3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 3.7.2008 14:48

Paní Bobošíková souhlasím se všemi uváděnými úvahami, ale uniká mě hlavně způsob odvolání....

neboli jak.....? A přitom nedovolit zvůli vedení jakékoli partaje proti svým verWolfům...... co kdyby to náhodou byly v budoucnu ovečky......  ? takže články a úvahy se mě líbí ale nezlobte se od vás jako od poslance, bych raději očekával tu odpověď jak odvolat...?   a právo poslance na odvolání odvolání ..... samozřejmě, že kdyby pánové Wolf, Melčák i Pohanka setrvali v lůně své strany asi by nepotřebovali ochranky tak rozhodně poskytnuté panem Langrem a hlasovali dle svého svšdomí (nikoli ovšem proti svým voličům a danému programu strany) ... ovšem pokud by se prohřešili proti programu své strany za kterou byli zvoleni byť v jediném bodě, měl by jim končit mandát automaticky.... Takový radar ovšem by  v tom nebyl, protože ten neměla ve volebním oprogramu žádná strana...... takže Wolfa neodvolávat, ale docela dobře obvinit z vlastizrady včetně celé vlády, protože mandát k jednání staveb a umístění vojenských zařízení cizích velmocí z voleb nevyplynul, zde musí být rozhodujíci jen a jen referendum když už se to ti hoši báli do programu dát a nevyhráli to s volbami......... mají právo na jediné...... tribunál za zradu země a občanů!Hezký den.

AndyO 3.7.2008 15:05

Re: Paní Bobošíková souhlasím se všemi uváděnými úvahami, ale uniká mě hlavně způsob odvolání....

ten poslední odstavec značí, že už jste totálně zešílel. Zastřelte se.

Věštec 3.7.2008 23:23

Nepochopim PROČ ne radaru..

Když zde byli Sověti a měli v Brdech atomové hlavice, byl jsi asi pěkně zticha aby Ti nenatrhli pokožku, teď se snažíš na sebe upozornit nelogickým názorem.. Asi nevíš, že pokud se nebudeme bránit, budeš ješte Ty sám tlouct hlavou o zem a vzívat HAlaha abys mohl zůstat naživu či nebyl mučen...

mirek 3.7.2008 14:46

Bobošíková ví, že je to utopie, ale pro někoho se snad hodí..

Sama Bobošíková má několik tun másla na hlavě, sotva se dostala do Evropského parlamentu, neuplynula moc dlouhá doba a rozešla se se svým souputníkem Železným a založila si svou stranu POlitika 21. Čili v přímé souvislosti s požadavkem, Bobošíková vystoupila ze sdružení kolem Železného, stala se volným poslancem a měla by tudíž okamžitě vrátit mandát. Moc dobře ví, že to nejde, moc dobře věděla, když opouštěla Železného, že se jí za to nic nestane.

Její nebetyčná drzost a egoismus bují, jak vidno, aritmetickou řadou. Možná se však najde dost oveček, kterým se budou líbit takovéhle jednoduché, konjukturální výlevy a řeknou si, ta "jim" to dá... Mají pravdu, ona "jim" to dá, ale jen za vysoký plat a za super teplý flek...

jm 3.7.2008 14:11

PARLAMENTNÍ PRAXE 1.REPUBLIKY BYLA TAK JEDNODUCHÁ A ÚČINNÁ, že vymýšlení čehokoliv jiného kýmkoliv je průhlednou podporou současného darebného stavu. Tehdy poslanci do stranických trezorů ukládali bianco podepsané rezignační listiny...

PARLAMENTNÍ PRAXE 1.REPUBLIKY BYLA TAK JEDNODUCHÁ A ÚČINNÁ,  že vymýšlení čehokoliv jiného kýmkoliv je průhlednou podporou současného darebného stavu. Tehdy poslanci do stranických trezorů ukládali bianco podepsané rezignační listiny... To se Vám paninko asi také nelíbí....

pepa 3.7.2008 14:11

Kdo do politiky?

V ČR je mnoho chytrých a hlavně slušných lidí, ale vzhledem k tomu jaký druh lidí v současné době v politice převažuje, je jim z představy jít do politiky mírně řečeno nevolno. Řešení se nenabízí, politická strana si každého přetvoří k obrazu svému, a ti kteří se nedají nakonec dobrovolně odejdou, a my stále budeme tam kde jsme nyní.

Bokonon 3.7.2008 14:04

Trapné

Trapná snaha jakoby měřit všem stejně. Ve skutečnosti je dramatický rozdíl např. mezi případem Wolf a Tlustý.

rtep 3.7.2008 13:56

Odvolaná Bobošíková

Jako že Vás paní Bobošíková nemusím, tak článek se Vám docela povedl. Předpokládám, mluvíte též o evropském parlamentu, kde i Vy jste zdrhla jinam, sotva jste se tam po jiných zádech vyškrábala. Tak s chutí dotoho. Odvolejte se.

Jarmila 3.7.2008 13:55

Mužské ego

Přečetla jsem si všechny příspěvky. Proč se nezabýváte podstatou věci. Jde o odvolatelnost poslance podotýkám, pokud neplní program strany, za kterou byl do parlamentu delegován. Co tomu brání, jen zákony. Zdraví rozum napovídá, že by to tak mělo být. Tedy v případě, kdyby se to tak moc nehodilo zrovna ODS. Co je však největším problémem vašich příspěvků? No přeci, že je napsala"slabá" žena. Co si to dovolujete? Ta žena je stokrát silnější než vy. Jenže mnoho z vás, byl chělo být europoslancem a nedostalo se na vás. Mačochisti styďte se! Víc argumentů, méně závisti.

Malý Aston 3.7.2008 14:04

Re: Mužské ego

A kdo bude rozhodovat o tom,kdo a jak hluboko plní nebo neplní program strany?Která organizace? Ta co ho navrhla,nebo okresní nebo krajská nebo dokonce ÚV.To tady již jednou bylo Vážená.Oni tomu říkali Kontrolní orgán strany,největší darebáci.Máš jiný názor než předseda? Šup a je tam poslušný náhradník,to by teda byl ale bordel.:-D

Hrad 3.7.2008 23:55

Re: Re: Mužské ego

Ono ten poslanec je kopáč studní?

lerak 3.7.2008 13:37

Jasně, zrovna teď bych jich odvolal 90%

A proč by si měli přeletovat z jedné pol.strany do druhé, měnit nálady jako na běžícím pásu?Ven s nimi a hned!

Jirka 3.7.2008 12:55

Nikdo nebrání poslanci, aby sám odstoupil,

tak to udělejte, paní Bobošíková. Manžela, pardon "asistenta", si můžete samozřejmě platit sama. Jste symbol morálních kvalit a nezištnosti. 

Jura Jurax 3.7.2008 12:50

No,

ono to už tady jistě zaznělo - názor pí Bobo k tomu svádí - totiž že bylö-li by lze odvolat voliči i poslance z euparlamentu,  Bobo by tam už nebyla.

Alfons 3.7.2008 12:31

Trefovat se do slabé ženy,

to je jediné na co máte modří hrdinové.:-)

Pozorovatel 3.7.2008 16:44

Re: Trefovat se do slabé ženy,

Fonsi, je to hluboký omyl, BOBO není slabá žena. Ona mít tu moc a být tam tehdy, stála by po boku Goebblse. I vlastní sbírku obrázků by si po známosti s Goringem založila. Tak v tom zatím lítal Vovka sám.

Ivan 3.7.2008 12:26

PANÍ BOBOŠÍKOVÁ STYĎTE SE

Kdyby byli poslanci odvolatelní, pak by paní Bobošíková již nebyla europoslankyně. By mě zajímalo, co v EP vůbec prosadila, je akoát na ostudu, a to ani nemluvím o tom jak letos znevážila volbu prezidenta. Paní Bobošíková styďte se.

alde 3.7.2008 15:35

Re: PANÍ BOBOŠÍKOVÁ STYĎTE SE

Žadna souvislost,styd´se ty jestl iviš co toje.mente de,kapišto?

Alenka v říši divů 3.7.2008 12:12

Období třešní!

Třěšně se červenají na stromech a tak jejich vyznavačka, červená paní Bobošíková píše a píše (nesmysly a své vize),ale bacha! Třešně začínají zrát a černat a tak brzy budou i její názory podle Černých-nu ať žijí turisté, teď mají příležitost cestovat!!!!

jachtík 3.7.2008 11:30

bobosikova si nabehla si

odvolatelnost by se měla týkat i europoslanců, tedy i vás, pani bobo. hned bych hlasovat pro vyprraskani cele vasi povedene familie z bruselu

Okar 3.7.2008 11:49

Re: bobosikova si nabehla si

Jsem všemi deseti pro možnost odvolat europoslance, v tomto smyslu s Bobo souhlasím!

jirka.s. 3.7.2008 11:20

Vážím si toho....

...soudružko Bobo, že byste byla tak laskava a přisoudila mi tu možnost, coby voliči, odvolat "svého" poslance! Ale šla byste až tak daleko, že byste mi tuto možnost poskytla i v případě, že jsem Vás nevolil a že dostatečným důvodem pro odvolání poslance (obecně, nejen Vás) by byla zpronevěra základní lidské slušnosti? Což se týká v případě vaší kandidatury na prezidenta za komouše především Vás! Nefackuje vás náhodou hanba? Evidentně ne, když máte tolik drzosti a ještě se producírujete i zde na Psu! Rv(Y);-(Rv

Hrad 3.7.2008 13:06

Re: Vážím si toho....

Yrko souhlasím. Co si to ta Bobošíová dovoluje, producírovat se zde, kde se úspěšně seberealizuje duchovní elita tohoto státu. Fuj. Tu základní lidskou slušnost definuješ sám? Máš pocit, že Spinóza by se měl po tvém ataku hluboce zamyslet? Tu základní lidskou slušnost máš naučenou, nebo jsi ji objevil mezi lidmi? Považuješ slušnost(nedefinuji) za ideální, nebo instrumentální hodnotu? Nebo si jen tak hraješ na písečku a plácáš ho.no s pískem, v radostném očekávání že z toho vznikne něco co tě strašně se.e a co okamžitě vystavíš na Psu. . Jestli ano, tak se podívej na ruce a čichni si k nim. Možná už nic necítíš. Jdu udělat něco pozitivního. Zaplavat si.

TBB 3.7.2008 10:47

Frailty

Shakespeare říká "Frailty, thy name is woman" - čili "Křehkosti, tvé jméno je žena". V případě Bobo změňte "frailty" za "chucpe" a "žena" za "Bobo" a pro ty, kteří nevědí, čemu tak Židé včetně Železného říkají, užijte lidového "z toho by se jeden pozvracel".

Pavla 3.7.2008 10:38

Další hloupý příspěvek paní BUBO BOBO

Vážená paní Bobošíková, přečetla jste si někdy reakce na Vaše příspěvky? Zaspala jste trochu čas,zenit máte již v minulosti a tak podle Vašeho článku by bylo na místě dát zářný příklad a odstoupit ze své funkce.Tímto způsobem se politika nedělá.

Pozorovatel 3.7.2008 16:49

Re: Další hloupý příspěvek paní BUBO BOBO

Tleskám, jak se dá. Zkuste si představit, že by BOBO, Vy nebo já nebyl/a. V zásadě by se nic nestalo, akorát my jí tu její pochybnou existenci platíme a už jsme nejméně 2 na jednoho příživníka.

novaz 3.7.2008 10:06

šílená Bobo

Odvolatelná by měla být hlavně ona, komunistická kandidátka na prezidenta, neboť neví co plácá. Topolánek nikdy neoznačil Tlustého za přeběhlíka nebo zrádce, Bobo jako vždy lže.

novaz 3.7.2008 10:03

notorický flákač, lhář a korupčník - Bobo jako živá

Nemocí šílených krav ochořelá europoslankyně Bobo se znovu dopuští vlastních myšlének a znovu šlape v h...ě. Komunistická kandidátka na prezidenta mluví o jiných, ale takové odvolání by se mělo týkat hlavně našich europoslanců,  Bobiny zejména. Navíc jsem nikde nečetl ani neslyšel, že by Topolánek hovořil o Tlustém a jeho dvou kámoších jako o přeběhlících nebo zrádcích. Bobošice se zase jenom zviditelňuje a já jen doufám, že toto volební období je jejím posledním.

fren440 3.7.2008 9:55

Princip

Bobošíková nezná základní princip demokracie. Neodvolatelnost poslanců je jedním z nich. Ústava definuje jak odvolat celou PS. Neodvolatelnost je brzdou v demokratickém způsobu řízení. Není země, kde by rozhodovali ve všech otázkách všichni voliči. Takový stát by nešlo řídit a postupně by zanikl. Pokud chce paní Bobo něco udělat ať prosazuje většinový  volební systém, ale pokud sežene 3/5 většinu v PS a Senátu.

Martin II 3.7.2008 9:46

No to je názor......

se kterým podle mého musí souhlasit každý rozumný člověk.paní Bobošíková vždy ví dobře o čem píše,na rozdíl od některých pisálků jako Doležal,Klein,Páral,Zvěřina,kteří už dávno ztratili novinářskou nestrannost a oblbují svou propagandou .!