4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Langer 22.6.2006 9:24

Re: Tak já se ti Ivane omlouvám

Jirko, pokud točíš modré pivo, jsem Ti k dispozici

Xaver X.X. 22.6.2006 9:40

Re: Re: Tak já se ti Ivane omlouvám

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!!!!!!!!!!!

Psí vrah Čumil 22.6.2006 8:42

Tohle sklerotické olomoucké neštěstí chce být ministrem vnitra....?

Prosím vás, jak dlouho trvá, než člověku vydají zbrojní pas?

Douša Josef 22.6.2006 9:05

Re: Tohle sklerotické olomoucké neštěstí chce být ministrem vnitra....?

Neblázněte, sebevraždy nejsou řešením! Chcet o jen sundat Růžové brýle!

nup 22.6.2006 10:56

Re: Re: Tohle sklerotické olomoucké neštěstí chce být ministrem vnitra....?

Kdo mluvil o sebevraždě??

AeroKarel 22.6.2006 10:08

Re: Tohle sklerotické olomoucké neštěstí chce být ministrem vnitra....?

Po Grossovi už by i Berdych byl zlepšení .......

míša mýval 22.6.2006 8:35

perly sviním házeti

Tento článek doporučuji všem kromě Šejny, Jelínka a Rejzira - ti by ho nepochopili http://www.51pro.cz/pages/show.aspx?cid=82

Saša 22.6.2006 8:29

Pane p.t. Langere,

je třeba dotáhnout to do konce. Pořadem práva civilního zcela jistě; § 174 TZ zde bude asi těžko nepoužitelný.

cca1 22.6.2006 8:13

k prohrám

dovolil bych si Vám připomenout že ODS od roku 1996 jak v Jihomoravském tak později v Olomouckém kraji ani jednou nevyhrála volby do PS - byli volby kdy Vám dali "na prdel" dokonce i komunisti takže jako volební leadre jste opravdu na úrovni.

princ bajaja 22.6.2006 8:30

Re: k prohrám

Ten článek od známého golfisty Langra je křeč -nedozvěděl jsem se vůbec nic nového. Jen svůj mlýnek nakrmil již tisíckrát sešrotovanými slovy. Fakta by vypadala jinak

Kkk 22.6.2006 9:32

Re: Re: k prohrám

Kdo se nic dozvědět nechce, tak se nedozví.

Douša Josef 22.6.2006 7:59

Deník ČSSD Právo v dlouhém komentáří

o úniku odposlechů Topolánka s Dalíkem "vyšetřil", že únik umožnila sama ODS, aby to mohla před volbami svést na ČSSD. Co když i zde to bylo tak. Únik umožnila sama ČSSD, aby to mohla svést na ODS.

Uvažuji jen v logice socanského deníku Právo!

míša mýval 22.6.2006 8:26

Právo ... Právo? Rudé Právo!!

To je ten plátek, co se svou rodnou sestrou Pravdou otiskl fotky z Vítězného února co na nich ze Slánského zůstal jenom klobouk? Pamatujete si tenhle z doby normalizace? Tak já vám to řeknu, naštěstí nebyla stojednička a tak si smíme i pamatovat

Jde dušička přes očistec a tam jsou samý hodiny, každý ukazujou jinak a občas to v některých hrkne a ručička poskočí. Dušička se zeptá anděla, co to je. Anděl odpoví, že někdo na Zemi lže. Jdou dál a najednou strašnej rachot a hodiny se roztočí jak ventilátory. Dušička se zeptá, jestli tam všichni najednou lřou. Anděl na to: To nic, to jen v praze začali tisknout Rudý Právo

čitatel 22.6.2006 8:56

Mývale,

Pravo, to je ten plátek, to hnusné Rude Právo, které vytisklo tento Langerům článek, o kterém se tu dnes diskutujeme.

Charlie 22.6.2006 10:29

Re: Právo ... Právo? Rudé Právo!!

:-D:-D:-D  Díky R^

nup 22.6.2006 10:58

Re: Právo ... Právo? Rudé Právo!!

A nemá tam náhodou bejt "to se narodil Langr?"

Mirek Šejna 22.6.2006 7:46

Ivane Langere

máte pravdu. Vy jste Kubiceho drby opravdu nevynesl do médií. Vy máte jen problém udržet moč v době, kdy Vám leží na stole tajný materiál. A tak musíte na WC, ale materiál necháte na stole pro zvědavé novináře. Takže Vy opravdu jste nic neprovedl, Vám stačilo být doslova a do písmene "vyčůraný" v pravou chvíli.

A za Kubicem opravdu stojí narozdíl od Paroubka výsledky "profesionála". O tom by mohl vyprávět třeba Hučín nebu Uzugnolu. Na oba tyto pány totiž profesionál Kubice shromažďoval "drby" také. A oba nakonec skončili u soudu. A oba nakonec byli zbaveni viny, i když museli chvíli žít ve vazbě. "Kvality" profesionála Kubiceho rozpoznal už Miloš Zeman a tak ho chtěl vyhodit z funkce. Avšak Václav Havel (tolik milovaný všemi členy ODS) se Kubiceho zastal. Dnes se Kubiceho zastáváte Vy, Ivane Langere. Dojemná to shoda s Václavem Havlem.

Douša Josef 22.6.2006 7:53

Re: Ivane Langere

Další, co byl u toho! Voláte neustále po důkazech, pokud se jedná o socany. Jaký Vy máte důkaz o tom, že Langer umožnil okopírování? Krom toho, že to řekl Paroubek? Paroubek slovně dementuje všechna podezření na socany. Langer si rovněž dovolil dementovat toto podezření !

Kantor 22.6.2006 8:18

Re: Re: Ivane Langere

O kopírování tam není ani slovíčko.Langr si jenom náhodou odskočil na hajzlík a utajovaný spis nechal zřejmě nevědomky na stole.To se stává, nemusí přeci všechno zamykat do šuplíku před zvědavými rypáčky.Běžně se to tak dělá i s penězi.

Douša Josef 22.6.2006 8:39

Re: Re: Re: Ivane Langere

A všichni přítomní členové KSČM a ČSSD se dívají, jak novináři fotí a fotí! To jste chtěl říct? Nebo byli na záchodě všichni? a NAVÍC - PAROUBEK POŽADOVAL VEŘEJNÉ PROJEDNÁVÁNÍ PŘESTO, ŽE BYL UPOZORNĚN, ŽE SE BUDE JEDNAT O TAJNÝ MATERIÁL?  Můžete toto tak nějak po socansku vysvětlit? Je Paroubek tak neznalý, chvástal se, chtěl zabránit projednávání? To že to má být veřejné, na tom se v diskuzi točil nejméně 10 minut, přes upozornění o tajném materiálu!

Kantor 22.6.2006 8:55

Re: Re: Re: Re: Ivane Langere

A píšu o tom, že fotili?Milej pane, chlápek, kterej se neumí postarat o utajovaný spis a únik jeho obsahu před volbami bere jako normálka věc, ten je nedůvěryhodný.Proto taky ve volbách prohrál.

Douša Josef 22.6.2006 9:07

Re: Re: Re: Re: Re: Ivane Langere

Tak jak to ten Langer zařídil? Nebuďte tak tajemnej! Víte víc, než ostatní, podělte se s námi!

Kantor 22.6.2006 10:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ivane Langere

Tak já jsem tajemnej?Štěpánek v dolejší hospodě píše že:"Kopie Kubiceho zprávy totiž skutečně zůstala v jednací místnosti branně bezpečnostního výboru na Langerově stole ležet, když si dotyčný odskočil na záchod."Tak Doušo, tak se to dělá, v baráku plném cizích a neprověřených lidí si nechám na stole ležet klasifikovaný spis a jdu si kliďánko na záchod.Dělá se to tak běžně, přece si nebudeme hlavu lámat s nějakým utajováním.

radek 22.6.2006 13:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ivane Langere

Dobře pane Kantore, tak si to shrňme. Pokud jsem viděl v televizi, byl v té místnosti nějaký podlouhlý stůl, kde seděli členové výboru a v čele seděl předseda Vidím, plk. Kubice a NSZ Vesecká (kde přesně seděl Langer nevím). Langer odejde na záchod a nechá na stole otevřenou zprávu. A co dál? To se k tomu volnému místu seběhli novináři a začali si v té zprávě listovat a ostatní členové výboru + Kubice a Vesecká se na to jenom dívali? Nebo to snad fotili z dálky? Proč ne, ale kdo jim potom obracel stránky? Zřejmě jeden fotil a ostatní sborově foukali aby se otočila další stránka, že?

Když jste tak informovaný můžete mi, prosím, napsat, jak to teda ti novináři tajně ofotili v místnosti plné lidí?

spaldings 22.6.2006 16:06

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ivane Langere

Klídek, takhle Kantorové a jiná tvoří dezinformace. Lež se vypustí jaksi pokoutně, mezi řečí o něčem daleko důležitějším někým, kdo je naprostý nýmand. Ale toho si "náhodou" všimnou (a kdyby si nevšimli, tak se do nich ťukne) nějací dva jiní a trochu zkresleně to napíšou. A už je to, jak se vyjádřil ten hezký chlapec co dělá mluvčího ČT VYZDROJOVANÉ - dva nezávislé zdroje Pak už jen Moravec, ten je přece (podle stejného postupu) "profesionál, nejlepší z nejlepších" - takže to nemůže být nic než pravda. A pak už sem Kantorové a Šejnové píšou, že "to je přece známá a ověřená věc". Přitom se jedná o postup z příručky o dezinformacích STB.

Douša Josef 22.6.2006 7:54

Re: Ivane Langere

No a ještě - nějakej odkaz na to, že Zeman chtěl Kubiceho vyhodit by nebyl? Nebo další plácnutí do větru, tolik typické pro rudé bratry?

Douša Josef 22.6.2006 8:57

Re: Re: Re: Ivane Langere

Závěr z odkazu....Následná hloubková kontrola v obou útvarech (ÚOOZ a SPOK), kterou nařídil Grulichův nástupce v čele ministerstva vnitra Stanislav Gross (ČSSD), žádné závažné nedostatky v jejich činnost neodhalila....

míša mýval 22.6.2006 8:29

Mirku Šejno

Kočka Kočka Kočka Kočka Kočka Kočka Kočka Kočka Kočka Kočka Kočka Kočka Kočka Kočka Kočka Kočka

BuBu 22.6.2006 8:42

Re: Šejno, to já zase viděl na vlastní oči . . .

Marťany - chodili u nás po dvorku . . . a pak jsem se posral ! :-D

P.S. Ty ale musíš být vůl, že snad tak ani . . . zákon nekáže ! To snad nemůže být možné, že po světě chodí takový demagog ! Naposledy jsem o jednom takovém četl v knize. Jmenoval se Josef Goebels - t.č. ministr propagandy 3.říše ! Rv Nechtěl bych se Ti dostat do drápů v 50-tých letech - to by mě kolem krku asi dost bolelo !