12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Šedý 28.3.2009 8:38

Re: Zaorálek

Tebe bych nechal obechcávat Paroubkovým psem za zásluhy o demokrcii v této zemi, která ti padá z tvé bolševické mordy.

jj 28.3.2009 8:52

Re: Zaorálek

Vrať se do lihového domu a dej si panáka, ať tu kocovinu přebiješ, blábolile.

jj 28.3.2009 9:00

Re: Zaorálek

Pardon, já až teď přečetl i ostatní bláboly nicku hank bukovsky. Omlouvám se za posílání do lihového domu. To bylo zbytečné, Ty za lihovou úderku dnes držíš službu, to je zřejmé.;-D 

Šedý 28.3.2009 9:01

Re: Zaorálek

Bukowsy, reagoval jsem na tvůj nehorázný blábo(jsou i další v diskuzi), ale operátorem to bylo staženo. Ty o Gottwaldovi, já o tobě.

Šedý 28.3.2009 9:04

Re: Zaorálek

Omluva , jsem zpět.

mirek 28.3.2009 7:17

Socialisté nadávají, Wall street journal Topolánka chválí

Odpověď Zaorálkovi dává jiný tisk z USA :

Wall Street Journal se důrazně postavil za Topolánkův výrok, podle nějž jsou Obamovy plány na prudké zadlužování cestou do pekel. Komentář se jmenuje: OD TOHO TU PŘÁTELÉ JSOU. Obama by se neměl bát, když k němu Češi mluví narovinu. „Pan Topolánek pouze bez okolků (bluntly) vyjádřil názor, který už zazněl od různých vůdců, počínaje Angelou Merkelovou přes Nicolase Sarkozyho až po šéfa Evropské centrální banky Jeana-Clauda Tricheta. Pokud jim dosud Obamova vláda nevěnovala pozornost a dál šponuje (racking up) rozpočtové deficity, proč nepromluvit důrazněji. Přátelé nechtějí, abyste si zničili vlastní ekonomiku (friends don't let friends wreck their economies).“

Zaorálek zopakoval své staré vystoupení z tiskovky, kde si při jeho dlouhé řeči Paroubek neustále kontroloval hodinky, jak to, že tak dlouho Zaorálek mluví a dnešní stav je, že Paroubek už všechno změnil, už nechce trčet v opozici a chce volby, na další tiskovku pak vzal raději Urbana.....

Zaorálek se svým vystupováním nebezpečně přibližuje tomu, co viděl v mládí v Ostravě, zde se totiž podobně, jako on ve sněmovně s Langrem, zacházelo s každým diskutujícím, zavíraly se huby i členům KSČ, když měli připomínky a ideologické omílání stejného tématu dokola bylo známé, všemu tady šéfovali tvrdou rukou Mamula a Mátl, krajský a městský tajemník KSČ, známí svými nevybíravými prostředky na každou opozici. Měl se čemu přiučit.

hank bukowsky 28.3.2009 8:00

Re: Socialisté nadávají, Wall street journal Topolánka chválí

wall street zapřičinil světovou krizi, když používal spekulatívní praktiky, podvodné rattingy a odměňování sebe sama za dílčí úspěchy a neplatil za celkové neúspěchy. A teď by chtěl bez změny pokračovat v tom samém, po nalití peněz daňových poplatníků. A vše bez sebereflexe zrovna jako Topolánek. Jen s rečma a skutek nikde. Takže ano, banda stejných vyčuránků se může navzájem chvalit. Kdo tohle bere za bernou minci, tak  mluví spíše o sobě a svém vztahu ke lži, podvodu, manipulaci, bezskrupuloznosti. a to korunované aroganci. O hlouposti jako základním předpoklaDŮ "EXPERTŮ" co se totálně platli nemluvě.

NevericiTomas 28.3.2009 9:15

Re: Socialisté nadávají, Wall street journal Topolánka chválí

Soudruhu, Wall Street Journal jsou noviny, s "Wall Street" jak vam ho malovali v Dikobraze toho nemaji zase tolik spolecneho. Neprahnejste to se samohonkou ve sluzbe....

uvrti 28.3.2009 15:53

Re: Socialisté nadávají, Wall street journal Topolánka chválí

R^R^R^V!!

roko 29.3.2009 15:43

Re: Socialisté nadávají, Wall street journal Topolánka chválí

Soudruhu bukovsky už jsem ti psal abys zahodil tu červenou brožuru!!!!!!!!

Pamětník 2 1.4.2009 9:15

Re: Socialisté nadávají, Wall street journal Topolánka chválí

I když jsem si říkal,že na příspěvky zavánějící nenávistí nebuduregovat,přesto bych seád dověděl ,jak Mirek,tak přesně ví,co se dělo na komunistických schůzích v Ostravě.Pokud vím na stranické schůze mohli lidé chodit ,když byly veřejné.Že by jste byl účastníkem i těch schůzí,kde mohli jen členové strany?Jinak je to z Vaší strany zase jen snaha udělat ze zaorálka komunistického poskoka.Není to poučování,ani demagogie,či potírání jiného názoru,ale čím víc se vzdalujeme od pádu komunistů,tím se objevuje víc názorů od lidí,kteří chodili do mateřské školky,nebo nebyli na světě.Já jsem také nemohl dobývat s Rudou armádou Berlín,protože mi bylo 6 let.

Že já vůl to vůbec čtu 28.3.2009 7:17

Orálek,neuvěřitelný vůl v neuvěřitelném podání

H.K. 28.3.2009 7:38

Re: Orálek,neuvěřitelný vůl v neuvěřitelném podání

Já jsem tohto "člověka" viděl ve snu, jak řve. Byl to děs. Začínám mít strach. Kdyby toto monstrum, mělo jenom kousek svědomí, tak by chodil kanálama.

hank bukowsky 28.3.2009 8:02

Re: Orálek,neuvěřitelný vůl v neuvěřitelném podání

vy by jste měl především navštívit psychiatra, když to už došlo tak daleko. A hlavně dokud je hrazen z pojištění.

H.K. 28.3.2009 8:13

Re: Orálek,neuvěřitelný vůl v neuvěřitelném podání

....promíchané hovínkama....vyznačuješ ztrátou paměti......soukmenovce Tupola .....zapomnětlivosti vůdce....neblábolte člověče.....banda stejných vyčuránků...především navštívit psychiatra....  

To je slovník člověka, který chce poučovat co kdo má a co nemá hank bukowsky IP: 80.188.45.

Já jsem Vás o radu nežádal. Asi na Vás rodiče nemněli čas a proto působíte jako hulvát, neomalene, nafoukanec, který chce známkovat lidi, hodnotit jejich příspěvky. Je taky možné, že jste přišel ožralý z hospody. To je ta lepší varianta. Z toho se můžete vyspat.

ladik53 28.3.2009 9:02

Re: Orálek,neuvěřitelný vůl v neuvěřitelném podání

Že oni ti modří, když se rozčílí tak začnou psát všichni červeně. Úplně stejně se chová "hleena, ladislav N" A taky začnou urážky a nadávky. Čím to asi je?

Tx 28.3.2009 7:14

Kdysi jsem poovažoval

p. Zaorálka za docela slušného člověka, ba dokonce jsem si ho dovedl představit i  jako min. zahraničí. Ovšem to se zcela změnilo, když se stal bezostyšným Paroubkovým amplionem a podržtaškou. Ve všech kulturních demokraciích oposice shodí vládu, protože má (dle svého názoru) lepší plán na vládnutí. Shodit vládu (navíc v době předsednictví!) a pak říct "my vládnout nechceme", to může udělat jen naprostý "písk", kterému absolutně nezáleží na evropské a světové pověsti ČR, hlavně že uspokojil své EGO a "Topolovi to nandal". To se týká jak Paroubka a spol., tak VK a Tlustého, stejně jako těch dvou melounek ("tuplovaných "písk"). V Německu je možno navrhnout svržení vlády jen tehdy, jestliže  navrhovatel předloží také  reálný program vlastního vládnutí.  Ten bohužel ČSSD nemá, celý volební program byl pouze populistický boj proti ODS na bázi 3O Kč.  Proto taky po pádu vlády Z. řekl, že oni vládnout nechtějí (komu by se chtělo převzít vládu v době krize, že).  Ovšem v tom případě neshazuji vládu v době předsednictví, protože nás ten čin v očích světa háže mezi rozhádané země třetího světa  (při čemž si toto o nás už leckdo i tak myslí, tohle to jen potvrzuje). Stavět osobní nepřátelství nad zájem státu a přitom si říkat politik či dokonce státník...to už je síla.

Honza 28.3.2009 7:21

Re: Kdysi jsem poovažoval

Dá se s Vámi souhlasit, Zaorálek nikdy nebyl slušný člověk. Jak může být vystudovaný komunista slušný?

Q 28.3.2009 7:25

Re: Kdysi jsem poovažoval

Komunista už z principu věci nemůže být slušný. Vzdělání je mu na obtíž. Všechny děti komunistů musely být studované. Tam kde to nešlo, jako u Palase, tak ho poslali do Bulharska.

uvrti 28.3.2009 15:47

Re: Kdysi jsem poovažoval

Zaorálek nebyl v KSČ,tuším,že byl u socialistů, ale že se chová jako komunista (bolševik), s tím souhlasím a to vřele. Jeho proměna od šéfa ostravského OF v počátku 90.let přes zastupitele města až po poslance za Soc.dem. je opravdu,ale opravdu pro mně a mnohé jiné, kteří ho tehdy poznali nepochopitelná a smutná. Při jeho vystoupeních v parlamentu, mám chuť, ale bohužel ne možnost, vytáhnout ho z předsednického nebo řečnického pultu a inzultovat. Tomu pánovi, který oponuje tím, že píše kdože si to začal - pusťte si záznam projevu Ratha a pak Langera. Pokud budete pozorně sledovat slova, dikci a intenzitu projevu obou - nevím,zda byste našel důvod reakce Zaorálka - vypnutí mikrofonu a razantní pokyn jeho paže, kterou vykazoval ministra vlády z řečniště. Nemám příliš v lásce pana Langra, ale podle toho jak jsem vnímal jeho projev, který byl klidný- v ničem nemohl zadávat důvod pro Zaorálkovo ostudné chování. Langer upozornil Zaorálka, zcela věcně - kdeže to byl v předchozích minutách, kdy mluvil Rath. Ale to je jen malá část, jen promile jeho hanebností, které se objeví v TV.

Q 28.3.2009 7:33

Re: Kdysi jsem poovažoval

Jak říká přísloví: Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne. To se taky stalo. Vezmeme to z té lepší stránky. je to sice hrozné, co teď napíši, ale co když chtěl Tlustý vyzkoušet, jak to mají socialisti spočítené, že vláda nepadne? Z tohoto pohledu to nevypadá zas až tak zle. Jiří Havel už prohlásil, že eurovolby nevyhrají.Teď je už je jen otázka času, kdy se najde další stetečný. I když je Havel socialistický ekonom, tak přece jenom pochopil, u jaké prasárny asi stoval a snaží se vycouvat.

krtek 28.3.2009 7:08

odplata

Vypněte mu někdo psací stroj... (Y)

EVa 28.3.2009 7:08

Sakra to je cenzura. Nechtěl jsem věřit, že to tady existuje,

ale jen jsem se zmínil o panu Orálkovi v souvislosti s jeho čtvrtečními manýry v parlamentu v souvislosti s jistým tlustým představitelem - předsedou Reichstagu v roce 1934, hned můj příspěvek zmizel. Pročpak ? Bylo to něco proti něčemu ?

EVa 28.3.2009 7:17

Re: Sakra to je cenzura. Nechtěl jsem věřit, že to tady existuje,

Pardon, už je to tu zase zpátky, takže buď jsem se spletl já nebo to někdo vrátil.

EVa 28.3.2009 7:02

Nevěřil jsem vlastním očím, když jsem v TV viděl, jak jste jednal s ministrem

Langrem ve sněmovně. Takhle nějak kdysi ve 33. roce mluvil v Reichstágu Herman Göring. Následovaly koncentrační tábory. Kam směřujete vy, pane Zaorálku ?

ladik53 28.3.2009 9:05

Re: Nevěřil jsem vlastním očím, když jsem v TV viděl, jak jste jednal s ministrem

Podívejte se Langer začal s urážkami a nadávkami. Nechtěl předsedajícího poslechnout, tak ho utnul. Na to tam je, aby tomu zabránil.

zdeněk 28.3.2009 10:54

Re: Nevěřil jsem vlastním očím, když jsem v TV viděl, jak jste jednal s ministrem

Od Vás chtít pochopit co je slušnost a co hanebnost, co je slušný věcný dialog a teatrální šaškování pro vyrobení "Gebelsovi pravdy" jako šimpanze naučit jíst vidličkou a nožem. Jeste dál, jak umíte. :-(

berg 28.3.2009 11:32

Re: Nevěřil jsem vlastním očím, když jsem v TV viděl, jak jste jednal s ministrem

ladiku nelži o tom, kdo začal

Tx 28.3.2009 13:38

Re: Nevěřil jsem vlastním očím, když jsem v TV viděl, jak jste jednal s ministrem

Abych to, Ladiku, správně pochopil: Když předtím sprostě urážel Rath, tak to bylo OK. Jakmile začal Langer, vypneme telefon... Poněkud podivně si vysvětlujete funkci předsedajícího jako selektivního cenzora, který pustí jen to, co lahodí jeho uchu.

Nalim 28.3.2009 18:39

Re: Nevěřil jsem vlastním očím, když jsem v TV viděl, jak jste jednal s ministrem

A což při hlasování o nedůvěře, kdyř Rat!!h řekl předsedovi vlády, ! Lump chrání lumpy" To by bylo nejen na vypnutí, ale vyloučení z parlamentu.