11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mgr.Milda 28.3.2009 6:56

Orel Zaorálek vzlétá právě z jeho kurníku

snad mu ušlo, že bylo zákeřně využito autonehody a nemoci dvou poslanců ODS, naivity jedné poslankyně Zelených a rostoucí využívání role jazýčku na váze u některých poslanců. V pozadí všeho je už téměř odhalený Václav Klaus s jeho chorobnou nenávistí k EU a LS.

Vše ostatní je pouze folklór.

Q 28.3.2009 7:38

Re: Orel Zaorálek vzlétá právě z jeho kurníku

Bolševikům nic nedochází. Protože mají IQ tykve a myšlení není jejich parketa. Pouze vymýšlí, jak si udržet moc. .

milda 28.3.2009 9:04

Re: Orel Zaorálek vzlétá právě z jeho kurníku

Nerad vám oponuji, ale výraz "naivita" jste nepoužil přesně.

mapa 28.3.2009 6:46

Zaorálku,

 vzpomínáte ještě na páně Zemanovo hodnocení Vaší "úrovně"?;-D

Barry Goldwater 28.3.2009 6:41

Proboha!

Hoďte na něj někdo deku!

fake 28.3.2009 6:37

soudpříteli Zaorálku

hodte tam brzdu, jak je vidět váš písemný projev se plně vyrovná vašemu řečnickému projevu, divím se, že se zabýváte nějakým Topolánkem, měl by jste nechat přeložit všechny vaše projevy, jak písemné, tak slovní z parlamentu, a předat panu Obamovi, vemte sebou soudružku poslankyni Konečnou, ta má dojemný přednes, vy moc máváte rukama, k tomu dejte ještě portrét, bud váš anebo pana Obamy, od mazala Zubova. Přeložte vaše doktríny, jak zařídit celosvětový mír, obvzláště výživný je váš návod jak "vyrobit" mír na korejském polostrově, ten váš socankovský návod na tu krizi. Také by jste mohl poradit vašim přátelíčkům na celém světě, jak se to dělá, jak se zamáva se šéfama, kteří tyjou z vaších mozolů, viz "ODVOLÁNÍ MGR. MARCELA FIŠERA Z FUNKCE ŘEDITELE GALERIE KLATOVY/KLENOVÁ". Mohl by jste zařídit, aby pan Obama domluvil uhlobaronovi Bakalovi, když ten študýroval v té Emerice, aby dal ty byty, těm lidem, které tak něštastné prodali vaši spolusoudruzi Sobotka a spol. a vy nemusel plýtvat vašema intelekt. výronama a mohl se věnovat nějakým vesmírným problémům.

Letowitz 28.3.2009 6:35

PRZ

Politici jsou generováni společností. Když vidím svatou trojici Paroubek, Rath, Zaorálek - nabubřelost, sprostotu a tupost, nemohu uvěřit, že toto je ukázka naší společnosti. Kolem mne tento typ lidí není. Kde se vzali ?

PF 28.3.2009 7:06

Re: PRZ

Už jenom Zaorálák tady chyběl. Oni vyvovalají zmatek a křičí, že dpovědnost mají jiní. Tentokrát už nikoho něpřekřitíte. Vaše odpovědnost proběhla v přímém přenosu. A spoléhat na krátkou paměť lidí v době i mobilní telefon stává přenosovou technikou je takovýto článek kontraproduktivní. Splňte rozkaz a zaleste  i z Rathem ať na vás není mos vidět. Když je  odpovědnost na těch druhých, tak proč je Paroubek tak aktivní? Už vás slyším, je je prasovitý a odpovědný. Opak je pravdou. Je malý Napoleon, který jede přes  mrtvoly a křikem a lahním osočuje ty úspěšnější. když už vidí rudě, ztratí sebekontrolu a čím dál častěji dělá botu. vždycky se mu to podařili ukřičet, ale tentokrát se přepočítal. Ať byly pohnytky těch čtýřecj jakékoliv, dosáhly toho, že Paroubek napopáte spadl do vlastní pasti. Proto ta horečná aktivita, aby napáchané škody eliminoval. Jenomže nyní jsou ty škody hmatatelné, takže dnes už nikoho nepřesvědší, že za to může Topolánek, protože si to každý může ověřit. Když vás zvolili místopředsedou sněmovny, tak současný pan president prohlásil: Zaorálek? Proboho jen to ne.Teprve dnes můžeme pochopit, co tím myslel a ujasnit si, proč ho tak nenávidíte. Vaše jedovaté sliny nebyly nic platné. Pan Klaus je presidentem a z vás je stejný hlupak jako tehdy, jenomže nám to vnucujete na každém kroku. A za váš bolševický výkon z vypnutým mikrofonem by vás měli na první schůzi odvolat. Že jste bolševik, se nevyvlečete, zařadí se to hned vedle Jakešova projevu. Ješte dodatek. Doktoři si taky mysleli, že hulvát Rath pro ně alespoň něco vytříská. Pak se ho nemohli zbavit a dodnes děkují panu presidentovi, že se ho zbavili. Jak se zbaví socialisti?  v Tom jiim pan president nepomůže.

těchňik 28.3.2009 6:27

Nevážený sosane!

Po socanech byla (a ještě asi bude) 100x větší potopa. Proč jen se mi, když slyším žvanit sosany, vždy tak silně navaluje (podobné pocity jsem míval z Jakešů apod.)? Tedy ne, že bych u kecalů jiných stranických příslušností zažíval blaženost, ale tam to není tak silné.

Lájoš B. 28.3.2009 6:24

CITACE - Nehodláme se stát vládní stranou.

V tom případě bych ČSSD rozpustil.

zeby 28.3.2009 6:05

Zaorálek

je takový náš Vasil Bilak 21. století. Velmi hloupý a velmi nebezpečný.

ceskej Honza 28.3.2009 6:16

Re: Zaorálek

R^

ani bych se k clánku nechtel vyjadrovat.

Urcitá nadeje tu ale existuje, ze si pan Zaorálek diskusi na svuj bla bla precte.

Tak pridávám: ze trojka Zaorálek, Rath, Paroubek v nebezpecnosti a mazanosti predhání vsechno, co tu doposavad bylo. Svoji dychtivostí po moci, svou mstivostí a zákerností. Navíc podporeno nespokojeným volicem, velmi znepokojující stav.

zeby 28.3.2009 9:51

Re: Zaorálek

Jenom se obávám, že jestli si to opravdu přečte, tak na to přirovnání bude hrdý.

mapa 28.3.2009 6:37

Re: Zaorálek

zdá se, že jak doba pokročila, tak už Zaorálek s velkým náskokem před "krejčíkem" vede!!

HOBBO 28.3.2009 5:32

RUDY KONEV

Pane bolseviku, o cem to tu pisete, mate prosim vas v hlave jeste neco jineho nez leco s moravskym klobasem? Pokud vim tak evropa Topolanka za nase predsednictvi jenom chvali,a u nas doma doposud vsechno funguje jak ma, takze vubec nechapu kam tim svym nabubrelym kecanim mirite. A to jeste nebyt tech vasich levicackych intrik ve snemovne,tak byla republika o rok v predu. Ja jenom doufam, ze po teto vasi exibicionisticke ukazce sily lidi konecne procitnou, a u voleb VAS VSECHNY ORANZOVO-RUDE poslou konecne a jednou pro vzdy do te nejhlubsi (Y)

bh 28.3.2009 4:07

A tenhle nýmand by rád dělal ministra zahraničí...

Lze jen doufat, že se lidem rozsvítí a ve volbách jim to spočítají....

Jerry 28.3.2009 7:26

Re: A tenhle nýmand by rád dělal ministra zahraničí...

Může ho klidně dělat,ale musí mít kliku na opačné straně dveří!

NevericiTomas 28.3.2009 9:24

Re: A tenhle nýmand by rád dělal ministra zahraničí...

R^>-

mamina 28.3.2009 3:12

Paliči evropského předsednictví očekávají potopu?

bovrti 28.3.2009 1:59

Ukázka zásadového oportunismu

Opravdu, ale opravdu je ten Zaorálek  pružný ve svých názorech a úvahách. Jak doposud "miloval" Ameriku při protestech proti radaru tak ji teď snad bude vychvalovat co vše udělá pro odvrácení krize. A ten postoj ke snaze svrhnout vládu pro dobro naší země, nikoliv pro moc ČSSD resp.Paroubka a Zaorálka či Ratha. Opravdu dojemné.

Monte Christo 28.3.2009 2:21

Re: Ukázka zásadového oportunismu

Nejhorsi na tom vsak je ze to odnese cely narod...

uvrti 28.3.2009 15:13

Re: Ukázka zásadového oportunismu

Díky za to připomenutí, Zaorálkovy "pružnosti". A to jeho zdůvodnění, proč ČSSD nepůjde teď tvořit vládu, ale bude v opozici.;-(;-(

Monte Christo 28.3.2009 1:56

Zalostne spevy

Vsimnul,jsem si jak se dela politika ve snemovne a jaka krasa...Na jedne strane samy ing.doktor prav ci snad ekonomicky stratek CR...Nu take jsem si vsimnul jedne veci ..Jak si kazdy s poslancu CR predcetl Lisabonskou smlouvu ktera ma par stranek,ze male dite to prec odrika jako detskou rikanku....:-DJe videt ze vlastne spousty lidi a to velevanych zastupujicich poslancu ani nevi pro co zdvihaji ruku...Mily pane mistopredsedo byl bych neskutecne rad,kdybyste sam osobne si Lisabonskou smlouvu predcetl treba v anglictine a pak ji srovnal s Americkou ustavou...Uz jen ta mnohonasobne previsujici listova zalezitost Vas jiste zarazi...Vite mam takovy vrely pocit,ze vy vlastne ani nevite co tam je napsano...Protoze kdyby jste to vedel,tak by jste nikdy ruku pro lisabonskou smlouvu nezdvihnul.Nicmene Topolanek je velmi unaven a je to na nem i videt a vy to take vite...Nu kdysi jsem mu to psal,ze zodpovednost je velke bremeno a jen odvazni a silni ho umi unest...Nicmene vysloveni neduvery vlade jednou prijit asi muselo avsak chtelo to aspon pockat do konce predsednictvi...Tak opet budou v evrope rikat o cechach ze se bavi se svejkem...

Monte Christo Ma zeme Me srdce

Bugy 28.3.2009 1:27

Výsledek obrovské intelektuální práce - peníze jsou jen papírky

Pane Zaorálku,

ve mém podnikání se mi podařilo dostat se do ztráty, chtěl bych rovněž čerpat  z výsledku obrovské intelektuální práce amerických odborníků, ke kterému tak vzhlížíte. Nemohli byste mi to mé firmy sypnout nějaký ten milión?

5P 28.3.2009 1:23

teda Zaorálku

Uvědomte si, že jste zcela nesmyslně sestřelili vládu a vůbec nevíte co s tím máte dělat, čiší z Vás naprostá neschopnost, jen dokážete žvanit. Jen tak naokraj to co dělají Američané ve své ekonomice není cesta do pekel to je desetiproudá dálnice. Do pekel.

Jirka 28.3.2009 1:32

Re: teda Zaorálku

Tak,tak.Koza před smrtí je proti Zaorálkovi filosof.:-D

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 28.3.2009 1:09

no jo

To si zase přítel předseda Puchejř nedal předem vypracovat průzkum veřejného mínění, jak bude "lid" reagovat na setřelení vlády a takhle to dopadlo.

Tak jsme sesadili vládu, ale přátelé, co teď ... co teď?!?

marx 28.3.2009 1:33

Re: no jo

Co by. Blbům se to líbí.

Jurajda 28.3.2009 0:48

Ten pan Zaorálek?

To je mimoň!Snad nemyslí že mu na jeho proslov někdo skočí!

Gaston 28.3.2009 0:43

Jen si soudruhu kecejte jak chcete

Myslíte si, že jsou lidi blbí, podobně jako Vy? Zrovna Vy jste jeden z nejpitomějších politiků poslední doby! A proto jste po zásluze významným členem stejně pitomé ČSSD. Jste všechno možné, jen ne zodpovědný politik. Právě takoví jako jste Vy, jsou schopni kvůli " fakt nevím čemu" rozbít, destruovat, zničit" i tu samotnou republiku. Je mi z Vás blivno soudruhu Zaorálku.