4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
regan 22.6.2006 10:53

Jsou to zbaběllci,

špičky socanů. Rát_ je zloděj, Roubek kryje mafii, Stano spolupracuje s mafií ... a za to může Langr?

pf 22.6.2006 10:47

hm ratha

vysertruje policie, protoze mu klimcovicove fakturoval  sefredaktorske prace na casopisu. Kdy prijde rada na cloveka, ktery dostava za 'koncipientskou' praci 100 k mesicne. Kdo si pretendenta na post ministra vnitra dopredu predplaci?

Mard 22.6.2006 20:39

Re: hm ratha

To je fakt diskriminace proti Grossovi, co má víc!

demokrat 22.6.2006 10:47

ODS by si měla udělat pořádek z hlediska korupce i u sebe

Z hlediska mě, jako běžného občana, není ani tak důležité, jakým způsobem se Kubiceho zpráva dostala na veřejnost, ale její obsah. A tam je vedle určitého balastu nepochybně nepochybný fakt, že ČSSD a její vrcholní představitelé jsou spojeni s organizovaným zločinem. Nebýt yveřejnění zprávy, tak by se asi vše zametlo pod stůl. Takhle je alespoň naděje, že se lecos vyšetří a napraví. Škoda jen, že zpráva je poněkud jednostranná a není tam o zlodějinách i členů ODS.  Podle  toho , co psali minulý týden noviny, její vrcholní představitelé jako Bém, Burgemeister, Jančík, Jurečka řečením sporů v ODS na Praze 5 ukázali, že jim  zkorumpovaní předstravitelé  ODS nevadí a korupční praktiky se jim jeví jako celkem normální. Dosáhli toho  podpořením nedůvěryhodného Jančíka na post starosty na Smíchově, který nakoupením skutečných nebo dokonce fiktivních členů ODS těsně před sestavováním kandidátky před komunálními volbami podvedl ostatní členy ODS, jež k němu neměli důvěru.  Těžko lze očekávat, že desetitisíce za nové členy bude platit ze svého. Z úplatku za veřejnou zakázku se mu to může lehce vrátit. Pokud si vzpomínám, tak Vámi očerňovaný Paroubek v podobném případě dokonce podobného podvodníka nakupujícího hlasy snad vzmetl před volbami dokonce i z ČSSD.

Malý Aston 22.6.2006 11:06

Re: ODS by si měla udělat pořádek z hlediska korupce i u sebe

Potěšil jste mé přesvědčení,že zpráva Kubiceho nesmí být vhozena pod stůl.Pokud mám dojem,policie nešetří vnitřní spory ve stranách,tak jak nešetří,proč kakaový král ČSSD zůstává pořád členem ČSSD a pan Gross je dokonce bezpečnostním poradcem vedení ČSSD,když jeho báchorkám o pitlíku od pana Vika nevěří ani malé dítě. Kdo poruší zákony této země,bez ohledu na politickou příslušnost a postavení,má být řádně a rychle potrestán. Kdo z jakékoliv funkce stranické nebo státní brání vyšetřování police,má být potrestán ihned. Jsem pořád přesvědčen,že ještě žiji v České republice a ne v Bělorusku nebo na Kubě.

ticha@dohoda 22.6.2006 10:33

ano Maly astonku

vsichni jsme na vlastni oci videli sms'ky soudruha prezidenta na konto socasneho predsedy ODS, vsichni/tedy jen ti co maji pamet/ si pamatuji na Sarjevo a mohl bych jmenovat dalsi spousty dukazu frakcni cinnosti v ODS, resp. jinych stranch. Jde o naprosto beznou soucast zivota politicke strany, nebot to je zivy organizmus a jde o dukaz demoracie, protoze v nedemokratickych spolecnostech je frakcionarstvi rovno zrade,pritom jde o nazorovy proud uvnitr stran. Jinak to byl soudruh Langer, kdo domlouval se Zemanem po prohranych volbach korytka v dozorcich radach pro soudruzku Livii, vymenou za oposmlouvu. A byl to soudruh Langer, kdo se osobne podilel na tunelu Pozemnich staveb Olomouc. Ovsem u vas modrych komunistu je naprosto bezne, ze nam kazi vodu ti nejvetsi ochmelkove, opravdu soudruh Langer je ten pravy co muze ukazovat na jine, resp. vest ministerstvo vnitra.Slysel jste nekdy o kozlech ve funkci zahradnika :-)

Malý Aston! 22.6.2006 10:55

Není to špatné ale je to o ničem.

Já jsem hluboce přesvědčen,že pokud by policie vedená 8 let ČSSD a řízená panem Grossem,mohla někoho zavřít i z jiné politické strany,tak by to za velkého zájmu všech televizí dávno udělala. Něco jiného je upřesňování názorů uvnitř strany a něco jiného likvidace protivníků.Pokud se pamatuji,ODS funguje dále a všichni co provedli vzpouru "Sarajevo",ty již nikdo nezná a v politice již nejsou,kromě Havla,kterému jsou blíže komunisté než například KDU o ODS vzhledem k jeho celoživotní nenávisti ani nemluvím.Ještě jednou uvádím,policií jsou vyšetřováni členové ČSSD a policejní vyšetřování je na příkaz Paroubka,Bublana a Husáka zastavováno nebo různými opatřeními bržděno.

bez brýlí 22.6.2006 10:25

"Langr si jenom náhodou odskočil na hajzlík a utajovaný spis nechal zřejmě nevědomky "

jen opravdový lump může tvrdit, že to nebyl úmysl. Chraň nás pán bůh před možným ministrováním tokového "jenom náhodou". Navíc kdyby pan Langr nebyl volebním lídrem, mohla ODS vyhrát výrazněji a nemusel se řešit stav 100 : 100 :-(

Malý Aston 22.6.2006 10:11

Kriminální prostředí vedené ČSSD.

Jako občan,řádně platící daně a tím si plnící svou část dohody se státem,daných Ústavou České republiky,že stát má povinost vykonávat pro nás všechny řádně a ekonomicky služby které požadujeme a které jsou upřesněny v zákonech této země musím konstatovat,že chování pana Paroubka a vedení ČSSD považuji za serii kriminálních činů a boj mezi frakcemi v ČSSD o udržení moci ve státě i v jejich straně,což mi tak nevadí,protože nejsem člen ČSSD a co si tam tvoří,je jejich vnitřní záležitost.Je zbytečné útočit na pana Langra a pana Kubiceho. Všichni jsme na vlastní oči a uši viděli a slyšeli volbu nevolbu Zemana za prezidenta,likvidaci pana Špidli, růst i pád pana Grosse,kakaového krále,Přikryla,Kadlece,Krejčíře,Pitra,paní Součkové,nezaplacené smlouvy ČSSD advokátovi,za to že jim vysoudil Lidový dům a bojí se o svůj život,Ratha a jeho časopisy,problémy v NBU a BIS,Sobotky a jeho 500mil.které se někam převedly a on chudák neví kam,projev pana Paroubka,když byl přesvědčen o tom,že s komunisty má 101 mandátů. Jestliže některý z nejvyšších policejních důstojníků hledá pomoc u našich zákonodárců a pan Paroubek ho napřed nazve že je "Škaredý" a má zájem a již rozhodl že ho nechá zavřít,Vesecká naopak otevře staré případy které byly ve zprávě uvedeny například toho policejního důstojníka,který se napřed pobodá,potom si zajde do sklepa aby se tam oběsil a jiné,tak každý,kdo tady žije a poslouchá televizi musí uznat,že tady není něco dobrého. Doporučuji všem,kteří útočí na pana Kubiceho aby otevřeli oči a v každé knihovně jsou založeny všechny deníky,kde jsou o všem pěkně napsaná fakta. Útočit proti panu Kubicemu může jen člověk,který se podílel nebo se hodlá podílet na pokračování zločinecké politiky Grosse,Paroubka a ostatních šibalů v ČSSD.

Xaver X.X. 22.6.2006 10:15

Tak pravím já, majitel jediné pravdy!!!

Kdepak demokracie, vyšetřování, soudy, to já vím, jak to je a BASTA ;-D;-D;-D

Charlie 22.6.2006 10:27

musíš uznat

že je tu moc divného, co by chtělo vyšetřit a ne zamést pod koberec.

Tomáš Haas 22.6.2006 10:59

Re: musíš uznat

Kdepak vyšetřit, mohlo by se zjistit něco nehezkého o ČSSD, a to by Xaver neunesl. 

Xaver X.X. 22.6.2006 11:06

Hahaha, Tomáš Haas ví zase lépe než já,

co a komu hodlám unést...;-D;-D;-D

P.S. Pro mě za mě ať pozavírají třeba celý parlament i s obsluhou, jestli jim bude prokázáno, že se provinili...

Malý Aston 22.6.2006 11:09

Re: Hahaha, Tomáš Haas ví zase lépe než já,

Pro Xavera. Souhlasím.R^

Xaver X.X. 22.6.2006 11:10

Re: Re: Hahaha, Tomáš Haas ví zase lépe než já,

Ď...:-)

jirka.s. 22.6.2006 11:50

Re: Hahaha, Tomáš Haas ví zase lépe než já,

Ta z bufíku tam už není, ta má jiný džob.

happy 22.6.2006 12:22

Re: Kriminální prostředí vedené ČSSD.

:-DLépe to nemohlo být řečeno.díky.

Kvetla 22.6.2006 10:09

Doporučuji všem-John E.Fitzgibbon-Špinavá hra,vpád japonců na Wall Street

Vydal Hermann a synové r.2OO2.Poučné a zajímavé

JJ 22.6.2006 10:03

Paroubek je normalni lhar

A o tom, ze ovlivnoval politicke kauzy nepochybuji.

Xaver X.X. 22.6.2006 10:06

Věř a vírá Tvá Tě uzdraví....

AeroKarel 22.6.2006 10:09

Re: Věř a vírá Tvá Tě uzdraví....

No, tohle není těžké uvěřit .......

S uvěřením bych měl problémy u tvrzení že to dělá jenom on .......

Xaver X.X. 22.6.2006 10:16

AerKarle, víra v politiky je podle mě trestný čin !!!

franta 22.6.2006 9:59

Jó Topolánek taky říkal Paroubkovi

že má důkazy. Jen je jaksi zrovna nemůže najít. Asi mu je někdo vyfoukl, když byl čůrat.

Jirka 22.6.2006 9:38

Langre...

Langre, vezmi se za ruku s Tlustimilem a odkracejte k propadlisti dejin. Uz jste se znemoznili dost. Dalsi z vasi partaje budou nasledovat.

jirka.s. 22.6.2006 11:53

Re: Langre...

Propadliště dějin.... Sakra, kde jsem to už jenom slyšel?

spaldings 22.6.2006 15:52

Re: Re: Langre...

jojo, bolševici to říkali. Oni teď emigrovali do Finska. Jedna dojnice tam je určitě ;-)

Xaver X.X. 22.6.2006 9:32

Ivánku, kamaráde, tak ty už zas můžeš mluvit ?

No jasně, dyť vona se ta politika sama neudělá a ty mrdky žurnalistický už nějak pořešíme...:-)

nup 22.6.2006 10:55

Re: Ivánku, kamaráde, tak ty už zas můžeš mluvit ?

R^R^R^

Petr Benes 22.6.2006 9:17

Jezis Langere,

ne vsichni obycejni lide jsou blbi jako ty a neskoci ti na takove zvasty. Mame my to "stesti" na ministry vnitra. Nejdriv Standa Kolotuk, ted ten Bublan a uz se tam chysta tohle pako, ach jo. Musime byt svetu docela pro smich.

Paroubek 22.6.2006 8:54

Tak já se ti Ivane omlouvám

Vážně mně to fakt mrzí a příště si dám pozor na to co říkám. Co takhle zajít na pivko a usmířit se ?