Středa 15. 5. 2024Žofie polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 139
  • Poslední: 11.7. 2008 19:46
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
Simon 8.7.2008 13:04

Ve zkratce

Polaci mají ve všem pravdu, zatímco my se všichni( až na osvíceného pana Zaorálka a jeho kolegy) mýlíme...:-D Írán nepředstavuje hrozbu... možná jo, zatím.

Jedna otázka: Kdy že to přesně začal Noe stavět Archu???

Woe#terim 9.7.2008 17:15

Re: Noe?

Kdy že to přesně začal Noe stavět Archu??? – približne 4 500 rokov dozadu (asi 2500 rokov pred Kristom). Mimochodom, staval ju 120 rokov – sám zo svojou rodinou (8 ľudí, presnejšie z časťou svojej rodiny).

Dadacos 8.7.2008 12:48

Multiplikovaný zápor

L. Zaorálek: =Polský premiér Tusk řekl, že nepodepíše žádnou smlouvu, u níž nebude jisté, že nezvýší bezpečnost Polska.“=

Znamená to, že Tusk podepíše smlouvu, u níž bude jisté, že nezvýší bezpečnost Polska?

Woe#terim 9.7.2008 17:18

Re: Multiplikovaný zápor

To je samozrejme preklep – správne: nepodepíše... nebude... zvýší.

Martin 8.7.2008 12:23

Přesně !

Chování politiků ODS a nekřesťanských KDU,není nic jiného,než řiťolezectví a lokajské poklonkování končícímu fanatikovi Bushovi a té opici,která to podepíše.RvRv

anežka 8.7.2008 12:30

Re: Přesně !

tebe štve, že se neleze do rudých řití, že? Tam ty lezeš už dlouho:-)

VLADIMÍR 8.7.2008 12:46

Re: Přesně !

Mrtine běž za roh a dej si pár facek, třeba to pomůže

Milan 8.7.2008 18:45

Re: Re: Přesně !

Kdyby to šlo,dal bych ji tobě,aby ses probudil.!

VLADIMÍR 8.7.2008 19:09

Re: Re: Re: Přesně !

Jo hovado když se narodí, tak za to nemůže

Queribus 8.7.2008 12:13

A že jste nás neinformoval ihned po návštěvě,

pane Zaorálku? Proč až dnes? Je to vlastně jedno, dnes se podepíše, zanedlouho schválí a vašim moskevským přátelům zbydou oči pro pláč. Rusko tak příjde, po NDR, definitivně o další kolonii.

vlasta 8.7.2008 12:01

předčasné volby

Soudruh Zaorálek opoměl zdůraznit, že ne na nátlak Washingtonu, ale Kremlu, byly iniciovány předčasné volby a převzetí vlády odpůrci základny.

Oskar 8.7.2008 11:51

Bolševik a marxista Zaorálek,

jak správně podotčeno v diskusi, s tímhle svým blábolem zaplevelil jiné internetové weby, a posléze mu to vzal i Pes. Má to, prokristapána, zapotřebí?    

novaz 8.7.2008 11:47

zaoral, neoral

Bolševik a marxista Za orálek znovu plácá nesmysly. Podle něho Poláci vlastně nevidí nebezpečí nikde ve světě. Proč a proti komu ale žádají vyzbrojit svou armádu americkými raketami Patriot, o tom soudruh významě mlčí. Druhý největší komediant hned po Jyřykovi.

Standa 8.7.2008 11:20

Fakt

uvedený je hlavní "USA svůj systém nikdy nepředají alianci." Není důvod topředávat NATO, ochránit je třeba jen a pouze jen USA.

anežka 8.7.2008 11:58

to ti nabulikoval Zaorálek

když tě učil na ostravské fakultě marxismu leninismu, co? :-D

Starý J. 8.7.2008 13:27

Re: Fakt

Není důvod to předávat NATO, protože USA jsou NATO. Bez USA žádné NATO ani neexistuje. Celé NATO se jen a jen opírá o vojenskou sílu USA. Zvláště pokud tam jsou podobné státy jako Česko, které by rády, aby je někdo chránil a je to nestálo ani peníze, ani vojáky, prostě nic. Dokonce ani plochu větší zahrádky na radar.

Starý J. 8.7.2008 11:06

Zaorálek najednou jásá nad "postojem Polska"

který prý není licitací. A čímpak asi jiným je? Jestliže Poláci říkají: ANO, ale co za to? - pak je to licitace v každém případě a proč to tak nenazvat?

Zajímavější je ale jiná věc. Zaorálek překvapivě chválí Polsko, aniž si uvědomuje (ani toho není schopen), co Poláci po USA chtějí a proč to chtějí. Chtějí dostatečný počet raket Patriot pro "zajištění vlastní bezpečnosti", ale zásadní otázka je: PROTI KOMU??? Že by proti Slovensku, Česku, Maďarsku, nebo Pobaltským státům? Odkud cítí Poláci ohroženi raketami krátkého a středního doletu? Jestliže to ohrožení ze strany - a teď to tedy napíši - Ruska neexistuje, jak je jistě soudruh Zaorálek jako rusofil přesvědčen, tak proč tak obhajuje postup Poláků?

Asi si Zaorálek zároveň neuvědomuje (nebo nechce), že vyzbrojením Polska raketami Patriot se může Rusko cítit daleko více ohroženo a dotčeno, než instalací radaru v Česku. Zřejmě kromě finančních nákladů je toto hlavním důvodem, proč USA nemíní v tomto bodě vyjít Polsku vstříc v takovém rozsahu, jako Polsko požaduje.

Články soudruha Zaorálka jsou naprosto zmatečné, jsou průhledné. Jestliže nechce radar v Česku a uvádí jako hlavní důvod to, že se Rusko cítí ohroženo tímto radarem, jak může chválit Polsko za to, že se chce vyzbrojit, zajistit svou bezpečnost, raketami Patriot?

Soudruh Zaorálek má jenom jeden hlavní důvod (naprosto stejný s komunisty a partou blázna Tamáše, dobře placeného zainteresovanými státy a organizacemi): ponechat Česko jako vlivové území imperiálního Ruska, které naše území nikdy nepřestalo považovat za oblast, ve které má dominantní postavení. Jak zde kdosi již napsal: chce se znovu přivinout k tomu velkému slovanskému dubisku, kde by i jeho osobní postavení bylo mnohonásobně zesíleno, takový neomezený vládce K.H.Frank (Bilak) ve službách cizí velmoci.

F. Čech 8.7.2008 11:14

Re: Zaorálek najednou jásá nad "postojem Polska"

Velmi dobrá analýza Zaorálkových melogičností. Bůh nás ochraňuj před takovým ministrem zahraničí. To by byl druhý Kavan!

Martin 8.7.2008 12:27

Re: Re: Zaorálek najednou jásá nad "postojem Polska"

.....a tenhle váš uslintanej bernardýn je lepší ???:-D:-D

lucinapes 8.7.2008 10:55

moc by mě zajímalo,

jestli Zaorálek má dost odvahy, aby on sám řekl, za co USA považuje. Zatím můžeme usuzovat z jeho nenávistných pindů okolo, že rozhodně ne za kamaráda. Jeho kámoši jsou úplně na druhé straně. Přitom důvodem je jen boj o koryta. Jeho hanba, naše škoda, že máme takové politiky.

F. Čech 8.7.2008 10:37

Poláci se podle Zaorálka "iránských raket nebojí"

Vskutku prozíravý národ jsou ti Poláci. V roce 1938 se také vůbec nebáli Hitlera a hlavní zájem měli přehadovat se s Československem o pár čtverečních kilometrů na Těšínsku místo toho, aby se s dobře vyzbrojeným Československem dohodli na společné obraně proti nacistům.. "Ostravica granica! A za Ostravicou ještě kousek aby Češi ryby chytat nemohli!" To bylo heslo těch ohromně prozíravých Poláků! Tato jejich tupost je následně stála životy třetiny obyvatel a srovnání Polska se zemí. Pokud Zaorálek nelže a Poláci se staví k dnešním aktuálním islámaským hrozbám pořád stejně bezstarostně, pak jim pomáhej Pánbu.

Zaprodanec 8.7.2008 10:46

Re: Poláci se podle Zaorálka "iránských raket nebojí"

Ještě jsi zapomněl rozebrat Třicetiletou válku a boje Číňanů na náhorních plošinách. Určitě tam bude zdůvodnění, proč pustit nové okupanty do ČR.

F. Čech 8.7.2008 10:58

Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

U Poláků je národní vlastnstí bezstarostnost a statečnost, která ale po předchozí bezstarostnosti mnoho nezmůže. U Čechů je to hlavně opatrnost, často až předpřipodělanost, konfidentství (gestapo bylo údajně až zhnuseno mírou českého konfidentství, které stálo život např. občany Lidic i české atentátníky na Heydricha) a taky máme nějaké ty zaprodance. O tom byste ale mohl nejlépe povyprávět vy sám! 

Zaprodanec placený z Moskvy 8.7.2008 11:05

Re: Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

Ty seš opravdu srandovní, F. Čechu,, když se dovoláváš svědectví Gestapa. Neměl by sis odpočinout a přestat na chvíli diskutovat? Zajímá mě, co tady ještě nažvaníš.

Starý J. 8.7.2008 11:11

Re: Re: Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

Bohužel, to svědectví gestapa je smutnou vizitkou a skutečností a není ostudou F.Čecha, že se na ně odvolává!

Nakonec počet spolupracovníků STB hovoří stejnou řečí!

Marat 8.7.2008 11:59

Re: Re: Re: Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

Nebylo v Čechách jen obrovské množství kofidentu STB.Bylo mnoho udavaču,kteří za udávání nic neměli.Bylo statisíce pomocníku jiných bezpečnostních složek.Pracoval jsem čtyři roky na Ústecku, "Rudém severu" a přísáhám že drtivá vfětšina občanu "Rudého severu" nosila v kapse legitimaci a pásku pomocníku některé bezpečnostní složky.Fízlovali tam celé rodiny, od dědečka a babičku,až po vnoučky.V celé té oblasti bývalých Sudet konfidentství nesmírně bujelo.A za Protektorátu to nebylo menší,třebas bez Sudet.Kdes jsem četl,že Hitler domloval Heydrichovi,aby nejezdil a nechodil bez osobních strážcu.Heydrich mu prý odpověděl: Můj vůdče,Češi nestřílí,ti udávají.Proto musela být poslaná z Londýna bojůvka,aby pověst národa napravila.

Ondra 8.7.2008 12:51

Re: Re: Re: Re: Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

To jsou mýty, které bohužel stále přetrvávají. Naopak, vyšetřovatelé Heidrychovy smrti hodnotily čechy jako fanatiky, kteří raději zemřou, než aby něco prozradily. Jenže to se chce o téma trochu zajímat a ne  plácat  názory  jiných.

Franěk 8.7.2008 22:30

Re: Re: Re: Re: Re: Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

Jasně i mezi námi byli,jsou a budou lidé stateční a nezištní,ochotní třeba obětovat svůj život pro správnou věc.Mám ale stále více dojem,že těch druhých je tu stále víc a víc!Ž e by to měl na svědomí ten nekonečný mír v Evropě? Co se týká údajného fanatizmu bych byl opatrný,někdo tím jen vysvětluje něcí hrdinství a svou neschopnost!

R. J. 8.7.2008 13:14

Re: Re: Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

Stačí jenom navštívit voj. historický ústav, nebo přečíst pár knih,třeba od bratří Kokošků,nebo od Tesaře,tam to má pán "naservírovaný"  i s podnosem. Stačí chtít.Takže "souhlasím", hlavně tupě nežvanit.

Starý J. 8.7.2008 11:16

Re: Poláci se podle Zaorálka "iránských raket nebojí"

Poláci se "iránských raket nebojí" dle soudruha Zaorálka. Jenže nám Zaorálek neřekl, čeho jiného se Poláci bojí, že chtějí od Američanů zajistit bezpečnost raketami Patriot. Jakou bezpečnost a proti komu???

Achjo 8.7.2008 21:11

Re: Re: Poláci se podle Zaorálka "iránských raket nebojí"

Rakety Patriot řeší skutečnou možnou hrozbu nějakého teroristického raketového útoku. Možností máte mnoho. Např střelu s plochou drahou letu odpálenou z lodě v Severním moři, Blízký východ nebo magora v některých zemích bývalé Jugoslávie nebo SSSR...Vámi vyznávaný "kosmický" system vůbec nevyřeší. Prostě Poláci místo keců o Korei a Iránu...řeší to, co může skutečně v dohledné době přijít.

My máme pár lahví šnapsu, skleněné korálky a plesnívé deky...a "vyřešenou" Koreu a Nový Zéland;-)