, aby to bylo k věci a s argumenty.RvRvRv

BuBu 22.6.2006 6:45

Re: Re:Bobe, to by jsi chtěl po Vilémovi moc !

Tvé přání, dostat z Viléma něco argumentů - to se rovná tahání telete z jalové krávy ! Jak může něco moudrého říci - když má mozek vymatlaný rudou břečkou ! Stačí se poohlédnout v diskusi a najít si výrony Vilémova chorého, bolševického mozku a budeš mít hned jasno, s kým máš tu čest ! To je takový neskutečný vůl, že to až zaráží, . . . že může chodit bez doprovodu osoby starší 18-ti let !

jirka.s. 22.6.2006 12:05

Re: Re: Re:Bobe, to by jsi chtěl po Vilémovi moc !

Není co dodat!!!!!!

mak 22.6.2006 1:05

vilhelme pises vzletne, ale blbosti

ani ty ani ja nevime, proc se Kubiceho zprava dostala takto na verejnost. Ona to mohle byt klidne provokace cssd, aby se mohly na ODS svadet necestne predvolebni machinace. Ale jedno je jasne, v kotline se jakykoliv tajny dokument muze objevit na verejnosti, nebo byt pouzit jinak. Byt predstavitelem NATO, tak bych se tohoto velmi obaval.

VL 22.6.2006 6:24

Re: vilhelme pises vzletne, ale blbosti

A také můžeme uvažovat o tom, že to prospělo komunistům. Pokud by taková zpráva přesvědčila levicově myslícího voliče, aby nevolil Paroubka, tak koho by volil? Lidovce?