1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Starý J. 12.12.2007 9:36

Re: Re: Poklop

Já někomu napsal, že je komunista? A kde? Můžete doložit?

A můžete vysvětlit smysl té Vaší stále opakované otázky, na kterou nemůžete NIKDY dostat ověřitelnou odpověď? A i kdyby ten dotyčný, koho svou otázkou uháníte, proti komunistům nebojoval (navíc by mě zajímalo, jak by asi mohl bojovat), tak musí s nimi dnes souhlasit (když už je rád, že povinně nemusí) a podporovat jejich návrat znovu k moci tím, že bude volit je, nebo ještě lépe Paroubka?

Já jsem Vám smysl té Vaší otázky již vysvětloval. Držte hubu, "nebojovali jste", jste stejně vinni jako ti, co systém ustavili a řídili, nemáte právo na nic jiného, jen jejich novou chuť vládnout podpořit. Jinak tu nesmylnou otázku nelze ani chápat!

ok 12.12.2007 9:35

Re: Re: přečtěte si ten text pořádně!

Buď jste váženým a kvalifikovaným členem týmu, a díky tomu máte určitý vliv, nebo trucujete a kopete ostatní do holeně. Vašík Klausů si zjevně zvolil to druhé.

Mě je jedno co dělá Vašík Klausů - je svobodný člověk a může si dělat co chce. Mě vadí, že jeho politika prospívá Rusku.

BuBu 12.12.2007 9:34

Re: Re: Re: Re: Kdy už konečně zmizí . . . . .

Eventuálně ještě . . . . olízat něco Marii Kabrhelové ! ;-D

libero 12.12.2007 9:33

Re: Ještě jste zapoměl,

Ovšem o vás se to nešušká, to je známý fakt ....

Poklop 12.12.2007 9:33

Re: Re: Re: Re: Kdy už konečně zmizí . . . . .

A debílek se probudil.Najdi si kamarády a neotravuj.

libero 12.12.2007 9:32

Re: Pan Z ielenec

Nepochopí. Stačí na ně udělat bububu, Klaus, a zase se pohrnou k urnám. Volit tenhle spolek, to je diagnoza.

libero 12.12.2007 9:30

No jo, o panu superpodrazákovi

už dlouho nebylo slyšet. Ve vztahu k EU bych se mnohem víc bál Hujerů jako je on než Klause.

Poklop 12.12.2007 9:29

Re: Re: Pane Zieleniec,

To je Vaše slušná diskuze?

Starý J. 12.12.2007 9:28

Re: Zeptejte se Zahradila,

Topolánkovi házel klacky pod nohy, že jej dvakrát po sobě jmenoval a odmítnul pověřit Paroubka, podporovaného komunisty. Tak jste to myslel? Už začínají být Vaše argumenty směšné. Pokud je vše české ubohé, můžete nám sdělit, proč vůbec na Psa lezete? A Vy jste co? Čech ubohej, nebo kvalitní germán?

M. Zima 12.12.2007 9:28

Ještě jste zapoměl,

že se bez JETE zhroutí německé hospodářství. Ale to nic, Nepřipadá Vám, že to té EU chcete ukázat, jako svého času okresní tajemník KSČ zákeřným imperialistům? Tehdy se o takovém šuškalo, že je UB (úplně blbej).

Starý 12.12.2007 9:27

Re: Poklop

Nechci umlčovat nikoho ,ale nesnáším partyzány z brdských lesů.Zní to trapně,když generace,která kolabarovala s komunisty/i třeba nedobrovolně/ teď děla ramena.Nesnáším takové srabi,kteří dnes říkají-já nic já muzikant.Dále píšete,že na moje kádrování není nikdo zvědavý,ale proč vy ,když někdo napíše jiný názor napadáte člověka,že je hned komunista aj?Nebylo lepší si nejdříve uklidit doma?Vám připadá vyjadřování nick BuBu normální pro dospělého člověka?To snad nemůžete myslet vážně?

Ivan Nový 12.12.2007 9:25

Pepa Z. Honkongu?

A nebo z Moskvy?

Karel 12.12.2007 9:24

Re: Stený názor na Euroústavu jako Václav Klaus mají pouze např.

Nezapomínejme na Holanďany! Co se týče UK, vládu tam ani nenapadne předložit paskvil zvaný Euroústava (či jak se tomu říká) k referendu, protože by je s tím vyhodili. EUintegraci pochopitelně podporuje jen vrstvva mediálně dobře ukotvených eurokratů, pro než to je živobytí, moc a nezodpovědnost. Viz některé naše zástupce v Bruselu (např. Zieleniec a Hybášková!!). Chceme volný pohyb zboží, služeb, lidí a kapitálu - ne vládu bruselských byrokratů.

Mirek F. 12.12.2007 9:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chátra

no jo ,indicie... těmi se dá "podepřít" jakýkoliv názor. Proč by Klause nevolící soudruh ve vlastním zájmu raději držel ústa, to už jste napsal přímo vy. Ale na začátku stálo, že bolšáni hlasují  jednotně, což sám rozporujete termíny "minimálně 29"

Václav 12.12.2007 9:21

Pane exministře....

RvPane exministře, vy se opravdu domníváte, že prezident má tak dominatní vliv na českou a zahraniční politiku? Pokud ano, doporučoval bych aby jste se podíval do svého rodného listu, sedl si na zahrádku a nechal na sebe padat pyl.

jirka.s. 12.12.2007 9:21

Re: Re: Re: Kdy už konečně zmizí . . . . .

Co by asi tak pomočenej poklopec mohl dělat proti komoušům? Maximálně jim olízat stranické známky, když vybíral příspěvky, aby jim pak už nelepily! ;-D

Kem Azbrna 12.12.2007 9:21

To je fuk

EU je organizace pro poskytování pokojného odpočinku zkrachovaným politikům. Ti ovšem mají zájem o její upevnění  a ne o nějakou kritiku. Článek je, podle mého názoru, jen takovým heslíčkem na nástěnku, aby se na autora, pohodlně nečinného, úplně nezapomnělo. Co kdyby byl nedostatek kandidátů na nějaké ministertvo?

M. Zima 12.12.2007 9:18

Zeptejte se Zahradila,

co v té EU proti socialismu a pro pravici udělal, podívejte se na české pravicové soudruhy z ODS a podívejte se na kLause samého, jak ochotně přistoupil na komunisty podporovanou vládu Paroubek - Kalousek, zatímco Topolánkovi házel klacky pod nohy, ....  atd... a potom nadávejte na EUsocialismus.

A k tomu kLausovi: On je symbolem české ubohosti a určuje normy chování. To z titulu funkce, jako osobnost nepředstavuje nic, pouze poslušného prognostika.

jirka.s. 12.12.2007 9:17

Re: Re: Re: Re: Re: Rozepnutej a pocvrkanej . . .

Za to zasvěceným je to úplně jasné! ;-D

Bubik 12.12.2007 9:15

Teda ten Zieleniec má ale z Klause mindrák

i po tolika letech......;-P

EM 12.12.2007 9:13

Re: Zase ty nedozírné následky...

... kterými se od roku 1938 opakovaně obhajovalo pokoutné zacházení s českou suverenitou.

Že "reformní smlouva" je na úrovni moskevských protokolů ze srpna 1968, to je prostě fakt.

promirul 12.12.2007 9:13

Pan Z ielenec

Pan Zielenec,nechápu co nám taková zkrachovaná veličina chce ještě říci.Trafiku v EU dostal díky blbcům kolem něho,ale přínos z něho byl vždy nulový.Stále strká nos do politiky a nikdo ho již nebere vážně,snad to jeho voliči při příštích volbách do EU pochopí.

Zebra 12.12.2007 9:12

Ale honzak,

nesuď podle sebe ! Zielenec je díky svým schopnostem, které mu umožnily dostat se do významných a dobře honorovaných pozic v českém parlamentu a vládě, v evropském parlamentu a v podnikání dávno za vodou. Co kdyby ses radši taky více snažil a přestal ochcávat úspěšné nohavice !

ivoš 12.12.2007 9:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: chátra

Za urnou jsem nebyl:-). Ale Grebeníčkův projev před volbou byl jednoznačný, pro Klause a zejména proti Sokolovi. Minimálně 29 poslanců KSČM (spíš více) odevzdalo hlas. Není žádná indicie, že by byť jediný poslanec či senátor KSČM volil Sokola (ono by se to ve "straně" profláklo a dotyčný by byl potupně vymrskán). Je mnoho indicií (prohlášení Grebeníčka, Filipa, jednotliví zákonodárci) o tom že volili Klause. Nepochybný znalec poměrů v KSČM Jaroslav Kojzar prohlásil:

"A pokud by se prezidentem stal Sokol, těžko by někdo z voličů KSČM pochopil, kdyby snad dokonce jedna z jeho prvních cest vedla do Mnichova, aby se tam poklonil odkazu velkých sudetoněmeckých

duchů. Tomu bylo nutné zabránit".

Stredocech 12.12.2007 9:10

pane poslanče, přečtěte si včerejší články o energetické politice EU

a dojde Vám, že pokud bychom v tomto dokázali jít cestou Klause, vyplatí se nám to i přes tu izolaci. Politika EU nakonec skončí u Pol Potových venkovských komun, to už snad není ani normální. K tomu je ovšem třeba udělat si pořádek doma.

Navíc EU potřebuje naše dopravní spoje.

Starý J. 12.12.2007 9:10

Re: přečtěte si ten text pořádně!

Jak doposud Klaus destruoval EU? Už zase musí všichni povině souhlasit se vším? Ono něco na tom, že EU je socialistická, něco bude, že? Jiný názor není povolen a lidé typu Zielence a Vás na to musí dohlédnout!

EM 12.12.2007 9:09

ODS nejí jenom její vedení a její čestný předseda...

... ale i členové a voliči.

Je nutné zdůraznit zaprvé, že listopadový kongres 2006 přijal ve věci dalšího předávání kompetencí do Bruselu jasné usnesení, které je v rozporu s dnešním postupem špiček ODS.  A zadruhé - se zlořečeným "euroskeptickým programem" ODS vyhrála dvoje volby včetně posledních parlamentních.

Takže pokud pan Zieleniec problém vidí jenom jako konflikt mezi Václavem Klausem na straně jedné  a "eurorealistickými klaďáky" Vondrou a Topolánkem( což se ovšem ani nepokusil nějak dokázat), pak jenom demonstruje, jak hluboce pohrdá názorem členů a voličů této největší strany.

Nezbývá, než doufat, že se najde dost poslenců a senátorů, aby byla "reformní smlouva" v souladu se zájmem občanů České republiky odmítnuta. Tento zájem by měl mít před zájmem "euroelit" přednost.

Beldor 12.12.2007 9:09

Re: přečtěte si ten text pořádně!

Mno z meho pohledu lidi ktere ja znam ze zahranici(vetsinou britove/irove/francouzi)je na tom Cr v oblasti stredni a vychodni evropy zdaleka nejlepe a mozna je trosku vice "respektovane" polsko,ale to je tou rozlohou+poctem obyvatel.Pro vetsinu normalnich lidi je vychodni evropa = Cesi + banda linejch polaku + zbytek..

Starý J. 12.12.2007 9:07

Poklop

A co Vy Poklope jste dělal proti komunistům? Tu otázku zde opakujete každému, jehož názor chcete umlčet. Sám jste ještě nikdy nenapsal, co jste dělal! Pište k věci, argumentujte, nenadávejte sprostě a přestaňte s takovou nemyslnou otázkou otravovat pokaždé, když nevíte, co napsat. I kdyby odpověděl, že střílel komunisty,nemůžete mu stejně oponovat, protože jakékoli tvrzení zde nejde ověřit! Jenže pochopit to, je zcela nad Vaše síly, přesto, že se na toto nesmyslné téma zde dohadujeme málem každý den!

Na Vaše kádrování lidí zde určitě není nikdo zvědavej!  BuBu se vyjadřuje k Zielencovi, tak mu buď oponujte (slušně), nebo si toho nevšímejte!

M. Zima 12.12.2007 9:07

Pochopitelně ho nebere nikdo v Evropě vážně,

ale Evropané ho mají za typického a v Česku oblíbeného Čecha. V jejich očích nepřispívá k ničemu, ani k destrukci EU nějakým vlastním intelektuálním přínosem, ale blbostí, která je přisuzována Čechům, jako typická vlastnost (Je to možné proto, že Češi skutečně mají pro Evropany některé podivné vlastnosti, vezměte jenom oblibu recese, nebo chybějící právní povědomí, ...a z toho kLaus a spol. těží).