2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z 8.7.2008 16:09

Schwarzenberg vymasturboval konečně smlouvu o radaru

;-D

novaz 8.7.2008 15:59

konečně podepsáno

Krásný a sladký den. Konečně jsme poslali Rusa tam, kam patří. Bolševik Za orálků asi pláče.

H.K. 8.7.2008 15:24

Re: Ať žije ODS! ať žije ODS! ať žije ODS!

Autor: Z IP: 85.25.132.xxx   Ať žije naše rodná strana ODS! 

 Ať žijí všichni, nejenom ODS, ale i ČSSD, SZ, KDÜ ČSL, atd. A't žijí všichni, ale za své.

Z 8.7.2008 15:15

Ať žije ODS! ať žije ODS! ať žije ODS!

Ať žije ODS! ať žije ODS! ať žije ODS! Toto zní rozjásaně letní Prahou dnes 8.7.2008. S USA na věčné časy, a nikdy jinak! provolávají šťastní Pražané. Ať žije ODS, ať žije ODS, ať žije ODS. Ať žije věčné a nerozborné přátelství lidu USA a ČR! Ať žije Condoleezza Riceová a náš drahý kníže Schwarzenberg, ať žije náš Topolánek, ať žije náš drahý Čunek, ať žije Parkanová! Jejich přítomnost Pražané jen matně tuší, protože členové vlády jsou ukryti ve zbrusu nových pancéřových automobilech Pandur, jejichž kolona rychle projíždí z letiště Ruzyně Prahou ke Kramářově vile. Rozjásaní Pražané provolávají slávu naší drahé vládě, která pozvala naše drahé přátele z USA a těší se, že americká námořní pěchota si postaví základny v ČR a sklady jaderných bomb u Jižního Města.

V ulicích Prahy jsou statisíce slavnostně naladěných občanů, vlaječkami a třepetalkami vítají hosta z nejvzácnějších Condoleezzu Riceovou, která nechala zastavit svůj silně pancéřovaný automobil značky M1 Abrams a přes štěrbinu tankového periskopu se zdraví s Pražany. Na pozdrav Pražanům nechala několikrát otáčet věž s kanónem, když obklopili její vozidlo. Pražané jí za to vděčně děkují.

Americkým radarem v Brdech zasadíme zdrcující ránu komunistickým a islamistickým uchvatitelům! Radarem a raketami na ně, jak jinak. Moskevským finančním jestřábům z Něvského prospektu přejde chuť na naši demokracii, až spatří pyšné hlavice amerických střelhbitých mírových raket. Tak se musí na agresora. A nepolevit. Radar v Brdech jistě nebude poslední. Do konce pětiletky naši pracující zbudují ještě radary v Krkonoších, na Ořechovce v Praze 6 a na Českomoravské vrchovině. Už víte koho budete příště volit? ptá se šibalsky komentátor rozhlasu a my víme jako všichni rozjásaní pracující, že to zase bude naše ODS. Ať žije naše rodná strana ODS!

JJ 8.7.2008 15:14

A ma byt?

US treba podepsalo a neratifikovalo Kyoto.

U Polaku nakonec slo o neco jineho - levice tam zakladny nechtela a tak nastavili podminky tak, aby byly neprijatelne. Tot vse.

VLADIMÍR 8.7.2008 14:28

Re: Je neuvěřitelné, že nejvíce proti radaru ječí

S komunisty si nedělejte těžkou hlavu, ti budou vždy proti všemu a soc., kdyby byli u moci tak to taky podepíšou, to jenom dnes dělají caviky. 

Starý J. 8.7.2008 13:59

Je neuvěřitelné, že nejvíce proti radaru ječí

ti, kterým naprosto nevadilo (dokonce hlasitě souhlasili), že jejich zástupci v parlamentu, jejich komunističtí spolustraníci odhlasovali pobyt ne 200 vojáků, ale celé armády, včetně rodinných příslušníků, celé výzbroje, tanků, dělostřelectva,raket i raket s jadernými hlavicemi (ale ty byly umístěny dokonce bez smlouvy a schválení komunistickým parlamentem).

Tito soudruzi ve své vojenské doktríně souhlasili s tím, že Čechy a část Moravy byly určeny jako přímé bojové pásmo vojenského nukleárního konfliktu. Teď straší s nasměrováním ruských nukleárních raket na naše území jako odpověď za vybudování radaru. Ale na koho budou ty rakety namířeny? Na radar stačí jedna, a ještě ani nemusí být s jadernou hlavicí a zbývající jaderné budou tedy mířit na obyvatelstvo, protože zde žádné cizí nepřátelské armády vůči Rusku nejsou, jako tomu bylo v případě ruské armády na našem území.

Ano, nejvíce řvou komunisté a Paroubkem dirigovaní socanští straníci seskupeni přímo kolem něj. Pokud se týká komunistů - nejsou to žádní jiní noví komunisté, než byli ti, co byli komunisty za přítomnosti ruských vojsk na našem území. Jak jim máme věřit to chrabré přesvědčení, že oni mají nejvíce na srdci to, aby zde nestála noha cizího vojáka? Jak zrovna říká v TV komunistický poslanec Černý, je představa radaru na našem území pro ně  naprosto nepředstavitelná! Kdyby se bývali v minulosti jen jedním slůvkem proti ruské armádě na našem území ozvali (jako že to neudělali), dávno již by v komunistické straně nebyli, včetně všech dalších známých dopadů na jejich  život! 

R. J. 8.7.2008 13:33

Re: Tomu se říká seriozní argumentace.

Ty blbečku, ten tvůj slovník tě prozradil, tak kecel Husák a jiná verbež,ty rudej propagandisto,mazej zpět do rudého koutku,nám PŠM nedávej,a jak to že používáš počítač, to ti neřekli, že počítač je "děvka imperialismu"? Táhni na ščot,lapasáku.

Starý J. 8.7.2008 13:27

Re: Fakt

Není důvod to předávat NATO, protože USA jsou NATO. Bez USA žádné NATO ani neexistuje. Celé NATO se jen a jen opírá o vojenskou sílu USA. Zvláště pokud tam jsou podobné státy jako Česko, které by rády, aby je někdo chránil a je to nestálo ani peníze, ani vojáky, prostě nic. Dokonce ani plochu větší zahrádky na radar.

R. J. 8.7.2008 13:26

Re: Re: Re: marxista Za orálek věčně mimo mísu, štěká jako cirkusový psík

No, po včerejšku je to evidentní pokrok,jen tak dál a houšť, tedy ohledně radaru,já mám jen strach že to v parlamentu neprojde, děsím se toho okamžiku, už vidím ty rudé držky jak se zajíkají štěstím v souzvuku s "vlastencema" co budou hýkat ty stupidnosti o "naší suverenitě" a že cizáka tu nechceme. Proč jen jsme taková hovada, nevidíc minulost,a dopředu jen k nejbližší hospodě. Pane Bože zač nás trestáš.

Fafa 8.7.2008 13:24

Re: Re: Re: Bezpečnost Polska plyne z globální bezpečnosti

OMare, na to se prosim Vas radsi neptejte. Za chvili se probudi S/keptik Maximus a Gh. ;-) 

Saša 8.7.2008 13:19

Soudruh Zaorálek zahraniční politice rozumí,

vždyť na UJEP v Brně získal doktrorát z . marxismu leninismu. Byl též místopředsedou SSM.

Zdravstvuj tovarišč Zaoralek.

Simon 8.7.2008 13:15

Re: Tomu se říká seriozní argumentace.

Vydávat Chaveze za nezavisleho je opravdu srandovní.... Takže komunistické manýry jako znárodnování, zavírání politických oponentů a podobně se ted vydává za znak nezávislosti???;-€

R. J. 8.7.2008 13:14

Re: Re: Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

Stačí jenom navštívit voj. historický ústav, nebo přečíst pár knih,třeba od bratří Kokošků,nebo od Tesaře,tam to má pán "naservírovaný"  i s podnosem. Stačí chtít.Takže "souhlasím", hlavně tupě nežvanit.

Simon 8.7.2008 13:04

Ve zkratce

Polaci mají ve všem pravdu, zatímco my se všichni( až na osvíceného pana Zaorálka a jeho kolegy) mýlíme...:-D Írán nepředstavuje hrozbu... možná jo, zatím.

Jedna otázka: Kdy že to přesně začal Noe stavět Archu???

Ondra 8.7.2008 12:51

Re: Re: Re: Re: Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

To jsou mýty, které bohužel stále přetrvávají. Naopak, vyšetřovatelé Heidrychovy smrti hodnotily čechy jako fanatiky, kteří raději zemřou, než aby něco prozradily. Jenže to se chce o téma trochu zajímat a ne  plácat  názory  jiných.

Dadacos 8.7.2008 12:48

Multiplikovaný zápor

L. Zaorálek: =Polský premiér Tusk řekl, že nepodepíše žádnou smlouvu, u níž nebude jisté, že nezvýší bezpečnost Polska.“=

Znamená to, že Tusk podepíše smlouvu, u níž bude jisté, že nezvýší bezpečnost Polska?

VLADIMÍR 8.7.2008 12:46

Re: Přesně !

Mrtine běž za roh a dej si pár facek, třeba to pomůže

anežka 8.7.2008 12:30

Re: Přesně !

tebe štve, že se neleze do rudých řití, že? Tam ty lezeš už dlouho:-)

Martin 8.7.2008 12:27

Re: Re: Zaorálek najednou jásá nad "postojem Polska"

.....a tenhle váš uslintanej bernardýn je lepší ???:-D:-D

Martin 8.7.2008 12:23

Přesně !

Chování politiků ODS a nekřesťanských KDU,není nic jiného,než řiťolezectví a lokajské poklonkování končícímu fanatikovi Bushovi a té opici,která to podepíše.RvRv

anežka 8.7.2008 12:16

Re: Re: Re: Bezpečnost Polska plyne z globální bezpečnosti

není, on jen se Zaorálek poskytuje orálek v Moskvě

anežka 8.7.2008 12:13

Re: Re: Vzkaz pasákovi F. Čechovi

hele ty magore, klíče od všeho si tady chtěli vzít Rusáci, když nás v 68 přepadli. Hlavně si hlídej svoje klíče, ty tajdrdlíku:-) Odemkni si mozek...

Queribus 8.7.2008 12:13

A že jste nás neinformoval ihned po návštěvě,

pane Zaorálku? Proč až dnes? Je to vlastně jedno, dnes se podepíše, zanedlouho schválí a vašim moskevským přátelům zbydou oči pro pláč. Rusko tak příjde, po NDR, definitivně o další kolonii.

OMar 8.7.2008 12:13

Re: Re: Bezpečnost Polska plyne z globální bezpečnosti

Pánečku, to je sloh..." kapitalistické a demokratické Rusko se vymanilo ze sevření SSSR" - můžu se jenom zeptat , kdo že to ubohý Rusko v tom SSSR vlastně svíral?

anežka 8.7.2008 12:10

Rusko a dodávky surovin...

Ivanovi už totálně hráblo-je to nenapravitelný bolševik

anežka 8.7.2008 12:08

Re: Re: Re: Bezpečnost Polska plyne z globální bezpečnosti

on sleduje dění, ale dostává informace pouze v rámci své rodné KSČM...

anežka 8.7.2008 12:02

pro rudého Ivana

přestěhuj se do Ruska a postavte si tam klidně 2 radary......hlavně jdi do háje

vlasta 8.7.2008 12:01

předčasné volby

Soudruh Zaorálek opoměl zdůraznit, že ne na nátlak Washingtonu, ale Kremlu, byly iniciovány předčasné volby a převzetí vlády odpůrci základny.

anežka 8.7.2008 12:00

Re: Re: Tomu se říká seriozní argumentace.

hřbet bolí Jyřyka, když se Zaorálkem jezdí do teroristických zemí a "jednají tam"