3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marie Dubanová 9.10.2006 22:30

předčasné volby jsou třeba, je tady stále hrozba, komunisté

dívali jsme se na ČT 1 - na pořad "reportéři ČT" - kde byl , kromě bývalých vězňů z komunistického koncentráku - sem tam vidět i bývalý bachař komunistického koncentráků, a nynější poslanec za komunisty - soudruh Vondruška;,Bývalí vězni, které SOUDRUH VONDRUŠKA jako BACHAŘ  - MUČIL A TÝRAL,a tito vězni s ním dneska chtěli mluvit - ale to soudruh poslanec, a bývalý bachař, nedopustil;  dneska před těmi, které týral  -  hrdinný poslanec za komunistickou stranu "utíkal" a hovořit S NIMI nechtěl ; No cítil on se soudruh docela mizerně, dříve hovořil s lidmi, kteří byli za mřížemi a tedy ON soudruh Vondruška ROZHODOVAL, - kdo bude mučen a bit -  ALE NYNÍ KDYŽ NEMÁ V RUCE BIČ, ČI NĚCO PODOBNÉHO SE ZŘEJMĚ A ZCELA LOGICKY NECÍTIL VE SVÉ KŮŽI; myslím si, že tohle by mělo být na PŘEDVOLEBNÍCH BILBORDECH, ABY LIDÉ VĚDĚLI CO JSOU KOMuNISTÉ ZAČ?

Jaroslav 8.10.2006 1:52

komunisti

...dokonale demagogický příspěvek hodný podpisu soudruha Grebeníčka, Bilaka, Paroubka, Husáka, ....něco hroznýho...demokracie zahyne na to, že naivně dává prostor i nepřátelům...a ten prostor je ještě větší, aby se neřeklo, že jsou menšiny diskriminovány...

Marie Dubanová 7.10.2006 20:38

předčasné volby

předčasné volby by byly určitě - "výhodné" - pro slušné lidi, pane...pro lidi, kteří preferují, logiku - nebo chcete li zdravý rozum -  před socialistickým slaboduchým populizmem, - který si "kupuje voliče" vysokými sociálními dávkami - a tyto sociální dávky, jsou samozřejmě - "založeny" na vysokých daních, těch pracovitých a schopných; lidí; předčasné volby  by byly - výhodné pro lidi, kteří preferují - logicky uvažující, slušné a vzdělané politiky - před hulvátsvím..atd..

Jaroslav 8.10.2006 1:34

Re: předčasné volby

Vážená paní...přestože máte tisíckrát pravdu, vaše připomínka je v zásadě zbytečná...Zde platí jediné: s komunisty se nemluví (a Jičínský je komunista jako řemen). Je totiž pravda a logika nezajímá, oni znají jen svoji ideologii...přeji hezký den. J.D.

emerson 8.10.2006 2:07

Re: Re: předčasné volby

R^R^R^ svatá pravda !!!

Marie Dubanová 8.10.2006 16:49

Re: Re: předčasné volby

Vážený pane,  to je sice hezké, ale zatím co my slušní lidé "s nimi" nebudeme mluvit, a bude nás to ctít - tak nám je -  tedy ty komunisty, sociálisté - nestřeženě, ale šťastně a vesele "nainstalují" do vlády. To všechno, nebo tedy alespoň z větší míry, je to dopad krásné věty, nejsme jako oni, slova která se nám všem moc líbila(tedy alespoň mě)protože nikdo nechtěl být jako oni , tak jsme se de facto nedomáhali,zákoného zrušení komunistické strany a potrestání jejích vysokých tzv.představitelů; Ale nechali jsme je dále,ale hlavně beztrestně existovat a intrikovat, s nakradenými penězi, se bohaté komunistické straně - krásně intrikovalo; A  -  teď  "to" máme v poslanecké sněmovně a pokouší se to dostat do vlády;přeji hezké odpoledne. marie dubanová.

Ataman Jermak 7.10.2006 1:30

Murphyho zákon žurnalistiky

Pokud je ukončen nadpis otazníkem, má odpověď znít: "NE"!

Soudruh Jičínský zjevně žehrá na nepochopení vlastní státotvornosti (omlouvám se za stylistický paskvil z dob Masaryka), protože se mu nepovede v politické kariéře trumfnout eso národní fronty, soudruha Evžena Erbana: poslancem od 1947 do 1992. A navíc Paměti! To už je výkon! Tomu se nemůže rovnat ani Jičínského výron, zvaný halda ústav od 1960.

Tak soudruhu, račte podle Jiránkových fórů do dějinného propadliště-na čítanky to není, na spektakulární mejdany také ne, zmínka v učebnicích právnické fakulty také neakcentuje jméno.

A to je dobře, SOUDRUHU!

Pavel 6.10.2006 22:13

Jičínský jako autor soc.ústavy, kde zakotvil vedoucí úlohu KSČ měl jít tak akorád sedět

 

Faby 6.10.2006 21:56

Ach jo

Kdo přišel na to, že staří lidé jsou moudří. Možná někteří a nebo jen do určitého věku, což není případ soudruha Jičínského. Kdyby byl skutečně moudrý, tak by už dávno odešel do ústraní. U něho platí dvojnásob, že starého psa novým kouskům nenaučíš.

Ataman Jermak 7.10.2006 1:19

Re: Ach jo

Už Jan Werich napsal: "Z mladého blbce vyroste jen starý blbec!"

kecal 8.10.2006 17:05

Re: Ach jo

Myslím ,že u blbosti nezáleží jestli je starej nebo mladej.Blbej je blbej.

Pravičák 6.10.2006 20:25

Demokracie

to je když vládnu JÁ.

pepa 6.10.2006 20:09

jičinský

jičínský, jičinský, kolik za ty svoje agitky dostáváš?:-)

LV 6.10.2006 19:00

a co jiného??

Najednou se socialisté dovolávají ústavy a Voliče! No ano, další volby by totiž pro ně nedopadly... Neboť i jednodimenzionální voliči levice začínají jaksi tušit, že slibované dárečky mizí v nenávratnu; ba i naši milí nepřizpůsobiví spoluobčané začínají naznávat, že 120tisíc za třetí dítě (fakt se na to u některých volebních komisí ptali)se začíná povážlivě rozplývat.

Sami jste svého štěstí strůjci. Co je vám platné, že Váš Jiří Veliký, Nomylný přilákal k volbám větší počet ničemů a konzumentů dávek, než je v státě obvyklé, když přitom z partaje, sice všelijak umolousané z dřívějška, nicméně demokratické a s dlouhou historií udělal "béčko" KSČM??! No, asi je už tak hned nepřesvědčíte, že pečení holubi přece jen budou. Nejspíš ty další volby vynechají. A slušní, většinoví občané? Ten rok J.P. u moci je tak vyděsil, že si to budou dlouho pamatovat!!

Nedovolávejte se proto Voličů ani Ústavy. A řeči o demokracii zrovna od Vás jsou chucpe!!

Vzhůru k volbám, čím dřív tím líp!!! Cokoli, jen aby už ten lump, však víte který, z veřejného života zmizel.

emerson 8.10.2006 2:09

Re: a co jiného??

R^

jkbsb 6.10.2006 18:54

Magor

Někdo kdo si o sobě myslí, že je nejchytřejší jen proto že mu je 150 roků je fakt magor

křovas 6.10.2006 18:50

Vy

starý senile, žijete tu vůbec?

divana 6.10.2006 18:19

a co zkrácení volebního období?

už to tu bylo. socani neremcali, protože to chtěli.. tak by to šlo?

Jaka 6.10.2006 18:16

Předčasné volby měly už být nejpozději včera

.."Není žádný důvod nutit je k opakování voleb, když politikové dosud neprokázali, že žádné pozitivní řešení neexistuje."..

No, to je právě to smutné, že si ty tři pokusy musíme prožít, hnus..

Nedivím se, že po těhle hrátkách bude většina lidí otrávená. Poslouchat Paroubkovu rétoriku a dívat se na jeho herecká antré je o psychické zdraví

Tomáš Kubín 6.10.2006 17:06

ASTONE, PROBOHA UŽ DOST!!!!

ASTONE, FAKT TO NEJDE TY JIČÍNSKÉHO SMRDUTOSTI PROSTĚ ODMÍTNOUT???? VŽDY´T TO JE NĚCO STRAŠNÉHO!!!

AŤ SI PRUDÍ V PRÁVU A NEZASÍRÁ PSA!

Ataman Jermak 7.10.2006 1:37

Re: ASTONE, PROBOHA UŽ DOST!!!!

ASI TO MYSLÍŠ DOBŘE, JÁ BOLŠEVICKÉHO SENILA TAKÉ NESNESU. Ale ASTON je frajer, dává prostor i křesťanským fundamentalistům typu rev. Drápala či tupohlavům typu "kanadočecha" Adlera. Taxe obrň kořaukou a sejmi ty, co se ti nelíbí!

shark 6.10.2006 16:58

Bože soudruh Jičínský mudruje o demokratickém státě?

Je nutné v demokracii číst Bučínského?

vladimír 6.10.2006 15:27

předčasně volby ano a hodně rychle

Člověk se nestačí divit nad neomaleností politiků. Jasný rozum říká: stávající "vláda" bez důvěry má řešit pouze běžné denní události, nikoliv koncepční.    Vláda, prezident, poslanci by všichni měli společně pracovat na co nejrychlejších volbách. Kdyby se nedej bože nějakým způsobem podařilo odstrraniít možný patový výsledek v dalších volbách, byla by to fantastická ukázka nejenom nám ale celé evropě, že jsme ještě logicky fungující stát, o čemž nyní lze vyslovit hluboké pochybnosti. A druhá záležitost: na všech státních postech od určité funkce by měli být vybírání pracovníci běžným výběrem , to znamená vybrat nejlepšího ve vzdělání, manegeringu, pragmatičnosti , znalosti daného oboru. Toho dosadit na dobu např. 5 let. Nikoliv nějakého strejdu z vítězné strany jak se děje nyní a paralyzuje veškerý chod státních organizací tak, že z nich nevypadnou ani běžná řešení.

AeroKarel 6.10.2006 15:15

Blahoslavení .......

Karel 6.10.2006 15:00

Diky Astone, že nám pořád ještě poskytuješ

 šplechty pana Bučínského, který se s urputností Narcise  shlíží  ve studánce, kterou předím  dokonale zakalil. Co na tom, že všem ostatním spíše připomíná biblického Onana ...

ACHJO 6.10.2006 14:56

dědo

jste křivule obecná,končete už konečně.(Y)

emerson 8.10.2006 2:11

Re: dědo

;-D;-D;-DR^R^R^

Karel 6.10.2006 14:54

Diky ASTONE

t.smilauer 6.10.2006 13:58

Soudruhu Jíčínský!

Uškodil jste této společnosti již dost a jak je vidět,hodláte škodit dál. Je opravdu zajímavé slyšet mluvit právě Vás o demokracii.

taksoudruh 6.10.2006 13:51

zaslouzeny odpocinek

Vazeny soudruhu Jicinsky,

vim ze Tvoje oddanost strane Ti zabranuje videt v mimoradnych volbach skvelou prilezitost nasi vdecne verejnosti, poslati Te na Tvuj zaslouzeny odpocinek. 

Jinak ale s Tebou soudruhu naprosto souhlasim, ze prilis caste opakovani voleb muze dati verejnosti az zcela zcestne nazory, jako napriklad to, ze ne strana ale oni jsou zdrojem veskere politicke moci v tomto state. Take si myslim, ze kdyz uz musime miti tuhle demokraturu, tak alespon tu nama a nikym jinym rizenou.