2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
aprodanec placený z Moskvy a Írá 8.7.2008 10:38

Re: Vzkaz pasákovi F. Čechovi

Máš logiku pasáka ku/rev. Když si dal s holkou jeden pasák, tak ty jako druhý pasák si můžeš dát taky.

F. Čech 8.7.2008 10:37

Poláci se podle Zaorálka "iránských raket nebojí"

Vskutku prozíravý národ jsou ti Poláci. V roce 1938 se také vůbec nebáli Hitlera a hlavní zájem měli přehadovat se s Československem o pár čtverečních kilometrů na Těšínsku místo toho, aby se s dobře vyzbrojeným Československem dohodli na společné obraně proti nacistům.. "Ostravica granica! A za Ostravicou ještě kousek aby Češi ryby chytat nemohli!" To bylo heslo těch ohromně prozíravých Poláků! Tato jejich tupost je následně stála životy třetiny obyvatel a srovnání Polska se zemí. Pokud Zaorálek nelže a Poláci se staví k dnešním aktuálním islámaským hrozbám pořád stejně bezstarostně, pak jim pomáhej Pánbu.

novaz 8.7.2008 10:34

marxista Za orálek věčně mimo mísu, štěká jako cirkusový psík

Nebudou-li rakety v Polsku, mohou být jinde ( Litva, Česko) a vyčuraní Poláci utřou hubu úplně. Byl bych pro to, aby i raketová základna stála na našem území.

Ivan 8.7.2008 10:31

Re: propagandisté

Zatím pozoruji jen vládní propagandisty a zaplacená media, jako Neviditelný pes a podobně. Zaorálek uvedl argumenty, proti kterým fandové USA staví jen emocionální výlevy.

F. Čech 8.7.2008 10:27

Vzkaz bolševickému zaprodanci

Váš stupidní komentář svědčí o tom, jak těžko se vy ruští zaprodanci smiřujete s možnou přítomností amerického obranného zařízení na našem území. Zase to totiž o krok oddaluje kýžené zavlečení našeho státu zpět do ruského chomoutu!. Vy, bolševiočtí zaprodanci, kteří jste na naši republiku v noci z 20. na 21. srpna 1968 přivolali přes 100 000 sovětských vojáků s tisíci tanků jen kvůli zrušení cenzury tisku jste najednou nějak moc přecitlivělí na 250 amerických občanů, kteří zde konec konců budou jen pokud o tom rozhodne náš řádně zvolený parlament. Koho jste se tenkrát vy a Brežněv slušně zeptali než jste sem ty statisícové ozbrojené hordy pozvali?  Mebyli to sice tenkrát ruští profesionání vojáci, ale jenom, jak jsme byli od vás informováni, "dělníci a rolníci v uniformách, ale přece jenom jste se pár lidí zeptat mohli. Dostali byste pár facek a bylo by po invazi. A když tady Rusové potom rozmístili v těchže Brdech útočné rakety SS-20, žádný starosta okolních obcí o tom nebyl ani informován a kdyby někoho tehdy napadlo vydat se na náměstí s transparentem na kterém by byl vymalován třeba jen otazník, tak by s ním neušel víc než 100 m a skončil by v kriminále! taková to byla doba vy bolševický troubo! Nestačilo vám těch 40 let zotročování a zbídačování našeho národa vy bolševická kreaturo?

Ivan 8.7.2008 10:27

Re: Bezpečnost Polska plyne z globální bezpečnosti

Rudá armáda a SSSR už nějakou dobu neexistuje, kapitalistické a demokratické Rusko se vymanilo ze sevření SSSR, o obsazování Polska se nestojí (nestojí se ani o možnosti, které mu nabízí Bělorusko, natož o Polsko). Na rozdíl od USA, které vpoužívá embargo při každém ohrožení zisků USA koncernů, Rusko suroviny dodává na základě smluv naprosto spolehlivě a bez politických hrozeb a vydírání.  Autor jen vztekle plive, protože nemá žádné argumenty.

Ivan 8.7.2008 10:23

Tomu se říká seriozní argumentace.

Propagandisté na psu a štěkající pejsci na obojku USA ovšem žádné argumenty nemají. Takže jim nezbývá než štěkat. Politici v žoldu USA se pak snaží podle vzoru chování USA v jižní a střední Americe kupovat poslance, kteří pak "demokraticky" odsouhlasí nerovnoprávné smlouvy ve prospěch USA. (Když se tomu nějaký nezávislý politik v Americe postaví, jako například Chavez, tak začne řev o "nedemokratickém" rozhodování, ve skutečnosti řev o tom, že se politik nedal od USA koupit.)

Stenly 8.7.2008 10:13

Jde jen o peníze

Takže Polsko nelicituje, ale požaduje zvýšení bezpečnosti což je ale totéž. Jde jen o to, co Američané dají jako protihodnotu, a tak by se to mělo správně prezentovat. Nevidím na tom vůbec nic špatného a my i poláci by to tak měli nazývat. Chcete základnu? dobrá ale co za to? Takže je na čase zanechat planých keců o ničem a jednat na rovinu.

Bokonon 8.7.2008 10:03

Bezpečnost Polska plyne z globální bezpečnosti

Chce Tusk energetickou a ekonomickou bezpečnost? Ať se nechá obsadit Rudou armádou, bude mít obojí.

Zaprodanec placený z Moskvy a Ír 8.7.2008 10:01

Zlatý hřeb návštěvy Condoleezzy Riceové v ČR

Na závěr slavnostního oběda prý předá ministr Schwanz enberg ministryni Condoleezze Riceové klíče od Černínského paláce. Prý se tak usnadní působení US Army v ČR a američtí vojáci se budou v Praze obsluhovat sami. Taktéž prý US ministryni budou předány klíče od Pražského hradu, které urychleně přiveze tajemník prezidentské kanceláře. Ministryně Riceová je dá velícímu americkému seržantovi ze základny Brdy.

Vláda ČR je na večer 8.7. objednána do Karlových lázní na masáže zad. Budou je mít členové vlády velmi unavená od stálého ohýbání pře americkou ministryní. Zejména ministr Schwanz enberg prý má objednány tři masérky.

Tomas B. 8.7.2008 9:59

To je pořád dokola...

Poláci samozřejmě nakonec smlouvu s USA podepíší. Jejich postoj je od samého počátku směsí vypočítavosti a pochopitelné obavy o "národní zájmy", kam patří energie i protivzdušná obrana, vše v jednom propojeném balíku. Dneska nám Zaorálek říká, že podepsat smlouvu je chyba ne proto, že jde v principu o špatný projekt, ale proto, že to "asi" nepodepíšou Poláci a u nás Zaorálek s Paroubkem.

anežka 8.7.2008 9:15

Zaorálek to vidí, jak mu zavelí Paroubek

alois 8.7.2008 9:12

Zaorálkova mantra

Soudruh Zaorálek, stejně jako další odpůrci radaru melou svoji mantru (abych použil výraz s. Zaorálka) o tom, že protiraketový systém nezvýší bezpečnost Česka či Polska. Ano, to je přesně ten přístup: "Chraňme své tři řádky brambor, co se děje mimo náš záhonek, do toho nám nic není". Omyl, v případě útoku jadernou hlavicí odkudkoliv nám do toho sakra něco bude, ať už to spadne kamkoliv. Proto instalace protiraketového systému má svůj smysl. Byť by tento systém zabránil dopadu jediné rakety, zachrání stovky, možná tisíce životů. A je jedno, jestli v Evropě nebo v Americe. Jsme ochotni dojímat se nad oběťmi zemětřesení, tsunami a jiných přírodních katastrof, máme-li ale možnost zmírnit dopady katastrofy, kterou si na sebe lidstvo samo šije, je nám to najednou u p r d e l e. Že ano, soudruzi?

anežka 8.7.2008 8:58

soudruhu, klikni si na ten odkaz nad tímto příspěvkem:-)

a přečti si, co tví soudruzi prosazovali už v roce 2002-jak byli prozíraví:-)

anežka 8.7.2008 8:56

Re: Zavřete Luboše

Zaorálek to névi, bo tam kde on účil marxízmuz, tam o tym nic nevědéli...:-)

anežka 8.7.2008 8:55

:-D

Navrhuji slavnostně předat Zaorálka do KLDR a nebo Iránu

jerry, the atomic mouse 8.7.2008 8:52

Možná , že KLDR, ani Írán nepředstavují pro nás hrozbu,

ale určitě ji představuje Zaorálek jako budoucí ministr zahraničí. Ale proti němu asi není obrany.;-(

Ašek 8.7.2008 8:49

Re: RE: Víme bezpečně, že systém protiraketové obrany USA nebude nikdy patřit pod NATO

Soudruh to musí vědět,soudruh je na to vyškolený a už vychovavá další generaci soudruhů.

Pamětník I. 8.7.2008 8:33

Re: Re: Lhář nebo srandista?

Chudáčku postiženej modrou a zřejmě i oposmluvní slepotou, pamětníci jsou fakt hrozný lidi, zejména když mají informace z první ruky. Pro lidi s krátkou pamětí lze doporučit internetové archivy týdeníků z té doby, nejpodrobněji o tom  psal RESPEKT - viz archiv na 1989-1999 na dosti rozšířeném CD.

Stachanov 8.7.2008 8:15

Zaorálek má pravdu, chceme více amerických vojáků!

Dejte nám ještě Patrioty!

Niky. 8.7.2008 8:05

Re: Lhář nebo srandista?

Pamětníku,jsi vůl,nebo darebák.Stačí se podívat na sarajevské atentátníky:Havel,Zieleniec,Ruml,Pilip a hlavně Tošovský.

Niky. 8.7.2008 7:59

Re: Pan Zvorálek

Ano Zeman nemůže Zaorálka ani cítit.

Ašek 8.7.2008 7:49

Zavřete Luboše

Ten bolševik Zaoralek zapoměl že Rusové jsou vrahouni Poláků.USA  Polakům vždy pomohla.Neznam Polaka který utekl do Ruska,ale v do USA jich bylo mnoho.

Paul Sulc 8.7.2008 7:48

Re: To neni opravdovy spojenec.

A kam bys chtel ty??? Do rudyho raje, Leninova delnickeho nebe???

čtenář 8.7.2008 7:47

Pan Zvorálek

nám to vysvětlí. Jako bývalý rektor marxismu na bývalém ostravském pajdáku, nyní Ostravské univerzitě, tomu musí rozumět. Ale jeho největším příspěvkem k radaru je jeho pouhá přítomnost ve špičkách ČSSD. Právě kvůli němu nejspíš došlo k roztržce mezi Paroubkem a vysočinským Bimbem, která teď funguje jako generátor přeběhlíků. Jen aby nám ještě dlouho vydržel.

Paul Sulc 8.7.2008 7:45

Re: Re: Zaorálkova pátá kolona

Buh ?? Ten je rudej jako naplacana p r d e l .

Paul Sulc 8.7.2008 7:43

Re: Okupace ČR tentokrát ze Západu

ted troubove muzou protestovat  rvanim proti USA. Proc lide tveho typu neprotestovali proti Rusakum??? To jste meli rit stazenou, ted mate velkou hubu.

emil 8.7.2008 7:27

Daleko vážnější

chybou bylo, že hlupák a mluvka Zaorálkova ražení byl kdysi zvolen do vysoké funkce v politice. Škodit, škodit, škodit, to je heslo parafrázované od Lenina, kterého náš mozkem malý a řečmi velký "politik" už se dost dlouho řídí.

tsstss 8.7.2008 7:25

Užvaněný Zaorálek

http://www.natoaktual.cz/na_cr.asp?r=na_cr&c=A021028_174839_na_cr_m00&l=1&t=A021028_174839_na_cr_m00&r2=na_cr

On ten Tvrdík to tam projednával bez vědomí toho úžasného EXPERTA na zahraničněpolitické záležitosti - genyjála Zaorálka, že jóóó ?!! Oni o tom socani vůbec nevěděli. Oni to slyšeli v roce 2006 poprvé ................ atd.

Co vy na to, tupí oranžisti, jejich voliči a kraviči ?!

Pamětník I. 8.7.2008 7:05

Lhář nebo srandista?

Ropovod Ingolstadt vláda Václava Klause, který prosazoval ruskoui cestu" schválila proti jeho vůli po vystoupení ministra vnitra Jana Rumla, který na zasedání vlády odhalil důvěrné informace západních tajných služeb o aktivitách Ruska a jeho agentů u nás v této věci. Zejména proto se vzápětí stal Jan Ruml všeobecně "nežádoucí osobou".