1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hrdlicka 12.12.2007 1:27

Za socialistickou Evropu

s Klementem Zielenincem v cele!!!

Jan 12.12.2007 1:19

Pro JC

Ty "miliony lidi", ktere udajne miluji Klause se projevuji treba zde:

nejvetsi padouch

Mimochodem, stejny slovnik pouzivali i komunisticti predchudci dnesni ODS: jak miliony (pracujicich) miluji Stalina, Gottwalda a jim podobne zlocince.

Jenda 12.12.2007 1:17

Ano! Pryc s izolaci! Pryc s potizismem! Souhlasime s cimkoli!

Je nam jedno s jakou kravinou kdo prijde, my nebudeme v izolaci a potahneme s davem kamkoli. Treba do pr...

chytrý horák 12.12.2007 1:06

poměrně prostoduchá demagogie

Věta "... k tomu jsme prostě nenašli v Evropě spojence", nebo "...není alternativa, pokud jí nemá být naše úplná izolace v Evropě..." není nepochybně otevřeným přiznáním, že program ODS přivedl Českou republiku do totální izolace. Tato věta podle mě vyjadřuje jen obavy z kroků, které by k tomu mohly vést. Dokonce ani vytržením z kontextu to nezískává smysl, jaký by si pan Zieleniec přál. Umím pochopit psané slovo a nevím, proč se mi pan Zieleniec pokouší namluvit, že citace, které čtu, znamenají něco úplně jiného.

kocour 12.12.2007 1:03

Btw,

jaký je praktický rozdíl mezi "umírněnou proevropskou politikou" a "proevropskou politikou"?

kocour 12.12.2007 1:01

Až na to, že Zahradil se jasně vyslovil

pro Lisabonskou (reformní) smlouvu. Takže spíše Zieleniecova přání daná jeho frustrací z vlastní bezvýznamnosti v české politice než reálný odhad situace. Příští rok bude mít díky ekonomickým dopadům politiky vlád ČSSD tento stát a jeho občané úplně jiné starosti.

Jirka 12.12.2007 0:56

Re: A kdo by se jako měl bouřit?

Nelze,než souhlasit.Panu Zielencovi,pro kterého platí klasické "Opustíš-li mne......,nezbývá,než se takhle trapně snažit zviditelnit.

Alf 12.12.2007 0:55

Lidi, prý jsme v totální izolaci!!!

Píše to v tomto článku nějaký poblouzněnec havlovskobolševického typu. Nejde o to, že existují depresivní maniaci, je to nemoc jako každá jiná. Jde o to, že tento Zielienieciec dostává tak vytrvale v našich médiích příležitost stavět skutečnost na hlavu. Jak je to možné??? Vždyť může úplně poplést tu skupinu voličů, kteří si z důvodu duševní nedostatečnosti nedokážou vytvořit svůj vlastní názor a formují si ho podle toho, které médium sledují. Je jich prý 86%. Lidi, nevěřte všemu, co čtete. Lidé, bděte!!!

JC 12.12.2007 0:31

A kdo by se jako měl bouřit?

Asi ne miliony občanů  kteří si přejí, aby V. Klaus zůstal prezidentem i nadále!!!  Leda tak příslušníci bratrstva Pravdy a Lásky, postrádající roh hojnosti, kterého si užívali za panování jeho předchůdce. Jimi vybraný následovník by byl možná ještě vstřícnější - žije totiž v USA a dění v této zemi ho zajímá jen okrajově (jako příležitost k přivýdělku). :-(

pp 12.12.2007 0:29

Pan Zieleniec se snaží nasadit V. Klausovi psí hlavu.

Já naopak chápu projevy p. Klause tak, že bychom neměli v EU dělat rohožku, o kterou si Německo, Francie apod. budou otírat špinavé boty. Dost dlouho jsme takto fungovali v pro SSSR. A s tím naprosto souhlasím. Ona totiž EU nás potřebuje také, takže nevím, proč bychom měli být v roli lokajů.

Yosefa 12.12.2007 0:29

Re: Jste špinavé prase, autore!...

A já šakal jsem byl vychován jako prase čisté.

šakal 12.12.2007 0:14

Jste špinavé prase, autore!...

...(Y)