2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Marat 8.7.2008 11:59

Re: Re: Re: Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

Nebylo v Čechách jen obrovské množství kofidentu STB.Bylo mnoho udavaču,kteří za udávání nic neměli.Bylo statisíce pomocníku jiných bezpečnostních složek.Pracoval jsem čtyři roky na Ústecku, "Rudém severu" a přísáhám že drtivá vfětšina občanu "Rudého severu" nosila v kapse legitimaci a pásku pomocníku některé bezpečnostní složky.Fízlovali tam celé rodiny, od dědečka a babičku,až po vnoučky.V celé té oblasti bývalých Sudet konfidentství nesmírně bujelo.A za Protektorátu to nebylo menší,třebas bez Sudet.Kdes jsem četl,že Hitler domloval Heydrichovi,aby nejezdil a nechodil bez osobních strážcu.Heydrich mu prý odpověděl: Můj vůdče,Češi nestřílí,ti udávají.Proto musela být poslaná z Londýna bojůvka,aby pověst národa napravila.

anežka 8.7.2008 11:58

to ti nabulikoval Zaorálek

když tě učil na ostravské fakultě marxismu leninismu, co? :-D

Oskar 8.7.2008 11:51

Bolševik a marxista Zaorálek,

jak správně podotčeno v diskusi, s tímhle svým blábolem zaplevelil jiné internetové weby, a posléze mu to vzal i Pes. Má to, prokristapána, zapotřebí?    

novaz 8.7.2008 11:47

zaoral, neoral

Bolševik a marxista Za orálek znovu plácá nesmysly. Podle něho Poláci vlastně nevidí nebezpečí nikde ve světě. Proč a proti komu ale žádají vyzbrojit svou armádu americkými raketami Patriot, o tom soudruh významě mlčí. Druhý největší komediant hned po Jyřykovi.

anežka 8.7.2008 11:45

Re: Re: marxista Za orálek věčně mimo mísu, štěká jako cirkusový psík

Anežka je pro radar

Niky. 8.7.2008 11:33

Re: Re: Re: Lhář nebo srandista?

Pravdoláskový Respekt,který nikdo nečte,blbe.

bango 8.7.2008 11:27

Re: Re: Bezpečnost Polska plyne z globální bezpečnosti

Demokratické Rusko? Co dodává suroviny spolehlivě a bez politických hrozeb a vydírání? Ivane, prober se.

Kecal 8.7.2008 11:25

Re: Re: Bezpečnost Polska plyne z globální bezpečnosti

Ivane nejseš náhodou zakuklenej Orálek?:-D

Standa 8.7.2008 11:20

Fakt

uvedený je hlavní "USA svůj systém nikdy nepředají alianci." Není důvod topředávat NATO, ochránit je třeba jen a pouze jen USA.

honcek 8.7.2008 11:19

komiku

Jako treba Ukrajine. Jen se vylzi, moje obrazovka to snese :) Bud rad, ze se vylhat muzes a jedine co ti hrozi, ze jsi zde za hlupaka, demagoga a ignoranta!

F. Čech 8.7.2008 11:18

Re: :-D

Navrhuji Barmu nebo Zimbabwe. Tam je tepleji!

Starý J. 8.7.2008 11:16

Re: Poláci se podle Zaorálka "iránských raket nebojí"

Poláci se "iránských raket nebojí" dle soudruha Zaorálka. Jenže nám Zaorálek neřekl, čeho jiného se Poláci bojí, že chtějí od Američanů zajistit bezpečnost raketami Patriot. Jakou bezpečnost a proti komu???

F. Čech 8.7.2008 11:14

Re: Zaorálek najednou jásá nad "postojem Polska"

Velmi dobrá analýza Zaorálkových melogičností. Bůh nás ochraňuj před takovým ministrem zahraničí. To by byl druhý Kavan!

Starý J. 8.7.2008 11:14

Re: Re: Bezpečnost Polska plyne z globální bezpečnosti

....Rusko suroviny dodává na základě smluv naprosto spolehlivě a bez politických hrozeb a vydírání....

Jasně, to už zcela zřetelně poznala Ukrajina, Gruzie! Člověče, vy nesledujete dění?

F. Čech 8.7.2008 11:11

Re: Re: Bezpečnost Polska plyne z globální bezpečnosti

Každé embargo milý Ivane vždy požkozuje zájmy podnikatelů a obchodníků státu, který je vyhlásí. Všechny firmy z tohoto státu totiž trh embargovaného státu musí opustit a jeich místo obsadí firmy z méně charakterních států, kteří zásadového postoje státu, který embargo vyhlásil rychle využijí. Často tyto trhy pak firma ostatních států obsadí natrvalo a koncerny USA, přinucené k embargu a tedy k ukončení obchodu utřou. Každé vyhlášené embargo je idealistickým krokem zaměřeným vždy proti zájmům koncernů státu, který embargo vyhlásil. Berte to Ivane jako definici a srovnejte si věci v hlavě dřív než začnete papouškovat vačichlou bolševockou propagandu! Na poučení není nikdy pozdě.

Starý J. 8.7.2008 11:11

Re: Re: Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

Bohužel, to svědectví gestapa je smutnou vizitkou a skutečností a není ostudou F.Čecha, že se na ně odvolává!

Nakonec počet spolupracovníků STB hovoří stejnou řečí!

Zaprodanec placený z Moskvy 8.7.2008 11:06

Re: Pro zaprodance

Ty nevidíš chování Schwarzenberga? Měl by sis koupit brejle, F. Čechu.

Starý J. 8.7.2008 11:06

Zaorálek najednou jásá nad "postojem Polska"

který prý není licitací. A čímpak asi jiným je? Jestliže Poláci říkají: ANO, ale co za to? - pak je to licitace v každém případě a proč to tak nenazvat?

Zajímavější je ale jiná věc. Zaorálek překvapivě chválí Polsko, aniž si uvědomuje (ani toho není schopen), co Poláci po USA chtějí a proč to chtějí. Chtějí dostatečný počet raket Patriot pro "zajištění vlastní bezpečnosti", ale zásadní otázka je: PROTI KOMU??? Že by proti Slovensku, Česku, Maďarsku, nebo Pobaltským státům? Odkud cítí Poláci ohroženi raketami krátkého a středního doletu? Jestliže to ohrožení ze strany - a teď to tedy napíši - Ruska neexistuje, jak je jistě soudruh Zaorálek jako rusofil přesvědčen, tak proč tak obhajuje postup Poláků?

Asi si Zaorálek zároveň neuvědomuje (nebo nechce), že vyzbrojením Polska raketami Patriot se může Rusko cítit daleko více ohroženo a dotčeno, než instalací radaru v Česku. Zřejmě kromě finančních nákladů je toto hlavním důvodem, proč USA nemíní v tomto bodě vyjít Polsku vstříc v takovém rozsahu, jako Polsko požaduje.

Články soudruha Zaorálka jsou naprosto zmatečné, jsou průhledné. Jestliže nechce radar v Česku a uvádí jako hlavní důvod to, že se Rusko cítí ohroženo tímto radarem, jak může chválit Polsko za to, že se chce vyzbrojit, zajistit svou bezpečnost, raketami Patriot?

Soudruh Zaorálek má jenom jeden hlavní důvod (naprosto stejný s komunisty a partou blázna Tamáše, dobře placeného zainteresovanými státy a organizacemi): ponechat Česko jako vlivové území imperiálního Ruska, které naše území nikdy nepřestalo považovat za oblast, ve které má dominantní postavení. Jak zde kdosi již napsal: chce se znovu přivinout k tomu velkému slovanskému dubisku, kde by i jeho osobní postavení bylo mnohonásobně zesíleno, takový neomezený vládce K.H.Frank (Bilak) ve službách cizí velmoci.

Zaprodanec placený z Moskvy 8.7.2008 11:05

Re: Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

Ty seš opravdu srandovní, F. Čechu,, když se dovoláváš svědectví Gestapa. Neměl by sis odpočinout a přestat na chvíli diskutovat? Zajímá mě, co tady ještě nažvaníš.

F. Čech 8.7.2008 11:03

Pro zaprodance

Z čeho vyvozujete svůj názor na českou šlechtu, Náš plebejský národ by šlechtu potřeboval jako sůl!

Zaprodanec placený z Moskvy 8.7.2008 11:01

Re: Re: Tomu se říká seriozní argumentace.

Tak už ti taky zbylo o minulosti jen to lhaní. Do nového okupantského obojku si vlezte, ale sami.

F. Čech 8.7.2008 11:00

Re: marxista Za orálek věčně mimo mísu, štěká jako cirkusový psík

Kompletní obranné protiraketové zařízení na našem území by bylo určitě terno. nevím, ale jestli nám to povolí anežka!

F. Čech 8.7.2008 10:58

Určité vlastnosti národní povahy se dědí po generace a kdo se nepoučí z historie musí si ji zopakovat!

U Poláků je národní vlastnstí bezstarostnost a statečnost, která ale po předchozí bezstarostnosti mnoho nezmůže. U Čechů je to hlavně opatrnost, často až předpřipodělanost, konfidentství (gestapo bylo údajně až zhnuseno mírou českého konfidentství, které stálo život např. občany Lidic i české atentátníky na Heydricha) a taky máme nějaké ty zaprodance. O tom byste ale mohl nejlépe povyprávět vy sám! 

Zaprodanec placený z Moskvy 8.7.2008 10:58

Re: Tomu se říká seriozní argumentace.

Schwanz enberka dnes bude bolet hřbet z ohýbání před novými okupanty. A taky za krkem, jak se bude ohlížet po Čunkovi. Šlechta byla v Čechách vždycky ta největší svoloč.

lucinapes 8.7.2008 10:57

Re: Tomu se říká seriozní argumentace.

radši na americkém obojku, než na ruském řetězu u prázdného děravého kastrolu.

lucinapes 8.7.2008 10:55

moc by mě zajímalo,

jestli Zaorálek má dost odvahy, aby on sám řekl, za co USA považuje. Zatím můžeme usuzovat z jeho nenávistných pindů okolo, že rozhodně ne za kamaráda. Jeho kámoši jsou úplně na druhé straně. Přitom důvodem je jen boj o koryta. Jeho hanba, naše škoda, že máme takové politiky.

F. Čech 8.7.2008 10:50

Re: Tomu se říká seriozní argumentace.

Od Ivana nelze čekat nic jiného než rusofilství, odpor k USA a fňukání nad koncem komunismu ve světě. Rusové ovšem Ivane vymírají tempem 750 000 lidí ročně. Jestli jsi opravdu přesvědčený rusofil milý Ivane, tak (pokud jsi ještě při mužné síle), bys to tam měl místo stálého naříkání na Psu  jít nějak zachránit! A pokud bys sebou do Ruska vzal i některé další soudruhy uděla bys nejen Rusům, ale i nám Čechům velkou radost. Vždyť co ti brání starat se o rozmnožování je docela příjemná práce. Dříve byli bolševici jiní kabrňáci! Přesvědčení bolševici s celé Evropy před 70ti lety vůbec neváhali jít zachraňovat vznikající komunismus ve Španělsku. Kde je dnes vaše nadšení a nasazení?  Pokud vy rusofilové celé Evropy Rusko nezachráníte zůstane tam brzy jen prázdné území a tvoji čeští vnukové nebudou mít už ke komu vzhlížet.

Zaprodanec 8.7.2008 10:46

Re: Poláci se podle Zaorálka "iránských raket nebojí"

Ještě jsi zapomněl rozebrat Třicetiletou válku a boje Číňanů na náhorních plošinách. Určitě tam bude zdůvodnění, proč pustit nové okupanty do ČR.

anežka 8.7.2008 10:42

Re: marxista Za orálek věčně mimo mísu, štěká jako cirkusový psík

je to ale pěkně "rudý" štěkot:-)

anežka 8.7.2008 10:39

rudý Ivane, zaplacený z Ruska

kolik ti dali, za to, že se tady budeš takhle ztrapňovat?:-)