12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VL 28.3.2009 10:41

Re: No konečně

Teď je pouze na těch, kteří vládu odvolali, aby sestavili novou, lepší a nejlepší na celém světě. Bohužel to zatím vypadá, že se Jiří P. a jeho kolegové chovají jako zbabělci, neschopni převzít odpovědnost.

Ludva 28.3.2009 10:50

Re: No konečně

Něco dokázali - sebrat peníze těm chudým a nacpat je úzké skupině těch nejbohatších. Kdo myslíte že tady pro takovou vládu tak brečí ?

Rad 28.3.2009 10:57

Re: No konečně

něco konkrétního by nebylo? já třeba vidím, že ty peníze, které berou všem co platí daně, jdou třeba nefachčenkům, kteří je hned prochlastají a prokouří a ještě při tom obtěžují ty, kteří na ně dělají. že by to byli ti nejbohatší?

Ludva 28.3.2009 11:10

Re: No konečně

Buďte rád, že ty nefachčenky nemusíte zaměstnávat. Třeba byste potom rád zaplatil, že je od nich pokoj. Anebo by bylo lepší, nechat je běhat po ulicích bez prostředků ? Každý nemá na ochranku.

Rad 28.3.2009 12:35

Re: No konečně

to já samozřejmě chápu, ale porád nevidím ty nejbohatší co jim někdo rozdává moje daně jen tak

berg 28.3.2009 11:09

Re: No konečně

ty platíš daně? tomu nevěřím, ty tak leda bereš nějaké dávky, a ještě mi řekni, kdo ti co sebral,to cos napsal je samozřejmě kec dona číči, ale nevěřil jsem, že existuje někdo kdo tomu věří

forto 28.3.2009 11:02

Jiříku

Jirko, Jirko, ty jsi bohužel stejně mimo, jako soudruh Zaorálek, který opět nezklamal. Ten když začne něco psát, tak to stojí za to. Že si socani tentokrát naběhli je už zcela jasné, jenom socani chudáci neví jak z toho ven, aby nepřišli o moc hlasů. A že jsou na ně lidi za ten podraz v době předsednictví a krize  naštvaní, to už si socani uvědomují. Ale když ta touha po moci byla tak silná až z toho teď dostali strach a v době krize se jim tak nějak vládnout nechce. Pane Paroubku, a po krizi už budete chtít převzít zodpovědnost za tu prasárnu, co jste udělal??? Já vím, v době hospodářského růstu se dobře vládne, dobře se rozhazujou miliardy na blbosti a ještě lépe se stát zadlužuje. Ale to dovede kdejaký hlupák a vy socani jste to předváděli 8 roků a proto taky dnes máme bilion státního dluhu. Z vaší hospodářské politiky jde děs a hrůza a kdybyste tak hospodařili ve svých rodinných rozpočtech, tak jste dnes již včichni pod mostem.

Ludva 28.3.2009 11:44

Re: Jiříku

Nějak jste zapoměl do toho biliónu započítat stovky miliard za zkrachovalé banky a tak 300 miliard za deficity vlád ODS. Víte, ono si moc nevyberete. Někdo privatizuje několikabiliónový majetek a taky zanechá dluhy. Kalousek loni vydal dluhopisy přes 100 miliard a už by potřeboval dalších 140. Buďte trochu objektivní.

Rad 28.3.2009 13:02

Re: Jiříku

nonono, průšvih zvaný ipb jde z většiny na účet socanů, stejně tak jako nova, diag human, lto....

Bývalý OF 28.3.2009 10:19

Demokracie po sosansku

Vypínání mikrofonů a v budoucnu fyzická likvidace soupeřů. Když jste Zaorálku tančil za OF a nevěděl na kterou stranu se přidat, už to bylo varování. Zakuklený bolševík se prostě nedá utajit. Čest vaší práci a mnoho (ne)úspěchů při umlčování pravdy.

Rad 28.3.2009 10:59

Re: Demokracie po sosansku

zaorálkovy články by měly být smazány, aby věděl jaké to je, když někomu vypne mikrofon.

Eva D. 28.3.2009 19:23

Re: Demokracie po sosansku

R^R^R^

Jirka 28.3.2009 10:17

Státotvorníci nebo hlupáci?

Tak jste svrhli vládu a co dál? Máte řešení? Musíte se poradit s prezidentem, co on na to. Nějak podezřele jste v poslední době změnili rétoriku a jste jako strana a váš Paroubek jaksi hodnější, vstřícnější. Ale jakmile se objeví zranitelné místo, dáte se do škubání, trhání, zašlapávání a zadupávání do země vašeho protivníka.  Nezastírejte, že netoužíte po moci, správních radách, rozdávání dividend ze státního rozpočtu a organizování výběrových řízení. Už se těším na to, jak budete ze státního rozpočtu zase rozdávat těm potřebným. Je krize, tak to na ni sveďme.

vládík 28.3.2009 10:40

Ani jedno, ani druhé

Nafouklí aroganti, bažící po moci.

Malý Aston 28.3.2009 10:14

Zaorálku jsi posraný strachem,neboj se a začni vládnout!

Naprosto demokraticky jste odstranili vládu Topolánka. Máte na to právo a nikdo Vám ho nebere. Máte 101 poslanců,kteří veřejně a máme to uložené z přímého přenostu v počitačích řekli,jsme pro Paroubka a Filipa tedy pro vládu opozice.Klaus Vám jasně řekl,co poslanci řekli to mohou také podepsat a když to přinesete budete vládnout. Tak to udělejte a nekecejte tady i jinde blbosti a nevymlouvejte se že jste to tak nemysleli. My Vás všechny podporujeme jste nejlepší jen se nesmíte posrat strachem co dělat.:-P

Ivanhoe 28.3.2009 10:06

A je to cesta do pekel

"Můžeme nesouhlasit s americkou cestou z krize, ale ona je v každém případě výsledkem obrovské intelektuální práce a široké odborné diskuse."

Ano, je výsledkem obrovské intelektuální práce - ale čí? Teoretiků, kteří si celý život vydělávali žvaněním a rozumprděním; v životě nezaložili firmu, nenabrali zaměstnance a nezačali vyrábět něco, co by si někdo chtěl koupit. Jenom těm, kteří to dělají, a kteří se tak stali vlastním přičiněním multimilionáři, chtějí radit, jak to mají dělat lépe...

Regulace a pumpování peněz snímá z lidí to nejdůležitější: odpovědnost. Jak je to jednoduché! - dělám jen to, co je mi nařízeno, a když to vede ke ztrátě, však on to stát zaplatí, vždyť přece stačí natisknout pár milionů... miliard... bilionů navíc, ne?

Octly by se banky v platební neschopnosti, kdyby bankéři neměli nařízeno (ještě z dob "starého dobrého" Clintona) dávat hypotéku každému, bez ohledu na to, jestli ji dokáže splácet? Pokud by běli vlastní odpovědnost, nikdy by ji insolventnímu žadateli neposkytli, a on by - ó hrůzo - neměl bydlení zadarmo - pokud by chtěl bydlet, třeba by musel začít i pracovat!!! Tato odpovědnost z nich byla sňata, ba byli odměňováni podle toho, jak "korektně" - čti neodpovědně - se chovají...

A výsledek? Dříve by pár lidí, kteří se sami nesnaží, nemělo kde bydlet. Nyní se zhroutil systém, o své peníze přijdou i ti, kteří se snažili, a nebudou již moci ze svého nuceně platit jiným: nakonec nebudou bydlet ani ti, ani oni. A pokud se to bude řešit tisknutím peněz, za které nebude co kupovat, ztratí hodnotu a tím přijdou o vše i ti, kteří se celý život snažili a odpovědně si šetřili na stará kolena... Komunisti dřív vyhlašovali: kdo nepracuje, ať nejí! Proč tedy zadarmo krmí ty, kteří nepracují ne proto, že kvůli krizi kterou nezavinili o práci přišli, ale ty, kteří pracovat nechtějí, protože mají jistotu, že dostanou všechno zadarmo? Aha - hlasy: vy nás volte, a my vás budeme zadarmo krmit. A množte se, ať je hlasů víc!

Byvaly volic CSSD 28.3.2009 10:00

Jste bezcharakterni lump Zaoralku

Drive jsem obcas CSSD volil, mohu vam dnes zarucit, ze stranu Paroubka, Ratha, Krecka a Zaoralka uz nikdy volit nebudu. Nejste statnici, ale banda bezcharakternich lumpu a mafianu, kteri patri mozna nekam do rovnikove Afriky. Stydim se za vas! ;-O(Y)Rv

Jura 28.3.2009 10:10

Re: Jste bezcharakterni lump Zaoralku

Klobouk dolů...bez ironie. Já zase dlouho nevolil ODS.....ale zase ji volit budu, protože at´je to jak je to....Topolánek byl první, kdo si v tomto státě dovolil kritizovat ten hnůj, který vznikl z opoziční smlouvy a jejímž produktem je dnešní ČSSD (Krakatice zřejmě popisuje tento hnůj) ......tudíž produktem pana Zemana a Klause, kteří stáli u zrodu tohoto paskvilu. Jediné co Topolánkovi vyčítám je, že jako mezci prosazovali toho starého ješitného dědka na Hrad.

Rad 28.3.2009 11:04

Re: Jste bezcharakterni lump Zaoralku

i podle bible má jeden polepšený větší cenu, než stovka spravedlivých! ale zajímalo by mě, co jste od čssd čekal? a předpokládám, že jste se zařadil mezi nás ostatní, kteří se rozhodujeme ve volbách takto: ksč nikdy, čssd ne a ze zbytku těžce vybíráme a bohužel smysl má jen ods a lidovci, ostatní hlasy propadnou.

hans 28.3.2009 9:59

zaorálek fiuj

údajný zahraniční expert zaorálek a expert na finance právník sobotka by měli národu říct jak v současné situaci prospěli české republice shozenim vlády - obzvlášt když sami se vládnout bojí - za krize v půlce předsednictví je čin socdem vlastizrada nebo debilita, jestli se bojí o lisabonskou smlouvu neměli jí dávat do pařátů klausovi

Jerome 28.3.2009 9:52

Příteli Zaorálku,

Příteli Zaorálku, do vysokých sfér vás kdysi vyneslo OF. To pozoruhodné seskupení obyčejných i neobyčejných, naivků i piškuntálků, jak se tehdy říkalo lidem bez páteře. Čekali jsme slušný život  bez front na cokoli a s možnosti říkat slušně co si myslíme. A pak jste přišli vy, politici. Nikoli služba jako čestný úkol /ach, ta vznešenost/, ale stali jste se garanty tolika nešvarů, které se jako svrab táhnou už celou společností. A to, jak mluvíte , je jen odleskem bídy vašeho myšlení. Žel, říkává se tomu legitimní polirtické soupeření. Považuji to za nedomyšlený omyl. Teprve vy a vaše partaj jste dovedli k dokonalosti to, čemu se říkávalo ANTAGONISMUS. KSČ doma protivníka fakticky neměla. Měla ho v celém imperialistickém zbytku planety. Vy jste ho vytvořili doma a způsobem, proti kterému je nulová tolerance jen dětskou hrou. A máte pro tento způsob své vychované lidové milice...A to je znovu zlé...

HlavaXXII 28.3.2009 9:36

Ano jste stále jen opozice

opozice kazišuků, která pro to, aby se dostala k moci, udělá naprosto všechno ať to stojí co to stojí, jste stranou naprostých nýmandů, kteří si ani nedokázali uvědomit, co dokáží svým zaslepeným tažením po moci způsobit. Jestli si myslíte, že toto lidem imponuje, tak se mýlíte. Křiváckostí a oportunismem je ta vaše strana prolezlá jako rakovinou. Povězte jak to bylo s volbou Jany Vaňhové doopravdy. 

Jiří Čapek 28.3.2009 9:17

ZAORÁLKU.

Nepiš tady nic o aférách, at´už to je jakákoliv....dokud se VEŘEJNĚ nebudeš distancovat od  SPOJENÍ VAŠÍ TZV. PARTAJE S MAFIÁNSKÝM SVĚTEM ZLOČINU, dokud VEŘEJNĚ neodsoudíš za toto jednání vašeho stávajícího předsedu Paroubka (ostatní z toho nevyjímám, ovšem ti nejsou ted již důležití). Kdy VEŘEJNĚ odsoudíš 8 roků VAŠEHO VLÁDNUTÍ v tomto státě, kdy veřejné soutěže už dávno nejsou veřejné soutěže, ale soutěže předem určeným kamarádům, to tady nebylo do doby vašeho nástupu k moci - čili na začátku oposmlouvy. Veřejně odsud´ období kdy Staňa Gross zneužíval svoje funkce ve prospěch svůj a vaší partaje A PAK TEPRVE BUDEŠ MOCI ZAČÍT MLUVIT O PROSTŘEDÍ KTERÉ JSTE VY NASTOLILI - JE TI TO JASNÉ TY KRETÉNE??? NASTOLILI JSTE PROSTŘEDÍ KDE KAŽDÝ KDO NATÁHL RUKU BEZ PRÁCE, DOSTAL V PODSTATĚ TO SAMÉ CO LIDI CO MAKALI!!!! Pak až teprve dojdeš k poznání - že vaše politika byla politikou neschopných pitomců, pak teprve asi zalezeš do rohu a nebudeš otravovat svými trapnými nesmyslnými výplody. Že reformy veřejných financí našeho státu byly a jsou nutné možná ani netušíte, jen o tom melete....asi jste si to museli nastudovat na nějakém školení, protože jinak by jste reformy provedli v době pro to příhodné, příhodné nikoliv vaší zásluhou - byla to vaše povinnost, nicméně jste dokázali akorát rozhazovat a zadlužovat stát. Takže zmlkni a zpytuj raději svědomí...jestli víš o čem jsem ted zrovna psal....JASNÝ?

Ludva 28.3.2009 9:34

Re: ZAORÁLKU.

Dobře jste se vyblil ? Druzí si třeba všimli, že za těch 8 let vlády ČSSD země vzkvétala, HDP vzrostl o neuvěřitelných 62 %. Kdežto za vlád ODS to vždycky skončilo předčasným pádem  vlády, rozhádanou politickou scénou a rozvrácenou ekonomikou. Paroubek zase bude muset ten svinčík po ODS uklízet.

HlavaXXII 28.3.2009 9:39

Re: ZAORÁLKU.

HDP vzrostl o neskutečných 62%....a že z toho ta vaše strana vytěžila jenom větší zadlužení, proč ty osvícené oranžové hlavy nezačaly připravovat naši zemi na horší časy jež musí zákonitě někdy přijít.

ladik53 28.3.2009 9:51

Re: ZAORÁLKU.

Ale to zadlužení je pořád mírné, to nekolikrát přiznal i Kalousek jako následující ministr. Navíc i jeho zadlužení nadále roste a přinejmenším stejným tempem. ČSSD přebírala ekonomiku v poklesu a musela ji zvednout, což se jí podařilo, protože předávala ekonomiku s růstem cca 6%. A dluhy? Pokud jsem schopen dluhy platit a platit úroky, tak se nic neděje. Problém naší ekonomiky není kolik, ale od koho! Teď to chce Kalousek zkusit od občanů. To co vy píšete, nezlobte se na mne jsou opravdu zásadní neznalosti a jenom něčí plky. Zahraniční dluh se tady v diskuzích na NP řešil v poslední době tolikrát a těch relevantních informací je možné si obstarat, ale bohužel vždycky se zase najde někdo neinformovaný. Howgh!

HlavaXXII 28.3.2009 10:35

Re: ZAORÁLKU.

Ty dluhy, které způsobila vláda ČSSD byly především naprosto zbytečné. Paroubek ty peníze nezakrytě používal na korumpování státních zaměstnanců, tím, že jim bezhlavě zvyšoval platy.

Ludva 28.3.2009 10:46

Re: ZAORÁLKU.

A proč ne, to měli živořit pořád jako za Klause ? Vy ale nikdy nepochopíte, že růst ekonomiky je vyvolán spotřebou. A čím více lidí má peníze, tím lépe. Profitují z toho zejména podnikatelé, kteří mají odbyt. Kam vede shromažďování peněz v rukou úzké skupiny těch nejbohatších, vidíme nyní na světové krizi.

Ladislav N 28.3.2009 11:02

Re: ZAORÁLKU.

No, v normální rodině či normálním státě se spotřebuje jenom to, na co si vydělají. U socialistů Paroubkova ražení se žere na dluh a dluhy se nechávají jako dědictví potomkům.

V. Hoffman 28.3.2009 15:05

Re: ZAORÁLKU.

No, ono je to vsetko pekne, ale "normalny" stat vo vasom ponati uz na tejto planete neexistuje dobrych 50 rokov. Aj tolko ospevovany Reagan zvysil deficit USA /kvoli uzbrojeniu Rusov/ do astronomicky vysok. Nie ze by som mu za to nebol vdacny, ale pravda je taka, ze koncepcia "minam len to, na co mam" je mimo uz x rokov.  Celkova filozofia bola Splnte si sny teraz, splacajte neskor, bez ohladu na to, ci bola u moci lavica alebo pravica.